УВАГА ЗМІНА ВАРТОСТІ з $ 200 000 на $ 180 000 Продається будинок с.В.Кучурів Загальна площа будинку 273кв.м., в т.ч.: житлова площа 135кв.м., кухня 22кв.м. Земельна ділянка 0,10 га. Будинок двоповерховий: - 1й поверх: кабінет, вітальня, кухня+столова, санвузол, техн.приміщення. - 2й поверх: 3-и спальні, вітальня, ванна кімната, санвузол. Є мансардний поверх та гараж 20кв.м. Будинок з ремонтом, індивідуальне опалення (котел), власна вода. Вартість $ 180 000 0953355367. 0675641338.

кобилиці
rieltor.ua

Продається будинок в Годилові, 900 м від кільця Пд-Кільцевої. 1 пов-зал, туалет, кухня, 2 пов- 3 кім, ванна, під будинком підвал(планували під більярд і сауну), гараж. Світло є. Є колодязь. 12,136 соток землі. Переоформлення без податку.

Яремчука, 4
rieltor.ua

Зручне місце розташування будинку, друга лінія від траси. Новий сучасний будинок, окремо збудований підвал, котельня, криниця, нова огорожа, ворота. Утеплений будинок складається з трьох кімнат, кухні та їдальні, приміщення для санвузла. Всередині розведена електропроводка. Чорнова штукатурка. Газ поруч.

Сторожинецька
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок знаходиться в 20 км від м.Чернівці та в 6 км від м. Сторожинець. Біля центральної дороги. Неподалік р.Сирет та лісопосадка. Гарне просторе подвір’я, молодий сад, город. Будинок з ремонтом, зручностями, індивідуальним газовим опаленням. Залишаються всі меблі та побутова техніка. Літня кухня також з ремонтом та меблями. Є сарай.

Головна
rieltor.ua

Продається таунхауси на Годилові 180 кв метрів Здані в експлуатацію Можна під ЄОселю

можливий продаж по єОселя
Яремчука
rieltor.ua

Він симпатичний Він розумно спланований Він якісний Він на 12 сотих Він має 270 квадратів Він краєвид має крутезний Він готовий, зданий в експлуатацію Він «живе» в кінці Сторожинецької, Заволока. Його хто побачить в живу - захоче купити Він свіжий, побудований протягом 2-ох років. Вас запрошую до покупки)

можливий продаж по єОселя
Миру
rieltor.ua

Продається будинок у м. Сторожинець, по вул. Пушкіна (центр). Площа будинку 60 м2, що включає в себе веранду, кухню-столову, санвузол та дві кімнати площею 13.2 та 18.3 м2. Також біля будинку є літня кухня. Вода з колодязя (встановлений насос), є газ та світло, вигрібна яма. Земельна ділянка площею 6 соток. Ціна 54 500$.

Пушкіна
rieltor.ua

Збудований будинок власником для родини - значить якісне будівництво. Вистояний більше 10 років - це тільки плюс Заведено абсолютно всі комунікації ( світло, колодязь, газ - на подвірʼї) Ділянка 13 сотих. Розташування круте - одразу за знаком В. Кучурів - 200 м. Що забула описати - телефонуйте, розповім.

Хмельницького
rieltor.ua

Високоякісний цегляний будинок . Стіни 50см товщини + утеплення 10см пінопластом . Поруч ліс, озеро, річка, краєвиди. Можливо навіть під готель. Поруч є можливість розмістити підйомники. Більше інформації по телефону. Ціна нижча собівартості будівнитства . Терміновий продаж

власник
olx.ua

Продається будинок у селі Іжевці. У гарному тихому місці, поряд із лісом. Будинок площею 80 кв. У дворі господарські будівлі та двокімнатний гостьовий будиночок. У кухні та спальні зроблено ремонт, поміняна піч, яка опалює і кухню та спальню. Прокладено каналізацію. Зал і ванну з туалетом можна доробити на свій смак.

власник
Продаємо будинок в Іживцях
olx.ua

Продається будинок село Заволока стороженецкий район Чернівецької область 400 Мкв два поверхи 5 кімнат підвал гараж колодязь вигрібна яма газ.

Продається будинок
olx.ua

Варіант заміського життя в безпосередній близькості від міста, всього 4 км Продаж таунхаусу в с.Великий Кучурів площею 110м2, ділянка 3 сотих Проект будинку : 1 поверх: кухня, вітальня (є вихід на камін), санвузол, кладова 2 поверх: три спальні та санвузол Продається в стані від забудовника - вікна, двері, бруківка, огородження ззаду будинку Дуже вигідна ціна!

Продаж таунхаусу в стані від забудовника
olx.ua

Будинок знаходиться м. Сторожинець по вулиці Марка Черемшини 7 в тихому районі, Розглянути можна в любий для вас час та також на Google maps Реальному покупцю хороший торг! Всі деталі за телефоном! 0-9-6-0-4-2-3-9-5-1

Продам Будинок (обща площадь 230м2)
olx.ua

12 соток біля вишкі , Е сад ставок ,Дуже гарне і тихе місце …………………….. звоніть : +38********30

власник
Срочно! Продам дачу 12 соток  Е сад ставок ,Дуже гарне і тихе місце
olx.ua

В 10 хвилинах від м.Чернівці, в тихому, затишному, мальовничому місці продається будинок, с.Великий Кучурів, 100 кв.м., 4 кімнати, косметичний ремонт, металопластикові вікна, всі зручності в домі. Опалення - твердопаливний котел. Повністю житловий стан. Земельна ділянка 0,72 га. Великий плодоносний сортовий виноградник, для поціновувачів та бажаючих розвивати даний бізнес. Також, можливе використання ділянки ( майже 1 га.) для забудови під таунхаузи. Південний склон, придатний для встановлення сонячних панелей.

власник
Будинок с. Великий Кучурів, Чернівецька область. 9 км.до м.Чернівці
olx.ua

У продажу місце для душевного спокою та відпочинку, розташоване у с.Тисовець Чернівецького р-н. Територія площею 40 сотих, велике обємне озеро, затишний будинок зі зручностями. Світло, опалення, вода, септик, санвузол з душкабиною.

Продаж дачного будинку з озером
olx.ua

Продається господарство в центрі с.Панка Сторожинецького р-н. Житловий будинок газифікований з підвалом,літня кухня,сараї,гараж,колодязь,каналізація,присадибна ділянка , разом 14 сотих + окремо 25сотих огород, поруч річка.Всі документи в наявності.

власник
Продається господарство в с.Панка
olx.ua

Будинок в с.Годилів - спокійний затишний район всього в межах 5хв авто від вул. Героїв Майдану Компактний та зручний для проживання. Площа земельної ділянки 5 сотих Загальна площа будинку: 114 кв м + навіс, який вільно розміщує 2 авто 1-й поверх розміщує: Велику кухню-вітальню з місцем під камін, окрему житлову кімнату, кладову та санвузол; 2-й поверх: З окремі кімнати та санвузол Зі спальні є вихід на балкон з якого відкривається чудовий краєвид. Доглянуте подвіря доріжки вимощені тротуарною плиткою, зелені насадження. Металева огорожа по всьому периметру ділянки. Домовитися про перегляд будинку 05*********39

Компактний та зручний будинок з гарним краєвидом
olx.ua

Продається дім - Красноїльск - Ванна кімната готова (туалет окремо) - Кухня під монтаж кухонного набору(тепла підлога) - Кімнати готові під покраску - Підвал та котельня Більше фото та інформації за номером телефону! Торг є!

власник
Продается Дом - Дім з участком. Земля
olx.ua

Продам дачу на ближній рощі , 5 хвилин від майдану , поряд зупинка автобуса ,5соток землі ,

власник
Дача на рощі
olx.ua

Продаю будинок С.Панка 9.50 на 19.50 є бетон до цього будинку 2 кімнаті і коридор обча площа 20 сотих будинок 5 кімнат стайня стодола свинарник стартова ціна 25 тисяч доларів можливий торг ±38********33

власник
Продам будинок. С.Панка
olx.ua

Сучасний будинок в с Заволока відстань від міста 2 км Комунікаціі: поруч світло, газ Площа 200 м2 Проект будинку: цоколь-гараж та дві побутові кімнати 1 поверх -3 спальні , кухня , вітальня, балкон та тераса . Чудовий варіант для сім’ї. Перегляди за домовленістю

Новозбудований будинок в селі Заволока
olx.ua

Гарне місце, 30 км від Чернівців, село Бобівці, будинок цегляний, товсті стіни, панельні перекриття, одна несуча стіна посередині, тому можливість вільного планування першого поверху та добудови другого, можна розділити на дві частини зі своїми входами та комунікаціями, всередині заведено воду та каналізацію, розведено опалення під твердопаливний котел,380 вольт мережа, огорожена територія, акт на землю, можна для виробництва, комерції і т.д., можливий обмін на нерухомість, землю, авто

власник
Будинок зі ставком, 0.60 га, обмін на авто
olx.ua

Продається сучасний одноповерховий нетиповий з цікавим дизайном будинок в американському стилі у Великому Кучурові по вул. Володимира Великого, (можна через Єоселю), 122м загальна площа, тераса, підвал 22м, 4 кімнати, навіс, 5 соток землі, своя криниця і септик, світло, газ є підведений, але не заведений в будинок, 145000$

Продається будинок в американському стилі у Великому Кучурові
olx.ua
123...6
1 - 24 з 127 результатів

Популярні запити