Продається будинок с. Дубище, Чуднівський р-н, Житомирська обл. Знаходиться біля траси на Житомир. Загальна ділянка площею 0, 23 га та 8 соток (трава). Загальна площа будинку - 58.4 м2. Будинок покритий шифером. В будинку 3 кімнати (одна прохідна), кухня, дві веранди, кладовка. Будинок газифікований (конвектор), також є 2 грубки. На території є криниця, сарай, погріб, сіновал, будівля для зберігання інструменту. В кінці городу річка. Вся земля та будинок приватизовані. Відстань до Житомира - 45 км, до Чуднова - 1,5 км.

власник
Миру
rieltor.ua

Построй новый дом на хорошем месте !!! Продам дом ( обложенный кирпичом ) и земельный участок 22 сотки ; Кирпич можно разобрать на дальнейшее использование ) Имеется готовый план для постройки нового дома ; Район спирт завода , проулок Зеленый 22 Замечательные соседи ; Газ , электричество , вода подключены ; Великолепное место для нового строительства;

Зелена, 22
rieltor.ua

Продається приватний будинок за адресою с. Карпівці, вул. Корольова 11 Житомирської області. Будинок 78.8 квадратів - 3 спальні, кухня, коридор та кімната під ванну. Будинок продається із меблями 90-х років. Потребує косметичного ремонту всередині, але придатний до проживання. В будинку є світло, вода та каналізація, але без сантехніки. На території є камяний погріб, літня кухня та сарай. Площа - 12 соток. За деталями звертайтесь з номером 380965697342 Людмила

власник
Корольова, 11
rieltor.ua

ДОМ который строили для себя. Эксклюзивное предложение..Ключи. Все вопросы по телефону ! Показ в любое удобное для Вас время. Сайт vashrealtor.zt.ua

Дом который строили для себя
olx.ua

Будинок в центрі Чуднова .Тихе місце . 4 кімнати , кухня та дві веранди . Є кладова та великий льох. Металопластикові вікна. Автономне газове опалення , збережені грубки .Ділянка 12 сотих . Садок , баня , літня кухня ,сараї,криниця . Ціна 21уо. Торг можливий . Пропозиція від власника .Додаткова інформація по тел 06*********77 . Дзвоніть , на повідомлення не відповідаю .

власник
Будинок 12сот центр Чуднів
olx.ua

Продається затишний будинок з якісним ремонтом за адресою Житомирської області с.Дубище, вул, Набережна 18а.Меблі і та вся побутова техніка по домовленості..Охайна доглянута територія, двір, город біля дому. По периметру все огороджено.На ділянці є додаткові споруди,літня кухня,погріб,гараж, теплиця, криниця,вигрібна яма. Багато плодових дерев , кущів,квітів. Всі деталі за телефоном +38********70 та +38********04.

власник
Продається будинок
olx.ua

Чуднів, вул. Соборна. Будинок 70м2, 4 кімнати, кухня, коридор, веранда. Цегляний міцний будинок. З будівель - погріб, сарай. Площа 15 соток +7 пасовище. Зручне розташування -до жд станції Чуднів-Волинский 3 км. Документи на землю/будинок в наявності.

власник
Продам будинок Чуднів 70 кв.м.
olx.ua

Площа будинку - 135 кв.м. 5 кімнат. + кухня, веранда. Є можливість зробити житлове приміщення на другому поверсі. В будинку: газове опалення (котел), вода, бойлер, туалет, душовий бокс. Повністю придатний до життя: є косметичний ремонт. Підлога - дубові доски Більшість меблів залишемо в будинку. Город в дворі - 20 соток. Земельна ділянка – 50 соток. В дворі: літня кухня, криниця, сад, новий паркан

власник
Продаю будинок. Чуднів р-н. Вільшанка (Житомирська обл)
olx.ua

Продам шлаковий будинок смт.Іванопіль вул.Садова 46.площа будинку 86 м2, є гараж,великий сіновал,погріб,літня кухня з підведеним газом,хлів,декілька металевих кліток для нутрій,різні прибудови,є криниця яка потребує чистки,садок також потребує чистки,підведено три фази.В будинку парове опалення (газовий котел),також є пічне опалення як альтернатива,всі вікна окрім віранди пластикові,туалет на вулиці,є супутникова тарілка.Поряд є беріг де можна випасати худобу

власник
Продам будинок  в смт.Іванопіль
olx.ua

Продається окремий будинок в місті Чуднів, не далеко: центр, школа, річка, магазини. Біля будинку є земельна ділянка 15 соток, літня кухня, погріб, сарай. В будинку є: газ, світло, вода та вигрібна яма, все підключено та працює !!! Потребує косметичного ремонту зовні та всередині, але придатний до проживання. Дуже гарне та тихе місце розташування. За детальною інформацією телефонуйте або пишіть в Viber !!! Все буде Україна !!!

власник
будинок в місті Чуднів
olx.ua

Продається будинок у Чудніві поблизу парку в центрі міста. Будинок без ремонту (потребує оновлення так, як давно не жили люди). Пічне опалення було розібране під котел. прокладені труби на парове, але не закінчене. Газ не заведений в дім (труба в 2х метрах від будинку), Воду потрібно також підводити так, як металеві труби старі і воду перекрили. Земля приватизована під будинком, площа 6 соток, є плодові дерева, є ділянка під огородину. На території двору є три сараї + камяний погріб в одному із них. Будинок продається із меблями (2 спальне ліжко, 2 шафи, сервант, тумби, газова плита, диван стіл і стільці). Меблі 90х років у гарному стані ,не поламані. Будинок 56 квадратів. 2 кімнати, кухня, коридор, кладова (в яку була заведена вода). Є два входи/виходи. Побудований з червоної цегли, не потребує зусиль на опалення і прогрівання. Документи на землю і будинок на руках. В пішій доступності (5 хв) парк, школа, магазини, адміністративні будівлі, нова пошта і укр пошта, ринок, лікарня, автостанція, до водосховища пішки 400 метрів. Чудова розвязка на Хмельницький ,Житомир, Бердичів. Мирна без обстрілів зона проживання. В 4 км жд станція.

власник
Продам будинок у місті Чуднів Житомирської області
olx.ua

Терміново продам ДОБРОТНИЙ будинок зі всіма зручностями для великої сімї у смт.Чуднів. Будинок просторий та світлий включає в себе 2 поверхи( один з них - цокольний).Всього 5кімн., кухня( встановлений 2-х контурний котел), коридор, санвузол( роздільний), котельня та гараж...Дах перекритий ондуліном, встановленні м/п вікна, металеві двери.Стан будинку- жилий. До будівлі відноситься 40сот.приватизованої землі на якій облаштований квітник та присадибна ділянка, просторий двір є власна криниця та побудовані господарські споруди. Місце знаходження дуже зручне- 5хв.до центру, гарний краєвид. До смт.їздять своєчасно ,як рейсові прямі автобуси так і проходящі.

Продаж ВЕЛИКОГО будинку в смт.Чуднів
olx.ua

Продам будинок в селі Великі Коровинці Житомирського району Житомирської обл.Приватизований,документи готові.Присадибна ділянка з будівлями 0.16га і город 0.20га.Загальна площа будинку 232,7 м кв.,житлова площа 92,8 м кв. Будинок і літня кухня газифіковані. В цокольному поверсі гараж і чотири підвальних приміщення. Стан-заходь і живи Зручне місце.В кінці городу ставок,не далеко залізнична станція,школа,магазини,медпункт,дитячий садок КОНТАКТИ ЗА ТЕЛ. 06*********54

власник
Будинок в Великих Коровинцях
olx.ua

Продам будинок в селі. Є пристройки хлів, літня кухня, погріб в будинку. Город 0.4 га. Є криниця, будинок газифікований. Інша інформація по телефону.

власник
Продам будинок в селі
olx.ua

Продам будино доброму стані Треба зремонтувати отопленя

власник
Будино село Великі Коровинці
olx.ua

Будинок в гарному тихому містечку м Чуднів, біля річки, та недалеко від центру, 10хв. де є все необхідне для проживання, лікарня, школа, магазини, ринок. Будинок стоїть на гарному фундаменті з каменю, металопластикові вікна, в будинок проведена вода, газ, каналізація, дві кімнати, є літня кухня та сарай. 15 соток землі, 8 соток двір з садом, де є багато плодовитих дерев. Гарний варіант для переселенців, тут тихо та спокійно!

Терміново! Продаж будинку в м. Чуднів, Житомирської обл.
olx.ua

Продам будинок у селі Вільшанка, Житомирської області. Детальніше дзвоніть, або пишіть в OLX повідомлення. Без торгу.

власник
Продам будинок у селі
olx.ua

Продається будинок м.Чуднів! Косметичкой ремонт в будинку 3 кімнати, кухня, веранда. Газове опалення та пічне.

власник
Будинок м.Чуднів
olx.ua

Гарна хатина в с. Красноволиця Чуднівський район Житомирська область.Ділянка газифікована.Є прибудинкові забудови-хлів ,погріб ,літня кухня,великий садок з фруктовими деревами.Город 30 соток.Чудова місцина.

власник
Дача в тихому місці
olx.ua

косметичний ремонт, газ, велика веранда, є сарай, будова під дрова, погріб, криниця. Два садка, город 30 соток. Частично залишаються меблі. В селі є два магазина. Школа знаходиться в другому селі, возить автобус. Є залізничний вокзал. До міста Чуднів 15км, до міста Бердичів 30км.

власник
Частный дом 3 комнати сарай
olx.ua

ДОМ С ДОКУМЕНТАМИ. Продам жилой дом 3-жилые комнаты, общая 88.9кв.м-25 сот.,земли под домом приватизированы и примерно 35сот., огород в с.Рачки-Чудновский р-н., Житомирская обл. Ходит электричка с Бердичева-Чуднов. В селе работающий магазин, школа, сельская рада, электричка. Дом деревянный жилой, с новой перекрытой крышей-шифер, с ремонтом внутри-2 жилые комнаты и кухня сделан современный ремонт, металлопластик окна. Во круг дома забор, во дворе - свой колодец с водой с отличной водой, сарай, летняя кухня и большой гараж, отдельно во дворе погреб каменый-сухой, возле дома фруктовые деревья

власник
Продам хату-с.Рачки, Чудновский р-н., Житомирская обл
olx.ua

Частина будинку , 2 кімнати, є зручності, жилий стан, двір загальний, 2 сот.землі, є місце під машину.

Частина будинку Корольова
olx.ua

Продаж ч/б ( будинок поділений на три квартири) загальна площа 76 м2,має два поверхи,цегла, всі лічильники, АО, МПВ, меблі, техніка, хороший жилий стан, погріб, окреме подвірʼя, на території великий гараж, є колодязь, 5 сот землі під город, всі зручності. 69999 у. о. Торг .фото, план Наталія Діона 06*********28 Можливий продаж іншої ч/б Два обʼєкта знаходяться по одній адресі.

Продаж частини будинку Польова
olx.ua

У пошуках ідеального житла? Маємо для вас пропозицію - затишний будинок з піччю та власною криницею, розташований всього за 20 км від Чуднова, 70 км від Житомира та 30 км від Бердичіва. Окреме місце, де можна насолодитися спокоєм і природою. Звертайтеся за деталями та оглядом!

Продається будинок 22сотки
olx.ua
1 - 24 з 43 результатів

Популярні запити