Чудовий двоповерховий будинок 2003 року будівництва, Загальна площа: 95 кв.м. у гарному житловому стані. Ділянка 41 сотка. У будинку є усе необхідне: меблі, техніка. Отоплення-газовий котел. Вдале планування. На першому поверсі: 4 спальні, кухня, простора веранда. На мансардному поверсі: літня житлова кімната мебльована. На вікнах решітки. На території будинку є: криниця, гараж, приміщення для збереження дров та технічне приміщення, бесідка, великий сад з безліччю плодових дерев та кущів: яблуні, груші, вишня, черешня, смородина, малина, виноград та інше. Ділянка з садом та городом дуже доглянуті! Бо доглядає дуже справна господиня! Поруч є озеро для риболовлі та відпочинку. Неподалік від будинку знаходяться: три продуктових магазини-5 хвилин пішої ходи, зупинка транспорту-7 хвилин пішої ходи. Відстань до Києва 30 хвилин на авто, або електричкою, маршруткою. Будинок для тих, хто любить відпочинок на природі, та любить землю, вирощувати на ній та доглядати!

Шевченка
rieltor.ua

В місті Фастові на вулиці Вінниченка продається 3-х поверховий будинок загальною площею 564кв.м , висота будинку 11м. Площа ділянки 30 соток. Дім був збудований капітально для себе, не для продажу, все виконано з якісних матеріалів і спеціалістами високої кваліфікації. Стіни товщиною 55см: 2 ряди піноблоки+утеплювач+ облицьовано цеглою холодного пресування, яка ніколи не псуюється від морозів, спеки, опадів. Дах покритий натуральною черепицею. Фронтони обтягнуті міддю. Водостоки з міді. Якісні склопакети в усьому будинку. Опалення газове, встановлений газовий котел «Buderus», також можна обігривати будинок і електрикою. Встановлені батареї по всьому будинку. Є окремий котел для підігриву води, встановлені фільтри на воду. На кожному поверсі свої автомати і лічильники електроенергії, дроти мідні. Підведена розводка під домашній кінотеатр, під телефонні лінії. Загальнобудинкова система кондиціювання, в стінах закладені труби для стоку конденсату в загальну каналізацію. В будинку 8 кімнат, 8 санвузлів, кухня, басейн, сауна. Висота стелі 3.2м. В кімнатах скрізь паркетна дошка, покладена на ОСББі + підложка, підвіконня з натурального мармуру, ліпка, сходи в металевому каркасі, поверх якого викладені дубовою дошкою( робота закарпатських майстрів). Двері з натурального дерева, шпоновані дубом. В санвузлах якісна італійська плитка. На цокольному поверсі великий гараж на 2 машини, з гаража вхід до окремих господарських комірок. Також на цокольному поверсі зроблений басейн, сауна, санвузол, кімната відпочинку. На першому поверсі вітальня 77.4кв.м з каміном і підводкою під домашній інтернет, хол, 2 санвузли, кухня площею 24.2кв.м, отблаштована меблями з натурального дерева, стільниця з натурального каменю. На 2 поверсі 2 ванні кімнати і 4 спальні, хол. На 3 поверсі: 3 кімнати, 2 санвузли Огорожа : залізобетонний фундамент+цеглою облицьовано з 2-х сторін, з боку вулиці -камінь+ цегла, одна сторона металопрокат. Своя свердловина глибиною 50метрів, окремо в дворі криниця. Септик 3 ями, 2 переливи об»ємом 15кв.м Двір вимощений тротуарною плиткою на бетонній основі. Є басейн (необлицьований) у дворі, який не дає тріщин. Є бесідка, дитячі каруселі. Сад молодий, декоративні кущі. Будинок розташований на схилі, гарний краєвид, зовсім близько біля річка Унава та ставок з пляжем. Навколо тихо, свіже повітря, чути спів птахів. За 20метрів від будинку зупинка маршруток, які довезуть до залізничного вокзалу, центру міста. Поряд магазин продуктів. Будинок підійде як для проживання так і для реабілятиційних закладів. До Києва 55км. Ціна 490000 у.о.

Вінниченка, 5
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Продається житловий будинок, гараж, гостьовий будинок, в місті Фастів, Київської області, район Журавлівка. Провулок Європейський (переулок Європейский, Фастов) На території ділянки знаходиться: - житловий будинок, 3 спальні кімнати, зала з балконом, коридор, кухня та місце під санвузол з підведеною каналізацією. Будинок опалюється -котлами /газовим та твердопаливним (дрова). В будинку є цокольний поверх, використовується як повноцінне укриття. На цокольному поверсі знаходиться пральня, місце під облаштування сауни та комора. Також ще облаштований 2-й гараж. - забудова з цегли на 2 кімнати, та комора, може використовуватись як гостьовий будиночок. - гараж з цегли, вїзд з вулиці на 1 машину, з ямою. - льох з бетонним перекриттям, та всередині облаштований цеглою, що дозволяє зберігати сухість. Можна також використовувати як укриття. - город облаштованаий системою поливу. Є фруктовий сад, де ростуть яблука, груші, горіхи, вишні, абрикоси, смородина, та багато іншого - 2 септики; - криниця з підключеним насосом; - літній душ та вбиральня - електрика, підведено три фази Будинок побудований з керамічної цегли, та цокольний поверх з бутового каменю з залізобетонним монолітним перекриттям. Є горище, шифер перекривали у 2021 р., утеплювали. Горище можна облаштувати як велику кімнату, чи місце для зберігання речей. Біля будинку, є місце для облаштування тераси чи зони відпочинку з прекрасним видом на центр міста. До центру міста 2 км. машиною 5 хв. пішки 25 хв. Від вулиці Житомирська можна доїхати на автобусі. В місті дуже розвинена інфраструктура, 3 школи, дитячі садочки, супермаркети, магазини, розважальні центри, ресторани, кавярні. Є все необхідне для комфортного життя. Прекрасне зелене місто, на центральній вулиці росте багато каштанів, чим нагадує вулиці столиці. До центру Києва 75 км. Громадський транспорт до Києва: автобуси, потяги, електрички. Телефонуйте, унікальна пропозиція. Є відеоогляд.

провулок Європейський
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю власний будинок 100м2 та земельну ділянку 3 сот. Знаходиться в тихому та спокійному районі (вул. Озерна) міста Фастів. Поряд чудова рекреаційна зона - 50 метрів від будинку ліс, близько 500 метрів річка. Чудово підходить для прогулянок та риболовлі. В пішій доступності необхідна інфраструктура. Також, зовсім поруч знаходиться лікарня. Будинок цегляний, площею 100м2. Утеплений 100мм пінопластом, встановлені металопластикові вікна. Перший поверх – кухня, сан вузол, 3 кімнати (включно з камінною залою). Другий поверх – 2 кімнати, велике горище для зберігання речей та балкон. У великій залі знаходиться камін – побудований таким чином щоб опалювати майже весь будинок. Електрика, газове опалення, водопостачання центральне. Будинок обжитий та доглянутий, вся техніка залишається. Ремонту не потребує. Заїжджай та живи. Будинок та подвір’я розміщені на земельній ділянці 3 сот. На ній знаходяться навіс для авто, окремий гараж з ямою, сарай, літня кухня та погриб. Всі будівлі доглянуті та функціонують. Прибудинкова територія доглянута. Продаж від власника (у власності з моменту будівництва). Без комісій.

Продаю власний будинок 100м2 місто Фастів
olx.ua

Продам пів хати по вулиці Південна, на Завокзаллі біля АТБ Гарний стан, всі зручності Гараж, погріб, рівненька ділянка з плодовими деревами. Три окремі кімнати.

Пів будинку біля АТБ
olx.ua

Продам будинок, центр міста Фастова, вул. Білоцерківська, між 4-ю школою і поліклінікою, до головної вулиці міста Соборної 500 метрів. Будинок 1990 року площею 65 кв.м. з високим просторим горищем (можна використати під другий поверх) на ділянці 9 соток, де є ще окремо гараж з погрібом і сарай. У будинку вітальня, три кімнати, велика кухня (19кв.м) і санвузол. Висота стель 290см. Є газ, вода, електрика. Опалення- газовий котел, гаряча вода- газова колонка. Ділянка з виїздом на асфальтовану дорогу, з іншої сторони межує з 4-ю школою. 19 Білоцерківська вулиця https://maps.app.goo.gl/gEVJi5w3sFHBmrk87

власник
Продам будинок м.Фастів, центр. Від власника.
olx.ua

‼️Увага! Цікавий обʼєкт ‼️ Продаємо будинок в Фастові, р-н залізничної лікарні. Будинок знаходиться в тихому, але дуже зручному місці. Близько абсолютно все - дендропарк, школи, садочки, центр, магазин, дитячий майданчик. Будинок розділений на дві окремі квартири. Низ 108 квадратів - стіни товщиною 50см, 4 кімнати, кухня, санвузол. Підлога - паркет, ламінат, плитка. З кухні вхід у погріб. Двері - дерево, вікна - металопластик. Котел, бойлер. Мансарда з окремим входом - 80 квадратів. Дві великі кімнати, сан.вузол. Є можливість мати там власний бізнес. Може бути масажний кабінет, перукарський, манікюр, учбовий центр (він доречі там і був), Та все що завгодно. Є великий гараж і технічні будови, в яких ще один погріб. Вигрібна яма зроблена так, що на 5 осіб качали раз на рік, а то і рідше. Необхідний косметичний ремонт. Це означає- поклеїти шпалери, пофарбувати стелі, вичистити паркет. Маючи руки і фантазію, там можна створити рай за малі вкладення. 68 000 у.о. (торг)

Продам будинок в районі залізничної лікарні
olx.ua

Продам будинок в місті Фастів. Знаходиться біля заводу " Червоний жовтень". До центру 5 хв. Також поруч лікарня , школа, дитячий садок. В будинку 4 кімнати, 3 спальні та зал 25 кВ.м. 2 санвузла, 2 кухні ( однієїю користуємося, а в іншу потрібні меблі. Опалення : газовий котел та твердопаливний. На гарячу воду стоїть газова колонка. Вода та каналізація централізовані, але також є свердловина ( воду пємо з неї). На території багато фруктових дерев та кущів. Також є гараж, сарай та 2 погреби, один з яких це повноцінне бомбосховище. Будинок потребує ремонту, але придатний до життя. Майже всі меблі залишаємо. Telegram або Viber: 05*********29. Пишіть бо не завжди можу відповісти на дзвінок .

власник
Продам будинок в місті Фастів
olx.ua

Будинок цегляний 60.8м2,три кімнати,газ,вода-криниця і централізована ,все у жилому стані,сарай,гараж, землі 6соток, район Казнівки,дві школи,садок,ставок,ліс рядом,10хв.до центру.

Фастів продам будинок
olx.ua

Будь ласка, пишіть після 14 години дня, на вайбер, ватсап, телеграм: +17867881001 Продам будинок у Фастові! 5 спален, гараж на 2 машини (з оглядовою ямою), подвальне приміщення з більярдним столом, погріб. Земельна ділянка 10 соток на ділянці фруктові дерева та кущі, все у приватній власності. Всі зручності, є газове і дровяне опалення.

власник
Продам будинок у Фастові
olx.ua

Будинок цегляний. Три кімнати , зручності в будинку. Потребує ремонту. Газ , вода централізована, світло. Каналізація септик. Гараж, погріб. Земельна ділянка 10 соток. Садок. До вокзалу 10 хвилин. Поруч Атб. Торг. 18000 у.о.+ комісія агенства.

Продам пів будинку на Завокзаллі
olx.ua

Приватний будинок,від власника.Фастів недалеко від центру міста.Приватизація,кадастровий номер присутні.Без боргів.Газ,світло.В дворі криниця з мотором,Джерельна вода в пяти метрах.Погріб,літня кухня,два сараї,гараж. Присадибна ділянка.Поруч зупинка.

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Будинок м.Фастів цегла,1999рік забудови, загальна площа будинку 160м.кв, перший поверх - прохожа, коридор, зал, кухня, сан вузол, другий поверх - прохідна кімната та дві окремі спальні. Двух контурній газовий котел, лічильники води, електроенергії та води. В підвальному приміщенні майстерня та погріб. На ділянці є гараж в два поверхи з оглядовою ямою, є літній душ, альтанка, в кінці ділянки ставок. Землі 16 сток приватизовано, кадастровий номер. Поруч магазин, зупинка автобуса. Початок р-н снігурівка, до вокзалу 10 хвилин пішки.

Продаж будинку місто Фастів
olx.ua

Продам будинок-дачу біля річки Унава. Загальна площа 118м. На першому поверсі дві кімнати, кухня, санвузол. На другому поверсі ще дві кімнати. На цокольному рівні гараж та сауна. Загальна площа ділянки – 12 соток. На ділянці город 6 соток, невеликий сад, льох, сарай, господарські будівлі для курей та свинок, літній душ, літній будиночок (вимагає ремонту), вольєр для собаки. Проведено газ, електрику, інтернет. Водопостачання-насосна станція з колодязя, опалення та гаряча вода-новий двоконтурний газовий котел. Є каналізація та вигрібна яма на 6 кубів. Будинок та ділянку приватизовані. Можна використовувати як дачу або прописатись і жити постійно. Потребує невеликого внутрішнього ремонту.

власник
Продається будинок. Фастів.
olx.ua

Продаж будинку м. Фастів, мікрорайон Снігурівка, вул. Івана Виговського, буд. 25 Загальна площа будинку 83,9кв.м. Проведена вода, ванна, пральна машина. Туалет на вулиці. Газовиий котел. Три житлові кімнати, кухня, ванна кімната, вхідний коридор, дві прохідні кімнати, кімната з другим окремим входом. Сарай. Колодязь. Погреб. Гараж для авто. Один власник. Готова до продажу. Телефон +38**************44 Віталій

власник
Будинок м. Фастів (Снігурівка)
olx.ua

Продам будинок на мікрорайоні Журавлівка, з загальною площею будинку 63.9 кВ.м., загальна площа земельної ділянки 5.85 сотих, на земельній ділянці розташований гараж та погріб, опалення газове, вода в будинку з колодязя(насосна система), електрика в будинку(220-380в), огляд будинку можливий в будні після 17 години або у вихідні дні!

власник
Продам будинок Журавлівка
olx.ua

Продається пів будинку +12 соток землі у Фастові. Будинок розташований у районі Снігурівка. В будинку є велика кухня, 2 кімнати, кладовка, погреб і санвузел. Будинок доглянутий, ремонта не потребує. У дворі є гараж на 1 машину і підвал. По усім питанням телефонуйте. Я не реєлтор, я власник

власник
Продається будинок у Фастові
olx.ua

р-н Узвозу. Будинок цегляний 65 м.кв., 3 кімнати, вітальня, кухня, ванна кімната, туалет. Всі комунікації та вигоди. На ділянці 6 сот. є сарай, погріб, гараж, плодові дерева та кущі. До центру 15-20 хв. ходу. Неподалік школа, дит.садочок, магазин, річка Унава.

Продається будинок у Фастові.
olx.ua

м-рн Заріччя Будинок 110 м.кв. з всіма вигодами та комунікаціями. 4 кімнати ( 15,5+15,4+23,9+9,0 ), кухня 20,2 м.кв., коридор 13,8 м.кв., веранда 6,1 м.кв., с/в 6,0м.кв. Будинок в стані заходь та живи. Є сарай, погріб, гараж, земельна ділянка 6,1 га . Неподалік річка Унава, ліс, зупинка маршруток, магазини. Торг можливий.

Продається гарний будинок у Фастові.
olx.ua

м-рн Завокзалля. Будинок 92,5м.кв. , стан заходь та живи. 4 кімнати(7,7+14,0+12,9+15,1), кухня 11,9м.кв., столова 8,9м.кв., коридор 3,1+3,6м.кв., веранда 3,5м.кв., котельня 3,6м.кв., с/в 3,2+4,4м.кв., євро ремонт, теплі поли, всі вигоди та комунікації, вбудовані меблі. Другий поверх недобуд. Є гараж, сарай, погріб, 0,0543га землі. До вокзалу, базару, супермаркета, магазинів 10-15 хв. ходу. Торг при зустрічі.

Продається будинок у Фастові.
olx.ua

Будинок складається із двох повноцінних поверхів. Під будинком, на всю площину є підвал в якому розміщена котельня,4 кімнати і гараж з ямою для авто. Площа цокольного поверху 88кв.м, першого та другого по 82кв.м. На подвірʼї є ще один гараж розміром 5.1 на 7,8 метра, під ним розміщений погріб,який складається із двох окремих приміщень. На другомо поверсі велика кімната по всій площині( по плану щось типу більярдної) В будинку все зроблено під чистову обробку. Санвузли готові повністю, є унітази і скляна перегородка в душ( не встановлені). Будинок ремонтувався для себе,використовувались виключно якісні метеріали. Покрівля фірми RUKKi, клей для плитки Cerrasit, Mapei.. опалення зроблене, наразі зняті всі батареї і злита вода.По всьому першому поверсі зроблена тепла підлога та покладена плитка. Зроблена розводка під кондиціонери, центральний пилосос. Повністю нова проводка і автомати.Вода міська і є скважина. Є система очистки води ,нова,не встановлювалась( вартість близько 3000$) Встановлений трьохфазний лічильник день-ніч , оформленний тариф на електроопалення. В сам ремонт станом на початок 2022 року було витрачено майже 100.000 $. Розташований в одному з найкращих районів міста, вул.Райдужна 17. Більш детально розповім по телефону.

власник
Продам будинок …..
olx.ua

Продаю будинок площею 80 кВ.м. Присадибна ділянка 8 соток. Будинок знаходиться в м.Фастів р-н Заріччя кінцева зупинка Совхоз Унавський. На території ділянки є криниця, гараж з цегли, сараї, погріб. Опалення газове, проведена каналізація. Ремонт в такому стані, що можна заселятися і жити, нічого не тиче . Вікна майже всі склопакети. На території ділянки багато фруктових дерев. Саме розташування будинку не далеко від річки Унави і лісу. Від зупинки автобуса іти пару хвилин. Біля зупинки розташований дитсадок. Більше інформації і додаткові фото розкажу і покажу зацікавленим особам.

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

м-рн Заріччя. Будинок 226,5 м.кв., 3 поверхи. 1поверх цокольний - котельня 18,4 м.кв., коридор 4,1 м.кв., гараж 25,5 м.кв., кладова 6,6 м.кв., погріб 17,1 м.кв.; 2поверх - коридор 8,9м.кв., 2 кімнати ( 14,3+ 25,0), вітальня 13,7м.кв.,кухня 18,6м.кв., туалет; 3поверх - коридор 7,3м.кв.,3 кімнати (13,1+21,6+21,2), ванна 6,4м.кв.; У будинку всі вигоди та комунікації. Є сарай, колодязь, скважина, 10 сот.приват.землі. Є торг.

Продається будинок у Фастові.
olx.ua

Продається затишний будинок у мальовничому місті Фастів. Великий двір, гараж. Зручне розташування, близькість до інфраструктури. Ідеальний вибір для комфортного проживання. Якщо бажаєте оглянути будинок чи маєте питання. Пишіть в повідомлення.

власник
Продаж будинку на Завокзалі, Фастів
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів

Популярні запити

Географія Фастів