Продам житловий будинок індивідуального проекту площею 240 м. кв. в м. Сторожинець вул. П. Чубинського, за річкою до центру міста 15 хвилин. Будинок розташований на тихій тупиковій вулиці на ділянці в 10 сот. В будинку є: тамбур, прихожа, коридор, вітальня, кухня, столова, ванна, санвузол, коридор, коморара, гараж, пілвал, котельня це на І-поверсі, та три спальні, гардероб, ігрова кімната на ІІ- поверсі. Будинок автономний є: газ, електроенергія, власна свердловина води, також 4,5 сот. Городу на грядки і не тільки. На ділянці також розташовані підсобне приміщення, альтанка, сад молодий (дає гарний врожай).

власник
Житловий будинок індивідуального проектування.
olx.ua

Сторожинец , улица Мыколайчука Дом недостроен, 220 м кв., и пристройка 120 м кВ: летняя кухня, с печью на дровах ,стодоля, курятник, гараж. Подвал под домом. 20 сотых земли, земля приватизованая, дом сдан в эксплуатацию.газ подведен к дому и к пристройке. Ограждено. Дом 7 комнат, большой коридор, кухня, ванна. Есть 2 печки в доме. Тоже есть некоторые материалы приготовленные на достройку дома: Паркет дубовый на 1 этаж Доски на пол, на второй этаж Дуб на лестницу Тротуарная плитка .

власник
Продам Большой Дом  220 м.кв
olx.ua

Затишний будинок із величезною земельною ділянкою в центрі міста Сторожинець ( Чернівецька область ). Тихе спокійне місце із зручною інфраструктурою: поруч школа, садочок, лікарня, магазини, аптеки, ресторан та стадіон. Будинок знаходиться по вулиці Чаплигіна, має величезну земельну ділянку 15 соток, що дає змогу комфортному плануванню відпочинкової зони та добудови. На території є сараї, та гараж. Будинок має два окремі входи, замінена покрівля. Ділянка повністю приватизована, документи впорядковані і готові до переоформлення. Можливий перегляд у зручний для вас За деталями телефонуйте 09******50

olx.ua

Популярні запити

Географія Сторожинець