Продам приватний будинок Від власника без комісії розташований в центрі міста Узин Київської області, в дуже зручному розташуванню,з чудовою рівною та зеленою ділянкою, насиченою киснем та ділянка із зеленим фруктовим прекрасним садом. Не великий будинок з двома грубами з топками які обладнані газовими горілками автоматікою,(з можливістю використовувати груб під тверде паливо, будинок потребує ремонту, можливо під реконструкцію, перепланування, або ремонт, Вікна та двері деревяні. розташований в центрі міста Узин по вулиці Героїв Крут(Котовського). Неподалік від дитячого садочку,межуючи з дитячою обласною бібліотекою,та з доброзичливими сусідами . Приватний будинок та приватна земельна ділянка 0,12га (10соток,+2,) призначення під будівництво та обслуговування житлового будинку.є гараж погріб, та сарай, колодязь. Залитий та вистояний по стінам будинку(навколо та з збільшенням площі) новий залізо-бетонний фундамент. Можливо під перепланування та добудову. Новий погриб та гараж. Можливість на земельній ділянці розміщення новобудови, танхаус, дуже широка фасадна земельна ділянка .(ширина фасада 50 метрів) Можливо обмін на квартиру, (новобудова) (Київська область) розгляну пропозиції Тел 06******86

власник
Продам Будинок,купити приватний будинок в Узині, центр міста,власник
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою. Київська обл., Білоцерківський р-н., м. Узин. Земельна ділянка з будинком в центрі міста. Ділянка: 7 соток. Площа буд.: 63.7 м² (4 кімнати). Під ремонт. Місто Узин - центр територіальної громади з розвиненою інфраструктурою (Магазини, гіпермаркет АТБ, Фора, ринок, бари, кафе, кінотеатр, дитячі майданчики, школи, дитячі садки, і т.д.) В будинку: опалення – газ, електропостачання. На ділянці: колодязь, фруктові дерева. Відео огляд будинку скину на Вайбер, Телеграм.

власник
Продається будинок в центрі міста
olx.ua

Терміново!!! Продається будинок-квартирного типу в місті Узин загальною площею 70 кв,м, 4 кімнати,кухня столова,санвузол сумісний. Біля будинку 2 парко місця,бесідка,гараж,4 сот,землі. Від центру міста 10 хв пішого ходу,поруч річка,магазин,дитячий садочок.38 000тис у.о з торгом.Агенство,підписаний ексклюзив. Надія- 09******00 АН Світ нерухомості.

Продам будинок квартирного типу.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам старий будинок з рівною ділянкою під забудову і городом (приватизовано) з зручним місцерозташуванням на жилій вулиці міста Узина ( близько 3 км до центру міста). Газ та світло є. Зручна інфраструктура, неподалік магазин,зупинка транспорту та ін. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні, кваліфікований представник Агентства нерухомості з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть відповідну інформацію.

Продам старий будинок з ділянкою на жилій вулиці міста Узина
olx.ua

Продам будинок на жилій вулиці не далеко від центру міста Узина. 5 кімнат, кухня, веранда, опалення газовий котел, вода заведена в будинок є каналізація. Будинок потребує ремону. Є гараж, літня кухня та сарай. Рівна ділянка, затишна вулиця. З реальним покупцем можливий розумний торг при перегляді. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні, кваліфікований представник Агентства нерухомості з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть відповідну інформацію.

Продам будинок на жилій вулиці міста Узина
olx.ua

Ексклюзивний варіант! Продам хороший будинок поряд з центром міста Узин. 3 кімнати, простора кухня, веранда, санвузол, всі зручності в будинку, косметичний ремонт,чистий жилий стан. Капітальні господарські споруди в хорошому стані-літня кухня,сарай,погріб. Рівна ділянка, хороша огорожа. Зручне місцерозташування неподалік центру міста, регулярно рухається транспорт. Неподалік знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. З реальним покупцем можливий торг при перегляді. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні, кваліфікований представник Агентства нерухомості з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть відповідну інформацію.

Продам хороший будинок зі зручностями поряд з центром міста Узин
olx.ua

Продам будинок неподалік центру міста Узина. Будинок площею 82,9 кв.м. Розташований на земельній ділянці з господарськими будівлями: сарай, літня кухня, погріб. Знаходиться в центрі міста і в пішому доступі магазини, супермаркети, школи, садочок, парк, річка, автостанція, зупинка, пошта. Місто зразкової чистоти та порядку, відстань до Києва близько 80 км, Біла Церква 20 км. Маршрутки курсують регулярно як до столиці так і до Білої Церкви. Будинок складається з трьох окремих , прихожа, коридори, ванна, кухня (ванна кімната та кухня потребують втілень ідей нових власників). Чистий жилий стан. Будинок охайний, обжитий. Вода в будинку централізована. Опалення - газ та як альтернатива- груба. Зручна інфраструктура та місцерозташування, неподалік знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні. Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" - у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості (на дуже вигідних умовах), надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла. Більше 10 років на ринку нерухомості "нас знають - тому нам довіряють".

Продам будинок неподалік центру міста Узина
olx.ua

Продам компактний будинок в місті Узин на жилій вулиці, неподалік річки. Пластикові вікна, 3 кімнати, кухня, є місце під санвузол, частково пластикові вікна, чистий жилий стан, газове опалення. В дворі господарські споруди в хорошому стані, сад-город, просторий двір, рівна ділянка. Поряд зупинка транспорту та магазин, озеро- зручна інфраструктура. З реальним покупцем можливий торг при перегляді.За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні, кваліфікований представник Агентства нерухомості з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть відповідну інформацію

Продам компактний будинок неподалік вмісті Узин
olx.ua

Ексклюзивна пропозиція.Продам будинок в центрі міста Узина. 4 компактні світлі кімнати, кухня, зручності в будинку. Жилий стан,пластикові вікна, потребує певних ремонтних робіт. Рівна обгороджена ділянка. Є господарські споруди. Ззовні будинок утеплений. Хороший садок. Зручна інфраструктура та місцерозташування, поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. Можливий торг. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні. Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" - у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості (на дуже вигідних умовах), надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла. Більше 10 років на ринку нерухомості "нас знають - тому нам довіряють".

Продам будинок неподалік від центру міста Узин
olx.ua

Будинок у м. Узин, 20 км до Білої Церкви.Цегляний будинок, світлий, просторий, розташований на затишній тихій вулиці. Поруч магазин, дит.майданчик, зупинка транспорту ( в напрямку Ржищів, Кагарлик, Черкаси, Біла Церква, Рокитне, Київ), ходить маршрутка міська до центру. Площа участку 15 соток, площа будинку 61,4 м2, жила площа 38,8 м2. У будинку індивідуальне газове опалення, підведена вода. Три кімнати, кухня, кладова, коридор, ванна кімната, веранда. Є сарай, літня кухня, погріб і гараж. Варіант під виплату не розглядається!!!

власник
Продам будинок у м. Узин
olx.ua

Продаєм будинок в м.Узин! Дуже гарний , як під житло, так і під дачу. Будинок в гарному стані. Всі зручності в будинку. Загальна S- 65кв.м, житлова-38кв.м(2кімнати),кухня-9кв.м, санвузол сумістний з ванною,бойлер. Опалення газове. Є криниця з насосною станцією, вигрібна яма. На подвір‘ї літня кухня, сарай, бесідка, туалет, літній душ, погріб, садок. Земля приватизована- 50сот. Ціна -28000у. о. торг 06******28 Олена АН «Наш Дім»

Продаж будинка в Узині
olx.ua

Продається старий будинок. Вся детальна інформація за телефоном +38********70

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в місті Узин,через вулицю ставок. Будинок 65м2, розташований на рівній ділянці площею 25 соток. ( 10 під будинком 15 городу.) 4 кімнати+кухня , погріб,літня кухня,колодязь,вода в будинок не заведена,санвузла немає. Опалення газовий котел (можна опалювати дровами),є пічка. Подвіря доглянуте, огороджене.По вулиці проходить міський автобус. Ціна 18 000$ Пропозиція варта Вашої уваги! АН Світ нерухомості Надія-09******00

Продам будинок в місті Узин.
olx.ua

Продам будинок в прекрасному містечку Узин. Зі всіма зручностями. Власний будинок-це кайф. Вийшов зранку на подвір’я з чашкою кави,а кругом тишина. Можна поїсти прямо з грядки полуниці,овочі Зелень. Зірвати черешні Яблуко чи грушку. Можна смажити в саду шашлик,чи просто бути на свіжому повітрі. У мене є для вас такий Будинок,який знаходиться у місті Узин,що на Київщині. Це 87 км. Від Києва, і 22 км. Від Білої Церкви. Загальна площа будинку 66,2м2 Будинок хороший, просторий і теплий. Дерево обкладене цеглою,створює ефект термосу. Гарне планування:2 великі кімнати,кухня-студія загальна площа якої 15,7м2. Веранда. Ванна кімната і санвувол. В будинку Є гаряча вода. Газ заведений. Повністю готовий для проживання. Ділянка доглянута,рівна,огороджена парканом. Є заїзд для автомобіля(і не одного)На території будинку є: криниця,погріб,сарай,дрівник,літня кухня,літній душ,літній туалет. Є чудова бесідка,яка доповнює господарський двір. Великий гарний сад,з різними фруктовими деревами.Різновид насаджень. город 50 соток (Земля Приватизована ) Цей будинок чекає свою щасливу родину. А можливо,це саме ви? Телефонуйте 06******49 АН Вікторія Будинок,в якому ви захочите залишитись.

Продам будинок зі зручностями в місті Узин
olx.ua

Продам будинок 54 кв.м, потребує ремонту, газифікований, встановлений новий котел, є електрика, криниця на два двори з насосом. Є сарай, великий погріб, город. Тиха, затишна вулиця, до АТБ, аптек 2 км, їздить маршрутка через двір. Номер вірний, після слів оператора, що номер перенесено, піде виклик.

власник
Прдам будинок
olx.ua

Продам житловий будинок на затишній вулиці міста Узин. Цей будинок є відмінним вибором як для постійного проживання, так і для відпочинку. ### Опис будинку: - Загальна площа: 77,5 кв.м - Житлова площа: 62 кв.м - Кількість кімнат: 3 - Інші приміщення: кухня, санвузол, веранда з погребом - Комунікації: вода в будинку (бойлер), кондиціонер ### Переваги: - Зручності: Веранда з погребом, що є дуже зручним для використання взимку. Наявність бойлера забезпечує гарячу воду. - Комфорт: Кондиціонер створює комфортні умови влітку. ### Двір: - Гараж: Прекрасне місце для зберігання автомобіля та іншого майна. - Літній душ: Ідеально підходить для літніх днів. - Колодязь: Забезпечує додаткове джерело води. - Літня кухня: Складається з двох кімнат і веранди, підведено газ, що робить її зручною для приготування їжі в теплий сезон. - Сад: Чудовий сад з великою кількістю красивих квітів створює атмосферу затишку і спокою. ### Атмосфера: Цей будинок має гарну домашню атмосферу, яка сприяє комфортному проживанню і відпочинку. Всі зручності вже готові до використання, що дозволяє негайно заселитися без додаткових витрат на облаштування. ### Ціна: Вартість будинку складає 25 000 доларів, що є вигідною пропозицією за такий обєкт з усіма його перевагами. Звертайтеся, будемо раді допомогти.Агенство.Надія- 09******00

Продам будинок в місті Узин.
olx.ua

Продам будинок на затишній жилій вулиці міста Узина. 3 кімнати, пластикові вікна, зручності в будинку, жилий стан, кухня, коридор,хороше планування. Є господарські споруди, сад - город. Територія огороджена. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні. Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості, надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла.

Продам будинок зі зручностями в місті Узин
olx.ua

Продам будинок з рівною просторою ділянкою в місті Узин. В будинку 3 кімнати, кухня, веранда, газове опалення, світло, в будинку необхідні певні ремонтні роботи, стан жилий. В дворі є криниця. Поряд зупинка транспорту, зручна інфраструктура. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні, кваліфікований представник Агентства нерухомості з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть відповідну інформацію.

Продам будинок з рівною ділянкою в місті Узин
olx.ua

Продам будинок м. Узині, Неподалік центр міста, поряд школа , садочок маркети тиха вулиця Тел.05******10

власник
Продам будинок Узин
olx.ua

Ексклюзивний варіант! Капітальний будинок 2010 року забудови в місті Узин. 2й поверх мансардний,просторі підсобні приміщення з гаражем, кімнати,кухня,санвузол,прихожа.Сучасне зручне планування під перспективу Вашого індивідуального проекту ремонту та під бізнес. є світло, опалення твердопаливний котел та криниця.З реальним покупцем можливий розумний торг при перегляді. Зручна інфраструктура.За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні. Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" - у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості, надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла. Більше 10 років на ринку нерухомості - "нас знають - тому нам довіряють".

Продам будинок 2010 року забудови з гаражем неподалік центру міста
olx.ua

Знаходиться за адресою м.Узин Біля будинку криниця,садок,гараж,літня кухня,сарай,бетонний забор Від центра міста 3км Запальная площа 62м2

власник
Будинок в Узині обмін на авто
olx.ua

Продам хороший будинок неподалік від центру міста Узина. 3 кімнати,чистий жилий стан, простора кухня - 12 кв.м, є ванна кімната, всі зручності в будинку. В кінці городу- річка. Хороший варіант. Є криниця та господарські споруди, гараж, погріб. огорожа, рівна ділянка. З реальним покупцем можливий торг при перегляді. Зручна інфраструктура та місцерозташування, поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання.За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні. Агентство нерухомості "3 D ЕКСПЕРТ" - у нас є великий та різноманітний асортимент нерухомості на любий смак та можливості. Звертайтесь і ми підберемо саме те,що потрібно Вам. Також запрошуємо до співпраці власників нерухомості (на дуже вигідних умовах), надаємо якісні послуги з купівлі-продажу житла.

Продам хороший будинок зі зручностями неподалік від центру міста Узин
olx.ua

Покупали как для дачи но война внесла свои коррективы. Дом под ремонт. Газ в доме. Колодец рядом с домом. Хоз постройки. Гараж. Есть яма для канализации. Реальными покупателям хороший торг!

власник
Дом в городе. Узин.Боьшой двор,спокойное место для проживания.
olx.ua

Продам цегляний, утеплений будинок в центрі м. Узин. Вулиця тиха, асфальтована. У дворі - гараж, літня кухня, сарай, туалет, криниця. Будинок має 5 кімнат, ванну, туалет, кухню, підвал. Ремонт - косметичний, підлога - тепла, деревʼяна. Поряд вся необхідна інфраструктура- школи, садочок, маркети, лікарня, ринок.

власник
Продам цегляний будинок у м. Узин
olx.ua
1 - 24 з 32 результатів

Популярні запити

Географія Узин