Пропонується будинок з двома окремими гостьовими будинками, розташований у затишному куточку поруч із старим парком та школою. Тут також розташована обласна лікарня та кілька невеликих магазинів, створюючи тихий та спокійний район для вашого комфортного проживання. Деталі обєктів та їх характеристики: Головний Будинок: Це просторий двоповерховий будинок. На першому поверсі є 3 житлові кімнати, які можуть використовуватись для сімейного життя або робочих потреб. Додаткові 3 кімнати на другому поверсі не мають теплоізоляції тому потребують ремонту, але можуть бути використані для різних потреб. Одна окрема ванна кімната та окремий туалет для вашого зручного користування. Газовий котел допоможе створити комфортну температуру в будь-який час. Деревяні подвійні вікна забезпечать затишок та ефективну ізоляцію. Камін додатково створить атмосферу затишку та тепла. Простора прохідна кухня стане місцем для зручних приготувань та приємних моментів з близькими. Дві просторі кладовки на другому поверсі дозволять зберігати різноманітні речі. Гостьовий будиночок (літня кухня або назва за вашим вибором): Ця одноповерхова компактна будівля. Вона має 1 житлову кімнату, яка може бути вашим приватним куточком або робочим приміщенням. Ви можете обрати між газовим або твердопаливним опаленням відповідно до своїх переваг. Бойлер гарантує постійний доступ до гарячої води, незалежно від обраного опалення. Суміжна ванна і туалет створюють зручні умови. Прохідна кухня забезпечує можливість приготування їжі. Деревяні подвійні вікна створюють комфортне внутрішнє середовище. Прибудова над гаражем: У цій прибудові є 1 житлова кімната, яку ви можете використовувати згідно зі своїми бажаннями. Газовий котел забезпечить комфортну температуру. Компактна кухня відповідає повсякденним потребам. Суміжна ванна і туалет створюють зручність. Пластикові вікна забезпечать оптимальну теплоізоляцію та природне освітлення. Гараж: Просторий гараж призначений для зберігання автомобіля та особистих речей. Також, слід відзначити, що наявність прибудинкової території з садом та городом є неабиякою перевагою Звертайтеся за телефонами: 0679997128 -Софія 0984637997 -Марʼяна 0968038013 -Андрій

власник
можливий продаж по єОселя
Ломоносова М. вул., 10
rieltor.ua

Будинок в центрі м.Монастириська, вул. Стуса, 8. Площа будинку 100м2, 6 кімнат, ванна, туалет, котельня, дві веранди, два коридор, великий сухий підвал, два входи. Всі комунікації підведено: електрика, вода, газ, телефон, власний септик. Ділянка 6 соток. Є город і сад з фруктовими деревами, клумби, виноград над подвірям, дві господарські будівлі, літня кухня, сараї для домашнього інструменту, дров, для тварин є окрема загородка і сарай. Телефонуйте якщо є питання, мене звати Олег, моя мати є єдиним власником, документи в порядку, можна оглянути будинок в зручний вам час.

власник
Василя Стуса, 8
rieltor.ua

Приватний будинок,4.5 сотих землі,є документи на добудову,збудована лиш половина будинку,з ремонтом,є газ,вода,світло,опалення газове,котел вайлант,є туалет,душова кабіна,гараж з оглядовою ямою знаходиться в збудованій частині будинку.. До центру 10 хв.пішком. 13 Школа, 5хв. Там і автобусна зупинка.

власник
Приватний будинок,вул.мостова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо окремі будинки в котеджному містечку по вул.Лісова - Великі Гаї. Відстань до центру міста 6 км., 15 хв. автомобілем. Тиха обжита вулиця, поруч гарний і чистий ліс. Будівництво розпочато в 2022 році. Під будинки проведена асфальтована дорога.

власник
Окремий будинок в котеджному містечку
olx.ua

В будинку поміняна криша пів року назад, міняна повністтю проводка на світло, труби на воду та каналізацію, стоїть новий двухконтурний котел. Мебель та техніка залишається по домовленості. Торг можливий!!!

власник
None 39999.0 USD
lun.ua

В с. Новосілка Підгаєцького р-ну (Тернопільська обл.) продається житловий будинок з надвірними будівлями (літня кухня, стодола,стайня , склад для інвентаря) та присадибною ділянкою. Є сучасне газове опалення. Ціна договірна.

власник
Продаж будинку с. Новосілка
olx.ua

Продається житловий будинок з господарськими будівлями велика земельна ділянка 2 кімнати коридор є сарай студола.Вода джерельна є світло опалення пічне.На територіі є озеро.Чистий воздух недалеко ліс.Чудове місце для відпочинку. Можливий обмін деталі по телефону 09******37.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок площею більш ніж 85 квадратів,в будинку 3 кімнати,кухня, коридор і веранда,підведений газ, світло і вода, також є колодязь та льох і будівлі для ведення господарства,садок.Торг присутній! За детальною інформацією звертатись за телефоном: 09******00 09******66

власник
Продам господарство
olx.ua

Продається будинок в с. Городище (Козівського р-ну) Чудове розташування : тиха вулиця, поруч ліс Будинок сирий. пластикові вікна, штукатурка, стяжка (будували для себе) Є гараж, технічні приміщення, горище, підвал. Можливий обмін на нерухомість в Тернополі (квартиру, приміщення), також можливий обмін на земельну ділянку в Тернополі.

власник
Продається будинок в с. Городище (Козівського р-ну) Чудове розташуванн
olx.ua

Продам хату новобудову! Два поверхи , панельне перекриття , металеві гаражні ворота! 20 соток землі біля хати!Ціна не кінцева, телефонуйте домовимося! Документи повністю готові до продажі ! Продаж не терміновий ! Будинок знаходиться на вул.Колонія !

власник
Продам будинок ( новобудова)
olx.ua

Продається приватизований будинок в с.Жуків Бережанський р-н, вул. Золочівська. Загальна площа - 230. кв.м. Два поверхи та мансардний поверх. Два окремих входи на перший і другий поверх. У будинку є 6 кімнат, кухня, ванна, велике горище, великий підвал. Комунікації: газ, вода, світло. Велика приватизована прибудинкова територія - загальна площа 18 сотих.

власник
Продається будинок в с.Жуків Бережанський р-н. зем. ділянка 18 сотих
olx.ua

Продається, на вулиці східній, сарайного типу підведення світло і не далеко є газ

власник
Продається літня кухня з сараєм
olx.ua

Продається незакінчене будівництво у м.Зборів по вул. Івана Богуна. Підведена електромережа на 3 фази, на подвірї є висверлина скважина. Залитий фундамент на с/г приміщення (гараж, кухня, сарай). Є великий погріб на 80м2, висота стелі 3м. Горище з високими фаціятами, дає можливість зробити кімнати, панельне перекриття.

власник
Будинок СМТ Зборів
olx.ua

Продам будинок, 100м/кв Всі питання по телефону. Хороший торг реальному покупцю !!!

власник
Продам будинок 100м/кв
olx.ua

Продам будинок в м.Підгайці по вул.Бережанська 28(нижче будинку культури) Є всі комунікації.(Газ, Світло, вода) Є септик. Житлова площа 125.6 м Загальна площа 238 м Площадь ділянки 0.0265 га Стіни поштукатурені, підлоги залиті, на стелях гіпсокартон. Проведено опалення.(без котла)

власник
Продам Будинок в м.Підгайці
olx.ua

Добротний будинок. Обжитий, утеплений ззовні і стеля. Фундамент широкий, до 1 метра. Газ, вода, світло, інтернет. Гаражна яма. (вул. Бордуляка)

власник
Будинок (Козова)
olx.ua

Продається будинок в смт Мельниця-Подільська, жилий стан, 3 кімнати, коридор, прибудова на 2 кімнати, ванна і туалет в будинку (не до кінця зроблені), великий підвал. Є криниця, город, велике подвір"я засіяне травичкою. Поряд ліс, скали, річка Дністер - дуже мальовнича місцевість. Можливий торг в розумних межах.

власник
Продам чудовий будинок
olx.ua

Продається будинок з надвірними будівлями:гараж ,літня кухня,сарай,підвал.Подвіря огороджено,а також є город ,газифіковано.Центр,2км до Дністра

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок, деталі та запитання за телефонами: 06******38 09******97 06******10 ціна договірна.

власник
Продам
olx.ua

Продається будинок в селі Ковалівка Монастириського району. Будинок розташований в центрі села. Світло і газ в хаті. Вода в метрі від хати джерельна лісова. В будинку дві кімнати і кухня. Стіни цегляні. Велике подвіря з господарськими будівлями і город 20 соток. Близько школа магазини церква. Ціна договірна. 09******85.

власник
Продається будинок.
olx.ua

Терміновий продаж житлового будинок з присадибною ділянкою 25 сотих і город 30 сотих.Великий садок з фруктовими деревами і кущами,криниця на подвір’ї.Зм детальною інформацією телефонуйте 09*********15 Юля

власник
Продаж будунку,дачі
olx.ua

Продається будинок, господарські будівлі у м.Бучач,вул. Водна. У будинку є конвектор і грубка на дрова. Криниця , підведене під будинок центральне водопостачання. Є гарний сад, город. Загальна площа ділянки 25 сот, можливий торг.Земля приватизована , документи в порядку. Холодильник ,газова плита , меблі , косметичний ремонт. Тел.09*********35..Вайбер на тел.+38 09*********65. Ватцап на тел. +38 09*********47. Леся.

власник
Продаю будинок в Бучач
olx.ua

Продам будинок в селі Григорів Монастирський район звертатися за деталями по номеру +38********07

власник
Продається будинок.
olx.ua

Продається будинок в м.Бучач по вулиці Лисенка, навпроти магазину Південний, поруч знаходяться 2 школа, дитячий садок. Територія будинку викладена бруківкою, є власний колодязь, гараж, сарай та літня кухня, грядка та квітник. В будинку на першому поверсі є 4 кімнати, ванна та туалет, в одній з кімнат є камін. В мансардному приміщенні є 3 кімнати без ремонту. В цокольному поверсі є велика кухня, душова, коридор з виходом на перший поверх та у двір.

власник
Будинок м. Бучач
olx.ua
1 - 24 з 528 результатів