Пропонуємо придбати котедж в передмісті Тернополя. Котедж загальною площею 142кв.м. 2 поверхи. 1-ий поверх кухня вітальня, санвузол, хол та господарська кімната. 2-ий поверх: три спальні, санвузол, коридор. Гарне та зручне планування. Земельна ділянка 3 сотих, є місце для паркування автомобіля. Збудований з цегли, а також має зовнішнє утеплення, перекриття залізобетонне. Дах металевий. Центральне волопостачання, газ підведено до будинку, каналізація - септик. У будинку зроблено розводку електрики, підведено каналізацію. Розташований в 5 хвилинах від Тернополя. Поруч вся необхідна інфраструктура школа, дитсадок, зупинка транспорту, ТЦ Подолян

можливий продаж по єОселя
Зелена, 26
rieltor.ua

Продаж котеджу без внутрішніх робіт в КМ Zlagoda City, с.Смиківці. Цегла, утеплений пінопластом 10 см, вікна енергозберігаючі металопластикові, вхідні двері. Гарне планування, є гараж та тераса площею 70м2 на даху з красивим краєвидом. На першому поверсі - кухня студія з виходом на терасу у внутрішній двір, комора та санвузол, на другому - три спальні та санвузол з балконом та вихід на тересу на даху. Комунікації всі підведені, електрика та газ - встановлені лічильники, вода із свердловини та септик. Ділянка площею 2 сотих, частково огороджена. За додатковою інформацієї чи переглядом - телефонуйте!

Єдності
rieltor.ua

Продається будинок, 1 км від заїзду до ресторану "Джельтельмен." Є газ, вода (скважина), електрика. Будинок сам утеплений, з 2016 року побудови, хороше сучасне планування, 4 окремі кімнати + кухня-їдальня, 2 поверхи, 2 санвузли, на 2-му поверсі є спальня з балконом. Квартира з хорошим якісним ремонтом, індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел Viessmann). Частково залишаються меблі. Земельна ділянка приватизована з кадастровим номером 2, 5 соток. Біля будинку є гараж-навіс для автомобіля.

Стрілецька
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-поверховий будинок з великою територією, подвірям та терасою. Будинок виготовлений з цегли, проведено всі комунікації. На території є свій гараж, окрема будівля для сауни, місце для зберігання дров та город. Перед головним входом в будинок є велика тераса, з якої відкривається красивий краєвид на ліс та поле. Будинок знаходиться в затишному тихому місці, неподалік є магазини, ринок, церква та зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, покажемо будинок в зручний для вас час!

Барвінкова, 61
rieltor.ua

Пропонуємо чудовий обжитий будинок в мальовничому куточку с.Чистилів поряд з лісом. Гарна, доглянута ділянка, огороджена, вимощена бруківкою, з фруктовими деревами та виходом в ліс. Будинок цегляний, утеплений, поштукатурений короїдом, накритий оцинкованою бляхою. Всередині багато простору і затишку. Може проживати велика родина або батьки та діти. На першому поверсі- велика кухня-їдальня, вітальня з каміном та балконом, спальня та гостьовий санвузол. На другому поверсі- просторий холл з балконом, дві дитячих та батьківська спальня, роздільний санвузол з ванною та душевою. В цоколі- гараж з ямою, котельня, кімната з мурованою грубкою на дрова, підвал. Високе горище. Два входи. В будинку хороший ремонт, не потребує вкладень, вмонтовані меблі залишаються, решта за домовленістю. Підведені усі комунікації- газ, світло, свердловина 75м, септик. Вікна мелопластикові, міжкімнатні двері типові, вхідні броньовані, деревяна зручна сходова клітка. Хороше сполучення з Тернополем, зручний заїзд, поруч зупинка. Можливий обмін на 2-,3-кімнатну квартиру з ремонтом у Тернополі.

Підлісна
rieltor.ua

Хороший обжитий будинок в затишному селі Ступки поблизу Тернополя. Знаходиться в центрі села, поруч зупинка автобуса, магазин, сільська рада, амбулаторія, дитячий та спортивний майданчики. Будинок 1987року забудови (2кімнати, кладова, котельня та коридор) + 1.5поверхова добудова 2007р.з.(3кімнати, кухня, санвузол, холл з балконом) та гараж 25м.кв. Зроблено ремонт, опалення індивідуальне газове. Планування будинку дозволяє комфортно проживати великій сімї з дітками. Вікна частково деревяні склопакети, частково металопластикові. Двері деревяні, коридор обшитий вагонкою. Всі комунікації заведені в будинок: газ, світло, вода з криниці з підключеним насосом, є септик. Ззовні поштукатурено та утеплено стару половину будинку, все накрито шифером, є високе горище. В будинку є підвал та льох на вулиці. Надвірна будівля цегляна на три відділення: для тварин, стара кухня з печею та кімната. Можна використовувати під майстерню тощо. Ділянка рівна, огорожена, подвіря без вимощення. Є родючі фруктові дерева навколо будинку. Все приватизовано та узаконено. Один власник. Продаж без комісії для покупця.

Франка
rieltor.ua

Пропонуємо будинок в с.Старий Скалат Скалатської міської громади Тернопільського району. Село з багатою історією, видатними памятками та величними храмами. Діє музей Л.Курбаса, поруч Свята Гора. Назва села цілком оправдана, адже довкола високі пагорби зі скалами та густі змішані ліси. Природа просто неймовірна! Затишні вулички з доглянутими будинками та квітучими подвірями. Хороша дорога зі сполученням Тернопіль-Скалат-Підволочиськ. Розвинена інфраструктура- є школа, садочок, бібліотека, старостат, ФАП, будинок культури, автозаправка, магазини(продуктові, будівельні), банкетний зал. Будинок розміщений поруч з центральною дорогою з хорошим заїдом на рівній огороженій земельній ділянці. 1990-го року забудови, добротно збудований, доглянутий, цегляний, ззовні поштукатурений, з хорошими деревяними вікнами. Підведені усі комунікації- світло, газ, опалення парове(одноконтурний котел), на теплу воду-газова колонка та бойлер, вода своя з криниці з підключеним насосом, великий мурований септик. В будинку зроблено свіжий косметичний ремонт, хороший полакований паркет, сходи та деревяні двері. На першому поверсі- веранда з великим підвалом, кухня, вітальня, кабінет, паливна з санвузлом. На другому поверсі- сходова, три спальні, ванна/туалет з виходом на горище. Зверху є тераса з чудовим краєвидом. Поруч з будинком є літня кухня з камяницею та грубкою. Можна облаштувати майстерню. Залита обмостка з новими беттонними доріжками. Є фундамент на надвірні будівлі, можна добудувати гараж. Будинок вільний, з усіма документами. Оглядайте та купуйте!

Козацька
rieltor.ua

Продається будинок біля Тернополя в с.Байківці Сонячний масив, вул.Європейська. Новий район, повністю забудований, гарне тихе місце. Будинок збудований в 2022 році, все зроблено дуже якісно, фундамент заложений на глибину 1.80см з армокаркасом і марочним бетоном м300, стіни цегла, перекриття першого поверху панелі, хороші вікна (три скла), якісні покрівельні матеріали. Ділянка 6 сотик На ділянці є своя скважина, вода підведена в будинок. Також є свій септик, каналізація розведена по будинку. Проведено світло до будинку 32кв, встановлено лічильник, газ відведений до будинку. На першому поверсі прихожа, велика кухня-студія 50м2, гараж, туалет і кімната, на другому поверсі три кімнати, велика гардеробна кімната і ванна кімната.

Просвіти
rieltor.ua

Продаж цегляного будинку в с. Великий Ходачків, 10 км від Тернополя (2 км від центральної траси М12). В будинку є газ, єлектрика, вода підведена з криниці (але немає електромотора). Приватизована земельна ділянка 0, 25 га. Будинок в кінці жилої вулиці, яка освітлюється. Біля будинку є 2 господарські будівлі. До подвіря будинку примикає великий город 1 га, який можна при бажанні купити за додаткову плату. Покупець комісійних не сплачує.

Залізнична, 55
rieltor.ua

Продається 1-поверховий будинок загальною площею 65,9 м2 та приватна земельна ділянка з цільовим призначенням під житлову забудову в р-ні Канада за вул. Канадська. Код будинку – #23575323 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • жилий стан; • з меблями та технікою; • власне подвір’я. Зручний цегляний будинок з функціональним плануванням має 3 суміжні мебльовані житлові кімнати, кухню з виходом на веранду, оздоблений керамічною плиткою санвузол з якісною сантехнікою. Будинок має гарний жилий стан, опалення від газового котла, обладнаний електроенергією, водопостачанням, каналізацією Подвір’я огороджене парканом та має рівну ділянку для саду/городу, або газону. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Канадська вул.
rieltor.ua

Продається 2-поверховий будинок загальною площею 117 м2 з відкритим балконом та земельна ділянка 0,02 га в престижному районі поряд з ТЦ Подоляни за вул. Молодіжна. Код приміщення – #25158153 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • потребує ремонту; • балкон; • земельна ділянка 0,02 га. Котедж збудований з якісних матеріалів (піноблок), утеплений, готовий для чистового оздоблення інтер’єру. Індивідуальний проект зі зручним плануванням: окрема кухня площею 12,5 м2, вітальня і санвузол на 1 поверсі, 2 спальні на другому поверсі та санвузол, підведеними усіма комунікаціями (вода + септик + світло + газ)., Великі енергоощадні металопластикові вікна. Родзинкою даного котеджу є також гарний краєвид з балкона на ліс та вихід на задній двір. Відмінне розташування – 500 м від ТЦ Подоляни, поряд магазини, заправка. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Молодіжна вул., 10А
rieltor.ua

Продається 3-поверховий будинок (дуплекс) загальною площею 380 м2 з балконом, терасою та індивідуальним газовим опаленням в мальовничій локації с. Підгороднє у 10 хв від м Тернопіль трасою М30. Код приміщення – #13634779 • 3 поверхи; • новобудова; • сирець; • панорамні вікна; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • тераса; • паркінг. Будівництво завершене на 100%, будинок готовий для чистового оздоблення інтер’єру. Індивідуальний проект зі зручним плануванням. 2 повноцінних поверхи + можливість облаштувати мансардний поверх. Великі, панорамні, енергоощадні металопластикові вікна. 1 поверх – кухня (17,3 м2) та простора столова-вітальня (26,8 м2) + гостьовий санвузол + комірка під сходами (3 м2) + гардеробна (4,7 м2). 2 повноцінний поверх - 3 спальні кімнати (12,2 м2, 13,2 м2 та 14,3 м2 з виходом на балкон), санвузол, гардеробна (4,8 м2) та спільний хол 12,6 м2. Велика тераса у мансардному поверсі. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Підгороднє, 1
rieltor.ua

Продається цегляний 2-рівневий будинок загальною площею 120 м2 на 4+ кімнат та земельна ділянка 0,05 га в передмісті Тернополя за вул. Західна в с. Підгороднє. Код будинку - #25167659 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • гараж; • земельна ділянка 0,05 га. Просторий будинок зі зручним функціональним плануванням: на 1 поверсі: великий зал, кухня площею 10,9 м2, санвузол, комірка, вхід у гараж, вихід на терасу; на 2 поверсі: 3 спальні кімнати, санвузол та вихід на терасу. До будинку прибудований гараж на 2 автомобілі. В будинку наявні комунікації: вода, каналізація, газ та електропостачання, індивідуальне опалення газове. Будинок утеплений пінопластом (10 см), вікна металопластикові, на даху металочерепиця, утеплений дах мінеральною ватою. Земельна ділянка розташована в населеному пункті, має присвоєну адресу та зручний під’їзд зі сторони вулиці. Знаходиться у відділеному секторі біля ботанічного заповідника. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Західна
rieltor.ua

Пропоную придбати чудовий таунхаус у ЖК Кленовий Гай по вул. Микулинецька. Загальна площа 108 кв.м. 2 поверхи. Перший поверх: кухня вітальня з виходом на терасу, санвузол, тамбур, кладова та сходова. Другий поверх: 2 спальні з виходом на балкон, гардеробна, сходова та санвузол. Також є просторий мансардний поверх. Зроблено розводку індивідуального опалення, та водопостачання. Скільки б я не описувала але краще один раз побачити. Запрошую на огляд

Микулинецька вул., 115
rieltor.ua

Продаж будинку у с. Чистилів поблизу Тернополя. Будинок розташований на земельній ділянці площею 12сот. Загальна площа будинку 247кв.м/ житлова 124кв.м У будинку є підвал, перший поверх та мансардний. У будинку зроблено розводку під індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Підведено сигналізацію та відеоспостереження. Є власна скважина та септик, підведено електрику. Перший поверх: гараж, прихожа, кухня- вітальня, санвузол та кімната. Другий поверх: два балкони, простора тераса, три спальні, санвузол та кабінет. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений. Дах: металочерепиця, утеплений мінватою. Подвірʼя вимощене бруківкою, є зелені насадження, сад з плодовими деревами, а також декоративні насадження. Простора альтанка збудована з бутового каменю площею 19кв.м. По периметру металева огорожа на мурованому цоколі. Краще один раз побачити. Запрошую на огляд.

Тернопільська, 31
rieltor.ua

Пропоную продаж будинку в с. Великий Глибочок. Ділянка площею 9 сотих. Будинок одноповерховий площею 53 кв.м Також на ділянці є дві господарські споруди. Газ та світло підведені до будинку, вода - скважина. До Тернополя 15 кілометрів.

Кутянська
rieltor.ua

Продається елітний будинок в м. Зборів ✨ Опис: Придбайте свій власний куточок розкоші та комфорту в прекрасному м. Зборів. Цей вражаючий будинок знаходиться на просторій ділянці та має площу 344,5 м2. 🏠 Характеристики будинку: Кількість поверхів: 2 Спальні: 5 Сауна: Приватна сауна для вашого розслаблення та відпочинку. Гаражі: 2 окремі гаражі для безпечного зберігання автомобілів. Підвал 🔥 Системи опалення: Три різні види опалення (газовий котел, електричний котел, твердопаливний котел) гарантують вам затишок та тепло у будь-яку пору року. 🌞 Енергоефективність: На даху встановлено Сонячний Колектор, який використовує сонячну енергію для нагрівання води, додатково знижуючи ваші комунальні витрати. 🛋️ Меблі та техніка: Будинок продається повністю омебльований, включаючи сучасні меблі та побутову техніку. Ви готові здобути ключі та миттєво насолоджуватися вашим новим простором. 🌳 Ділянка: Велика ділянка дозволяє вам насолоджуватися приватністю та створювати власний оазис затишку в природі. 💰 Ціна: 67000$ Для отримання додаткової інформації та найкращої ціни, звертайтеся за вказаними контактними даними. Не упустіть свій шанс стати власником цього ексклюзивного будинку в серці природи. Зателефонуйте нам вже сьогодні та заплануйте огляд!

ексклюзив
гоголя, 3
rieltor.ua

Продається будинок розташований у м. Теребовля, неподалік від центру міста, вул. Федьковича. Будинок має площу 191 квадратних метрів, що забезпечує комфортне проживання для всієї родини. Він розташований на земельній ділянці площею 4 сотки, де можна створити свій власний сад чи город. Це ідеальне місце для тих, хто цінує простір і бажає відчути затишок заміського життя. Будинок збудовано з цегли. Є 5 просторих спалень, що дозволить кожному члену родини мати свою приватну зону. Крім того, будинок має 3 поверхи, що забезпечує додатковий простір для сімейного використання. Також є гараж. Розташування цієї нерухомості в Теребовлі пропонує безліч переваг. Ви зможете насолоджуватися спокоєм та тишою села, одночасно знаходячись у зручній близькості до всіх необхідних зручностей.

Федьковича, 8
rieltor.ua

Стартував продаж ідеальних дуплексів в Байківцях на масиві Сонячний. Загальна площа 120 кв.м., площа земельної ділянки 2,5 сот. 2 поверхи, де ідеально розміщується 3 спальні, кухня, гараж. Завершуються фасадні та прибудинкові роботи. Купуючи даний обєкт, ви одразу ж можете розпочинати внутрішні роботи, адже зовні на вас чекатиме якісний благоустрій та утеплений декорований фасад. Комунікації. Світло розведено по будинку, газ, вода- скважина, все заведено в середину будинку і підключенно , септик. Індивідуальне опалення, теплі підлоги по всьому будинку.

Тернопільська
rieltor.ua

Продаж будинку в с.Киданці (25 км від міста Тернопіль). Розташований на земельній ділянці площею 25 сотих (призначення земельної ділянки: будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд). Будинок площею 259 м.кв., без зовнішніх та внутрішніх ремонтних робіт. Хороше місце розташування.

Шкільна
rieltor.ua

Продаж житлового будинку з усіма зручностями. В будинку залишається все! На першому поверсі вітальня з кухнею, санвузол та коридор. Перший поверх має підігрів підлоги. На другому поверсі - чотири затишні кімнати та санвузол. Двері, сходи і підлога в будинку виконані з натурального дерева. Також у будинку є просторий гараж на два автомобілі і погріб. Будинок має відеонагляд, автоматичне відкриття воріт і гаражу. Басейн монолітний з підігрівом. На ділянці є молодий сад. Ділянка по периметру огороджена та засаджена декоративними рослинами, клумбами та газоном. Телефонуйте, покажемо булинок в зручний для Вас час!

Шкільна
rieltor.ua

Продається двоповерховий котедж поблизу Тернополя. Будинок розташований в затишному місці і має площу 120 кв.м. На першому поверсі знаходяться кухня-їдальня, гараж, коридор та санвузол. На другому поверсі є три спальні та санвузол. Будинок на завершальній стадії будівництва. Поблизу знаходиться ТРЦ, магазини, школи. Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час.

Липова
rieltor.ua

Продаю котедж у Байківцях, дуже зручне розташування. Має 2 поверхи та гараж. Всі комунікації підведені вода , електрика, каналізація, інтернет. Знаходиться близько головної дороги. Площа 125м.кв. , площа ділянки 3 сотих. Котедж збудований з якісних матеріалів, має сходи. Телефонуйте, покажемо у зручний для Вас час.

Степова вул.
rieltor.ua

Продається частина будинку в передмісті Тернополя, а саме в с. Мишковичі, що в 15 хвилинах їзди. Загальна площа будинку 114м кв., є своя свердловина і септик, газ та електрика. Будинок має два поверхи в середині зроблено ремонт і частково омебльований. На першому поверсі: дві кімнати, простора кухня з виходом на задній двір, коридор та санвузол. На другому поверсі розташовано три кімнати, коридор і санвузол. На території є літня кухня з підвалом. Також є земельна ділянка де можна посадити садок або використовувати як город. За більш детальнішою інформацією телефонуйте.

ексклюзив
С.Крушельницької, 11а
rieltor.ua
1 - 24 з 961 результатів

Популярні запити