Продам дачу возле села Чеховка в кооп. Монолит. 6,5 соток. Участок приватизирован. Все документы есть. Земля пригодна для огорода. Электричество есть. Санузла в доме нет, только в сарае из дерева (надо строить новый) Скважины нет. Ремонт на первом этаже с советски времен (пригоден для отдыха в летнее время) Отопления ни в каком виде нет. Второй этаж без ремонта. До Днепра 1,5 км. Общая площадь 75 м2.

власник
Дача в кооп. Монолит
olx.ua

Продам недобудований будинок в смт Чорнобай, Вул. Чайковського, 63 до річки. Двоповерхова времянка, до якої добудований будинок, позаду, до городу, дві господарські споруди. Погриб з блоків, панельне перекриття, вхід у гараж з будинку, в гаражі є окрема кімната. Підведений газ, вода, 3 фази! Документи зроблені як на добудований будинок!

власник
Продам Будинок смтЧорнобай
olx.ua

Продається будова в с.Іркліїв. Черкаська обл. Ділянка в 9 соток, приватизована! Вода заведена. На території, є гараж з ямою на 2 авто, можна використовувати під майстерню. До центру міста не далеко, школа поруч. Стан на фото, по всіх деталях, прошу звертатись за телефоном власника, вказаним в оголошенні.

власник
Будинок/будова/дворище в с.Іркліїв гараж з ямою
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом с гаражом,сараем в сарае подвал входной погреб и огородом 25 соток 06*********86 или 06*********99 Реальному покупателю будет торг

власник
Продам Дом в с.Васютинцы Черкасской области
olx.ua

Продається будинок із земельною ділянкою в с. Хрестителеве Чорнобаївського району Черкаської області. Будинок знаходиться в 15 км. від райцентру і в 60 від обласного. Будинок має 3 кімнати, кухню і веранду . Будинок теплий, отоплення газове, є груба, водопостачання - колонка і є колодязь. У будинку є необхідні меблі, будинок пригодний для проживання. На подвірї є госпспоруди: 2 сараї, літня кухня ( опалювальна,конвектор), погріб, гараж.. Біля будинку земельна ділянка розміром близько 1 га. В селі розміщено розвинене сільськогосподарське товариство, тому є перспектива працевлаштування, або зайняття особистим селянським господарством на власній землі. ПОЖАЛУЙСТА, ЗВОНИТЕ НА НОМЕР ТЕЛЕФОНА, СООБЩЕНИЯ НЕ ЧИТАЮТСЯ.

власник
Продаж будинку
olx.ua

Продам, або обміняю (з моєю доплатою) на житло в м. Черкаси, кирпичний будинок в с. Великі Канівці, Чорнобаївського району. Будинок знаходиться в центрі села, поряд школа, дитсадок, сільска рада, будинок культури, магазини. Загальна площа будинку 67 квадратних метрів. - 3 жилі кімнати - літня кухня - сарай - погріб - великий просторний двір - великий город В дом подведены вода, газ, канализация. Более детальная информация по телефону.

власник
Продам будинок с. Великі Канівці або обміняю на житло в Черкасах
olx.ua

Продам дом в с. Лящівка Чорнобаївського р-ну Черкаської обл.В центрі села.Новостройка.газ на вулиці є до будинку непідведений. Вся інформація по телефону 09*********74 Сергій

власник
Продам дом в с. Лящівка Чорнобаївського р-ну Черкаської обл.
olx.ua

Продам дворище в с.Вереміївка. Черкаської обл. Золотоніського р-н. Гарне місце для саду, або під перебудову... Звоніть, та питайте шо цікавить!)

власник
Дача, дворище, дом, земельный участок/продам! площадь; 0,26га
olx.ua

Будинок знаходиться у селі Хрестителеве,всі деталі ,кого зацікавить за телефоном 09******58 торг є

власник
Продам будинок у с .Хрестителеве
olx.ua

В будинку дві кімнати + одна на другому поверсі, зроблено косметичний ремонт, є літня кухня На у частку 6 соток є сарай для інструменту, літній душ, туалет, колонка з електронасосом. На землі висаджено плодові дерева. Поруч річка і два озера, ліс. Є де порибалити і відпочити.

власник
Дача кооператив Хімік
olx.ua

Продам землю під забудову! Є глиняна хата та сарай! Все на фото. В будинку є піч та частично меблі. Перезимувати можна. Земля приватизована є всі документи. Обмін на автомобіль.

власник
Продам будинок в Чорнобаї
olx.ua

Продаеться будинок с.Ірклієв .вулРябоконя 11.цегляний 58м.кв.+літня кухня +4 сараї+ курник- свинарник.всі споруди цегляні.збудовані в 1963 році .опалення пічне.газ поряд у сусідів за потреби можна провести.вода в дворі,колонка.великий двір та город.будинок добротний але потребуе косметичного ремонту." покраска вікна,двері,, до Золотоноші 25км.до Черкас55км.

власник
Будинок с Ірклієв. Черкаська обл.
olx.ua

Продається дача в СТ Хімік, ділянка 6 соток. На ділянці розташований дачний будинок 85 кв.м. з пічним опаленням, 2 поверхи житлових. В дворі: скважина, літня кухня з погрібом, літній душ (нагрів як від сонця, так і від електрики), туалет, підсобні приміщення. Фруктові дерева, кущі смородини, малини. Полуниця. Багато красивих квітів. Є коптильня, мангал, теплиця. При заїзді на територію Хіміка є магазин. 3 озера, річка, ліс. В Хіміку проведений інтернет. Будинок не приватизований.

власник
Продам дачу СТ Хімік
olx.ua

Продається будинок с Іркліїв!Будинок 9/12,сарай6/9в 2 етажі.Погріб6/3.Є літній душ,туалет.Сад,город,18соток.До будинку підведено газ ,вода,електрика!Хата помазана в середені саман,накладене горіще.Є вата для горіща на сарай,сарай підбитий доскою.Розкинута електрика по хаті і сараю.В хаті 6кімнат,в сараї 4,в переході кімнати під ванну і туалет.Ціна розрахована згідно ціни буд матеріалів.Пропонуйте ціну .розгляну різні варіанти. Можливий обмін на квартиру в різних варіаціях, в Черкасах.Розгляну всі пропозиції. Телефонуйте за номером 0-6-8-0-3-8-4-3-9-8.

власник
Продаж !!!будинку  с Іркліїв
olx.ua

Продам чи надам в оренду дві суміжні дачні ділянки з будинком і садочком для тих хто надає перевагу відпочинку і праці в затишному куточку біля річки. Тел: +38********65

власник
Дача біля річки, поруч із с. Чехівка
olx.ua

Продам будинок. с.Велика Бурімка, Чорнобаївського р-ну. 106,9\74.8 м2, 5 кімнат, їдальня, перехід в літню кухню,с\в, ванна,котельня,клодова,погріб, підлога паркет, гараж, надвірні споруди. ел. три фази, зелельна ділянка 0,45 га приватизована. Всі деталі 06******48

власник
Продам будинок с. ВЕЛИКА БУРІМКА
olx.ua

Продається ділянка з недобудовою. В садовому товаристві Чайка -2. біля с. Чехівка Черкаська обл. Приватизована. 0.505 га.

власник
Дача недобудована
olx.ua

Мається газ ,криниця ,вулиця асвальтована ,садок,двір великий,город ,всі деталі по телефону. Тел 09******58.

власник
Продам будинок.смт Чорнобай Черкаської обл.
olx.ua

Продається будинок в с. Велика Бурімка Чорнобаївський р-н Черкаська область. 06******40 Людмила, по всим питанням звертатися за цим номером.

власник
Продається будинок в с. Велика Бурімка
olx.ua

Продам дачу, в чеховке , в дачном кооперативе монолит. Три участка рядом, 25 соток. Возможен обмен на квартиру, автомобиль . По всем остальным вопросам звоните!

власник
Продам дачу с большим участком
olx.ua

Продається дуже гарний двоповерховий будинок загальною площею 200 м.кв., на першому поверсі розміщені: кухня, столова, велика кімната з діючим каміном, суміщений санвузол, котельня; на другому поверсі три кімнати різні за величиною. Будинок має два види опалення (електро та твердотопливне), відеонагляд, басейн, велике власне зариблене озеро, малиновий бізнес зі зрошувальною системою поливу; багато сортів винного винограду, чудовий сад (яблуні, груші, сливи, абрикоси, алича, айва, вишні, черешні, горіхи, кущі червоної та чорної смородини). Площа ділянки складає 65 соток відгороджених високим паканом. На території є госпспоруди; літня кухня; є приміщення під баню (підведені всі комунікації); два гаражі - один для легкового авто, другий для більш габаритної техніки; погріб облаштований під вирощування печериць чи інших грибів на смак господарів. Будинок розташований в мальовничому місці на березі річки Дніпро с.Чехівка 30 км від м.Черкаси. Якщо Вам потрібен будинок з бізнесом або для постійного комфортного проживання, чекаємо дзвінки за телефоном 09*********12 Світлана. Для реального покупця можливий торг. Також розглядаємо варіанти обміну.

власник
Продається заміський будинок з можливістю вести власний бізнес
olx.ua

Продам дачу біля с.Чехівка кооп. Моноліт. Спокійне тихе місце, де можно відпочити. Біля дачи є річка (5хв пішки), дніпро, на теріторії є маленький магазинчик, можно підключити інтернет, поруч порядні сусіди. Будинок із 2х поверхів. 1. повех кухня і велика кімнат, груба на два поверхи. 2. Поверх спальня, балкон. Є скважена, душ і туалет на вулиці. Реальному покупателю торг.

власник
Продам дачу с. Чехівка, Моноліт
olx.ua

Продам будинок в селі Скородистик. Будинок знаходиться поблизу центру. Дитячий садок і школа в пяти хвилинах пішого ходу. Можлива оплата частинами.

власник
Продається  будинок .
olx.ua

Продається будинок , біля будину 25 соток. В будинку світло, вода, пічне опалення, можна отоплювати конвекторами, які є в наявності 2 кімнати, кухня, коридор, веранда, туалет, ванна Є ще сарай, погріб, літня кухня та дровітник

власник
Продам будинок в с. Васютинці, ціна 2450 доларів, торг
olx.ua
1 - 24 з 65 результатів

Популярні запити