Продаж двоповерхового дачного будинку в кооперативі «Кристал» поряд з лісом та річковим каналом! (Екологічно чисте місце). Загальна площа будинку складає 80 метрів квадратних з яких 45 житлова. (Скромний житловий стан). Гараж під будинком. В будинку є пічне опалення. Санвузол та літній душ на подвір‘ї. Ділянка площею 18 сотих (приватизована) Є дві скважини 52 метри та 27 метрів. Даний об’єкт вартий Вашої уваги. Ціна 6000$, готові до пропозицій

Лісова, 48
rieltor.ua

Продається будинок в с.Іркліїв Чорнобаївського району. На території в 15 соток знаходиться будинок. літня кухня, сарай, гараж, погріб та огород. Будинок збудований з очерету обкладеного цеглою, дуже теплий та гарно тримає температуру. В будинок проведений газ, вода та каналізація. Загальна площа будинку 53 м.кв., 3 кімнати (одна прохідна). Земельна ділянка правильної прямокутної форми. До центра села 3 хв на машині, поряд магазини та зупинки громадського транспорту. Гарне та тихе місце з чудовим будинком чекає своїх нових власників.

Шевченка
rieltor.ua

До Вашої уваги продається приватний будинок в селі Скородистик. Гарне місце розташування будинку з чудовим фруктовим садом. Три кімнати. Окремий туалет з ванною кімнатою. Газ, вода, гараж. Більше інформації по телефону

Жовтнева, 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж будинку а селі Велика Бурімка, Чорнобаївська селищна громада. Мрієте жити далі від міста в екологічно чистому районі, вирощувати худобу та рослини? Тоді це ідеальний для вас варіант. Тут можна проживати з дітьми є школа, садочок, свіже повітря, лікарня, аптека, магазини, ліс, ставки, не чути повітряної тривоги. Ідеально підійде для тих, хто хоче жити подалі від міської метушні та займатися господарством. До продажу представлені: будинок з верандою площею 50м2, просторий гараж із цегли, сарай для малої техніки, мотоциклів і т.д., літня кухня для господарських цілей, сарай для тварин, погріб, огорожа, сад та город. Всі споруди узаконені. Опалення газ та/або груба, вода та вбиральня в будинку, світло, в хаті склопакети, дах цілий, сухий, в хаті тепло та комфортно. Площа приватизованої земельної ділянки 25 сотих. Будинок знаходиться по вулиці Шевченка, піша доступність до центру села. Онука президента США Гранта княгиня Контакузіна разом з родиною проживали саме тут, є безліч історій і легенд місцевих жителів, вам залюбки покажуть ці історичні місця. Можливий торг для ВПО та родинам ЗСУ Загальна вартість 20000дол, АН INFICO, Анастасія, 097517362

Шевченка, 11
rieltor.ua

Продаю будинок. Зручне планування, два виходи, дві спальні, зала, кухня, ванна кімната і кладова, дві веранди. Біля будинку є фруктовий сад (шовковиця, яблуні, груші, сливи, черешні, смородина, малина, абрикоси, вишні), город, клумба. У дворі колонка з насосною станцією (+2 мотори), сарай, гараж, туалет. Опалення і гаряча вода - газовий двухконтурний котел Protherm Pantera, метало-пластикові труби і сучасні батареї. Також є невеличка грубка в коридорі і пічка на кухні. З техніки: холодильник Атлант, телевізор Sony. Меблі: лишаються всі (на фото), килими, доріжки, картини, штори, тюлі і т.д. В селі є фельдшерський пункт (працює фельдшер і лікар), виїзна аптека, працює магазин, гарний дитячий садок. Чудова пропозиція для людей хто бажає займатись домашнім господарством або малим фермерським господарством, чудова родюча земля (чорнозем). Хороший варіант для людей, які шукають тихого спокійного життя. Чисте, свіже повітря, поблизу відсутні промислові підприємства. Є все основне щоб заїхати і жити. Всі інші деталі по телефону.

власник
Новоселиця, 3
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу два будинки на одній ділянці 30 соток с. Воронинці один загальною площею 63 м.кв, другий 100 кв.м. Один будинок цегляний інший дерево обкладений цеглою. В обох будинках підведена вода та каналізація (септик). На подвірї є свердловина та господарські споруди сарай погріб гараж. Опалення в будинку газове і пічне. Ділянка перебуває у приватній власності, поруч ставок та ліс до Дніпра 1 км.

Продається два будинки на одній ділянці с. Воронинці
olx.ua

Продається приватний будинок в центрі мальовничого села Мала Бурімка, за адресою Лесі Українки 85. Зовсім поруч парк, дитячий садочок, школа, контора, магазини. Велика територія перед двором. На території господарства є житловий будинок 55,7 м.кв, літня кухня з білої цегли, гараж, колонка, погріб, сарай, вбиральня та інші господарські приміщення та споруди. В будинку газове опалення а також збережена плита та груба. До будинку, літньої кухні та сараю проведено газ, і в кожному з приміщень є окрема газова плита. На присадибній ділянці є маленький садочок з фруктових дерев та горіхів. Город 5 соток. На будинок та земельну ділянку наявні всі правовстановлюючі документи, продаж з переоформленням на нового власника. Будинок готовий до проживання.

власник
Приватний будинок в центрі села Мала Бурімка
olx.ua

Продається садиба 25 соток землі з двома будинками, альтанкою, сараєм, огородом(чорнозем). Будинок площею 60м2 повністю облаштований для проживання. Є 3 кімнати, кухня, санвузол (бойлер, душ. кабіна, унітаз). В будинку 2 котли: 1 - електро на два тени6 і 3 кВт; 2 - твердопаливний . Зроблена каналізація, гаряча вода, металопластикові вікна, натяжні потолки. "Ввід" 380 вольт, 2-х зонний лічильник. Другий будинок площею 70 м2 без штукатурки і внутрішнього оздоблення з гаражем на 2 авто і погребом. Над гаражем можна доробити кімнату на 2-му поверсі.

власник
Продається будинок
olx.ua

Дача розташована на березі р. Золотоношка, а в 100 метрах знаходиться пляж на р. Дніпро з білосніжним піском. Будинок складається з цокольного і двох поверхів. На цокольному поверсі гараж і напівпідвальне приміщення. Високий перший поверх складається з тераси, передпокою, кухні, вітальні з каміном. На другому поверсі 2 спальні. Будинок повністю мебльований, покупцю залишається кухонна і побутова техніка. Також на ділянці є будівля сауни, що складається з кімнати відпочинку, парної бані, санвузла. Двір приватизований, 10 соток офіційно, а фактично огороджено парканом 16 соток. Фруктові та декоративні дерева, газонна трава. Також в ціну включено каркасний брезентовий басейн. Власний вихід до річки!

Дача на березі річки, СТ Чайка, с. Чехівка
olx.ua

Продається будинок за адресою Черкаська область, Золотоніський район (раніше Чорнобаївський), с. Іркліїв, вулиця Черкаська. Будівля загальною площею 6 на 18 кв.м, має 2 поверхи перекриті залізобетонними плитами. Вікна на 1-му поверсі замінено на металопластикові. Підведено централізоване водопостачання; підключена електрика 3 фази. На задньому дворі знаходяться добудови: туалет, літній душ та господарські будівлі для тварин (добудови зроблено з білої цегли). В будинку літня кухня, гараж (металеві двері), погріб зроблені на 100% та готові до експлуатації. Кухня, 2 кімнати та приміщення для ванної кімнати та туалет зроблені частково (бетонна підлога, заведена вода, виведена каналізація, розводка під електрику). На 2-му поверсі є можливість зробити жилі кімнати. Будинок побудований надійно і якісно, знаходиться в дуже затишному місці. На території знаходиться фруктовий сад та город (11соток). Кадастровий номер: 7125182800:01:000:0800 Більш детальна інформація за телефоном. Вартість 10 000$торг. Можливий ОБМІН!

Продається будинок
olx.ua

Продам дом с гаражом,сараем в сарае подвал входной погреб и огородом 25 соток 06*********86 или 06*********99 Реальному покупателю будет торг

власник
Продам Дом в с.Васютинцы Черкасской области
olx.ua

Продаж гарного, затишного багатофункціонального двоповерхового будинку, міні-готелю у селі Малі Канівці, Чернобаєвського району, Черкаської області. Будинок 2005 року побудови. Навколо будинку земельна ділянка площею 0,26га., ландшафтний дизайн у дворі. Загальна площа будинку 430 м.кв., побудова капітальна та якісна, широкі стіни цегла, перекриття першого поверху 3 бетонні плити. Є гарний погріб, підземний гараж та велике і якісне бомбосховище, діюча сауна з каміном та басейном. На 1-му поверсі: великий банкетний зал, ресепшен з барною стійкою, кухня, сауна, і санвузол, є і зал (зона) відпочинку – теніс, більярд. 2-й поверх: коридор та 3 спальні з окремими санвузлами, два великих балкони. Є окрема світла-скляна кімната (як окремий кабінет). Цокольний поверх: гараж на 6 машин, велике бомбосховище, погріб. Опалення газове, світло, вода скажена, водовідведення. На подвір’ї: квіткові клумби, велика зона для барбекю, фонтан з каменю, зона відпочинку, для літніх столиків, вже підготовлене місце для дворового басейну, дровник, викопаний великий котлован під міні-ставок, є овочеві грядки, фруктові дерева, є місце для розташування міні-контактного зоопарку, багато місця для паркування авто. Також третя частина ділянки вільна (можна під огород, або під інші забудівлі). Дана садиба являє собою готельний бізнес на чистому повітрі та в затишній природній атмосфері. Також можна здавати в оренду для проведення семінарів та зустрічей, здавати в оренду бенкетний зал, готувати гарячі обіди та випічку, можна втілити багато інших ідей для розвитку прибуткового бізнесу! Готовий бизнес по зеленому туризму. Екологічно чиста територія. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час. Більше фото у приват. Доступний адекватний торг. Вислухаємо Ваші пропозиції.

Продаж гарного будинку-готелю с. Малі Канівці, 75000
olx.ua

Недобудований будинок + збудована времянка з гаражем, сараєм та навісом, є копанка не далеко річечка, також є луг, тут можна тримати худобу, свиней та багато птиці. Заготовлювати своє власне сіно. Підведено три фази.

власник
Дім на природі
olx.ua

Продається будинок смт Чорнобай,вул.Благовісна(Толстого), Золотоніський район. Поряд дитячий майданчик, продуктовий магазин. Цегляний будинок, з газовим та електричним опаленням(2-ох зонний лічильник), є груба,централізоване водопостачання, встановлений бойлер. Ванна кімната з ванною та туалетом,всі кімнати частково мебльовані. Велике подвіря з колодязем, літньою кухнею,погребом,гаражем. Є господарські приміщення для тримання худоби та город . Звертатися за номером телефону 05******01

власник
Продається будинок з усіма комунікаціями
olx.ua

Будинок у селищі Чорнобай Черкаської обл, тихе затишне місце, не новий, але можна жити, потребує незначного ремонту. Є надвірні споруди, гараж, город. Земля приватизована. Продаж без посередників. Торг в розумних межах. У будинку газ, вода

власник
Будинок для життя
olx.ua

Продається двоповерховий будинок біля узбережжя річки, який побудований в 2001 році. Будинок і ділянка приватизовані. Загальна площа земельної ділянки 9.4 соток. Загальна площа будинку – 241м.кв, з яких 116м.кв житлої площі. Будинок побудований з: фундамент – залізобетон, фундаментні блоки; стіни – ракушняк та червона цегла; міжповерхове перекриття – залізобетонні плити; дах – азбестовий шифер; утеплення будинку – пінопласт 100 мм. Склопакети по всьому будинку. План будинку: цокольний поверх- котельня, складське приміщення з полицями, гараж, кімната, підвал. Перший поверх: 2 кімнати, їдальня, роздільний санвузол, вітальня. Другий поверх: 4 кімнати, роздільний санвузол. Будинок має вхід з цокольного та з першого поверхів. Комунікації: - Має трифазне електроживлення з двотарифним електролічильником (в наявності є технічна можливість підключення резервного джерела живлення – однофазного генератора). - Опалення: газовий котел, електрокотел ( 3-9квт ) з таймером включення та відключення, піролізний твердопаливний котел. - Водопостачання: централізоване та є власна свердловина. Є можливіть подачі гарячої води від бойлера 100л або від газового котла. - Інтернет. - Супутникове ТБ. Надвірні споруди: 1) Сарай: на першому поверсі великий та просторий гараж, дві господарські кімнати, мансадрове горище. Цокольний поверх: 2 загони для тримання свійських тварин, підвал, тех. приміщення з газовою плитою, підведена вода. 2) Альтанка з дерева з підведеним світлом. 3) Роздільний туалет та літній душ. 4) Хоз приміщення. Є власний вихід до річки з своїм невеликим пірсом для риболовлі. На території прибудинкової ділянки є виноград, дерева яблунь, горіх, кущі ожини і лохини та різні квіти. Будинок знаходиться в затишному місці. Вулиця асфальтована. Поруч є пішохідний перехід через річку до центру містечка. Більш детальніша інформація за телефоном.

власник
Продається двоповерховий будинок на березі річки (торг)
olx.ua

Продам будинок в селі Іркліїв. Будинок нової забудови, біла цегла, утеплений ракушняком, просторі та великі кімнати. Великий двір, є лежанка, гараж та літній будиночок(времянка). Знаходиться в центрі села, дорога до будинку гарна, все поруч. Присутній торг, якщо зацікавило – звертайтесь. Всі інші деталі за номером телефону 09******90 Владислав

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається цегляний будинок в мальовничому місці. Є господарчі будівлі, літня кухня, погріб, сарай, гараж. Будинок в житловому стані, в будинку деревяна підлога, лежанкаб, стіни побілені. Всі подробиці за телефоном. Торг.

власник
Продам будинок в селі
olx.ua

Двоповерховий будинок площею 249м2 з ділянкою навколо. Житлова (опалювальна) площа - 87,5м2. Кількість кімнат 4-спальні, кухня, зал, санвузол на другому поверсі. Велика (літня) веранда, 1 поверх- газове опалення, підвал, гараж. Гараж знаходиться в будівлі Змінений повністю дах на сучасні матеріали. На ділянці власна скважина, підведена вода в будинку та навколо ділянки є точки для підключення поливу. Молодий сад.

власник
Будинок в с. Іркліїв
olx.ua

Продается дом\ дача 30км от Черкасс (с. Чеховка, Чернобаевского рай-на.) общей площадью 220 кв.м. (жилой площадью 150кв.м.). На первом этаже верадна, кухня, гараж. В доме есть все удобства (душ, туалет, горячая\холодная вода, отопление), пять комнат. В доме сделан ремонт. Площадь земельного участка 0,15га, на участке есть хоз. постройки (кирпичный сарай 6х3м, деревянный сарай 3х3м), молодой сад, ягодные кустарники. Под огородом 6 соток. Рядом с домом р. Золотоношка, р. Днепр. Участок приватизированный, есть документы БТИ на дом.

власник
Продается дача, 30 км от Черкасс в с.Чеховка
olx.ua

Отличное место для отдыха или проживания, с небольшим удалением от города Черкассы приблизительно 45км в тихом и экологически чистом районе, на левом берегу р.Днепр. Полноценный капитальный дом размером 6м ×10м с гаражом. Монолитный фундамент, без внутренних работ /нет нужды переплачивать за "тяп-ляп" и то, что прийдется все равно ломать для переделки под себя, при этом потратить время и деньги/. Расположен в кооператие Ремонтник> , Приватизированный участок земли 12 соток ( акт собственности на землю ), заложен молодой сад, яма со скважиной ( монолит/нержавейка ), подведено электричество, есть строительный вагончик(Кунг). Рядом находится с.Вороненцы, обводной канал, лес и река. Можно рассмотреть варианты для обмена.

власник
Дача кооператив Ремонтник
olx.ua

Продається будинок із земельною ділянкою в с. Хрестителеве Чорнобаївського району Черкаської області. Будинок знаходиться в 15 км. від райцентру і в 60 від обласного. Будинок має 3 кімнати, кухню і веранду . Будинок теплий, отоплення газове, є груба, водопостачання - колонка і є колодязь. У будинку є необхідні меблі, будинок пригодний для проживання. На подвірї є госпспоруди: 2 сараї, літня кухня ( опалювальна,конвектор), погріб, гараж.. Біля будинку земельна ділянка розміром близько 1 га. В селі розміщено розвинене сільськогосподарське товариство, тому є перспектива працевлаштування, або зайняття особистим селянським господарством на власній землі. ПОЖАЛУЙСТА, ЗВОНИТЕ НА НОМЕР ТЕЛЕФОНА, СООБЩЕНИЯ НЕ ЧИТАЮТСЯ.

власник
Продаж будинку
olx.ua

Продається будинок в селі Богодухівка, Золотоніського району(Чорнобай). 65 км від обласного центру, загальна площа будинку 60,9 кВ. М, в будинку 4 кімнати, газове та пічне опалення. На території літня кухня з пічкою, криниця, сарай, гараж та погріб. Площа ділянки 47,3 ст.

власник
Будинок в задовільному стані
olx.ua

Продам будинок. с.Велика Бурімка, Чорнобаївського р-ну. 106,9\74.8 м2, 5 кімнат, їдальня, перехід в літню кухню,с\в, ванна,котельня,клодова,погріб, підлога паркет, гараж, надвірні споруди. ел. три фази, зелельна ділянка 0,45 га приватизована. Всі деталі 06******48

власник
Продам будинок с. ВЕЛИКА БУРІМКА
olx.ua
1 - 24 з 38 результатів

Популярні запити