Продається 2х поверхова дача другий провулок Александрі. Будинок утеплений, 3 повноцінні окремі кімнати, кухня, в середині все зроблено під дерево. Опалення електро конвектори. Є додатково цокольний поверх ( робочий, сухий ) . Вода є в 30 метрах. Спільний колодязь. Є можливість зробити скважину окремо . Альтанка із монгалом, шпаргатом, водою. Земельна ділянка 6соток. Будинок придатний для постійного проживанння. Меблі та техніка залишаються. На вулиці є літній душ - кабіна. Є багато різноманітних рослин: велике дерево магнолія, ялини, кущі, черешня, троянди та багато іншого. Фото відповідають дійсності. Є відеоогляд . Звертайтеся.

2 провулок Александрі
rieltor.ua

Продається шикарний будинок в фешенебельному приватному районі міста по вул. Марморозька (орієнтир Сторожинецька). Двох поверховий будинок розташований на власній земельній ділянці і складається з просторої кухні-вітальні з виходом на внутрішній двір, 4 кімнат, 2 санвузлів, великого балкону та гаража з автоматичним воротами. При будівництві використали лише преміальні матеріали. Змонтовано алюмінієві вхідні двері, флагманські вікна, дах зроблений з мʼякої покрівлі, яка не нагрівається на сонці, не гримить у дощ. Стан будинку: фасад, освітлення, озеленення і благоустрій зроблено; в середині розведено опалення (батареї і тепла підлога), стіни по штукатурені. До будинку підведеного міські комунікації: газ, електроенергію, водопостачання і каналізацію. P.S. Також є в наявності будинок з ділянкою 5 соток

Марморожська вул.
rieltor.ua

Будинок в центрі міста, з гарним краєвидом. Земельна ділянка доглянута. Насаджений сад , кущі , виноград. Огорожа. Окремий гараж, сауна, літня тераса, зона барбекю. Битонований двір , доріжка в сад з тротуарної плитки . В будинку ремонт, меблі ( за домовленістю) . Будинок світлий , просторий, затишний. Вигляд з вікон на гору Цецино.

Балашівська вул.
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продажу двоповерховий будинок в тихому зеленому районі нашого міста. Має чудовий краєвид з подвір’я та вікон будинку. Ідеально підійде для поціновувачів свіжого повітря, чудового фруктового саду та різнобарв’я квітів. Площа будинку:180м2, має 4 житлові кімнати, кухня, санвузол(роздільний) на 1-му поверсі та дві кімнати з гардеробними на 2-му поверсі. В будинку гарний ремонт, меблі та вбудована техніка, що входить до його вартості. На подвір’ї є гостьовий будиночок: 1 кімната, кухня та санвузол! площа 45 м2 з ремонтом, меблями та технікою Поряд є ще один літній будинок, з комунікаціями На подвірї є також господарські споруди, погріб, криниця, гараж під будинком на два авто. Є зручна зона відпочинку: бесідка та гойдалка поруч. Опалення твердопаливний котел Земельна ділянка 20 соток Співпрацюємо з державними програмами: сертифікати єВідновлення, постанови на придбання житла та ін!

Маковея вул.
rieltor.ua

Будинок для великої родини шукає нових власників! Має чудовий краєвид з подвір’я та вікон будинку. Ідеально підійде для поціновувачів свіжого повітря, чудового фруктового саду, квітників та городику. Площа будинку: 180м2, має 5 житлових кімнат, 2 санвузли, власний кабінет, вітальні та спальні! Продається разом з меблями та побутовою технікою, ідеально підійде для тих, хто шукає варіант "зайти і жити"! На подвірї є альтанка, колодязь, великий вольєр для домашнього улюбленця та багато іншого. На цокольному поверсі є два просторих гаражі для авто. Територія доглянута, робилося все для себе, продається в звязку з виїздом господарів за кордон! Телефонуйте за додатковою інформацією

Бузкова вул., 43
rieltor.ua

Продаж 2 поверхового будинку з мансардою і ділянкою на 4 сотки, 290 кв. м, 5 кімнат, • 2 поверхи. Загальна площа 290 м² • житлова 139 м² • кухня 10 м² Ділянка 4 сотки Стіни з цегли Побудовано 2001-2010 Приватна власність, ділянка, спокійний район, простора спальня та вітальня, дві кухні (робоча та їдальня), гараж в будинку, є друга кухня в підвальному приміщенні (можна готувати на дровах), є мансарда з двома кімнатами, в перспективі під житлову площу. Сходи до верху дубові. У вітальні - камін, будинок з меблями, є піаніно, є сарай на ділянці. Безліч комор. Тиха і спокійна зона, поруч дитячий майданчик, підїзд до будинку зручний. Близько до магазинів. Висота стелі, м: 2.75. Підлога (покриття): паркетна дошка. Зовнішня обробка дома: декоративна штукатурка. Комунікації: електрика, газ. каналізація центральна, інтернет провідний и телефон. Вода: своя криниця Опалення: газове + дрова Двері та вікна • вхідні двері: металеві + деревяні • тип вікон: металопластикові. Підігрів води: бойлер Приміщення: санузел - 3 • лоджія: - 1 • кількість спалень - 3 • гараж: в цокольному поверсі • вітальня • балкон - 1 Обладнання • меблі • зручності: камін • ванна • газова плита • лічильник на електрику • лічильник на газ На території є: вихід до водоймища: 3-тя лінія • персональна водойма: джерело • город • доріжки - тротуарна плитка • госп.будівлі (сарай) • паркан: металевий лист • ворота - металеві • сад Характеристика ділянки: Розташування: в населеному пункті • рельєф: рівнинний • грунт: чорнозем Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • право власності на землю: приватне (держ.акт приватизації) • документи на право власності: свідоцтво про право власності

власник
Степова вул.
rieltor.ua

🏡Продається житловий будинок 📍 Вул. Учительська. ✔️Розміщення об’єкту - фасадно кутове, що в перспективі чи при бажанні може використовуватись в цілях бізнесу. Фасадна ширина - 32м. •Будинок цегляний, утеплений; невеликий - 54.7кв.м. + літня кухня з підвалом, господарські будівлі. ✔️В будинку - 2 кімнати та кухня, вода - скважина, є колодязь; газ, електрика. •Опалення: індивідуальне газове. • Площа земельної ділянки 10 Сот. 💰Ціна - 41000у.о. 050-399-6003 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажБудинку #ПродажЗемлі

Учительська вул., 115
rieltor.ua

Вашему вниманию предлагается Продажа Эксклюзивного дома в Городе Черновцы в элитном поселке, месторасположение вул. П’ята Приміська Постройка 2009 года 738кв.м , 23 сотки земля, бассейн, сад, гостевой дом. Отопление газ и электричество, как альтернатива. Два подвода электричества сельское и городское. Вода - своя скважина. Дом оснащен всем необходимым для комфортного проживания. Есть видео.

28-го Червня вул.
rieltor.ua

Продається заміський будинок. Дорогий та якісний! Розташований в тихому, мальовничому місці, всього лише 18 км. до міста Чернівці. Побудований у 2008 році із використанням якісних матеріалів: кожна деталь продумана для зручного користування та максимальної енергоефективності. Сам будинок, загальною площею 293 м.кв., складається з двох поверхів та мансарди. На першому поверсі (115 м.кв): просторий хол, вітальня з працюючим каміном, кухня зі столовою зоною, сан.вузол, котельня, вихід у гараж та сауна. Другий поверх (112 м.кв.) — хол, три спальні, санвузол, пральна кімната та веранда. Мансарда (56 м.кв.) – дитяча, спальня, кабінет та санвузол. Будинок повністю функціонує на електричному котлі, який дуже економний. При потребі, є котел на дровах та камін. Окрім цього будинок оснащений теплою підлогою, сигналізацією, відеонаглядом та іншими дрібницями для комфорту майбутніх власників. Ремонт виконаний із якісних матеріалів в класичному стилі. Ділянка, площею 64 сот. огороджена і доглянута: всюди зелений газон, квіти, фруктовий сад, виноградник та город. Також тут розмістилася альтанка із зоною відпочинку та барбекю, фонтан, гараж, вольєр, літня кухня, сарай, тощо. Будинок розташований близько до міста (хороша нова дорога), поруч із лісом. Ідеально підійде для поціновувачів чистого повітря, гарних краєвидів та власного простору. Вартий Вашої уваги. За деталями телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Приміська
rieltor.ua

Паркова зона, класичний стиль, якісне будівництво, мраморні сходи, дорогий паркет, якісна мебель. Сауна, спортзал, альтанка.

Стеценка вул.
rieltor.ua

Будинок в центрі міста. Міські комунікаціі . Під реконструкцію . Складається з двох квартир . Є окремий фасадний вхід . Можна перевести в комерцію .

Кошового О. вул.
rieltor.ua

Хороший спальний район , неподалік Проспекту Незалежності. Тупікова вулиця. Будинок після капітального ремонту. Утеплений. Комфортний, невеличкий. Ідеальний для проживання молодої сімі , або пари , в якої дорослі самостійні діти. Гарна земельна ділянка , на якій є можливість зробити ландшафтний дизайн подвіря. Нові меблі та побутова техніка.

Миколаївський пров.
rieltor.ua

Чернівці, вул. Путилівська Якщо ви на цій сторінці читаєте, це означає, що ви визначилися у виборі між квартирою і дуплексом) А тому мені не варто зайвий раз вас переконувати, наскільки круто жити, маючи власний двір, автономне опалення, генератор і чудових сусідів, які залюбки поливатимуть ваші квіти та годуватимуть собаку, коли ви поїдете у відпустку. А ще ліпше, коли дуплекс вже готовий, з чудовим, якісним оздобленням, меблями та технікою, і вам не потрібно витрачати час, нерви і невизначену купу грошей на ремонт. Просто прийняти рішення, придбати, перевезти речі та насолоджуватися життям! Що ми маємо? Неймовірно практично спланованих майже 250м2 загальної площі. На першому поверсі коридор, санвузол, кабінет, кухня-вітальня 25м2 та двадцятиметрова зала з виходом на криту терасу з неймовірним краєвидом на трояндову клумбу. На другому поверсі три сімнадцятиметрові спальні, одна з яких з великою гардеробною кімнатою, та санвузол 12м2 На цокольному поверсі гараж 37м2, котельня та кілька господарських приміщень. Ділянка 15 соток, охайна і доглянута, відокремлені грядки, виноград та запашні квіти. Маємо чудових сусідів! По інфраструктурі все супер, чудовий заїзд, до центру міста 10 хв на авто. Уявіть: лише 10 хвилин і динаміка міста змінюється на виняткову приватність, яка пахне свободою, свіжевикошеною травою і відчуттям, що ви найщасливіша людина у світі! Однозначно варто подивитися, аби не шкодувати, що зволікали з прийняттям рішення, а хтось вас випередив. І, так, без комісійних для покупця.

генератор
Путильська вул.
rieltor.ua

Продається будинок в районі Калічанки, 10 хв пішого ходу від автобусу 10а. Будинок має два поверхи і будувався якісно, "як для себе". Планування - хороше : все роздільно. Є чотири кімнати, кухня та санвузол. В будинок заведений газ, опалення - пічне, на газу. У дворі є власна свердловина, тому вода в будинку є завжди. Земельна ділянка - рівна, 5 соток. На території будинку є гараж, мангал та господарські добудови. Сусіди - хороші. Телефонуйте, покажемо у зручний для Вас час.

Ромоданівська
rieltor.ua

Будинок знаходиться в садгірському районі міста Чернівці. Будинок має два поверхи, п"ять кімнат та дві кухні. В будинку є абсолютно всі зручності. Гаряча вода - від котла. Зроблено ексклюзивний ремонт. Планування - чудове: все роздільно. Є гардеробна. Котел працює, навіть , при відсутності світла. На другому поверсі є великий і гарний балкон. Вся внутрішня столярка зроблена з натурального дерева а, також, частина меблів. Будинок абсолютно сухий в будь яку пору року, тому що навколо нього зроблено відведення грунтових вод. Земельна ділянка - 15 соток, має два заїзди. По периметру ділянки є паркан та зроблені ковані ворота. Сусіди - хороші. Будинок знаходиться на другій лінії від центральної дороги, тому не чути шуму машин. Поруч з будинком церква , дитячий майданчик та сад. До зупинки автобуса та магазину - 7 хв пішки. Телефонуйте, готові до діалогу та показати у зручний для Вас час.

Чужбинського Афанасія вул.
rieltor.ua

Ціна тільки на один дуплекс зі знижкою - 93000у.о _______________ Продається будинок (дуплекс), вул. Коцюбинського (р-н Гостинного Двору. Будинок якісної побудови, матеріали будівництва: 1.5 (півтори) керамблока (Керамблок - високотехнологічний будівельний матеріал), + утеплення пінопластом (10см.), + силіконова декоративна штукатурка, залізобетонне перекриття між кожним поверхом. Планування! - 1 поверх: коридор, санвузол з ванною, велика кухня, кімната, тех.приміщення (комірка чи гардеробна). - 2 поверх: коридор, три кімнати різної площі, ванна кімната. По внутрішніх роботах: гіпсова штукатурка, електророзводка, 3Фази, вода й каналізація - центральні, якісні м/п вікна та броньовані вх.двері. Загальна площа - 136.2кв.м. + бонус - повноцінний мансардний поверх з вікном - під 70кв.м. (з якого можна зробити як спальні кімнати із санвузлом, так і щось інше, наприклад кінотеатр, спортзал, ігрову, гардеробну, офіс чи в інших цілях, так як перекриття між другим і мансардним поверхом залізобетонне). До будинку відноситься приватизована зем. ділянка 2Сот. На території є клаптик землі та навіс для машини, на який можна встановити ролети, і буде повноцінний гараж. Територія облагороджена, дорога у бруківці та асфальт. Газ у процесі. Деталі за тел. 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості

Коцюбинського вул.
rieltor.ua

Продається будинок, дуже якісно збудований. Вул. Челябинська, район вул Канівська / Кошового. Капітальний, якісної побудови будинок, площею 365.9кв.м., що складається із цокольного поверху, 1-го поверху, та 2-го поверху. Будинок З РЕМОНТОМ, цегляний, залізобетонне перекриття, утеплений, накритий металочерепицею. В будинку присутній ремонт, всі комунікації (світло, вода, газ), індивідуальне газове опалення (котел), тепла підлога, бетонні сходи, якісні м/п вікна та двері тощо. Гарне планування, що передбачає студію-вітальню з каміном, декілька санвузлів, гардеробні, декілька спалень, терасу, балкон, побутові приміщення, великі підвальні приміщення, які можна використати в різних цілях, сауну, гараж з авт.воротами тощо) Площа зем. ділянки – 3 сот. На території насаджені туї та інші рослини. Прекрасний вигляд на місто. Місце розташування в тупиковій вулиці, що забезпечує додатковий комфорт, тишу та приємне сусідство. Є можливість придбати два дуплекси поруч, інший з ремонтом під чистову обробку. Деталі за тел. 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості Рієлтор Чернівці

Академічна вул. (Челябинська)
rieltor.ua

Продається новозбудований 4х. Кімнатний будинок в місті Чернівці, вул. Хотинська (друга лінія) площа будинку 120м2, зроблено якісний ремонт, меблі та техніка залишаються, встановлено 2 види опалення ( газовий та електро-котел) в будинку ніхто не проживав, на подвірї окремою будівлею збудована також саунах санвузлом, газовим опаленням та ремонт, басейн, продається в звязку з переїздом в іншу країну. Всі роботи в будинку та на території та в будинку закінчені. Для більш детальної інформації та фото, звертайтесь за вказаним номером телефону

Хотинська вул.
rieltor.ua

Продається будинок по вул. Шевченка (нижче Кобилянської), 3 поверха, 6 кімнат, кухня-столова, гараж, тераса, балкон, більярдна з каміном, друга кухня в цоколі. В будинку гарний стан (ремонту 15 років), індивідуальне опалення (газовий котел, який працює без електрики, і твердопаливний котел). Є внутрішній спільний двір з сусідами. Будинок продається через агентство нерухомості «Penthouse» без комісії для покупця!

Шевченка
rieltor.ua

Продається 4-кімнатний житловий будинок, який розташований по вулиці Маршала Рибалки. Загальна площа складає 132 квадратних метра у трьох рівнях. Газове та твердопаливне опалення. На першому поверсі розташовані кухня, вбиральня та кімната. На другому поверсі три окремі кімнати, роздільний санвузол, засклений балкон та вихід на горище (де є повна висота з вільним плануванням). У цокольному приміщенні зроблена сауна, душовий зал, кімната для відпочинку, а також вихід у гараж (з підвалом для зберігання продуктів). З вулиці у будинку 2 комори. На ділянці є літній будиночок з альтанкою, сарай, вулична вбиральня, літня душова. Вода з колодязя, вигрібна яма. Земельна ділянка - 4 сотки. Встановлена охоронна сигналізація на пульт охорони, відеонагдяд на смартфон.

Рибалка Маршала вул.
rieltor.ua

Половина будинку під капітальний ремонт розташований в центрі міста. Будівля збудована з товстими стінами та високими стелями. Двір , який належить до будинку, просторий і затишний для облаштування зеленої зони. Є сарай. В будинку збережене пічне опалення , яке може бути використане , як додаткове джерело тепла після ремонту. Загалом ця частина будинку має великий потенціал для перетворення на комфортне сучасне житло

Рєпіна вул.
rieltor.ua

Продається частина будинку по вул. Садгірській (р-н вул. Дзержика). Загальна площа 98 м2, два рівня. На першому поверсі передпокій, хол, простора кухня-студіо, кладова, санвузол та невеличка кімната із виходом на терасу. На другому - гардеробна, санвузол та спальня із виходом на балкон. Тепла підлога по всьому будинку, міська каналізація, вода з колодязя. Місце для авто. Земельна ділянка - 5 соток.

Садгірська вул.
rieltor.ua

Просторий будинок. Правильної форми земельна ділянка. Якісне будівництво. Огорожа з металопрофелю по периметру ділянки

Вижницька вул.
rieltor.ua

Продається будинок в історичному центрі міста, вул. Новікова-Прибоя, зроблено дизайнерський ремонт, меблі та техніка залишаються, діючий камін.

Хмельницького Богдана вул.
rieltor.ua
1 - 24 з 563 результатів

Шукай будинок по локації