Продаю незавершений будівництвом житловий будинок, площею 240 кв.м. в мальовничому районі м. Хмільника по вул. Парковій. Будинок цегляний, збудований за сучасними технологіями з якісних будівельних матеріалів за індивідуальним проектом. В будинку виконані внутрішні роботи до чистового оздоблення. Підведено світло, наявна свердловина води. Приватизована земельна ділянка площею 9 соток. телефонувати через Viber або WhatsApp

продам незавершений будівництвом будинок
olx.ua

Продам дом общей площадью 260 м.кв. на участке 20 соток Винницкая область, г. Хмельник, ул. Грушевского, 38. Строение 2006 кирпич, железобетонные перекрытия, утепленная крыша. Двухквартирная планировка, в каждой квартире 4 комнаты 25/25/15/12 м. кв. и кухня 15 м.кв. два санузла, два гаража. Сауна/баня, беседка. Фруктовый сад. Коммуникации: эл. энергия, газ, вода скважина, отопление двухконтурный котел, металлопластиковые окна, подогрев воды бойлер. Продажа прямая от собственника. Цена 79000у.е. С уважением АН «Сегмент» Егор +38********09

Продам дом общей площадью 260 м.кв. г. Хмельник
olx.ua

Продам частину будинку з меблями та технікою, в районі сільхоз-техніки, 3 кімнати, веранда, кухня, ванна, город, маленький садок. Можливий торг. Звонити з 8:00 до 20:00

власник
Частина будинку
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новобуд в районі меблевої фабрики, ( незавершеному будівництву 4 роки) - хороший фундамент; - змурований з цегли; - накриття - металочерепиця; - утеплений пінопластом; - панельне перекриття; - внутрішніх перестінків немає; - комунікації не підключено.

Житловий Будинок незавершене будівництво.
olx.ua

Продам будинок по вул.Вугринівська гарний, жилий стан. Підвал,літня кухня, гараж. Подробиці по тел.06******58

власник
Продам дом по вул. Вугринівська
olx.ua

Продам житловий будинок у м. Хмільник загальною площею 87,3 кв.м. Будинок розташований на земельній ділянці 6,22 сотих по вул. Гайдамацька біля великого ринку. Зупинка маршрутки «швейна фабрика». В будинку сучасне економне опалення. Незакінчений ремонт. Будинок сухий і теплий. Біля будинку є літня кухня загальною площею 44,8 кв.м, з газовим опаленням і плитою. Гараж - 18,2 кв.м з погрібом 7,2 кв.м. Сарай - 14,4 кв.м, навіс - 6,6 кв.м.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Житловий будинок побудований у 2022 році. Сучасне та якісне будівництво на земельній ділянці 14 сот. Все робилося дуже якісно, як для себе: - бетонний, армований, утеплений фундамент; - стіни з червоної цегли в 1,5 цеглини( товщина стіни 380 мм, утеплені мінеральною ватою); - дах з металочерепиці з утепленим перекриттям; - нові металопластикові вікна із зробленою пароізоляцією. Каналізація- вигрібна яма. Електрика- підключено; Централізоване водопостачання- підключено; Газ підведений до будинку( котла та проекту немає).

Житловий будинок
olx.ua

Продаж частини будинку по вул. Небесної Сотні Велика земельна ділянка, окремий вхід, є погріб. До центру 5 хв.

Частина будинку
olx.ua

Продається жила приватизована ділянка. В окраїні курортного міста Хмільник. Ділянка площею - 0.98 га. Знаходиться на території запрвідної зони. З ділянки відкривається краєвид на русло річки Південний Буг. Березовий та хвойний гай. Природа та свіже повітря надихає на відпочинок в даній локації. Натериторіі знаходяться : Будівля з проектом на 120 м/кВ Двухповерховий будинок площею 150 м/кв. Баня. 2 склади( ангари ) Плодючий сад: Яблуко( 5 сортів )Груша ( 3 сорти ) Смородина.Малина.Слива.Вишня.Черешня. 1/3 ділянки - підходить під садівництво. Ціна для такої ділянки приємна 75000$ + розумний торг для реального покупця.

власник
Тереторія будинок
olx.ua

Продається частина будинку в центрі міста по вулиці Соборності, 27. Будинок в доброму житловому стані. Усі комунікації. Рівна земельна ділянка 670 м2 кадастровий номер: 0510900000:00:003:1590. На ділянці є господарські будівлі: погріб, сарай, гараж - усі будівлі в гарному стані. Фруктові дерева. поряд магазин АТБ та ринок. Гарне місце для приватного життя чи розвитку бізнесу. Реальному покупцю - гарний торг.

Продам частину  будинку  в центрі міста
olx.ua

Продаж житлового будинку по вул. Івасюка.Будинок цегляний, з залитою чорновою стяжкою.

Житловий будинок
olx.ua

Продаж житлового будинку в районі Мазурівки. будинок утеплений з гарною великою ділянкою. Зроблений ремонт, є сауна, 2 гаражі. Більш детальна інформація по телефону.Декілька видів опалення.

Житловий будинок
olx.ua

Продається комфортний для проживання двоповерховий будинок з господарськими спорудами в м. Хмільнику, в районі памятника Богдану Хмельницькому. В будинку 5 кімнат, велика простора кухня, зали. Є робочий камін. Наявне економне альтернативне твердопаливне, та опалення: твердопаливне, та електричне. Наявні усі комунікації: власна свердловина, світло, газ, вода, каналізація. Широка вулиця з твердим покриттям, зручний заїзд будь-яким транспортом.

продам житловий будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продається житловий будинок в центрі міста по вул. Котляревського, 46. Будинок складається з 5 ти кімнат ванної кімнати та кухні. Булинок опалюється індивідуальним газовим опаленням, в будинок підведена вода. Стан будинку жилий, у всіх кімнатах тепло. Покрівля не протікає. Біля будинку є погріб та підсобні примішення. Біля будинку 2 земельні ділянки 10 і 9 соток (кадастрові номери в наявності). На території подвіря є великий сад та багато кущових плодових насаджень. Огорожа деревяна. Будинок розташований в центрі міста, поблизу школи. Торг можливий.

Продається  будинок (5кімнат) з  земельними ділянками в центрі міста
olx.ua

Продаж житлового будинку на новобудовах в районі Богдана.Будинок має гарне місцерозташування, а саме розташований по вул. 1 Травня( зараз Владислава Українця).Продається у звʼязку із виїздом власників за кордон.

Житловий будинок
olx.ua

Продається половина будинку в центрі міста Хмільник Вінницької області по вул. Шолом Алейхема з окремим входом, поруч лікувальні санаторії. В будинку 3 кімнати, коридор, кухня, ванна кімната та туалет, всі комунікації в будинку, газове опалення (також є діюче пічне опалення), металопластикові вікна. За будинком невелика земельна ділянка і три сараї. Загальна площа 65.5 м² · житлова 50 м² · кухня 6.5 м² Ділянка 4 сотки

власник
Продаж 1 поверхового будинку  Хмільник
olx.ua

Цегляна будівля знаходиться в реакреаційній лісовій зоні курортного містечка. Санаторії, магазини, ринок, кафе- все поруч. Чудова перспектива бізнесу на курорті. Деталі за телефоном 09******38.

власник
Продам незавершене будівництво у курортній зоні
olx.ua

Продається частина житлового будинку по вул. Кутузова 8. Зручне розташування, асфальтована нова дорога, навпроти будинку церква, колодязь, дитячий садочок, магазини, центральна вулиця із маршрутним транспортом. До центру 20 хв пішки. Садок, город біля будинку, асфальтоване подвіря, багато квітників. У будинку є всі комунікації, індивідуальне газове опалення, вода, металопластикові вікна, замінена проводка. Є 2 погріба, сарай . Площа 80.8м.кв. В будинку є кімната 12.0м.кв, кімн.18.6 м.кв, кімн. 14.6м. кв, кімн.7.6 м. кв, кухня 15,5м.кв, коридор, санвузол, є великий гараж для авто, сарай: 1 половина - літня кухня, 2 половина - підсобне господарство з великим горищем, зем. діл. 5.27 соток Ціна 30тис.у.о. Зручне розташування: поруч оздоровчі санаторії, близько поліклініка, ринок, дитячі садочки, школа, вихід до річки.

власник
Продам будинок в м.Хмільник по вул. Кутузова
olx.ua

Житловий будинок- комерційна нерухомість в м. Хмільнику. 207 кв.м - 70 з яких це простора кухня- студія з видом на парк, 2 спальні, суміжний санвузол. Є гараж, обгороджена земельна ділянка. Комерція має свій окремий вхід з центральної дороги. При бажанні можна все перепланувати або під комерційну нерухомість або ж під житлову.

Житловий будинок, комерційна нерухомість
olx.ua

Продам двоповерховий житловий будинок з господарськими будівлями (літня кухня, гараж) у затишному та зручному місці міста. В будинку зроблено ремонт, встановлені металопластикові вікна, покладено паркет. Проведені усі комунікації (газ, світло, вода, додатково окрім газового встановлено діючий твердопаливний котел на дровах). Є молодий сад, город, копанка з рибою. Зручний заїзд. Поряд дорога з твердим покриттям. Гарне співвідношення ціни та комфорту, що заслуговує Вашої уваги. Торг, після огляду

продам будинок із земельною ділянкою
olx.ua

Продається третина хати 32 кв. м. - кімната 22 кв. м, санвузол 5 кв. м, кухня в коридорі 5 кв. м. Комунікації є всі. На ділянці 1.5 сотки. Є можливість пристройки кухні 9 кв. м і кімнатки 9 кв. м. Ремонт потрібен. 1980 року постройки. До дитячого садка 200 м, до школи N3 500 м, до санстанції 100 м. Звонити увечері. Пропонуйте свої варіанти, до кожного індивідуальний та гнучкий підхід.

власник
Продається частина дома
olx.ua

Будинок розташований по вул. Небесної Сотні 65, біля дороги, поряд зупинка. За своєю конструкцією він розділений на дві частини, тобто є два входи. Є вода, газ, світло. На зазначені площі розмістилися: хлів, погріб, город та великий двір. Документи на руках. Можливий торг. Якщо є запитання, телефонуйте.

власник
Продаж будинку терміново, 102 м2
olx.ua

Продам дом з кирпіча 4 кім кухня вання. В подвірі є погріб 2 сарайчика і времянка є газ. Проулок Івана Франка Хмільник .Торг добрий Житловий будинок з господарськими будівлями в житловому стані, опалення газове є робоча грубка. Хата подається разом з меблями ..Можливо обмін 2 або на 3 х кімнатну квартиру!!!

Продам Будинок
olx.ua

Продам будинок та земельну ділянку у місті Хмільник по вулиці Північна 15. Загальна площа будинку 85 кв.. На ділянці находиться будинок, гараж, сарай, план земельної ділянки, відображений на фото. Побудований з червоної цегли, 5-6 років тому перекритий металочерепицею. Газ, вода, каналізація.

власник
Продам будинок та земельну ділянку.
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів

Популярні запити

Географія Хмільник