Продається будинок у гарному мальовничому місці с.Велика Березянка 12 км від м.Тараща будинок з цегли, є хоз будови, 25 соток землі, колодязь, погреб, піч, світло, асфальтований підїзд до хати. Школа магазини 300м.

власник
Шкільна
rieltor.ua

Дом находится в таращанском раене,киевской области...в доме никто не живёт уже почти 10 лет....требует ремонта

власник
Продам жилой дом
olx.ua

Продам дом с участком Киевская область, Таращанский район, с. Лука. Дом находится в центре, рядом рынок. Огород 10 соток, двор 14 соток. Жилая площадь 65 кв.м. В доме 2 комнаты, веранда, кухня, кладовая. Проведен газ, паровое отопление (котел) + печное. Во дворе есть колодец, погреб, хоз. постройка. Все вопросы по телефону. Реальному покупателю ТОРГ.

власник
Продам дом с участком, с.Лука, Таращанский р-н, Киевская обл.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

c. Косяківка. Будинок 1990г. 4 кімнати. Опалюється газовими конвекторами. Є сарай, погреб і сауна, місце для пасіки. Прямий автобус до Києва. тел. 06******01 Галя

власник
Продаю будинок!!!
olx.ua

Продам будинок в селі Ківшовата Київської області ( 100 км від Києва по одеській трасі). Будинок хороший, проведений газ, електрика, можна жити. Загальна площа 140 квадратних метів. Будинок з білої цегли. Є гараж, літня кухня, погриб, хлів, город. Є запитання, телефонуйте, будемо раді показати та відповісти на них. Чудові сусіди, прекрасний район. Є школа, садочок, магазини. Розвинена інфраструктура. До Києва їхати 1,5 години автомобілем. Дуже часто ходять автобуси та маршрутки. Прокладена дорога до будинку. Красивий вид. Ціна обговорюється Всі документи готові до продажу.

власник
Продам будинок в селі Ківшовата Київська область
olx.ua

Продається будинок в Таращанському районі Київська область. 100 кп від Київа. У будинку 3 кімнати. ,Кухня, веранда. Біля дома є сарай з літньою кухнею. Сарай під гараж. Погреб. Город 15 соток біля будинку..колодязь. Всі питання по телефону. В хаті парове отопление, є міжкімнатні груби. Нові пластикові вікна. Хата деревяна, обкладена цеглою. Підготовлена кімната для ванної та туалету.

власник
Дом в с. Чернин Таращанский р-н
olx.ua

Будинок розмір 8х10 +веранда, стіни ракушняк, кирпич, газовий котел, можливість отоплення дровами . Криниця. Потребує ремонту. Є погріб, земельна ділянка 12соток кутова, прямокутної форми рівна, огорожена бетонним парканом. 120км від Києва, поруч ліс, каскад ставків. 09******02

власник
Продаж будинку м. Тараща
olx.ua

Продаю кирпічний будинок (внутрішня стіна- кримский ракушняк! зовнішня - червона цегла).Зараз так не будують,дуже дорого.Інші матеріали в 2 рази дешевше.Про переваги кирпіча пошукайте в інтернеті,поговоріть з будівельниками. Загальна площа - 254 м2: підвал: 81,7 1-поверх: 81,2 2-поверх: 88,8 Кількість жилих кімнат - 5,площиною 78 м2. Участок трохи більше 600 м2,приблизно 2,5 вільні під сад/город + можливість купить сусідній участок. Дуже добрий фундамент на цілині,подвійний армопояс! Всередині під ремонт (штукатурка стін + стяжка на полах). Покрівля: фінська металлочерепиця. Вікна VEKA (німці)-металлопластик (багато арочної форми) Тиха, спокійна вулиця, нова дорога. На участку є водозабірна свердловина,всі комунікації. Фруктові дерева і кущі ягід. P.S Є ліса будівельні ,які зробили спеціально під цей дім,для фасаду. Вони лежать зібрані в підвалі.Віддам у подарунок. Відео з повітря: https://drive.google.com/file/d/1zDrvHyqc5p4Wncly_wxrFYTR53tcWM9l/view?usp=sharing

власник
Продам будинок в Таращі
olx.ua

Продається будинок у селі Лука Таращанського району Київської області. Через село проходить автомобільний шлях Р04 Київ-Звенигородка. Відстань від села до районного центру – м. Тараща – 15 км, до м. Біла Церква – 55 км, до м. Київ – 130 км. Село має регулярне автобусне сполучення з Києвом та Білою Церквою. Зручний підїзд до будинку від центру села. Домоволодіння знаходиться на земельній ділянці загальною площею 30 сот. З цієї площі 17,9 сот. займає орна земля, 6,2 сот. – фруктовий садок (яблуні, вишні, горіхи, абрикоси, малина). Решта зайнята будівлями та спорудами (житловий будинок, господарська будівля, гараж з оглядовою ямою,підвал, два погреби, криниця). Встановлені нові ворота та паркан з бетонних секцій, подвіря заасфальтоване. Одноповерховий капітальний житловий будинок має загальну площу 107,7 кв. м (вітальня, три спальні, кухня, веранда). Будинок доглянутий, всередині – в акуратному житловому стані. Будинок має електро- та газопостачання, встановлений новий економний газовий котел та дві дровяні печі. Також встановлена нова сучасна дровяна піч.Більша частина вікон і вхідні двері - металопластикові, гарної якості.В будинку знаходиться санвузол. Цегляна простора веранда. Поряд-комора,літня кухня. Біля будинку - два великі подвіря , які мають два входи. Встановлені нові паркани з бетонних секцій та металопрофілю. Будинок добре тримає взимку тепло, влітку – прохолоду. Встановлене супутникове телебачення та Інтернет. Меблі-по домовленості. Будинок для великої сімї, бажано для постійного проживання. Хто хоче придбати, щоб пересидіти "важкі часи" - прохання не турбувати!!! Велика територія, гарна природа. У селі є багато водоймищ, лісів, місць відпочинку. Є усі необхідні правовстановлюючі документи на будинок та земельну ділянку.

власник
Продається будинок із земельною ділянкою у с. Лука
olx.ua

Продаємо будинок в мальовничому селищі Велика Березянка, яке розташоване в Київській області, Таращанського р-ну ( 130 км від Києва). Будинок хоч і старенький, та в ньому є все необхідне для життя і головне це природа та спокій, які оточують. Отже, що потрібно знати зацікавленому: -площа - 55 м. кв. хата -три кімнати -Отоплення і газове і пічне( можна топити дровами) -є речі першої необхідності: посуд,дивани,шкаф та інші меблі. -криниця -погреб -гараж/комора -земля (город біля хати) 30 соток Внизу в городі ставок, на якому влітку живуть лебеді. Ціна - 3900€ Будинок чекає на нових господарів! Якщо зацікавилися, звертайтеся до: Галина 06*********16 Віра 09*********90

власник
Будинок Таращанський район
olx.ua

Продається будинок в селі Лісовичі ( 5 км від м. Таращі, Таращанський район, Київська область, 125км від Києва. Чудово підійде для дачі. В будинку лежанка, піч. В подвір’ї погріб, сарай, город, сад з молодими деревами, криниця знаходиться біля двору. Чудова природа, гарний краєвид недалеко ліс, ставок в пішій доступності.

власник
Продам дом , дачу (можливий обмін)
olx.ua

Будинок у тихому, мальовничому місці на асфальтованій, освітлюваній вулиці. Перебуває у стані перебудови на сучасний стиль. Повністю новий дах (робили, як для себе). Планувався ІІ поверх під кімнати. Куплені всі металопластикові вікна, але ще не встановлені. Ділянка 51 сотка. У дворі є повітка, льох, криниця, великий садок. 09*********93, 09*********17 Олександр.

власник
Продається будинок у с. Ківшовата, Таращанського р-ну, Київської обл
olx.ua

Прордам будинок в селі Лука Білоцерківського району (Таращанського) в Київській області. Будинок знаходиться неподалік ставків, ваулиця асфальтована, поряд школа та дитсадок. У дворі будинку власна криниця, гараж з ямою, погреб, літня кухня та підсобні приміщення. В будинку проведений газ, опалення можливе газом і дровами. Продається разом з меблями, холодильником та плитою. Поряд город, двір заасфальтований, є фруктові дерева, виноград, малина та полуниця. За детальною інформацією та переглядом дзвоніть.

власник
Продам будинок в Таращанському районі
olx.ua

В селі Улашівка продається будинок в мольвничому місці є ліси що можна збирати гриби є ставки що можна ловити рибу дуже красиве село для відпочинку Звернутися за номером телефону 09******81 Таня

власник
Терміново продам будинок в селі Улашівка
olx.ua

Продам кирпічний будинок, 63 кв, 3 кім, кухня, кладова, на подвірʼї сад, сарай, погріб, город

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається будинок Київська область, с. Ківшовата. Загальна площа будинку 108 м2. В будинку проведений інтернет, була замінена електрика. Опалюється газовим котлом і грубою. На ділянці посаджені дерева і є криниця.

власник
Будинок Київська область, с. Ківшовата
olx.ua

Будинок старий, але якщо приділить уваги, то як дачний будиночок можна використовувати. Розташований на ділянці 25соток, дуже зручне розташування, асфальтована дорога, не подалік від центру, гарна природа, поруч ставок, ліс. Для будівництва ідеальне місце. Знаходиться в селі Чернин, Київська обл. Приблизно 7 років ніхто не проживає.

власник
Старий будинок, земельна ділянка.
olx.ua

Продається цегляний будинок (хата) в селі Велика Вовнянка, Білоцерківського (Таращанського) району, Київської області. Хата знаходиться в мальовничому місці з гарними краєвидами. Будинок доглянутий, комфортний та затишний. Двір великий, в якому є всі необхідні господарські споруди. Детальна інформація за телефоном.

власник
Цегляний будинок (хата)
olx.ua

Продається частина будинку! Площа будинку 52кв. Три кімнати,лежанка топиться! Криниця на подвірї. До магазину 5 хв,до лісу 5 хв,до центру 15 хв,до зупинки 15 хв. Окремий двір. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном!!!. 0***********97* Неля Василівна!

власник
Частина будинку,Тараща
olx.ua

Продається будинок , власник ,газ, вода, світло . Детальніше за телефоном.

власник
Продається Будинок Таращанский р-н с.Мала Березянка газ, вода, світло.
olx.ua

Продається будинок від господаря в с. Круті Горби Білоцерківського р-н Київської області. До Києва - 120 км., Тараща- 15 км., озеро для купання - 10 км., річка Рось- 20 км., а також поряд 5 озер щоб ловити рибку.Житловий будинок з земельною ділянкою площею - 63,90 кв.м.,житлова площа- 27,30 кв.м., земельне угіддя- 0,3591 га. Має при собі слідуючі надвірні будівлі та споруди: погріб, веранда, сарай- прибудова, сарай 2 шт., літня кухня, убиральня,ганок, огорожа, ворота з хвірткою, колодязь питний. Будинок газифікований, деревʼяний і обкладений цеглою та має охайний вигляд,водяне опалення, є можливість опалювати дровами, є піч дуже красива. На подвірʼї в 2023 році пофарбовали паркан, ворота. Розчистили сад та зрізані старі дерева. В саду був урожай яблук, груш, виноград, черешня дуже смачна. Старі фруктові дерева , порізали та порубали та зберігаються в сараї для приготування смачного шашлика. Всі документи в наявності.

власник
Продаю гарний будинок, в гарному місці
olx.ua

Продам будинок в селі Станишівка, Таращанський район. В цей будинок було вкладено багато коштів : перебудована кухня, добудована ванна кімна, дах повністю, пластикові вікна, нові міжкімнатні та вхідні двері. Повністю нова електрика. Підведений газ та вода, є каналізація. На подвір"ї погріб, сарай, криниця, літній туалет. Площа будинку 60 кв м. Город 60 соток.(наразі його засівають, при вашому бажанні або засіваєте або садити сад чи город). Велике подвір"я. Біля будинку автобусна зупинка. (Зручно і на Київ і до Таращі та Білої Церкви). Потребує нового турботливого господаря, потрібні чоловічі руки. Потребує ремонту всередині.Розумний торг біля будинку.

власник
Будинок Станишівка
olx.ua

Продам будинок в с. Ківшовата будинок розташований біля лісу ,в будинку є газ, частково меблі, криниця, до будинку веде асвальтована дорога,на подвірї город в селі є школа дитячий садок ціна 4800 тисяч доларів можливий торг

власник
Продам будинок в селі ківшовата
olx.ua

Продається будинок в м. Тараща у дуже затишному, тихому, мальовничому та зручному місці по вул. Олени Пчілки, буд. 11 ( 10 хвилин пішки від автобусної зупинки)! Площа 90 кв.м. 3 кімнати, веранда, прихожа, кухня. Окремий двір. У дворі літня кухня, сарай, погріб, криниця, літній душ, перед будинком плететься смачний виноград, дуже смачні груші, є горіх... Земельна ділянка 18 соток, на рівнині!. Опалення газове. Вода заведена в будинок. Супутникове ТБ. Металопластикові вікна. Розглядаємо можливість обміну на квартиру в будинку не раніше 90-х рр. в м. Київ!

власник
Продамо затишний будиночок в м. Тараща
olx.ua
1 - 24 з 46 результатів

Популярні запити