Продаж будинку смт.Турійськ Проект будинку в півтора поверхи Площа будинку—128кв.м Побудований з газобетону обмуровано цеглою,перегородки з цегли. Єнергозберігаючі вікна. Розведена електрика на 3 фази. Замуровані сходи , чорнова стяжка ,перекриття бетон. кімнат -3 ; санвузли 2 ; Дах - полімерпіщана черепиця Є гараж , яма з підвалом Площа ділянки 24 соток Інфраструктура в пішій доступності 15 хв

Садова
rieltor.ua

Продається земельна ділянка у смт.Турійськ(Волинська обл) у 15 сотих з житловим будинком у 122м2 та господарчою будівлею у 54м2(літня кухня з підвалом, сарай та вигул для тварин). Є фруктовий сад( яблуні та груші). Будинок з дерев’яного бруса 15/15 на два поверхи. Стіни утеплені мінватою у 15см, дах -20см, накритий металочерепицею. На першому поверсі: зал( незакінчений), кухня, бойлерна, коридор зі сходами та санвузол. У бойлерній: лічильник(тьохфазний) на світло, котел(двоконтурний), фільтри на воду та регуляційна си-ма підігріву підлоги. На другому поверсі: 2 спальні, гардеробна та великий санвузол з душовою, біде та ванною. Опалення змішане. Електричне, газове та на дровах. На першому поверсі підігрів підлоги. У залі є камін на дрова. На ділянці є матеріали на огорожу. 15 хв пішки до центру, де вся потрібна інфраструктура. 20 хв їзди до Ковеля. Поблизу є озера з місцями відпочинку(о.Величі у Соловичах, о.Селище, о.Черепаха) Детальніше- по телефону.

власник
Продається ділянка з будинком
olx.ua

Продається квартира в чотирьохквартирному будинку. 3 великі кімнати, літня кухня з кімнатою та санвузлом. Також господарчі споруди. Деталі за телефоном. Ціна договірна

власник
Частина будинку, квартира.
olx.ua

Продається будинок у хорошому та тихому місці. Загальна площа 109 кв м . У будинку: 5 кімнат , 3 коридори, ванна, котельня, кухня. Є два види котлів(газовий, твердопаливний). Є гараж для авто. Подвіря викладене плиткою.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок в селі Городилець.На ділянці є світло,септик.Великий участок.Будинок + гостьова споруда.Можливість проживання декількох сімей.Всі питання по телефону.

власник
Продам Будинок Городилець
olx.ua

Продається будинок в Турійську проведено газ,світло,сарай,погріб,літня кухня,комора,гараж.Всі деталі по телефону.

власник
Терміново Продається будинок
olx.ua

Продам деревяну хату у селі Овлочин Турійського району. 25 км до Турійська, 30 до Володимира_Волинського, 25 до Любомля. Входить до прикордонної 30-кілометрової зони. 3км до автомобільної дороги В.-Волинський - Любомль. Будинок в жилому стані, потребує ремонту. Мальовниче місце біля озера (близько 100м). Є 10соток городу, льох (загальна площа ділянки 25 сотих). Дорога з твердим покриттям (щебінь). Опалення: грубка і плита (на твердому паливі). Кухня, кімната, кладовка. Підведена електрика. Може бути як для проживання, так і під дачу. Недалеко ліс, ще два озера.

власник
Деревяна хата (с.Овлочин Турійський р-н)
olx.ua

Продається недобудований житловий будинок в смт. Турійськ, вул. Приозерна. Всі питання за тел. 09******03.

власник
Продам недобудований будинок
olx.ua

Теплий, жилий, дерев,яний будинок з металопластиковими вікнами. Господарські споруди:колодязь, цегляний гараж, бетонний лйох (сухий), декілька різноманітних сараЇв, дровітні. Земельна ділянка 0.1365га. Садок.

власник
Будинок-Дача +авто в селі Миляно, поміняю на житло в місті.
olx.ua

Продається пів будинка в центрі селища всі деталі по телефоні

власник
olx.ua

Продам 1/2 будинку в Турійську. 2 кімнати, кухня, ванна, туалет. Теплий, економний, затишний, доглянутий. В дворі є гараж, город, господарські споруди. Зупинка, магазини, перукарні...все близько. Ціна договірна тел +38 09*********47

власник
Половина будинку
olx.ua

ВОЛИНЬ, СВИНАРИН Свинарин знаходиться неподалік Історико-культурного комплексу «Вовчак - Волинська Січ» - місця розташування одних із перших підрозділів УПА. Щоліта там проводяться дитячі табори патріотичного спрямування, лицарські турніри та пластунські збори. Сама ж дільниця - так, радянська, ні, не об’єкт культурної спадщини, але дуже цікава мурована нежитлова будівля в затінку височенної ялини на гарній рівнинній ділянці, де з одного боку тихе село, з іншого - поле, і дуже приємні люди, які всі намагалися нам допомогти :) Споруда має два входи, загальний технічний стан середній: можна після косметичного ремонту заїхати в першу частину і поступово доробляти другу. Є електропостачання (новий ввід), у дворі - ще 2 господарські споруди. Волинська область, Ковельський район, с.Свинарин, вул. Шкільна, 9 S будівлі - 75,4 кВ.м. S ділянки - 0,1786 га Оформляємо оренду землі та при потребі зміну призначення Ціна 5450 USD Телефон: 06******46

Продаж унікальної нерухомості: Свинарин, Волинь
olx.ua

Деревяний будинок в с.Задиби! Гарне високе місце, 25 соток землі, все приватизоване і готове для продажу, детальна інформація по телефону!

власник
Будинок із земельною ділянкою
olx.ua

Продається будинок в селі Оса, Турійкий район, Волинська область.

власник
Продається будинок
olx.ua

Добридень. Продаю будинок у с. Туровичі. (20 км. від Ковеля) За необхідності вже можна жити. Стан, як на фото. Великий подвіря. Площа будинку - 70 м.к. Площа земельної ділянки - 60 сотих. Поле - 31.1 сотих Є водопостачання, колодязь, піч. Електроенергія - 380, три фази. Газопотсачання немає. Великий гараж та льох. Літня кухня із піччю Великий хлів. Плодові дерева. Садочок і школа у сусідньому селі Маляновичі. Дітей відвозять автобсом безкоштовно. Запрошую

власник
Будинок поблизу Ковеля
olx.ua

Продам земельну ділянку з незавершеним будівництвом в центрі смт.Луків. Вулиця Т.Шевченка. Будинок можна облаштувати під бізнес та житло! Адже планування має три входи та виходи! Є можливість зробити мансарду та другий поверх! Площа будинку понад 100 квм. Є скважина на воду та підведене світло! Зробивши невелике перепланування, можливо зробити гараж зі сторони вулиці (як на останньому фото). Асфальтована дорога. Земельна ділянка 5 соток. На ділянці ростуть фруктові дерева та горіх. Поруч уся інфраструктура та траса Київ-Варшава. Реальному покупцю можливий торг.

Будинок мрії! Незавершене будівництво. ТОРГ!!! смт.Луків.
olx.ua

Продам добротний будинок в мальовничому місці в с.Городилець (5 км. від м.Ковель) Загальна площа 170 кв.м, 2 поверхи, гарне планування, розведені усі комунікації, свердловина. Кришталево чиста вода! Земельна ділянка 0,20 га, на території є баня, альтанка, дровітня. Будинок з якісних матеріалів, будувався для себе. Для огляду телефонуйте!

Продам будинок в с.Городилець
olx.ua

Продається будинок в селищі Турійськ по вул.Степова. Житловий стан, проведено газ (опалення котел), електрика, вода своя. Площа ділянки - 8 соток. На території є літня кухня, сарай та дерева. Спокійна вулиця та гарні сусіди. Документи всі в наявності. Телефонуйте.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається будинок у селі Сомин, Ковельського району на Волині. Загальна площа 104 квадратних метрів. Три кімнати, кухня, три коридори та дві кладових. В будинку пічне опалення: три груби, плита та піч. На приватизаваній території у 0.25 га. є підсобні приміщення: літня кухня, гараж, хлів. Будинок розташований у тихому кутку села з видом на мальовниче озеро Сомине і, що дуже важливо, поруч хороші сусіди. Усі деталі за телефоном!

власник
будинок у селі, хата в селі, хата з пічкою у селі Сомин
olx.ua

Для тих хто цінує тишу і спокій і любить природу пропонується новий будинок-дача на 2 окремі дзеркально однакові половини в селі Окунин на березі озера,яке знаходиться на відстані 1.5км.від міжнародної траси Ковель-Ягодин та 25км від м.Ковель Кожна половина розрахована для відпочинку двух сімей і має по дві окремі кімнати і санвузли, спільну кухню,прихожу,підвал та велику веранду. На озері побудовані два пірси і площадка для риболовлі на відстані 80метрів від берега. Також обладнаний пляж з білим піском і пологим дном з пірсом розміром 20 на 40 метрів для купання. Другий пірс виходить в озеро.Вода в озері дуже чиста і багата на гліцерин.Вся територія огороджена. Відстань від будинку до озера 70 метрів. Додаткова інформація по телефоу. Різні варіанти продажу від яких залежить вартість обєкту. Можливий поділ земельної ділянки. можливий обмін на автомобіль. Вартість договірна.. . 2500$ ціна за сотку землі яку можна придбати додатково при бажанні. Краще телефонуйте . Можу організувати будівництво під ключ по вашому проекту на цьому участку.Досвід і людей маю.

Будинок-дача на березі озера
olx.ua

Продається будинок. Загальною площею 70 кв.м. В будинок підведена 3х. фазна лінія електроживлення, вода, змонтовано санвузол і душова. В дворі вибита колонка. Велике подвіря, літня кухня з піччю та коморою, хлів, гараж, земельна ділянка. Заїхати на територію можна з трьох вулиць. Будинок з територією має добрий потенціал для розвитку приватного бізнесу.Вигідне місцерозташування. Дзвінки на Viber або Whatsapp .

власник
Продається будинок
olx.ua

Популярні запити