Продаж від забудовника Таун хаусів, 118 метрів квадратних площею, побутовий газ (котел) двоперховий з можливістю перепланування деяких кімнат, два санвузли, гардеробна, можливо встановлення каміну та розводкою на другий поверх для отоплення. 25 кВт на будинок. Використані якісні будівельні матеріали. Стіни - з керамічної червоної енергозберігаючої цегли, утеплені мініральною ватою, дах - металочерепиця, перекриття залізобетонне. Земельна ділянка площею 1,6 соток відразу оформляється як Ваша приватна власність, з окремим кадастровим номером, без додаткових витрат! Соснівка, межує з лісом природно-заповідного фонду, магазин Лісовий 100 метрів, Дніпро 300 метрів, зупинка, лікарня, ресторан, аптека. Земля приватизована. Вода, центральна каналізація. Без посередників та рієлторів! Ціна 800$ м/кв Діє розстрочка з укладанням договору! Офіс бульвар Щевченка 150 07******17

власник
Продаж таун-хаусів в росрочку
olx.ua

Продам дуплекс по вулиці Рябоконя/ватутіна, площею 40 кв. Збудований з цегли, утеплений пінопластом, перекриття плити, з можливістю добудови 2-го поверху( фундамент розрахований для добудови). Проведена каналізація та в будинку прокладені труби в кухні та ванній кімнаті, до будинку проведено світло. Забудовники дають електро котел та прокладуть теплі поли. Є своя прибудинкова територія з можливістю відгородитись від посторонніх.

власник
Продам пів будинку(дуплекс)
olx.ua

Продається затишний 2-поверховий будинок у тихому центрі Черкас. Цей просторий будинок з ремонтом розташований на вулиці Б.Хмельницького та має ділянку площею 7,6 соток. На першому поверсі простора кухня, вітальня площею 22м2, затишна спальня, кабінет, 2 санвузли, коридор з гардеробом та господарська кімната (котельня). У будинку також розташована велика кухня з вбудованими меблями та необхідним обладнанням. На другому поверсі знаходяться 2 додаткові спальні, санвузол та велика кімната для відпочинку площею 72м2. Окремі сходи ведуть до альтанки та вхіду в гараж. Загальна площа будинку складає 310 кв. м, з житловою площею 162 кв. м та кухнею 20 кв. м. Будинок має цегляні стіни та був побудований 2012 році. Всі питання по телефону 06******65, або ж пишіть на вайбер, телеграм.

власник
Продам затишний будинок 310 кв.м
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок 58 м2 (2-х поверховий, цегляний, з балконом, потребує ремонту) з земельною ділянкою 0,0263 га в м. Черкаси по вул. Верхня Горова (р-н Дружби Народів, центр) з усіма підведеними комунікаціями, з видом на Митницю (вул. Гагаріна, Гранд Маркет). Є можливість розширення за рахунок сусідньої ділянки. Домоволодіння розташоване в зручному для проживання місці (поруч – зупинка, ПК „Дружба Народів”, до 1км: Будинок Торгівлі, Центральний ринок, Дніпро, школа, дитсадок). Ділянка хоч у самому центрі міста, проте жодна багатоповерхівка не заглядає у двір, а місце тихе та спокійне. Ділянка та будинок приватизовані, всі документи в повному порядку. 44 000 $ Вартість будинку дешевше ніж квартира від забудовника аналогічної площі, хоча ремонт потрібно робити у обох випадках. Проте Вам не будуть заважати шумні сусіди чи їх тварини, як у будь-якій квартирі. Ділянка дозволяє передбачити добудову або новий окремий будинок більшої площі. Тут Ви можете впровадити Вашу енергонезалежність, розгорнувши сонячні панелі на даху будинку чи на ділянці, використовувати генератор, змонтувати геотермальне опалення.

власник
Продається будинок у центрі Черкас, ділянка приватизована (В.Горова)
olx.ua

Продам земельну ділянку з окремим будинком в центральній частині міста Черкаси Будинок в стані під знос або капітальний ремонт, по вул Благовісній (район Криваліївського ринку). Стіни будинку шлакоблок обкладений цеглою. Є господарські споруди, підвал. Домоволодіння розташоване на земельній ділянці прямокутної площі , зручна під будівництво невеликого будинку на місці городу, або перепланування існуючого будинку. В будинку є опалення, заведено воду, газ обрізано. Світло є, тимчасово відключене.. Заїзд прямокутної форми у 1/2 власності з сусідом, ширина заїзду 2.80 м ( спокійно заїжджає трактор, вантажівка, пожежна машина) з вул Благовісна. Вода з водоконалу. Зручне місце, багатоповерхівок поруч не має та у двір ніхто не заглядатиме. Поруч школа та дитячий садочок, Криваліївський ринок, в кварталі Делікат, АТБ, аптеки, банкомати. Земельна ділянка приватизована, торг можливий , є можливість докупити близько 1.5 сотки землі у сусіда. Продаж від власника, готовий до торгу з реальним покупцем. Можлива розстрочка

власник
Ділянка   з власною адресою в центрі
olx.ua

Продажа нового цегляного будинку ! Район другого магазину «Примʼєр» (Надпільна /Добровольського) Один окремий будинок 100 м.кв. На першому поверсі : кухня -студія з виходом на террасу, кімната і санвузол. На другому поверсі: площа під втілення індивідуального планування з виходом на балкон, санвузол. Будинок побудований з червоної цегли, утеплений пінопластом 100мм. Дах металочерепиця, утеплений мінватою 200мм. У КОЖНОГО СВОЇ КОМУНІКАЦІЇ (газ, центральна каналізація та інше в БУДИНКУ Є) Зроблена тепла підлога, у кожного встановлено двухконтурний газовий котел. БУФЕРНА ЗОНА !! Та дуже гарна та розвинута інфраструктура !!! Можливий Обмін на іншу Нерухомість або Авто з доплатою. ВСІ ПИТАННЯ ТА ЗАПРОПОНУВАННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ!!!

власник
Продам Дуплекс рн 700 річчя
olx.ua

Продам половину будинку м. Черкаси Вул Садова. Три кімнати,кухня, коридор ванна/туалет в будинку. Всі кімнати з вікнами, дуже світлий і теплий будинок. Вода, газ, світло,каналізація(вигрібну яма). Загальна площа участку 2.6 г. На подвірї є зараз з погрібом. Є підїзд.

власник
Продам половину будинку
olx.ua

Популярні запити