Терміново продається будинок 177м2, 5 кім + гараж на два авто Земельна ділянка 20 сот будинок та подвір’я + окремо є ділянка ближче до траси 12 сот ( входить у ціну) Дуже класна локація - кінець Наконечне 1, початок м.Яворів (л-ція Мознафти) До кордону з Польщею 10км Газ та світло біля ділянки Є скважина Всередині будинок поштукатурено, розведено кабель на електрику Присутній великий підвал Перекриття - бетонне, дах - металочерепиця Стіни - цегляні 45000$ Є відео будинку Телефонуйте!

Продається будинок177м2+зем.діл-ка32 сот,Наконечне I-Яворів, білятраси
olx.ua

Продаж 3 кімнатної квартири на другому поверсі, двоповерхового, чотириквартирного будинку. Окремий вхід. Земельна ділянка 7 соток. Окремий вїзд. Сарай, підвал. Пічне опалення: газ, дрова. 100м до Мак Вей.

власник
Продам квартиру з подвірям.
olx.ua

Продається будинок без косметичного ремонту. Всі комунікації підведені: електроенергія, газ, водопостачання, каналізація, також встановлені лічильники. Дах металочерепиця, утеплення даху мінвата. Проведена гідроізоляція будинку. Встановлені броньовані вхідні двері, та металопластикові вікна. Всі стіни зовні та у середині поштукатурені. На земельній ділянці встановлений колодязь, та посаджені плодові дерева.

власник
Приватний будинок з земельною ділянкою, та комунікаціями.
olx.ua

У продажі приватний будинок у м. Яворів. Знаходиться в кінці вулиці Пасічна. Два заїзди. Поруч центр міста та школа. Хороший підʼїзд до будинку , зроблена дорога. Велике подвірʼя на 9 сотиків. Площа будинку 117 кв.м. Один поверх із виходом на масандру та можливістю облаштування другого поверху. Всі комунікації на місці , газ, світло , вода все є. По фото видно - будинок потребує ремонту.

власник
У продажі приватний будинок Яворів на вул. Пасічна 7
olx.ua

Популярні запити

Географія Яворів