Пропонується до продажу просторий особняк площею 256 кв.м на ділянці 15 соток землі, а також 85 соток ОСГ з господарськими спорудами, конюшнею та сауною. Особняк розташований у смт Яблунець Житомирської області, Новоград-Волинського району. Навколо периметра забору - камяний фундамент, а сам забор складається з камяних стовпчиків з профнастиловими секціями. Є два заїзди (ворота). Ландшафтний дизайн озеленення включає туї, ялини, молодий сад, троянди тощо. На ділянці також є озеро, бесідка, мангал, сауна з кімнатою відпочинку, басейн, душ і санвузол. Також присутні гараж для авто, конюшня та загін для коней. Забезпечено відеоспостереження. Є дві великі каналізаційні ями, два котли (газовий і електричний) плюс генератор і насосна станція. Дивіться відеоогляд: Аерозйомка. https://youtu.be/aQvGIIdgFDM 1) https://youtu.be/LOqVykQX8Co?si=sO4ddJYTnUGtTAl6 2) https://youtu.be/Vl3yI11_zUE?si=vQHO6fI-zeu5ds-2 3) https://youtu.be/-AhVMgrWDWs?si=09Cm9GVq46EzCOKv Дзвоніть, відповім на всі ваші питання. Торг.

Травня
rieltor.ua

Будинок знаходиться в 5 хвилинах від траси Київ-Житомир. Почали будувати будинок у 2011 році, будували для себе. Ділянка 10 соток, сад, колодязь. Ділянка повністю огороджена. Водопостачання криничне - вода чиста. 1 поверх будинку зроблений півколом. План будинку збирався з 3 різних будинків. Будинок має 2 входи. Будинок побудований з піноблоку (куплена червона цегла для обкладинки будинку зовні). Другий поверх повністю готовий, на першому поверсі потрібно штукатурка і фарбування. У Будинку: На 1 поверсі: зал зєднаний з їдальнею і кухнею, вітальня кімната, санвузол. гараж з входом в будинок, в гаражі також є підвал. На 2 поверсі: три спальні кімнати (2 мають вихід на балкон), санвузол і сходи на горище. Електрика повністю розведено по будинку. Куплений твердопаливний котел. Підлога на другому поверсі будинку зроблена з натурального дерева. Документи на земельну ділянку і будинок повністю узаконені. Всі питання по телефону, реальному покупцю торг.

власник
Продаж 2 поверхового будинку з балконом і ділянкою на 10 соток
olx.ua

Продам гарний деревяний будинок який знаходиться в Ємільчинському району в дуже спокійному місці. Поряд великий хлів, гараж, криниця, сад, поруч ліс. Багато родючої землі. Прекрасне місце для спокійного життя з гарною природою.За деталями телефонуйте за номером телефону нижче.

власник
Продам будинок в Ємільчинському районі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається половина будинку на Смоківці, вул.Лесі Українки. Загальна площа з гаражем 186м.кв., 2 поверхи, 4 кімнати, всі зручності, 2 санвузли. За бажанням є можливість підведення центральної води та каналізації (всі дозводи є і підведення у подвіря. В будинку залишаються меблі та побутова техніка. Всі розподіли по документах зроблені, не залежать від сусідів, 5 соток поиватизованої землі.

Приватний сектор 186м.кв на Марянівці
olx.ua

Продам будинок в с. Велика Цвіля Ємільчинського рн Житомирської обл . Будинок дерев*яний 1960року, 8м на 10м, 3 кімнати кухня, кладовка,прихожа. Біля будинку 50 соток землі неприватизована, садок ,криниця, хлів, гараж, все потребує ремонту, все видно на фото. Ціна 80000т грив, можливий торг еквівалентна 2000 доларов США. До житомира 120км, Ємільчино 15км, Новоград Волинський 35км. Продажа через сільську раду. Можлива продажа земельного паю 5 га в 2х км від будинку, ціну паю обговоримо.

власник
Продам будинок 80000
olx.ua

будинок недобудований 8*12 та (сарай. гараж. літня кухня 6*15м) Будинок має роздільні кімнати та поставлені вікна та двері.В гаражі та кухні проведено світло. Всі документи як на будинок так і на земельну ділянку оформлені та зареєстровані в єдиному державному реєстрі, підключене світло 3х-фазка, виготовлена газова документація вул.Хліборобська,3, розгляну оплату частинами

власник
продам будинок недобудований  сарай гараж смтЄмільчине
olx.ua

Продам недобудову в селі Березівка. Гарне місце розташування, ділянка 20 сот приватизованої землі. Загальна площа будинку - 126,73 м.кв, житлова - 78,04 м.кв. В будинку панельне перекриття. Є свій колодязь, септик з 2х каналізаційних колодязів з переливом. Зроблено вихід каналізаційних труб з будинку та підведено воду в будинок з електричними мережами для підключення станції. Проведено електроенергію трьох фазку на 16 кВ, лічильник день/ніч. На ділянці є приміщення під одним дахом якого: -гараж; -підсобне приміщення; -в кінці альтанка (металеві стовби з кладкою цегли). В 10 метрах від будинку газ та централізоване водопостачання. За будинком озерце ( живе сімя лебедів).

Продам будинок в с.Березівка
olx.ua

Продам дачу в дачному масиві с. Березівка. Рівно 20 км від Житомира. Земельна ділянка 9 сот правильної прямокутної форми (державний акт). Будинок двоповерховий з цокольним поверхом. Є гараж. Дві кімнати, прихожа, кімната на другому поверсі. На ділянці туалет, сарай, кімната під душ. Камін, піч. Дуже багато плодових дерев, яблуні, груші, сливи, абрикоси, багато сортів винограду, кизил, калина, вишні, кущі смородини, агрусу, порічки. Копанка на ділянці. Близько є ліс(гриби, чорниці). До траси 100 м. Зупинка автобусу. Або обмін на квартиру в Житомирі. Також додатково можна розглядати + 4.5 землі одразу біля дачі, тобто разом буде 13.5 сот землі

власник
Продам дачу, дом або обмін на квартиру
olx.ua

Продається половина будинку, ціла фазенда. Насипний півострів в центрі селища, оточений водою та віковими деревами. Вихід до річки прямо з двору. До інфраструктури 300 м. Є сусіди, але двори абсолютно окремі. В радіусі 200 м людей більш не спостерігається. Дерев"яний будинок, обкладений сайдингом. Близько 70 м кв. Зимою тепло, літом прохолодно. Опалення пічне, всі грубки нові, обкладені кахелем. Все необхідне для життя (меблі, техніка, штори, коври, посуд) залишається. Дві спутникові антени на два телевізори. Заходь і живи. Колодязь, зручності у дворі, проте з добрим господарем можуть бути і в будинку. У дворі ще дві будівлі - хлів (сарай) для живності та капітальна літня кухня з червоної цегли з великим мурованим погребом (підвалом): при бажанні - ще один будиночок для житла (три кімнати, піч, дві грубки, веранда). Є невеликий гараж, дровітня. Землі близько півгектара. Є молодий садок: вишні, черешні, сливи, абрикоси, груші, яблука, кизил, фундук, малина, смородина, порічка, агрус, полуниця. Земля родюча, не заливається водою, не дивлячись на близькість річки. Як і в кожному селі, біля будинку є що робити, але для доброго господаря то не проблема)) Чудове місце як для відпочинку так і для ведення господарства. Хороша транспортна роз"язка, маршрутки в усі напрямки: Яблунець, Ємільчино, Хорошів, Пулини, Житомир, Бердичів, Київ. Дзвоніть заздалегідь, знаходжусь не на місці. Ціна не фіксована, можливий торг.

власник
Продається будинок в центрі громади
olx.ua

Популярні запити