Продається будинок біля річки та лісу в с. Стрільбичі Всього в 3 Км від Старого Самбора. Село газифіковане. Газ підведений до будинку, але не підключений. В селі є школа, церква, будинок культури, Укрпошта, Нова пошта, бібліотека, багато продуктовий магазинів, заправка, автомийка, сучасний торговий комплекс (меблі, сантехніка, тощо). В будинку проведена вода, обладнаний санвузол. Опалення пічне. За більш детальною інформацією телефонуйте. Ідеально підійде як для постійного проживання так і для дачі. Адже тут не лише безпечно, а й і свіже повітря та безліч простору, адже поруч ліси з унікальними квітами й травами, грибами та ягодами. До того ж річка всього в 50 м від будинку, то ж для чого весь час замикатися у чотирьох стінах або через асфальтовий пил забувати всі ті свіжі аромати, що їх дарує гірська природа?

власник
Річна
rieltor.ua

Велике подвір"я, світла хата, зручний під"їзд з дороги

власник
Миру, 8
rieltor.ua

Продається будова на 2 поверхи,газ,світло проведено,земельною ділянкою.Все приватизовано. деталі по телефону

власник
Продається Будова м.Добромиль, вул.Сагайдачного
olx.ua

Продам хату 209 квадратів світло газ вода с.Сливниця 2 поверхова хата 30000доларів

власник
Продам хату с Сливниця
olx.ua

Продається будинок з ділянкою 0.5 га. Будинок і земля приватизована. Колодязь на подвірї. Торг.

власник
Будинок м. Хирів з ділянкою 0.5 га
olx.ua

Продам половину незавершеного будинку в центрі села в Сусідовичах, недалеко від міста Самбір 16км.Є магазини,школа,хороше сполучення з містом.Загальна площа 167кв, житлова 123кв.

власник
Продам половинку будинку
olx.ua

Продається житловий будинок в с. Бабина Самбірського р-ну, Львівської області. Будинок одноповерховий, деревяний, дах з церепиці. Знаходиться в самому центрі села, навпроти школа та церква. Загальна площа будинку 100 м.кв. Земельна ділянка плошею 16 арів. Відстань до м. Самбір - 8 км. Є газ та електроенергія.

власник
Житловий будинок в с. Бабина Самбірського р-ну
olx.ua

Будинок знаходитися у центі.Має ділянку для ведення сільського господарства.У наявності гараж та сад.Є паркан покошено ведеться догляд за територією.

власник
Будинок Добромиль у центрі!!!
olx.ua

Продається жилий будинок який знаходитья у селі Шумина, Львівської області, Старосамбірського району. Будинок в нормальному стані, декілька років ніхто не жив. На території будинку знаходяться ще дві будівлі(сарай і стайня), є колодязь, підведений газ, разом з будинком продається недалеко від нього земляна ділянка розміром приблизно 8 сотих. Будинок знаходиться приблизно 8 км. від міста Старий Самбір, та 10 від міста Хирів. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном: 09*********78 09*********85 Або вайбер і телеграм

власник
Будинок, Дом, Дача, Дім
olx.ua

Продається цегляний будинок в центрі міста Старий Самбір,за більш детальною інформацією та для огляду будинку звертатись по телефону.

власник
Будинок в м.Старий Самбір
olx.ua

Продам будинок в с. Трушевичі, Старосамбірський р-н. Будинок старенький деревяний потребує ремонту, є стайня цегляна, гарний яблуневий сад, криниця з чудовою водою. Поруч ліс, ставок, траса Нижанковичі - Львів. Скоро відкриється пункт пропуску в Нижанковичах - до Перемишля (РП) 10 км. В ціну входять земельні ділянки вказані на фото

власник
Будинок та земельна ділянка
olx.ua

Продається будинок місто Старий Самбір Львівська Область . Площа- 150м/кВ з меблями та побутовою технікою . Решта деталі в приват або по телефону .

власник
Продам будинок !!!
olx.ua

Недорого! Продам будинок. Є газ ,світло. Опалюється дровами(є готові до використання) або 2 конвектори і газова плита. Загальна площа будинок+ город приблизно 0,25 га

власник
БУДИНОК недалеко від Польського кордону
olx.ua

В мальовничому с.Поляна продається будинок з землею і садом загальною площею 25 сот. На подвір’ї є стара літня кухня, півниця і госп.будівлі. Будинок старий, але житловий. У будинок підведено світло, опалення пічне, на межі проходить газ, на подвір’ї є криниця. Можливе проведення Інтернету. Відстань до м. Львів 30км, до р-ну - 18 км. Село знаходиться в курортній зоні: 2 бази відпочинку і лижний комплекс «Казкова поляна». Будинок і ділянки приватизовані. За детальною інформацією дзвонити. МОЖЛИВИЙ ТОРГ. Будинок від власника!

власник
Продаж будинку землі ділянки
olx.ua

Житловий будинок розташований в селі Торчиновичі Самбірського району на трасі Львів-Ужгород. Вздовж села проходить траса на два міжнародні переходи з Польщею, а саме перехід через Смільницю та перехід через Нижанковичі. Паралельно до траси проходить залізнична колія. До зупинки пасажирських поїздів не більше 500 метрів. Вздовж села на віддалі до одного кілометра протікає річкам Дністер. Село розташоване в передгірʼї Карпат тому до лісу700 метрів. Будинок розташований в родючому саду в якому родять яблуні, груші, вишні, сливи, волоські горіхи, виноград,смородина, позички. До будинку підведена вода з природнього джерела. Крім цього на подвір*ї є криниця. Село асфальтоване в якому є школа, футбольний стадіон, та стадіон зі штучним покриттям, кафе і декілька магазинів. До дитячого садочку 500 метрів. Разом з будинком продається земельна ділянка для особистого селянського господарства площею 0,5282га. PS. Вулики та бджоли не продаються.

власник
Будинок з великим садом
olx.ua

Продам у місті Старий Самбір житловий будинок.Деталі по телефону.В оренду не здається!

Житловий будинок дім Старий Самбір Львівська обл
olx.ua

Будинок біля кордону Смільниця територія близько двох гектарів навколо будинку два заїзди

власник
Будино у селі Лопушниця 3 км від кордону Смільниця
olx.ua

Продається будинок в житловому стані, проведено газ та воду (підключено насос) із земельною ділянкою. Оренду не розглядаємо. Локація - м. Хирів, вул. Самбірська (Львівська область, Старосамбірський район). Ціна - від власника. Загальна площа будинку - 70.1 м.кв., Жилова площа - 49.7 м.кв. (3 кімнати, одна ізольована, дві інші - прохідні), Будинок частково деревʼяний, частково цегляний, Є сарай та стодола (цегляні), Є новий шифер - для заміни в майбутньому (якщо виникне така потреба), Туалет - на вулиці. Ділянка 13.08 сотих (10 сотих - під індивідуальне будівництво, 3.08 сотих - ОСГ). Зараз там проживають квартиранти. Нова дорога, тротуар - бруківка. 17 км до пункту пропуску «Смільниця» Більше деталей за номером телефону.

Продаж будинку 70 м2, 13 сотих, житловий стан, є газ світло, м. Хирів
olx.ua

ОРЕНДА ЖИТЛА, ЗАРАЗ ВІЛЬНО,Продається хата у с.Велика Лінина. Готова до проживання. Новий колодязь. Ванна зроблена повністю. Є пральна машина, бойлер, душова кабіна. Зроблений євроремонт. Є літня кухня.До Старого Самбора - 15км. Можливий торг.всі деталі за телефоном 09******65.Марія.

ОРЕНДА ЖИТЛА ,зараз вільно,Продається хата у с.Велика Лінина,
olx.ua

с. Бунковичі Старосамбірський р-н Львівська область(Траса на Польщу/Смільниця). Продається деревяний будинок (є сарай) . 2 кімнати,коридор,комора. Площа будинку 38 кв. м. загальна територія 0,25га. Пічне опалення на дрова, сад, город. Є світло,поруч газова труба,недалеко є ліс та річка, магазин,фельдшерсько-акушерський пункт, найблище місто Хирів 15хв ходьби до супермаркетів. 06******67, 06******03 Ірина. ЦІНА ДОГОВОРНА дзвоніть домовимося!!!

власник
Продається Земля/Будинок (траса на Польщу/Смільниця) ЦІНА ДОГОВОРНА!
olx.ua

Терміново. Продається будинок в м.Хирів на вул.Садові Вода, каналізація, газ, світло все підведено до будинку За детальнішою інформацією по тел.

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок з земельною ділянкою.Гарне розташування, поруч з дорогою Старий Самбір-Хирів

власник
Продається будинок с.Березів Самбірський район
olx.ua

Продається будинок в селі Торгановичі.З усіма комунікаціями . Добре розташування: до школи та дитячого садка 5хв.до транспортної зупинки 7хв. Будинок приватизований. Колодязь.Септик.,Деталі по телефону.09******59 Галина

власник
Знижка!Продається будинок з меблями та технікою. Є усі комунікаці
olx.ua

Цегляний будинок на 3кімнати(в двох потрібна підлога) 34кв.м, житлової і 78 загальної. Вся інф. За тел. 06******44.

власник
Будинок в с. Велике Львівська область
olx.ua
1 - 24 з 67 результатів

Популярні запити