Будинок в центрі м.Монастириська, вул. Стуса, 8. Площа будинку 100м2, 6 кімнат, ванна, туалет, котельня, дві веранди, два коридор, великий сухий підвал, два входи. Всі комунікації підведено: електрика, вода, газ, телефон, власний септик. Ділянка 6 соток. Є город і сад з фруктовими деревами, клумби, виноград над подвірям, дві господарські будівлі, літня кухня, сараї для домашнього інструменту, дров, для тварин є окрема загородка і сарай. Телефонуйте якщо є питання, мене звати Олег, моя мати є єдиним власником, документи в порядку, можна оглянути будинок в зручний вам час.

власник
Василя Стуса, 8
rieltor.ua

Продам будинок 240 м.кв з надвірними господарськими спорудами( гараж, стайня, стодола) з присадибною земельною ділянкою площею 10сотих. Будинок має 5 кімнат на 1 поверсі, цокольні господарські приміщення. Індивідуальне газове опалення, центральне водопостачання, каналізація(септик), паркетні підлоги, дерев‘яні вікна та двері. Зручне розташування, центр міста, до школи, садка 10хв пішки. Розгляну різні пропозиції, можливий обмін та торг та продаж у розтермінування! Також можлива оренда з подальшим викупом..!

власник
Продаж Будинку в центрі Монастириськ
olx.ua

Чудовий будинок 95 м.кв з прекрасний краэвидом на гори і ліси. Річка Дністер 10 хв. їзди машиною. Будинок в хорошому стані. Новий дах і вхідні двері. Новий душ і туалет. Ремонт з 2018. Великий город, сад з фруктовими деревами, криниця, літня кухня, і стодола з підвалом. Меблі у будинку старі, є лиш новий диван розкладний 2х спальний, холодильник, телевізор, мікрохвильова, плита на газу і духовка. Усі інструменти для саду і городу, газонокосарка, курятник, свинарник. в 2018 поставили новий економний газовий котел. В будинку потрібно тільки по бажанню замінити батареї, бо все інше нове. Можна відразу переїжджати, все підключено і функціонує. Тернопільська обл. Чортківський район, смт. Коропець вул. Марка Каганця 105 Ми поки в Німеччині, Дзвоніть або пишіть на Wattsapp +491*****29927 Ірина вул. Марка Каганця Щоб подивитися карту напишіть перед цією строчкою без пробілу букву h, Тобто має бути ось так - https: побачите розташування будинку. ttps://maps.app.goo.gl/W6rgDMe5eMNAonN16

власник
Чудовий будинок, Новий: Душ, туалет, котел, дах, ремонт смт.Коропець
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок будувався для себе, все робилося згідно норм, стандартів і по совісті.Ділянка дуже велика, є місце і можливість зробити ставок, поруч протікає річка, всі комунікації підведені і повний порядок з документами.

власник
Будинок ставок город)
olx.ua

Продається цегляний будиночок (цегла у доброму стані, без тріщин)+25 сотих землі (земля чорнозем) у с. Лука, Монастириський район, Тернопільська обл. Будинок знаходиться в гарному, затишному місці. Поряд автобусна зупинка, а також ліс та річка Дністер . Є світло та вода (колонка у дворі), пічне опалення.Будинок та земля приватизовані. Документи всі в порядку. Гарний варіант для відпочинку, охоти, рибалки, дачі, проживання .Більше інформації по телефону.

Продається цегляний будинок+ 25 сотих землі.
olx.ua

Продам будинок в селі Григорів Монастирський район звертатися за деталями по номеру +38********07

власник
Продається будинок.
olx.ua

До міста 1.5 км відстані Побудований з цегли та шлакоблоків 2 садки, город, сарай За деталями телефонуйте за номером 38********18 38********91 На місці при огляді хороший торг, дзвоніть договоримось!!

власник
Продається Будинок с.Григорів
olx.ua

Продається Будинок і город, дві окремі ділянки, розміщені поруч. Площа будинку 67 м.кв. , площа ділянки під будинком 9 соток, ділянка під город 42 сотки . Опаленя газове , конвекторне, є грубка вхаті. Вода в будинок підведена. Ще є постройки стайня, студола, літня кухня з певницею Торг на місці Марійка

власник
Будинок + город . Дві окремі ділянки, розміщені поряд
olx.ua

Продається двоповерховий будинок в м. Монастириська по вул. Л.Українки. На першому поверсі: кухня, кімната, коридор, кладова та котельня. На другому поверсі: чотири кімнати, коридор та санвузол. В будинку наявні комунікації: газ, вода, світло. Індивідуальне опалення газовим та твердопаливним котлами, встановлені металопластикові вікна. Наявна господарська будівля та великий гараж на два автомобілі. Біля будинку є дві земельні ділянки загальною площею ... ар. Документи на право власності на будівлі та земельні ділянки оформлені належним чином. Хороше місцерозташування-тиха спокійна вулиця, 15 хв до центру, поблизу прод та пром крамниці.

власник
Продається будинок в м. Монастириська
olx.ua

Будинок 2 поверховий, з комунікаціями, газ, світло - три фази, централізоване водопостачання. Загальна площа будинку 120 кв. Площа ділянки 34 сотих. (8 сотих молодого саду з фруктовими деревами). В будинку встановлені нові якісні пластикові вікна, між кімнатні двері дубові , нові вхідні двері з металу, розведена елекрика, поштукатурені стіни з зовні та всередині. Великий підвал, розділений на дві частини, (вхід з будинку та з двору). Земля ПРИВАТИЗОВАНА і призначення усієї землі під забудову, грунт чорнозем, город доглянутий та оброблений. Інфраструктура в пішій доступності.( школа через дорогу від будинку). Асвальтована дорога. Відстань до Івано-Франківська 30 км.

власник
Будинок 2 поверхи, 34 сотих землі.
olx.ua

Будинок знаходиться в 15хв. від центру села.На подвірї є криниця,газу немає, опалюється дровами.Деталі по телефону.В самому селі газ є.

власник
Продається будинок
olx.ua

Терміново Продається будинок 3-х поверховий з цегли у місті Монастириська Тернопільської області по вул. Чорновола. Терміново. Біля будинку є город, площею 10 соток. Рік забудови 1993. До будинку є також виготовлені всі вікна та двері з натурального дерева. Звертатися за номером +38********18

власник
Недвижимость дом
olx.ua

Продам будинок с.Доброводи. Монастириського р-н. Будинок в хорошому стані . Нова проводка , будинок цегляний , вікна пластикові (пакет) є меблі, бойлер на 80 літрів , стіральна машинка нова. Звонити , Михайло (0035196*****25) Viber або WhatsApp.

власник
Продам будинок с.Доброводи. Монастириського р-н.
olx.ua

Власник Без посередників! Без комісії Продається будинок із земельною ділянкою у мальовничому куточку України , смт. Коропець, до Івано-Франківська 45км Асфальтована дорога , початок села, центральна дорога Будинок на 3 кімнати, кухня та їдальня. На подвірї є колодязь. Є горище, яке можна також зробити для проживання. Сухий підвал. На території також є сарай, курник. чудовий виноградник, та плодові дерева. Земельна ділянка під городину. Жилий стан. Школа, училище, магазини,нова пошта, усе для комфортного спокійного життя Телефонуйте на вайбер або телеграм

Будинок цегляний у чудовій локації
olx.ua

Продається будинок з великою кількістю площі (подвірʼя, город). Для життя потрібен ремонт, вода на дворі. Газ і світло є в будинку. За деталями звертайтесь в приват.

власник
Будинок дача хата
olx.ua

Продається половина будинку в місті Монастириська, жилий стан, Дві кімнати, прохідні. Опалення газ, також є грубка. Деталі за телефоном. Можливий торг. 09*********02

власник
Продається терміново
olx.ua

Продається будинок. Терміново. Можливий торг. Деталі за тел. 09******19 Тетяна .

власник
Будинок продається
olx.ua

Будинок,3 по вулиці Шевченка віддалений від дороги,тихий район,в 10 хвилинах ходьби до центру міста. Квартира з південної сторони будинку,Під час ремонту в т.ч. проведена заміна електропроводки , вікон на металопластикові,газової колонки, сантехніки; стіни роздільного санвузла облицьовані керамічною плиткою. Ремонт не завершений. Входять дві комори(9 та 7м.кв.) в цокольному приміщенні.Є сарай(4м.кв.); Земельна ділянка для грядок. ПОДАРУНОК : Гараж з кладовою /19 + 10 кв.м/ Деталі за телефоном 09******37-Володимир вайбер-38********65

власник
ПРОДАМ двокімнатну квартиру з надвірними будівлями в м.Монастириська
olx.ua

Продається будинок в мальовничому селищі міського типу Коропець, чудові краєвиди, поблизу річка Дністер, будинок обжитий, є всі комунікації, все залишається- заїжджати і жити!

власник
Продається будинок в мальовничому куточку смт Коропець
olx.ua

Продам приватний будинок у самому центрі села,неподалік районний центр Деталі за телефоном

Приватний будинок с.Григорів
olx.ua

Продається будинок в селі Ковалівка Монастириського району. Будинок розташований в центрі села. Світло і газ в хаті. Вода в метрі від хати джерельна лісова. В будинку дві кімнати і кухня. Стіни цегляні. Велике подвіря з господарськими будівлями і город 20 соток. Близько школа магазини церква. Ціна договірна. 09******85.

власник
Продається будинок.
olx.ua

Популярні запити