Продається будинок с.Михайлівка, Тульчинського району, Вінницької області. Будинок та город приватизований. Меблі в будинку залишаються. Біля будинку садок, багато горіхів, господарчі будівлі, жила вулиця. Центральне водопостачання. В хаті крім газового конвектора є ще грубка. Газ проведений у літню кухню і хату, вона на подвірї. Усього землі 0.71 га, з яких 0.25 - для обслуговування будинку та 0.46 га - для ведення господарства. Будинок загальною площею 89.9 кв.м, житлова площа 49.7 кв.м. До райцентру 15 км. Поряд із селом є велике підприємство на яке можна влаштуватися на роботу (із села до роботи забирає безкоштовний робочий автобус). Вулиця виходить на відремонтовану, асфальтовану дорогу, а сама вулиця гарно засипана і підїзд до подвіря є у любу погоду. Реальному покупцю гарний торг

власник
Будинок жилий, приватизований у с.Михайлівка, Тульчинського району
olx.ua

Продам частину будинку 75кв.м. Дві спальні, велика зала, коридор, віранда та кухня. Отоплення газове та пічне. Подвіря 10 соток, город 25, на території сарай з погрібом з блоку. Багато плодових дерев та кущів. Будинок в центрі села на асфальтованій дорозі. Ціна договірна. Якщо є питання, пишіть)

власник
Дом в Копіївці, Тульчинський район
olx.ua

Продам будинок в селі Кинашів по вілиці суворова . В будинкує :Веранда ,Вхідний майданчик,Два Погріба площа яких складає 30м2,Літня кухня ,Майстерня двоповерхова робилась під столярний цех ,також є два сарая для утримання свиней ,курник.15 соток городу річка в кінці городу вихід на долину затишне та спокійне місце Детальна інформація за тел (без ріелтерів) З документами повний порядок.

власник
Продам будинок Вінницька обл.Тульчинський р-н .с.Кинашів
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в с.Маяки по вул.Центральна 51. До будинку проведено газ та вода, опалення газове також є 2 грубки. Велике заасвальтоване подвіря. Будинок знаходиться по центральній вулиці. За будинком знаходиться ліс. Разом з домом продаються земельні ділянки площею 85 соток. Будинок 75м, є погріб, літня кухня та сараї, дровітня, великий піднавіс.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Зручне розташування будинку. Будинок знаходиться в центрі міста Тульчин. Поруч автовокзал, школа, дитячий садок та продуктовий магазин, при цьому будинок розташований не на центральній вулиці, що забезпечує комфортне проживання.Будинок по периметру огороджений новим парканом з двома окремими заїздами на подвір‘я. Індивідуальне газове опалення, яке не залежить від світла, централізоване водопостачання, власна каналізація. В будинку повністю замінена електропроводка. Кондиціонер, бойлер, газовий котел проведений кабельний інтернет та супутникове телебачення. Будинок повністю умебльований, кухня з вбудованою технікою, - газова плита, електродуховка, витяжка. Санвузол, - ванна, гідробокс, унітаз та раковина. Приватизована земельна ділянка розміром 6 соток на якій знаходиться будинок, господарські споруди, туалет, квітник та грядки. Комфортне проживання гарантовано!!! Торг реальним покупцям!

власник
Продаж будинку
olx.ua

Продається будинок в селі Заозерне Тульчинського району Вінницької області. Чотири кімнати, кухня. Газ, вода. Фруктовий сад. Ділянка землі 50 соток-чорнозем. Поряд ліс, річка Південний Буг. Документи підготовлені.

власник
Продається будинок в мальовничому місці
olx.ua

Центр міста біля арки, 2 кімнати, кухня, віранда, газ в будинку, гараж, погріб, сарай

власник
Продам частину будинку
olx.ua

Продам будинок з фундуковим садом. Будинок повністю з меблями і ліжками. Світло заведене. Стан житловий. Сад включає 123 дорослих плодоносних дерева, одне дерево дає 5-7 кг. При догляді швидке повернення інвестицій. Загальна площа 50 соток. Приватизована. Я власник. Є місце для збільшення кількості дерев. Причина продажу нестача часу по догляду.

власник
Будинок з фундуковим садом. ТОРГ !
olx.ua

Продається добротний двох поверховий будинок в центрі міста ! Будинок має 4 кімнати ,кухню та санвузол на першому поверсі та дві кімнати на другому поверсі ! Підведені всі центральні комунікації ! На території домогосподарства є літня кухня,сарай,гараж та підвал ! Рівненька ділянка на 10 соток правильної прямокутної форми ! Більш детально при зустрічі або телефону !

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається половина будинку у центрі м.Тульчин (за базаром). Окремий заїзд . Будинок теплий, перекритий дах, стоять євровікна, які виходять на південь та захід, будинок газифікований, централізоване водопостачання, власна каналізація , 2сараї , місце під забудову гаража , великий погріб. Окремий вихід з двору. Затишне місце, вихід в тиху вулицю. Цікавлять подробиці, пишіть. Відповідаю тільки на повідомлення.

власник
Продається половина будинку у Тульчині.
olx.ua

Продам будинок. пошкоджено дах після буревію - зняло бляху, деревьяна основа не пошкоджена та 3роки тому встановлювалася нова. Чудове та мальовниче розташування, 100м до річки. Будинок під відновлення.

власник
Продам дом, після стихії.
olx.ua

Приватний будинок в смт.Шпиків, центр міста. Велике підвальне приміщення, 2 літніх кухні, сарай, садок. Земля приватизована. Є додаткова приватизована ділянка - 25 соток (За потреби). Торг присутній. Звертайтесь за телефоном - 06******90 (Вайбер, месенджер)

власник
Продаж будинку в смт.Шпиків
olx.ua

Продам або обміняю на квартиру гарний будинок який знаходиться в Мазурівці біля ставка в будинку є всі комунікації 2 вида опалення, великий гараж під будинком та погріби є хоз споруди також навпроти будинку є ще земельна ділянка

власник
Продам гарний двохповерховий будинок
olx.ua

с. Заозерне Тульчинський район, вул Вербова 21.Хата в центрі села, 7 км до м. Ладижин. Господарські будівлі, погріб, газ, великий город.

власник
Будинок с. Заозерне
olx.ua

Продається будинок в чудовому технічному стані. 25 соток. Газ, електрика. Поряд з подвірʼя криниця.Приватизований.

власник
Продам будинок с.Нестерварка
olx.ua

Продається будинок смт Шпиків 2 поверха, 1 поверх кухня ванна, 2 поверх 4 житлові кімнати, покриття метало черепиця евровікна Рехау в середині потрібно все робити за будинокм є водопровід,гараж для автомобіля в будинку, всі документи є, земля будинок все оформлено, цікавить огляд будинку телефонуйте.

власник
Будинок в Шпикові
olx.ua

Продам великий будинок для великої сімї на 2 половини і 2 входи..в будинку є 2 ванні кімнати, 2 кухні, 4 великі кімнати, 2 коридора.Є вода своя, газовий котел, дровяний котел,пічка, криниця.є город 8 соток приблизно.Будинок має 90кв.жилої площі. знаходиться в Нестерваркі. Тульчинський рн..Вінницька обл..

власник
Продам великий будинок для дуже великої сімї).. 52.000$
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою 25 соток+ поруч земельна ділянка 15 соток. Точна інформація за телефоном або в вайбер, сигнал. На подвірʼї дві житлові будівлі, погреб, літня кухня, хлів. Проведений природний газ. Будинок знаходиться в селі Крищенці Тульчинського району Вінницької області.

власник
Будинок в селі
olx.ua

Пррдам цегляний будинок площею 120м.кв щ господарськими спррудами та земельною ділянкою 35соток.

власник
Продам будинок площею 120м.кв в с.Василівка
olx.ua

Продається будинок. Великий будинок для вашої родини. Чотири кімнати,кухня , санвузол, коридор. Два підвальних приміщення. Літня кухня. В пяти хвилинах від школи ,садочку,та центральної вулиці. Потребує ремонту кухня та санвузол. Для перегляду будинку звертайтеся +38***********95 Михайло(господар).площу уточнювати потрібно у госпоря.

власник
Будинок в Тульчині
olx.ua

Продається нова хата в с.Кирнасівка, загальною площею 81 кв.м., під верандою погріб 26 кв.м., є стічна яма, світло, є фундамент під літню кухню. Земельна ділянка 21 сотка.

власник
Продам будинок в с.Кирнасівка (Вінницька область)
olx.ua

ЯкПродам будинок в передмісті Тульчина. Будинок 120 кВ метрів з газовим і дровяним опаленням. Чотири кімнати, прихожа, кухня, два коридора, ванна, туалет . В дворі криниця, насосна станція подає воду в будинок. Два гаража, один із них великий на групову машину чи бус. Літня кухня на дві кімнати з газовим опаленням . Багато господарчих будівель. Молодий садок з різними фруктовими деревами. Город огорожений сіткою. Побудована альтанка з каміном. Будинок на два входи.

власник
Продам будинок   в передмісті Тульчина
olx.ua

Цегляний будинок 100м*, літня кухня, 2 гаража, хата. Город 50 соток, фруктовий сад. Газ, вода. Всі зручності. Мебльована.

власник
Продаються  будинки в с.Зарічне Вінниц.обл
olx.ua

В селищі Кирнасівка Тульчинського району продається житловий будинок (дві кімнати, кухня, коридор, віранда) та літня кухня (дві кімнати, віранда). Житлові приміщення газофіковані та з пічним опаленням. Є підсобні приміщення для ведення домашнього господарства. Водопровід на подвірї. Будинок розташований на подільській височині, що не загрожує катастрофічним підтопленням. Є в наявності земельний акт з присвоєнням кадастровим номером на 22 сотки землі. Звертатись за тел: 09*********19 Людмила. ТОРГ.

власник
Житловий будинок
olx.ua
1 - 24 з 46 результатів

Популярні запити