Будинок знаходиться недалеко від траси Київ- Чоп. Поряд автобусна зупинка, торгова точка. Тел. 80*******52, або 80*******09

власник
olx.ua

Продается добротный дом с прекрасным земельным участком 23 соток по цене двухкомнатной квартиры в с. Чинадиево по центральной улице Волошына, 233. Состояние жилое, требуется косметический ремонт. Земля приватизирована, документы в порядке. Тел 05******* 1 P. S. сусіди встановили паркан, , тому останні три фото - це реальний вигляд . Ширина проїзду в найвужчому місці - 2,6 метра, легкова машина заїде нормально.

Будинок в селі Чинадієво
olx.ua

Продаж будинку в с. Чинадієво. Заг.площа 103 кв.м. 15 соток землі. Світло газ вода. Жилий стан.

Продаж будинку с. Чинадієво
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок знаходиться поруч із санаторієм "Синяк" і недалеко від санаторію "Карпати" на вул. Санаторній, с. Чинадієво, Мукачівського району (в курортній частині). Є все, що потрібно для комфортного життя та відпочинку. Ділянка 4 сотки, але виходить до лісу і фактично не обмежується, на ділянці два окремих будинки з ремонтом: 84 кв.м. і 40 кв.м., дві сауни, басейн з підігрівом, зона барбекю і альтанка, дроварня. Неймовірно красива і затишна локація, асфальтовані дороги, поруч санаторій. Підходить як для себе так і під бізнес. Без комісії. Перегляди у зручний для Вас час.

власник
Чудовий будинок в самому серці Закарпаття
olx.ua

Популярні запити