Продається будинок в с. Хвощове, Шишацький район, Полтавської області з прибудинковою земельною ділянкою 0,25га (для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських споруджень) і земельною ділянкою 0,13га (для ведення особистого сільського господарства). Будинок дачного типу з цегли, побудований 2008 році, загальна площа – 34,3м2. В будинку одна житлова кімната – 14,5м2, кухня -12,8м2, коридор – 4,2м2, санвузол – 2,8м2. Затишний новенький будиночок, чистенька кімната. У кімнаті стеля і стіни обшиті МДФ вагонкою по рейці з внутрішнім утепленням стиродуром. Покриття полу - ламінат 34 класу. Кімната обладнана двома шафами і двома ліжками. В приміщеннях, коридору, кухні, санвузлу виконана внутрішнє розведення комунікацій (електрика, сантехніка, сформований ел.щиток) під виконання опоряджувальних робіт. Частково маються оздоблювальні матеріали, меблі. Територія земельної ділянки огороджена по периметру парканом. На ділянці знаходяться ще три господарські будівлі з цегли, колодязь з приямком для обладнання, літній душ з підігрівом води, туалет, погреб, альтанка, конструкції під парник, великий сад з фруктовими деревами. Земельні ділянки приватизовані і мають кадастрові номери. Комунікації проходять поряд можливе підключення до (центрального водопостачання, газу, інтернет). На підключення газу робили проект. В Хвощовому є магазин, пошта, дитячий садок, чудове озеро де можна купатися і ловити рибу. В 10 хвилинах їзди на авто ( чи на місцевому маршрутному автобусі) смт Шишаки з інфраструктурою і чудовою річкою Псел. За річкою ліс і грибні місця. Пишіть в особисті повідомлення, телефонуйте. Відповім на всі питання. Реальному покупцю можливий торг!!!

власник
Продам будинок  в с. Хвощове, Шишацький район, Полтавська область
olx.ua

В даному дворі знаходиться літня кухня та основний дім, сарай - 3, гараж, погріб - 2

власник
Продам дом в с. Сагайдак Шишацький р-н Полтавська обл.
olx.ua

Продам участок , есть не большой дом не жилой (требующий ремонта) с большой приватизированной территорией находящийся на центральной улице, адрес Дмитровка Полтавская обл ул.Шевченка 75

власник
Продам участок с постройками
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дом деревяный, снаружи обложен кирпичом. Стены толстые - дом теплый зимой и прохладный летом. Отопление газовое, индивидуальное. Экономное. Есть и печка. Счётчики на свет и газ новые. Окна и двери новые, 5-камерные, 3-стекольные. К дому подведена вода с колодца. Все удобства в доме. Ванна, туалет. Ремонт начался в 1-й комнате: гипсокартоновый потолок, теплый пол. Огород полностью очищен под сад, виноградник или как сами придумаете. Есть сарай/лет.кухня. Рядом мост через реку и лес. Реальному покупателю торг.

власник
Дом смт. Шишаки будинок
olx.ua

Продам дом в центре пгт Шишаки (Полтавская область ) в жилом состоянии, но нужен ремонт. В доме есть санузел, ванная, установлен бойлер, проведён газ. Так же есть свой гараж, погреб, огород 8 соток, придомовая территория большая. Для уточнения деталей звоните, буду рада ответить на все ваши вопросы!

власник
Продам дом в центре пгт Шишаки (Полтавская область)
olx.ua

Продам будинок с. Гоголеве (Миргородський р-н (Шишацький) 60 км від м. Полтава Площа земельної ділянки 51 сотка 21 сотка - забудови/сад 30 соток - город Ділянку приватизованано 2 господарські будівлі з гаражем на 2а авто, встановлено 3и файний електролічильник, та розроблено проєкт на газопідведення. У будинку виконано штукатурні роботи та прокладено стяжку під ламінат. Від колодязя до будинку підведено водопровід (не підключено) Двір доглянутий, сад плодоносить.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок, с. Яреськи, Полтавська обл. Газове опалення, 5 соток землі. Сарай та гараж. Центр селища. Можлива оренда 6000грн/м плюс комунальні

власник
Продам будинок
olx.ua

Україна, Полтавська обл., Шишацький район, селище міського типу Шишаки, вул.Ставкова. Продається житловий дім 2008 р. будівництва, газ + дрова, всі зручності, 2-і кухні, сан. вузол, склопакети, будинок утеплений. Підвал, 6 хоз.будівель. Загальна площа ділянки 30 сот. На одній з 2-ох частин приватизованої ділянки 12 сот. знаходиться 2-о поверхова недобудова. Збудований з ракушняка, обкладений червоною цеглою. Весь двір обгороджений парканом. На другій частині ділянки 18 сот. розташований 1-но поверховий житловий будинок. Можливий продаж двох частин окремо - 18 і 12 сот. Розташований в екологіч.чістой зоні, біля ставка. Поруч лікарня, супермаркет, відділення нової пошти, сосновий ліс, річка Псьол. Основний номер для запитань 06******24 - Таміла. Додатковий номер для зв`язку 09*********34

власник
Продам 2 будинка, будинок(разом або окремо), Шишаки, Полтавська
olx.ua

Продам дом с участком , газ, вода всё заведено, более подробно по телефону

власник
Продам дом 88 кВ/м
olx.ua

СРОЧНО. Продам дачний будинок в кооперативі "енергетик" в тихому затишному місці біля річки Псіл. Бдинок загальної площаді 60 кв.метрів. Побудований з цегли , піч. Земельна ділянка 5 соток. Пишите в личку

власник
Дачний будинок із земельною ділянкою
olx.ua

Продам жилую дачу в с. Романки с/о Магистраль. Участок 9 соток, сарай, Баня. Санузел в доме, горячая Вода, котёл, отапливаются два этажа. Заходи живи. Соседи хорошие. Просмотр по договоренности.

власник
Дача Романки
olx.ua

Продам будинок 1958р. з земельною ділянкою, земля приватизована (30 соток). До м. Горішні Плавні 12 км, до м. Кременчук - 20 км. Поряд є школа та дитячий садочок. Будинок невеликий, дуже теплий, знаходиться на вул. Степова. Є світло, газ, скважина. Є літній будиночок (потребує внутрішнього ремонту), гараж, погріб, сарай, літній душ . З реальним покупцем можливий торг. Якщо маєте питання пишіть або телефонуйте. Будь ласка телефонуйте після 17:00. +38(09**********68 Ганна

власник
Продається жилий будинок с. Дмитрівка Полтавської області
olx.ua

Две спальни, зал, кухня, ванна, туалет,, коридор, есть вода в доме, газ, канализация, трасса на полтаву, Во дворе погреб входной, сарай, 25 соток земли, есть молодые деревья, которые плодоносят дом знасодиться в с.Соснівка Шишацького району. все вопросы по телеф, 09******94.

власник
olx.ua

Продам будинок та господарські будівлі в смт Шишаки Миргородського району Полтавської області пер. Першотравневий. Будівля 4,94 х 10,8 м в якій розміщено жилі приміщення: кімната 11,1 м2, кухня 9,9 м2, коридор 2,8 м2 та господарські приміщення: два сараї та погріб. Також окремо стоячий свинарник. Будівля підключена до газопроводу та електрозабезпечення. Присадибна ділянка 0,8 га приватизована. Є сад і огород.

власник
Будинок в смт Шишаки Миргородського району Полтавської області
olx.ua

Продам дачу, кооператив Локомотив, с.Романки (18 км) от Кременчуга Двухэтажный домик, размером 6*5. Отличный фундамент. Жилое состояние. Земли 4 сотки Неприватизированная Печное отопление Туалет, душ - во дворе, кухня и сарай в отдельной постройке. Есть скважина. Круглосуточный полив в сезон, также есть электронасос. Дом меблирован. Сад и виноградник. До остановки 3 минуты Детальная информация по телефону .

власник
Продам дачный домик
olx.ua

Продам дом 58,8 кв. м. (житлова 37,1). Во дворе летняя кухня, гараж, сарай, хозяйственные постройки, погреб. Отопление газовое. Вода проведена в летнюю кухню. Продается как есть, со всей мебелью, хоз. инвентарем. Подробности по телефону.

власник
Дом в с.Яреськи возле леса
olx.ua

В селі Великий перевіз продається будинок великий двір город. Підійде під дачу або для постійного проживання. Нажаль вода та туалет на дворі але все можна провести у будинок. Для покупця буде гарний торг. Пишіть з радістю відповім на ваші питання. Пишіть бо на службі звязку немає .Можлива рострочка

власник
В продажі чесний будинок
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ БУДЕ ЦІКАВА ДЛЯ РОЗМІЩЕННЯ ПАСІКИ АБО ЛЮБИТЕЛІВ ВІДПОЧИНКУ. Будинок знаходиться на території Полтавської обл. , в селі, що розташоване на землях агрогосподарства "Агроекологія", відомого НЕ ВИКОРИСТАННЯМ для вирощування агропродукції хімікатів. Село входить в зону дії екологічного заказника "Короленкова дача". Заказник створено з метою охорони та збереження флори і фауни водно-болотних комплексів річки Псел. Тут у незайманому стані збереглися природні ландшафти нагірних дібров та степових ділянок в комплексі з луками, озерами та обводненими болотами заплави Псла. Будинок цегляний, перекритий бетонними блоками, не протікає. Підлога - дошки, стіни доволі широкі, теплоізоляція непогана. Потребує косметичного ремонту. Електрика 2 роки назад відєднана. В РЕС можливість відновлення обіцяють. Поряд проходить труба центрального водогону. Є можливість приєднання. В дворі є колодязь, але аварійний стан. Додаткову інформацію, а також додаткові фото та відео надам зацікавленим покупцям. На будинок та земельну ділянку є документи. Спілкування в чаті.

власник
Будинок цегляний та підсобне приміщення
olx.ua

Продається будинок із господарськими будівлями. 4 кімнати, на два входи, газ підведений до будинку. Є літня кухня, погріб, колодязь. Огород 25 соток. Потребує ремонту.

власник
Продається будинок
olx.ua

Участок 1,4+0,2(под домами), на участке 2 дома по 2 этажа . Первый дом -4 жилых комнаты +2 сан узла + кухня + большая гостевая комната + подвал + 2 веранды на верхнем и нижнем этаже . Второй дом - жилая комната + этаж охраны ( спальня + общая комната + кухня ). На территории свой больной сад и виноградник в 100 кустов , своя скважина , своя трансформаторная будка и своя линия электропередач , так же есть коптилка . Никаких соседей в радиусе 5-7 километров, комплекс находиться в очень красивом уединённом месте , рядом лес , поля , водоём . Отлично подойдёт любителям охотятся и рыбалки)

власник
Частный дом, котедж
olx.ua

Продам будинок с.Вишневе Земельна ділянка 12 соток Будинок великий,потрібен ремонт,але можна заїхати і жити.Звертатися за телефоном 09******84.

власник
Продаж будинку в сільській місцевості
olx.ua

Продам дачу в с. Романки. Земельна ділянка 0.10 га, двоповерховий сарай з жилою кімнатою на 2-му поверсі і кухнею на 1 поверсі. Є недобудований будинок з шпал, є контейнер для інвентаря.

власник
Продам дачу в с. Романки. 0.10 га. Приватизована. 160 тис.грн.
olx.ua

Пропонується до продажу затишна дачна ділянка з маленьким будинком. Крім того, нещодавно було добудовано простору веранду. На задній частині ділянки розташований зручний сарай, який надає додатковий простір для зберігання інструментів, садового обладнання або інших потрібних вам речей. Важливою перевагою цієї ділянки є наявність робочої колонки, що дозволяє забезпечити вас водою без зайвого клопоту. Ви зможете поливати свою землю та сад . Ділянка знаходиться в мальовничому районі, де централізовано здійснюється полив землі, що робить її особливо привабливою для тих, хто цікавиться садівництвом чи вирощуванням рослин. Важливо зазначити, що земля на ділянці є привізною, що дає змогу вам вільно організувати ландшафт і приступити до садівничих або ландшафтних робіт без обмежень.. Ділянка не приватизована.

власник
Продам дачу Кооператив Локомотив (село Романки)
olx.ua

Доброго дня! Продам свою жилу гарну дачу в Романках кооператив Магістраль. 10соток приватизованої землі є кадастровий номер. Будинок в 2 поверхи 3 кімнати,кладова,підвал з свердловиною, провідний інтернет. Душ, вбиральня знаходиться на вулиці. По всій ділянці прокладений полив,також вода доведена до літньої хухні,що є зручно. Чудово гріє піч що дозволяє проживання також в зимку! Літня кухня,душ,огород, сарай,дровник. Також фруктові дерева,кусти ягоди і т.д. Перша вулиця в кооперативі і останній будинок по вулиці де взагалі автомобілі не проїжджають. Огород розроблений і готовий до посадки. Поруч р. Псел і дубовий ліс 8хв ходьби. До Кременчука 17км. Торг помірний. Більше інформації за телефоном.

власник
Продажа дачі в Романках
olx.ua

Популярні запити