Продається господарство, з великою земельною ділянкою. На території три будинки, кладова, криниця, гараж,погріб, свинарник, приміщення для худоби. Є садок з фруктовими деревами та виноградник, великий город. Територія огорожена парканом.

власник
Продається господарство
olx.ua

Хочеш мати овочі і фрукти, без хімії та ГМО? Хочеш поратися в своєму саду та на городі? Хочеш пити свою справжню воду з колодязя? Хочеш просто відпочити від міської метушні? Тоді цей варіант саме для тебе: продається господарство з колоритною шевченківською хатинкою та великим молодим, доглянутим садом. Знаходиться воно всього 30 хвилинах їзди від міста в с. Грозинці Будинок з прибудовами площею понад 60м2, велика земельна ділянка з молодим садом, площею 77 соток. Підведені комунікації: світло, новий колодязь, газ проходить поруч з будинком. Сад молодий, доглянутий, регулярно та рясно плодоносить. Якщо це все актуально для вас, телефонуйте та записуйтеся на перегляд!

власник
Шевченківська хатка з великим садом!
olx.ua

На одному подвірʼї продається два будинки, один не добудований, а інший з усіма зручностями повністю готовий до проживання -360кв, в затишному спокійному місці, з городом-56сот, з новою технікою та меблями, готовий до заселення та проживання. Утеплений пінопластом та мінватою. Під будинком знахотиться забітоноватий теплий великий підвал-55кв. До будинку проведена вода із двох криниць з підʼєднаною системою очистки води-осмос та з мінералізатором. Великий оригінальний вольєр з будкою для собаки. Дві пари вхідних дверей, парадні та на задній двір. На першому поверсі знаходиться: дві спальні по 18кв, ванна 15кв.,зал 40кв.,кухня-24кв.,котельня-15кв.,гараж-30кв.,комора-10кв., центральний коридор та коридор із сходами на другий поверх. На другому поверсі знаходиться: спальня-30кв.,спальня-15кв.,кімната-18кв. з виходом на балкон., санвузол-4кв., комора-12кв. Великий гараж , з автоматичним дверним механізмом. Перший поверх-тепла підлога. Два санвузли, на першому поверсі -15 кв., ванна, бд, унітаз, раковина , дзеркало з лед підсвіткою, пральна машина. На другому поверсі -4кв., душова кабінка,раковина, унітаз, дзеркало з лед підсвіткою. Дві комори, на першому поверсі, велика з поличками, і на другому поверсі велика. Встановлений двоконтурний котел, та бойлер на 300л. 4 камери відеоспостереження фірми Dahua Центральні сходи та на другий поверх встановлені плиткою -капіноси Покриття даху-бітумна черепиця. Город огороджений сіткою. На подвірʼї 4 клумби з різними квітами. По всім питанням телефонуйте:

власник
Продається будинок з мансардою з усіма зручностями 360кв.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається господарство (2 будинки) в селі Рукшин Чернівецької області в затишному місці, не далеко від центру. Підведені вода та газ, є кухня, ванна, туалет, сарай, літня кухня, підвал, гараж, криниця, город (сад) - 0,54 га. Один будинок потребує невеликого ремонту. Оглянути господарство можна в зручний для вас час. Ціна: 18000$ Торг можливий.

власник
Продається господарство (2 будинки) в селі Рукшин Чернівецької області
olx.ua

Продається будинок в 25 км від Чернівців , село Колінківці Ділянка 28 соток Новозбудований будинок 2-поверховий З продуманим планування Встановленні дорогі деревʼяні вікна 1 поверх: Гараж під 2 автомобіля+котельня Прихожа Велика кухня - вітальня Одна спальня та ванна кімната Вихід на 2 тераси 2 поверх: Дві спальні кімнати з виходами на балкони Ванна кімната Зона відпочинку Гардеробна

власник
Продам будинок с.Колінківці
olx.ua

Чудова пропозиція. Заміський будинок за приємною ціною. Поруч озеро та ліс.

власник
Продаю дім в гарному стані
olx.ua

Дім знаходиться в м.Хотин неподалік історичної Фортеці та річки Дністер (великий бонус для тих хто полюбляє відпочинок та риболовлю).В домі є 4 кімнати+ кухня+ ванна+кімната де знаходиться котел і пральна машина+2 коридори.Біля будинку є додаткова будівля велика кімната і кухня разом з гаражем і кімнатою де зберігаються дрова.Також є великий підвал і криниця. Газ і вода підведені також є всі зручності (ванна, туалет,опалення,газ, вода).Коло хати є город 10 соток і сад 30 соток.

власник
Продам Гарний Затишний Дім!
olx.ua

Продається господарство в центрі села Рухотин Хотинського району! На території господарства знаходиться новий будинок ( три житлові кімнаті, кухня, ванна, коридор), старий будинок (дві житлові кімнаті, кухня, два коридора), літня кухня, стайня, погріб, сушиниця для фруктів (лозниця), криниця, старий сад та 50 сотих города! До магазина, клуба, сільської ради, автовбусноі зупинки 3 хв; до медпункту та укрпошти 200 метрів; до садочка 3 хв, до школи 10 хв. В селі протікає річка Дністер! Село знаходиться серед лісу!

власник
продається будинок
olx.ua

Продається господарство площою 1га, на території знаходяться 3 будинки, і також є 3 підсобні приміщення, природня вода колодязь, також є газ і світло. Торг є

власник
Земельна ділянка,площою 1га
olx.ua

Продається будинок у м. Хотин по вул. Мардарьева 1. Площа земельної ділянки становить 579 м.кв. плаща будинку 91.8 м.кв. під господарськими будівлями 46.2 м.кв. У будинку 4 кімнати, коридор, кухня. Баня в окремому приміщенні, санвузол на дворі. Гараж, підвал та сарай обєднані в одну будівлю. Вода підведена, газ, світло теж. Будинок побудований у 70х роках минулого сторіччя. Будинок мебльований старими меблями. Проживання можливе однак мабудь краще робити ремонт. Всі документи зроблено. Готовий до продажу. Можливий аргументований торг.

власник
Будинок у м. Хотин Чернівецька область загальною площею 91,8 м.кв.
olx.ua

Продається господарство в сМалинці хотинського р-н. Світло газ криниця будинок 4 кімнати+ кладова літня кухня 2 гаража велике подвір‘я сад город . Торг на місці 09******49вайбер ватсап, особисті повідомлення

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок! Село Бочківці, Чернівецький район, Чернівецька область. Будинок придатний для життя. Опалення газовими конвекторами. Зручне розташування на центральній вулиці села за 500 метрів від головного шосе та за 28 км. від міста Чернівці. 0.62 Га. Колодязь, Підвал, Газ, молодий сад. На території крім основного будинку є ще два будинки меншого розміру.

власник
Будинок (Домогосподарство)
olx.ua

Продається будинок в с. Клішківці . Підведений газовий гусак, посаджений молодий сливовий та абрикосовий сад 40 соток. В будинку ніхто не жив, деревянні вікна двері. На полах залита стяжка. В середені підвал.

власник
Продається будинок
olx.ua

Господарство с.Каплівка найблидче місто Хотин 6км. До траси Чернівці-Кельменці 1км. Газифікований: 2 конветора, газова плита, холодильник. Електрика, Криниця. Літнятня кухня, господарські приміщення Земельна ділятка 20соток.

власник
Будинок с.Каплівка
olx.ua

Подробиці по телефону 09*********32 Будинок має 4 кімнати сан вузол в будинку . Каналізація літня кухня тел 09*********32 город 50 сот.

власник
Продається будинок с Ставчани Хотинський рн
olx.ua

Будинок біля Дністра 2 будинки на подвірї,сарай,город біля хати 50 соток,літня кухня, приміщення для худоби,торг присутній,за деталями пишіть тут або у вайбер

власник
Будинок біля Дністра
olx.ua

Дзвонити на вайбер 06*********86 ! Ми за кордоном ! Показати будинок є кому! Продається 2 Будинки в селі Недобоївці Хотинського району Чернівецької області . Будинки знаходяться в 900 метрів від центру села. В одному будинку 4 кімнати, в другому 3 кімнати. Є газ, світло, вода -криниця! Великий підвал, стайня. Вулиця освітлюється! Є літня кухня, гараж. 30 соток землі. Рядом спортивний майданчик. Привітні сусіди. Великий черешневий сад, про хорошому врожаї можна заробити 50000 гривень в сезон! Для життя можна зробити генеральне приберання і щасливо жити! Ціна договірна Дзвонити на вайбер 06*********86 ! Ми за кордоном ! Показати будинок є кому!

власник
2 Будинки в гарній  безпечній місцевості
olx.ua

Продається господарство в с.Грозинці Хотинського району Біля церкви 0,75га (75 соток) будинок - 2 кімнати, кухня господарчі добудови великий гараж два підвали криниця молодий сад (3 роки) Можливий обмін на квартиру в м.Чернівці

власник
Продається господарство в с.Грозинці (будинок)
olx.ua

На участке есть 2 дома по 2 комнаты и коридор, сарай, пристройки ,колодец, сад и огород вместе 50соток, прекрасный воздух!

власник
Продам дом в селе Яривка Хотинского р-на
olx.ua

Свет, колодец, дом требует ремонтах для проживания, кладовка. Село Ширівці. Хотинський Р-он.

власник
Господарство,дом.
olx.ua

Продам будинок в хорошому стані...На території господарства два будинки криниця підвал город.Реальному покупцю хороший торг, більше фотографій надішлю особисто детальніше за телефоном..

власник
Продам господарство в хорошому жилому стані
olx.ua

Продаж від власника, не ріелтор. 09******10 дзвінки або 05******60 дзвінки у вайбер. Продається житловий будинок в с. Бочківці, Хотинського району, загальна площа - 46,5 м2; господарські будівлі та три земельні ділянки - 43 сотки. У будинку 2 кімнати, кухня, горище, підвал; газ/світло - лічильники, конвектори та пічка. Другий будинок (літній) - 2 кімнати, опалення - конвектор. Від м. Чернівці 27 км (через Новоселицький район). Гарна, тиха територія, є невеликий потічок й криничка. Від траси 6 хв., громадський транспорт. Поряд є магазини. Школа та медпункт в 5-ти хв. Документи на домогосподарство нові, впорядковані та оформлені. Земельні ділянки документально оформленні.

власник
Будинок, земля 43 сотки
olx.ua

Продам будинок з літньою кухнею, погрібом, хлівом, сараєм, криниця. Будинок з меблями і має 2 печі на дровах, є природній газ з 3 конвекторами.

власник
продам господарство у селі
olx.ua

Продається будинок в С. Зарожани. Чернівецької-обл. Також біля дому є молодий сад Груш, Черешні, вишні, Яблуні Горіхи і багато чого іншого . Біля дому знаходить підвал, колодязь, сарай. Фото будинку можу скинути на вайбер кому цікаво буде! За детальною інформацією звертайтесь по телефону.

власник
Будинок в С. Зарожани
olx.ua
1 - 24 з 55 результатів

Популярні запити