Незакінчене будівництво. Будинок знаходиться за 10 км. від Тернополя. До будинку підведені світло, газ. На вулиці є водопостачання. Є цокольний поверх. Площа кухні 20 м. Є 5 кімнат.

власник
Житловий будинок в селі
olx.ua

Продам будинок біля Тернополя в с. Гаї Шевченківські, асфальтована дорога, жила вулиця, нормальні сусіди. Є внутрішня штукатурка, електропроводка 3 фази, газ під хатою. Будували якісно для себе, усиленний фундамент під сауну з басейном. Оглянути можна в любий час.

власник
Будинок за містом
olx.ua

Продається приватний будинок площею 400 м2, з великою територією 0,2га в смт. Велика Березовиця, тиха вулиця, підведені всі комунікації.

власник
Приватний будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу, будинок, земельну ділянку 6 сот. с.Курники в кооперативі "Полонина". Ділянка приватизована, є всі документи на землю та будинок. Хороше транспортне сполучення з містом – маршрутки до Курник, Стегніківці, Дубівців та Байківецька (кожну годину), електричка на Ланівці. Від залізничної станції чи автобусної зупинки до 10-15 хвилин йти. Є будинок (3 х 8м) з верандою, сарай (3х2,8м), підвал. До будинку підведене світло, на подвір’я вода, можна переночувати, є пічка на дрова. Ділянка оброблена, сонячна затишна сторона, є плодові насадженнями: вишня, груша, яблуня, малина, смородина, молодий виноград, квіти (троянд кущів 15). Не далеко є річка, ставки для рибалки в Курниках та Стегніківцях. Поряд (100м) сосновий бір і джерело. При бажанні земельну ділянку є можливість збільшити під сонячні станції чи щось інше. Ціна 5500 баксів.

власник
Дача, будинок, земельна ділянка с.Курники
olx.ua

Продам будинок.Село Настасів,Тернопільська обл.Тернопільський р-н.Загальна площа території 25 сотих.Город 8 сотих. Будинок 70.6 кВ.м. 3 кімнати,веранда, коридор,котельня .сходи і горище. На території подвіря:Літня кухня,комора для зерна,хлів, стодола,окрема прибудова для свиней.криниця, підвал з літньої кухні і з стодоли .на території можливо зробити приватний ставок . За додатковою інформацією по номеру телефону.

власник
Продам будинок.с.Настасів
olx.ua

Будинок будували для себе, вкладено дуже багато. Тихе та спокійне місце в 5км від Тернополя. Продається частина (половина) будинку, двір відокремлений, 6 соток (+ можливо ще 5), скважина з артезіанською водою (70м). Можливий продаж цілого будинку, друга половина ідентична (дзеркальна) Можна жити на дві або навіть чотири сімʼї якщо зробити окремі входи. Забор з каменю. П‘ять жилих кімнат плюс дві кухні плюс дві ванни. Підвальний поверх (може викор. як бомбосховище) 84м2+1пов 84+ 2пов 84м2. Світло 3 фази. Дах металочерепиця, вікна металопластикові. Всередині стіни поштукатурені, тепла підлога. Можливий обмін на нерухомість чи авто, розгляну усі пропозиції.

власник
Продам Будинок (половина) у Чистилові (5км до Тернополя)
olx.ua

Продам глиняну хату в селі Застінка. В хаті є дві кімнати і кухня На подвірї є вода. До будинку і літньої кухні підведено газ і світло. На подвірї є два погреби, в одному добре тримати буряки, моркву і бараболю, а в другому добре тримати москалів. Огорожа відсутня. Відстань від гаївського моста до хати 12 км. По селі асфальтована дорога. Хата збудована 1927 р., тобто через рік після народження королеви Англії Єлизавети ІІ. Королеви вже нема, а хата ше стоїть!! Площа земельної ділянки 0.1га Також є надвірна будівля в якій є хлів, літня кухня, підсобне приміщення. Стіни з каменю. А за тим всім є садок де можна зробити грядки. Там колись була морква, помідори, полуниці, часник, цибуля, кріп і всьо решта. Якшо би вас зацікавила моя хата, то сміло звоніть по номері телефона і питайтеся всьо шо вас цікавить. Можемо після того переїхатися машиною туда і я вам всьо покажу. Маю ше города і його тоже здалося би продати, але то таке...головне хата!

власник
Будинок 12 км від Тернополя
olx.ua

Продам дачний будинок в кооперативі Золота Осінь. Новозбудований будинок. В будинку є гаряча вода, встановлений бойлер. В кімнаті електробатарея. Встановлена нова кухня, також є душова кабіна, умивальник. Ремонт на першому поверсі, Другій можна переплачувати. Залишаюся всі меблі Ділянка огороджена новим металевим парканом. На території є плодові та хвойні дерева.

власник
Продам дачу в кооперативі Золота  Осінь
olx.ua

Тернопіль, район байківці! Є підвали! Будинок від власника. Добротно побудований, в дуже гарному затишному місці з гарним виглядом на ліс. Будувалося все для себе, не економилось. Поруч продаю ще один будинок. Реальному клієнту - торг. Загальна - 249.2 Житлова - 149.5 Дiлянка - 6.01 360$ за м2 - халява 0 - 6 - 7 - 7 - 1 - 1 - 7 - 4 - 5 - 3 Олег youtu.be/dtH-bjDbXbo - вiдео будинку maps.app.goo.gl/NP6PPC3XzRWLEuMZ9?g_st=it - локація будинку

власник
продам будинок від власника
olx.ua

Залишається все як на фото, всі меблі і техніка, будинок готовий для проживання. Поруч ліс, магазин, є нова сучасна школа, автобусна зупинка 100 метрів від будинку, обжита вулиця, хороші сусіди. Ділянка 7 сотих, молодий сад, бесідка, гойдалка, цегляний мангал з коптильнею. 2 види індивідуального опалення: газ і твердопаливний котел. Гараж з автоматичними воротами 30 м.кв. Під гаражем є сауна (потребує реставрації) з душем, і кімната біля сауни. Камін в спальні з розводкою по першому поверху Другий поверх сирий, можливо під 2 сімї Утеплений пінопластом, декоративна штукатурка баранець До центру Тернополя 10 хв на машині. Власник Можливий продаж в крипті

власник
Продаж будинку Підгороднє, Тернопільська область, Тернопільський р-н
olx.ua

Продам котедж , в Байківцях, крутий забудовник , зручний заїзд, гараж, гарне планування - можна робити ремонти (сусіди активно вже ведуть свої). Власник. Огляд у зручний для Вас час.

власник
Котедж (Байківці) ЖК «Victoria Garden» (Власник)
olx.ua

Будинок 90 кв. м. + гараж 22 кв. м. Розміщений на території Садового товариства «Підгороднє» біля лісу. Перший поверх: коридор, ванна-туалет, кухня, вітальня. Другий поверх: дитяча кімната, спальня, гардероба кімната. Проведене світло, залита стяжка, септик, каналізація по будинку, вода (власна скважина заведена в будинок). Територія обгороджена, газон, сад з плодовими деревами. За додатковими фото звертайтеся. Всі документи присутні. Пропозиція від власника!

власник
Продам будинок в село підгороднє в підгородньому Тернопіль
olx.ua

Продається будинок Тернопільська область Сило новосілка підгаєтський район від тернополя 50 кл 4 кімнати 2 каридочика газ світло своя кірниця центр сила все поруч через город озеро фундамент хати міцний з польських блоків мурована на польські цеглі потребує перекрити даху потрібен ремонт багато прибудов на подвірі деталі по телефону.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок у селі Лучка, Тернопільського р-н., 25 сот. городу, 10 сот. подвірʼя, хата 98 м2. Також є літня кухня та стодола!) Ділянка розміщена 20 км від м. Тернопіль, в безпечному для дітей місці 100 м. до річки та 500 м. до лісу! Хороше місце як для дачі так і для постійного житла! Хороше дорожне покриття та транспортне сполучення! 05******21 Євген

власник
Продаж будинку в с. Лучка 98 м.кв., 35 сотих
olx.ua

Будинок знаходиться в с. Великий Глибочок 8км. Від Тернополя по ідеальній дорозі. Перекрито Німецькою чорною металочерепицею, фасад планувався сірий з білим. Дуже хороше планування: перший поверх великий гараж, прихожа, гардеробна, прачечна, чорнова кухня та сауна з кімнатою відпочинку. Другий поверх: вітальня 50-60кв/м, кухня, санвузол, кабінет. Третій поверх: чотири великі спальні, санвузол+-25кв/м., гардеробна. Четвертий поверх (мансарда) вільне планування. Залиті бетонні сходи з першого по четвертий поверх При виході на кожний поверх є великий хол. Встановлена система вентиляції в цокольному поверсі. Ділянка в ширину ( 2 ділянки ) можливий продаж з меншою ділянкою Продаж суттєво нижче собівартості!!! Питання то телефону. !!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !!!

власник
Продаж будинку !!!
olx.ua

Частина будинку з окремим заходом ,цілий перший поверх,літня альтанка,з мангалом,прибудинкова територія .новий ремонт,уся нова техніка ,вбудовані меблі ,акваріум 500 літрів,індивідуальне освітлення,опалення,власна скважена,септик ,усі меблі нові,сигналізація під ключ,інтернет,в районі готелю Братислава,будинок під ключ-готовий до заселення на 100%

власник
Частина будинку Петриків
olx.ua

Продається будинок с Смиківці дачний кооператив едельвейс два поверхи, гараж, підвал є світло та вода можливий обмін на квартиру

власник
Продається будинок с смиківці
olx.ua

Будинок з добудовою. Добудова не перекрита. Заг. Площа 8 сотих з невеликим городом

власник
Будинок в с.Прошова
olx.ua

Пропонуємо Вашій увазі чудовий таунхаус у мальовничому куточку Тернополя, із своїм подвірям, яке чудово підійде для родин з дітьми так і для людей, які прагнуть усамітнення, але бажають залишатись недалеко від інфраструктури міста. Вся інфраструктура міста у 2км від Вас: паркова зона, АТБ, школи і садочки. Біля будинку зроблена асфальтована дорога, будинок зданий в експлуатацію. Будинок має прекрасне розташування відносно світла з продуманим плануванням будинку з двома паркомісцями на передньому подвірї. На першому поверсі маємо велику кухню-студію, гардеробну та санвузол, та на другому: 3 спальні кімнати із великою гардеробною та санвузлом Будівництво завершено. Проводяться внутрішні роботи. Зроблена розводка електроживлення по всьому будинку, власна свердловина, скептик та газ. Бомбосховище 20м2. Придомова територія: БіоСептік який не потребує викачування, власна свердловина, два паркомісця, закрита територія. Продаж від власника, без комісії

власник
Будинок з гаражем за ціною квартири
olx.ua

Будинок в Марянівці. Газ, вода з башні. Три кімнати, літня кухня, надвірні будівлі. Гараж. Великий город 25с. Сад. Детальніше за телефоном. Продаж, або обмін на нерухомість в Тернополі.

власник
Будинок в Марянівці
olx.ua

Продам земельну ділянку площею 8,5 сот. у селі Соборне (Жовтневе) Тернопільського району. На ділянці знаходиться будинок площею 43м2 під капітальний ремонт або знос. Світло і газ в будинку, вода на подвірї. Також є великі господарські будівлі і 2 погреби. У вартість входить город площею 29 сот, який знаходиться за будинком. Реальним покупцям торг

власник
olx.ua

Продається будинок в належному стані... Дуже гарне розташування близько як до Тернополя так і до лісу Близько магазини школа садочок зупинка громадського транспорту Цент села Світло газ вода все є ТОРГ ПРИСУТНІЙ

власник
Продам будинок с.Підгородне
olx.ua

Розпочато будівництво 3 таунхаусів на ділянках 1,5 -2,5 сот.Спокійний район в 5-15 хв.пішої хотьби від зупинок міських маршруток і тролейбуса,авторинку Мотор,Західного ринку,АТБ,Нової пошти,різних готельно-розважальних комплексів,тощо.Повністю жилий район,централізований вивіз сміття,2 інтернет провайдери,асфальт майже під ділянку(останні 40 м.щебенева дорога). Будинки будуються з високоякісного газоблоку щільністю Д400 + утеплювач,армопояси, панельне перекриття,вода-свердловина 58 м.,підведене електропостачання,при потребі ,без проблем підключимо газ. На даний момент зроблено фундаментні роботи(бутобетон ~ 100-120 см + фундаментний блок ),збудовано перший поверх+армопояс під панельне перекриття,монтаж панелей перекриття , будівництво 2 поверху та армопояс 2 поверху,на завершенні дахові роботи.. Планова здача в експлуатацію - липень 2024.Поетапний розрахунок ,згідно виконаних робіт. В оголошенні вказана актуальна,на даний час,вартість закінченого котеджу з готовими фасадними роботами.

власник
Котедж  Петриків
olx.ua

Будинок побудований 1988 року площею 91.9 м. кВ., всередині 4 кімнати. Потребує ремонту, хоча світло і газ проведені! Також є криниця, хлів, літня кухня (на фото все показано) Розташований в 10 км. від Тернополя! Номер телефону вказаний зверху, Людмила Іванівна

власник
Продам будинок, с.Забойки
olx.ua
1 - 24 з 55 результатів

Популярні запити