Продається власна (цегляна) хата (4 кімнати), 11,10х9,05, розміщена в мальовничому, тихому затишному провулку, 2 хв. до річки і пляжу з дитячим майданчиком, : 15 хв. до центру міста. В будинку є , газ, вода, каналізація (септик), водяне опалення – газовий котел, 2 підвали. Площа зем. ділянки 6 сотих. На подвір’ї є збудований сарай, гараж з літньою кухнею, господарські споруди, криниця та водопровід. Торг. Всі деталі за телефоном. Вулиця Надрічна, м. Чортків

власник
Будинок хата дом дім особняк
olx.ua

Продаю жиловий будинок разом із прилеглою землею недалеко від Тернополя. Будинок вкладень не потребує, заходь і живи. Поруч озеро та водна арена.Чудове, затишне та тихе місце, велика територія. Є літня куня, гараж, велике подвіря з бруківкою. Нещодавно робили ремонт і ззовні і в середині, сантехніка, ванна, душова кабіна нові. Будинок утеплений. Телефонуйе за номером телефону 06******03 або 06******78. Можливий торг.

власник
Продам приватний житловий будинок
olx.ua

Будинок знаходиться 10 км від райцентру.В будинку проведений газ, є котел вайланд та бойлер на гарячу воду. В будинку є каналізація, ванна та туалет є у будинку.Встановлені пластикові вікна. Біля будинку є господарські приміщення: літня кухня,підвал,гараж,комора та хлів.Є садок та город загальною площею 25 сотих. Будинок знаходиться на березі річки збруч

власник
будинок в селі .В Тернопільській області
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в селі Росохач з землею 35соток недалеко від річки

власник
Продам гарний будиночок
olx.ua

Старенький будинок на земельній ділянці 25 соток. Спокійний та затишний край . Будинок цілий , не тече . Ідеально підійде як склад для будівнитцва нового будинку. с.Андруга , вул. Лугова 48 1.Документи всі є . 2.До цієї ділянки 25 соток по документах під будівництво додається ще земельна дільняка 30 соток с\г , також є документи на дуругу ділянку. . 3.Свердловина , насос + криниця . 4.Газ заведений на ділянку , рахунок і тд присутній . 5.Світло , рахунок і документи теж є . 6.Виготовалний план на будівництво будинку з гаражем , + гостьовий будинок теж внесений в план . 7.Сад який доглядають . 8.Частково обгороджена ділянка . 9.Погріб (1927року) 10. 2 заїзда 11.Від м. Кременець 6 хв спокійної їзди. 12.Поруч озеро, Гайок ,дитячий майданчик , автобусна зупинка . 13.До головної дороги 1.5. км . Телефонуйте все розповім .

власник
Будинок , +25 соток під будову, 30 сотокт с\г. Документи є .
olx.ua

ID: 170 342 Пропонується на продаж Житловий комплекс « Molodizhna town “ Таунхауси знаходяться в с.Біла р-н Молодіжний ( новобудови ) 150м. від центральної дороги, всього 5км. до ж/д вокзалу, чи центральної площі міста Тернополя, та чудовим краєвидом при заході сонця, ліс 500м, Тернопільське озеро ( пляж ) 2км, річка ( риболовля ) 2,5км. Івачівський став 7км. Збудовані з якісної цегли товщиною стін 40-50см, чорнова стяжка, штукатурка, німецька металочерепиця, панельне перекриття, монолітні сходи, 6-ти камерні вікна з двійним енергоощадним склопакетом, добротні вхідні двері та гаражні ворота. Септики 9м3, свердловина 87м. всі комунікації в котеджі. Електрика 3-и фази, лічильники ( день-ніч ), лічильники газу. Утеплення виконано комбіновано 10,15,20см. Фасадна штукатурка ( крокодил ). Хороше планування: 1-й поверх коридор з місцем під шафу купе, санвузол, кухня-вітальня ( з каміном ) та виходом на закритий задній двір, де можна облаштувати місце для барбекю та ігор вашої малечі. 2-й поверх коридор, ванна кімната, гардеробна та 3-и спальні - кожна з виходом на балкон та панорамними вікнами. Рік будівництва 21-22 Податок на нерухомість фізосіб не нараховується, так як площа котеджу не перевищує 120м2. Котеджі здані в експлуатацію. Номер оголошення на сайті компанії: SH-170-342-LX.

Продаж таунхаусу с.Біла
olx.ua

Продається просторий двоповерховий таунхаус сучасного планування. Загальна площа 124 м.кв. На першому поверсі спроектована кухня-студія, гараж, передпокій, на другому - спальня, гардеробна, дві дитячі кімнати та санвузол. Котедж побудований з якісних матеріалів за найвищими стандартами будівництва. Високі стелі, великі та теплі панорамні вікна, броньовані двері. Гарне місце, поруч школа, садок, зупинка, магазин. Також поруч річка, озеро, ліс.

Продаж 2 поверхового таунхауса, Байківці
olx.ua

Поспішайте, залишилось 3! З видом на озеро та ліс! Продаються котеджі в с. Біла, 100 м від озера, 300 м від водної арени! Продаж від власника, без посередників та зайвих витрат! Збудовані з цегли, встановлені гаражні ворота Wisnjowski, вікна, вхідні двері. Залиті чорнові стяжки, на стінах чорнова штукатурка. Фасад з клінкерноі цегли. Підведені всі комунікації, встановлені лічильники. Водопостачання : власна скважина. Кожен котедж має окремий септик. На даний момент на етапі облаштування прибудинкової території ( встановлення бруківки)

власник
Таунхаус котедж біля озера
olx.ua

Акційна ціна на другу чергу. Продається котедж (Таунхаус) в чудовому місці. Поруч школа, садок, зупинка, магазин. Також поруч річка, озеро, ліс. Всього 2 км до Тернополя. Асфальтна дорога, бруківка. Котедж побудований з якісних матеріалів за найвищими стандартами будівництва. Високі стелі, великі та теплі панорамні вікна, броньовані двері. Всі комунікації заведені в будинок.Існує гнучка система оплати. Є ще декілька котеджів в першій черзі, готові до ремонту, ціна від 57000$.

власник
Котедж (таунхаус)
olx.ua

ID: 187 653 Пропонується на продаж таунхаус, загальною площею 156 кв.м., у с.Біла Знаходяться 100 м від озера, 300 м від водної арени. Збудовані з цегли, встановлені гаражні ворота Wisnjowski, вікна, вхідні двері. Залиті чорнові стяжки, на стінах чорнова штукатурка. Фасад з клінкерноі цегли. Підведені всі комунікації, встановлені лічильники. Водопостачання: власна скважина. Кожен таунхаус має окремий септик. Номер оголошення на сайті компанії: SH-187-653-LX.

Продаж таунхауса у с.Біла
olx.ua

Будинок, земельна ділянка 40 сотик, стайня, криниця, виноградник, горіхові дерева. Проведено електропостачання (при потребі є трьох фазна лінія) також можна підключити Оптоволоконний Інтернет. Будинок знаходиться в 30-х метрів від річки Серет.

власник
Продається будинок біля річки із земельною ділянкою 40 соток.
olx.ua

Господарство на березі річки Дністер. Приватизовано 0,6 Га землі. Є світло, вода, можливість газифікації. Зв\язок через whatsap

власник
Господарство, будинок, земля
olx.ua

З видом на озеро та ліс, до центру Тернополя на авто 15 хвилин їзди!!! Продаються котеджі в с. Біла, 100 м від озера, 300 м від водної арени! Продаж від власника, без посередників та зайвих витрат! Збудовані з цегли, встановлені гаражні ворота Wisnjowski, вікна, вхідні двері. Залиті чорнові стяжки, на стінах чорнова штукатурка. Фасад з клінкерноі цегли. Підведені всі комунікації, встановлені лічильники. Водопостачання : власна скважина. Кожен котедж має окремий септик. На даний момент на етапі облаштування території.

Котедж будинок з видом на тернопільське озеро
olx.ua