Відмінний варіант заміського житла в Новообухівському напрямку: сучасний, комфортний, будинок у стилі "Лофт" з великими вітражними вікнами в с.Ходосівка, КМ "Tivoli" - закрита територія, що охороняється 1,6га з вже побудованими 20 котеджами. Загальн.пл. 118кв.м. Вдале планувальне рішення: простора вітальня-студіо з можливістю встановлення каміна, 3 зручні спальні, кабінет, вбиральня, 3 санвузли, пральна. Залито фундамент під терасу та госп.блок. Забетонований ганок для тамбуру. Проведено всі комунікації: газ, каналізація, водопровід, струм, септик. Будинок може після будівельників. Є дизайн-проект. Охоронювана територія. Автоматичні ворота на пульті. Ділянка 6 соток містить у собі: паркування, зону барбекю; озеленення. Відмінне місце розташування - на височині з видом на пейзажні околиці, далеко від шуму та суєти мегаполісу. Асфальтований підїзд. Успішні сусіди. Природа, свіже повітря, тиша та безпека! Мегамаркет, ТЦ Мануфактура, Сільпо - 2км. Київ – 10км. ДИЗАЙН ПРОЕКТ – у подарунок! МОЖЛИВЕ ПРИДБАННЯ В РОЗСРОЧКУ! БЕЗ %!

можливий продаж по єОселя
Нагорная, 17
rieltor.ua

Продаж Таунхаусів у лісі с. Ходосівка. Зелені подвіря без машин. Тераси з вікновидом на ліс. Повноцінна внутрішня інфраструктура та нові простори для релаксу. Жити в невеличкому житловому комплексі Alabama Cottage Town це: насолоджуватися простором та усамітненням у дизайнерських апартаментах, дихайте свіжим повітрям, зустрічати найкрасивіші світанки з власної видової тераси, гуляйте в парковому оазисі. І все це на закритій території зі стовідсотковою безпекою, приватністю і приємним оточенням. Це сучасне котеджне містечко нового формату, який складається з 8 будинків. Затишний і комфортний для мешканців комплекс втілює все найкраще, що можна і потрібно очікувати від повноцінного відпочинку на природі у власному будинку. Місце розташування: Екологічна територія в елітному районі передмістя Києва село Ходосівка Відстань до Києва 5 км.без пробок! 120-125 метрів м. Комунікації - це газ, електрика (12, 5кВ), септик, центральна водопостачання. В подарунок кожному покупцю по сонячній електростанції: однофазна станція на 5кВт під власне споживання(максимальне навантаження на систему - 5кВт). Гібриде ДБЖ Axioma 5кВт та сонячні панелі Longi 540Вт(ТОП Таєр 1) - 5, 4кВт (10 фотомодулів на скатному даху на кріпленнях з оцинк. сталі) + гелеві акумулятори Ultracell , загальною ємністю 4, 8кВт*години. Для того, щоб гелеві акумулятори довше працювали, бажано їх розряджати не більше ніж наполовину. Гарантія на панелі - 12 років, на АКБ - 1 рік, на інвертор - 2 роки, на наші роботи - 3 роки. Зверніть увагу, у комерційних пропозиціях ТОП варіант по фотомодулям(Longi). Всі фотомодулі з часом деградують(втрачають потужність). У ТОП фотомодулів ця деградація мінімальна. Ціна будинку 78000$. Є розстрочка від забудовника з мінімальним платежем 26000$ Перегляд та констультація можлива кожного дня! 3 1 5 9 1 7 3 3 2 6 2 0

Центральна вулиця, 12, Ходосовка, Киевская 78000.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Будинок з мансардою розрахований на максимальний комфорт і функціональність. Площа у 120 м2 і ділянка у 4 сотки створять простір для вашого затишку. Три спальні, два санвузли, гардероб, топкова та кухня-студія - це всього лише частина того, що вам пропонує цей будинок. На етапі будівництва ви маєте можливість змінити планування так, як вам заманеться, щоб ваш дім відповідав вашим потребам та бажанням. Вартість вже включає готовий двір з озелененням, паркомісцке, тераса, вхідні двері, панорамні вікна, теплу підлогу на першому поверсі, лазерну стяжку під плитку, розведення електрики, гіпсову штукатурку та інші матеріали високої якості для створення теплого та затишного будинка. Цей будинок побудованно з 375 блоку, облицьований цеглою з баварською кладкою, з утепленим фундаментом і утепленим дахом, щоб забезпечити максимальну міцність та довговічність. Всі матеріали та конструкції обрані з урахуванням стандартів якості та енергоефективності. Вартість включає усі комунікації – свердловина з насосом, септик на 6,5 м3, електрику на 13кВт з лічильником. Ми пропонуємо різноманітні варіанти будівництва на різних локаціях, включаючи вже готові будинки, ті що перебувають у стадії будівництва у котеджному містечку та на окремих ділянках. Кожна з наших локацій - це оселі на обжитих вулицях, з усією необхідною інфраструктурою для комфортного життя. Понад 200 сімей вже обрали нас своїм домом! У нас є декілька варіантів оплати та розтермінування, включаючи можливість розстрочки до 2 років безпосередньо від забудовника. Ми робимо все можливе, щоб зробити процес придбання вашого будинку максимально зручним і доступним. Відео наших будинків: www.youtube.com/watch?v=QcyprbAMK5M Запрошуємо вас на перегляд наших будинків та обговорення всіх деталей особисто. Наша команда готова вам допомогти у виборі і зробити ваше майбутнє життя максимально комфортним!

Пропонується будинок 120 м2, 4 сот. У КМ "Зелена Баварія"!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается большой кирпичный дом с участком 30 соток. Ходосовка, Креничи В доме сделан ремонт в классическом стиле в 2006 году. На цокольном этаже: находится большой гараж на несколько машин с входом в дом, подсобные помещения, сауна, бассейн, комната отдыха. На первом этаже: большой холл, 2 больших спальни, каминный зал, столовая со встроенной кухней, закрытая терраса. На втором этаже: 3 спальни, холл, отрытая терасса. На третьем: бильярдная, кинозал, гостевая комната. На участке 30 соток выполнен ландшафтный дизайн с поливом, открытый бассейн с фонтаном и водопадом. Идеально подойдёт как для большой семьи, так и под коммерческое назначение - представительство, гостиница, офис, школа, детский сад, клиника, дом престарелых , и т.д. Возможна рассрочка или аренда с правом выкупа Возможны варианты обмена Приглашаем на просмотр! Приглашаем к сотрудничеству собственников недвижимости. Если Вам нужно продать или сдать в аренду Ваш дом или квартиру - звоните! Больше информации на сайте: LuxEstate.Kiev.ua luxestate.kiev.ua/properties/house/supertsena-prodaetsya-imenie-hodosovka-podgortsy-krenichi/ Есть разные варианты! Смотрите также Все объявления автора.

Продается имение 1123м² Ходосовка
olx.ua

Географія Ходосівка