Чудова пропозиція. Заміський будинок за приємною ціною. Поруч озеро та ліс.

власник
Продаю дім в гарному стані
olx.ua

В м. Хотині, Чернівецької обл, в Урочищі " Варниця-1 " продається будинок, земельна ділянка площею 0,05 га, розташована у верхній частині Урочища в затишному мальовничому місці ( поряд ліс ,ставок). На земельній ділянці виноградник, будинок, сарай. Будинок загальною площею 35.4 кв.м. ,є підвал. .Будинок складається з: двох кімнат, кухні, двох коридорів. На другому поверсі будинку передбачена побудова додаткових кімнат, балкон, з якого відкривається живописна панорама. Підведена електроенергія, опалення пічне.

власник
Продається  будинок в м.Хотині
olx.ua

Продається житловий будинок в м. Хотин вул. Кармелюка неподалік роддому. Площа 100 кв.м , підведений природній газ з пічним опаленням, або твердим паливом. На територій є недобудована літня кухня (2-х кімнати) та гараж. Є можливість підведення води. 0,05 га землі на якій посаджені фруктові дерева: яблуні, абрикоси, персик, слива, айва, алича, черешні, виноград. За всіма деталями звертайтесь за телефоном +38********10 Ціна договірна!

власник
Житловий будинок м.Хотин
olx.ua

Половина будинку в Хотині, часткові зручності, господарські прибудови, земельна ділянка 0,12 на.

власник
Половина будинку
olx.ua

Продається будинок у м. Хотин по вул. Мардарьева 1. Площа земельної ділянки становить 579 м.кв. плаща будинку 91.8 м.кв. під господарськими будівлями 46.2 м.кв. У будинку 4 кімнати, коридор, кухня. Баня в окремому приміщенні, санвузол на дворі. Гараж, підвал та сарай обєднані в одну будівлю. Вода підведена, газ, світло теж. Будинок побудований у 70х роках минулого сторіччя. Будинок мебльований старими меблями. Проживання можливе однак мабудь краще робити ремонт. Всі документи зроблено. Готовий до продажу. Можливий аргументований торг.

власник
Будинок у м. Хотин Чернівецька область загальною площею 91,8 м.кв.
olx.ua

Продам час.будинку, 3 кімнати м.Хотин Чернівецька область, 65м.кв. зем.ділянка 10сот. Детальніше усі подробиці та більше інформації за ном.тел.09******28

Продаж будинку м.Хотин 65м.кв. зручності,зем.діл.10сот.
olx.ua

Дім знаходиться в м.Хотин неподалік історичної Фортеці та річки Дністер (великий бонус для тих хто полюбляє відпочинок та риболовлю).В домі є 4 кімнати+ кухня+ ванна+кімната де знаходиться котел і пральна машина+2 коридори.Біля будинку є додаткова будівля велика кімната і кухня разом з гаражем і кімнатою де зберігаються дрова.Також є великий підвал і криниця. Газ і вода підведені також є всі зручності (ванна, туалет,опалення,газ, вода).Коло хати є город 10 соток і сад 30 соток.

власник
Продам Гарний Затишний Дім!
olx.ua

Продается дом/дача в дачном районе Варница г. Хотын Черновицкой области, Участок площадью 6 соток. Дом кирпичный, проведено электричество. Колодец рядом возле дома. Недалеко от дома небольшое озеро и лесная посадка. Возможен торг За дополнительной информацией звоните по номеру 06******57

власник
Дом, дача, участок, земля Хотын Варница
olx.ua

Будинок одноповерховий, частично зроблений ремонт. Каналізація новая (труби), проводка нова по всьому будинку. У будинку 4 кімнати, коридор, віранда, душ, туалет. Велике подвіря з земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб, підвал, сарай та госпдарські будівлі. Місто Хотин Чернівецька обл, вул. Жасмінні,17.

власник
Продам будино з земельною ділянкою
olx.ua

Популярні запити