Продається будинок в Годилові, 900 м від кільця Пд-Кільцевої. 1 пов-зал, туалет, кухня, 2 пов- 3 кім, ванна, під будинком підвал(планували під більярд і сауну), гараж. Світло є. Є колодязь. 12,136 соток землі. Переоформлення без податку.

Яремчука, 4
rieltor.ua

Зручне місце розташування будинку, друга лінія від траси. Новий сучасний будинок, окремо збудований підвал, котельня, криниця, нова огорожа, ворота. Утеплений будинок складається з трьох кімнат, кухні та їдальні, приміщення для санвузла. Всередині розведена електропроводка. Чорнова штукатурка. Газ поруч.

Сторожинецька
rieltor.ua

Продається таунхауси на Годилові 180 кв метрів Здані в експлуатацію Можна під ЄОселю

можливий продаж по єОселя
Яремчука
rieltor.ua

Будинок знаходиться в 20 км від м.Чернівці та в 6 км від м. Сторожинець. Біля центральної дороги. Неподалік р.Сирет та лісопосадка. Гарне просторе подвір’я, молодий сад, город. Будинок з ремонтом, зручностями, індивідуальним газовим опаленням. Залишаються всі меблі та побутова техніка. Літня кухня також з ремонтом та меблями. Є сарай.

Головна
rieltor.ua

Продається будинок у м. Сторожинець, по вул. Пушкіна (центр). Площа будинку 60 м2, що включає в себе веранду, кухню-столову, санвузол та дві кімнати площею 13.2 та 18.3 м2. Також біля будинку є літня кухня. Вода з колодязя (встановлений насос), є газ та світло, вигрібна яма. Земельна ділянка площею 6 соток.

Пушкіна
rieltor.ua

Продається господарство в с.Нові Бросківці Сторожинецької ОТГ: хата з підвалом, стодола,стайня, криниця, гараж, ставок, 0,60 га землі, великий сад з плодовими деревами. Є світло і природній газ, а також пічки для опалювання дровами. Хата під лісом. Біля центральної дороги. Сусіди на відстані. Дуже гарне розташування. Місце ідеальне для відпочинку від метушні та галасу. Чисте повітря. Хто любить природу це саме те, що потрібно. Приїзджайте, дивіться. Не пошкодуєте. Докладніше за тел.

власник
Терміново продається господарство
olx.ua

Будинок знаходиться в с.Костинці. Біля будинку є літня кухня, 2 гаражі, 2 підвали, 2 криниці та інші прибудови. Є сад та город.

власник
Продається будинок
olx.ua

Є газовий стояв, електрика,вода.до траси 800метрів недолеко школа садок лікарня магазин.

власник
Продається будинок,навколо будинку є 56 сотих города.
olx.ua

Продається маєток в селі Михальче Сторожинецького району. Газ, вода, каналізація, два колодця, дві хати, всього території 0,48га. Асфальтована дорога! ДЕТАЛЬНІШЕ РОЗПОВІМ ПО ТЕЛЕФОНУ!!! ТОРГ!!!

власник
Продам господарство
olx.ua

Продам будинок в центрі села Стара Жадова, Ділянка 0,25га, є пічне опалення, скважина,поряд школа, дитячий садок лікарня та магазини, кілька метрів від центральной дороги. Будинок приватизований. План Будинку на другому фото ЗВОНІТЬ або ПИШІТЬ ДИВІТЬСЯ ІНШІ МОЇ ОГОЛОШЕННЯ

власник
Продаю Будинок Звоніть
olx.ua

Продам Дім і Землю 0.30соток біля центру Буденець біля церкви ціна 18$ тел:+38********40

власник
Продам Дім і Землю
olx.ua

Продається хата у с. Стара Жадова, 0.23 га присадибна ділянка, повз центральну вулицю, у центрі села, без зручностей, опалення пічне, деталі за тел. 09******06

власник
Продається будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Продам будинок в центрі села Стара Жадова, Ділянка 0,25га, є пічне опалення, скважина,поряд школа, дитячий садок лікарня та магазини, кілька метрів від центральной дороги. ЗВОНІТЬ або ПИШІТЬ ДИВІТЬСЯ ІНШІ МОЇ ОГОЛОШЕННЯ!

власник
Продаю Будинок В С Стара Жадова
olx.ua

Продається новозбудований одноповерховий будинок в селі Заволока. Проект будинку включає: - велика кухня об’єднана з вітальнею з каміном та терасою - три окремих спальні, дві з яких мають власні гардеробні та відкритий балкон. - санвузол. Можливий вихід на другий рівень! Цоколь: гараж, підвал Це дуже зручне, спокійне і затишне місце неподалік Чернівців (до міста 2км). Водночас, потенційний власник відмежований від шуму і міської метушні. Оглянути будинок можна у зручний для Вас час!

olx.ua

Продам будинок в центрі села Стара Жадова, Ділянка 0, 16га, є пічне опалення, Підвал. скважина, поряд школа, дитячий садок лікарня та магазини, кілька метрів від центральной дороги. Документи в порядку Будинок має коридор вилику комнату та нижиле приміщення. На ділянці є виликий гараш з ямою. ЗВОНІТЬ АБО ПИШІТЬ.

власник
Продаю Будинок В С Стара Жадова
olx.ua

Продається господарство в с.Спаська Чернівецька область,всі деталі по телефону 05******56.

власник
Продається господарство
olx.ua

Пропонуємо Вам таунхауси на Дослідній станції (с. Годилів, вул. Довженка, 400 метрів від кільця Південно-Кільцевої). Загальна пл. - 148 м2, житлова - 90 м2. 3 поверхи, 5 кімнат, 2 санвузли, 2 тераси. Товщина зовнішніх стін та стін між сусідами - 1,5 блоку, монолітне перекриття, фасад утеплений пінопластом. Міські комунікації. Ціна -85000

Таунхауси на Дослідній станції від ЗАБУДОВНИКА
olx.ua

Продається будинок в хорошому стані. Подвійний гараж, яма, літня кухня (дві кімнати, коридор), сарай, стайня, будинок (3 кімнати, кухня, ванна, коридор, підвал), колодязь, індивідуальне водопостачання, ставок, сад 10 соток, город 25 соток, велике подвіря, гарні великі клумби, каркас під виноград. Близько до міста (7км), близько до школи. Близько до автобусної зупинки, та центру села. За більш детальною інформацією, та фото, звертайтесь за номером. Ціна договірна.

власник
Продається будинок в комфортних умовах
olx.ua

Продам житловий будинок в дуже зручному місці, асвальтована дорога, поряд магазин, школа, неподалік зупинка. Будинок в гарному стані, недавно перекритий металочерепицею, та повністю замінені стіклопакети.

власник
Продам Будинок
olx.ua

Продається приватний будинок в м. Сторожинець район обїзної. Деталі за телефоном 06******67

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

СРОЧНО! Без Торга.Продам дом,в с. Великий кучурів,по вул.Шевченка. Дом старий з великим участком 25 соток і садом,прекрасним краєвидом.заїзд машини з дороги, деревяний забор.Участок знаходиться біля дороги,де проїжают маршрутки.100 м.до зупинки,рядом магазин,новострої,сусіди,рівне місце для будівництва,газ у двори, світло є, дорога вся майже освальтирована, власник,по іншим питанням пишіть у вайбер

власник
Продам дом с участком.СРОЧНО
olx.ua

Продається будинок с. Дубове, із земельною ділянкою 25соток

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в селi Н. Жадова, 15км вiд м.Сторожинець. Повнiсттю мебльований, 2 кiмнати, кухня, лiтня кухня, газ - балон, пiчка - шпаргат, вода з криницi на електромоторi. Дуже гарна та мальовнича мiсцевiсть. Є озеро та альтанка, сад та город. Тел. 09******95, 09******95

власник
Продається будинок, Чернівецька обл., Сторожинецький  р-н, с. Н. Жадов
olx.ua

Продається будинок ( коробка) в с. Великий Кучурів. ( 3 км від кільця). загальна площа 180 кв.м., земельна ділянка 9,3 соток; будинок з гаражем; знаходиться на тихій та затишній вулиці, яка активно забудовується; світло та газ проведені до ділянки; до ТЦ Майдан 10-15 хв на авто. Ціна 65000$ За деталями звертайтесь 09******11

Продаж будинку ( коробка) у с. Великий Кучурів
olx.ua
1 - 24 з 82 результатів

Популярні запити