Житловий будинок 2016 року будівництва Матеріал піно блок Ytong Опалення індивідуальне (газовий котел) Каміни з розгалуженням по кімнатах як додатково Водопостачання центральне та індивідуальне( з криниці переключається у будинку) Каналізація центральна Інтернет підключений Більше деталей по телефону

власник
Житловий будинок 2016 р місто Ходорів
olx.ua

Будинок знаходиться на виїзді з міста Ходорів, біля траси Т1420. Можна використати під бізнес. Під забудову виділено 10 сотих. Кадастровий номер 4621510500:01:002:0247 Право власності на будинок і на земельну ділянку оформлено.

власник
Будинок в місті Ходорів, можна під бізнес
olx.ua

Продаж земельної ділянки під забудову з будинком в якому можна проживати певний час. Від власника. Жилий стан, потребує ремонту, є літня кухня. Є насосна станція і криниця.

власник
Продаж будинку з земельною ділянкою і літньою кухнею в м. Ходорів
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається просторе комерційне приміщення(421м2) Всі комунікації підведені (газ,електрика ,вода,каналізація) Всі документи готові до продажу(більше 3 років) Комерційне приміщення підходить під будь-який вид діяльності Знаходиться одразу біля міжнародної траси (М12) На першому поверсі знаходится приміщення з ремонтом під кафе На другому чотири окремі кімнати,санвузол та просторий відпочинковий зал Довкола будівлі земля приватизована та готова до експлуатації По території залито фундамент під паркан Неподалік знаходиться "Дунапак-Україна ТОВ" Для уточнення деталей та огляду комерції телефонуйте!!

Комерційне приміщення зі всім комунікаціями та документами!м.Ходорові
olx.ua

Місто Ходорів, вул. Довбуша,47, мурований будинок цегляний, на стриху ламаий дах який не тече, є можливість на 2 поверх, світло, газ, керниця є, центральної води немає, каналізація немає, 5 кімнат разом із коридором, півниця є, висота 180 см, будинок площа 100 кВ, 15 сотих землі, на подвір’ї є також гараж мурований, літня кухня разом із ванною кімнатою, а також є приміщення для ведення господарства тримання птиці то що …. З документами на будинок порядок !!! Телефонуйте домовимся !!!

власник
Продам Будинок
olx.ua

В м. Ходорів продам будинок з літньою кухнею на земельній ділянці площею 8,11 соток. Місце знаходження - район "Троянда" біля базарчику. Місцевість сонячна, без підземних вод. В підвалах будинку і літньої кухні завжди сухо, навіть коли проливні дощі. Земля родюча і приватизована. Нерухомість знаходиться в стороні від активного руху автомобілів. Є два заїзди, огорожа, пластикова каналізація, пластикова труба водопостачання до літньої кухні, світло, газ і лічильники до них. У будинку три кімнати і коридор, а в літній кухні- кімната, кухня і комірне приміщення. Будинок, несучі стіни якого з дерева на фундаменті і штукатурені з цегляними перегородками, а літня кухня зі шлакоблоку і також штукатурена. Є на будинок технічний паспорт нового зразка і кадастровий номер на приватизовану земельну ділянку. Загальна площа з літньою кухнею-80 м.кв. ( ДИВ.КРЕСЛЕННЯ). Недалеко знаходяться церква Ольги і Володимира, магазини, мінімаркет, кафе "Гроно" і зупинки автобусів у різні напрямки. НАШ РОЗКЛАД, ЩОБ ПРОДАТИ: БУДИНОК- 8 000 $; ЛТНЯ КУХНЯ- 4 000 $; ЗЕМЛЯ- 4 000 $. ,Що в сумі = 16 000 $ США. Вартість встановлена у 2019 р. Якщо Ви реальний купець, то при зустрічі все обговоримо і в розумних межах поторгуємось, щоб вийти на взаємовигідну вартість. В АРЕНДУ НЕ ЗДАЮ. ТІЛЬКИ ПРОДАЖ. Важлива примітка по будинку: ... перевага будинка з дерева над цегляним, або зі шлакоблоку в тому, що зимою у ньому тепло, а в літі прохолодно і ще категорично не потрібно пінопласту на стіни.

власник
Будинок з літньою кухнею і земля
olx.ua

Продається особняк . Місто Ходорів , Львівська область . Потребує ремонту. Наявність комунікацій-газ, світло , вода . Територія особняка дозволяє облаштувати сад . Є город . Земля складає 5 Га . Окремо від особняка добудована кладовка і вбиральня.Центр міста .

власник
Продається будинок у м.Ходорів, Львівська обл.
olx.ua