Продам дом под снос в с.Соснице, ул.Щорса. есть все коммуникации газ, своя скважина, электричество, есть гараж. Отлично подойдет под с.т.о. или аптеку или другую коммерческую недвижимость. Реальному покупателю разумный торг.

Щорса, 36
rieltor.ua

Продається великій будинок в Сосницькій громади село Вільшане. Будинок 122 кв. загальної площі це з прибудованою літньою верандою. На два входи. Велика веранда, дві комори. Опалення будинку газовий котел та пічне. Гаряча вода – бойлер. В будинку встановлена ванна. Біля будинку – 3-ри сараї, гараж, погреб. В селі школа, магазини. Детальніша інформація по телефону.

1го Травня
rieltor.ua

Пропоную продажу житлового будинку в невеликому містечку Соснициця Крюківського району Чернігівської області. Садиба розташована на березі річки Убідь з гарним асфальтованим підїздом. Сам будинок зданий в експлуатацію в 2018 році, майже новий, та має 100м² загальної площі, три кімнати (дві ізольовані спальні, великий зал, простору кухню та санвузол). Побудований із натурального дерева, дах покритий металочерепицею, по всьому периметру стоять металопластикові вікна та ведеться відеоспостереження, централізовано водопостачання, обігрів будинку - двух контурний газовий котел, каналізація септик, всі меблі дорогі та виробленні із натурального дерева. Із хозбудівель на території двору розташовані сарай, автомайстерня, льох, навіс для автомобіля, та погріб. Двір та заїзд вимощений плиткою. Земельна ділянка має 10 соток, приватизована та присвоєний кадастровий номер, доглянута та рівної форми, молодий сад. Містечко Сосниця знаходиться в 100 км від міста Чернігів, з гарною транспортною сполукою та чудовою інфраструктурною, кругом якого розкинулися хвойні ліси, в 3-х километрах протікає річка Десна, одним словом маємо все для тихого та спокійного життя на лоні гарної природи. Документи на будинок та земельну ділянку маємо, знаходяться в належному стані, та готові до проведення нотаріальної дії. Власник один. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону. Прошу Вас заздалегідь попереджати про перегляд даного обєкту нерухомості.

Продам НОВИЙ будинок на березі річки. Можливо по прогр. "єВідновлення"
olx.ua

Продається дім зі всіма зручностями в центрі Сосниці біля річки. Є літня кухня, сараї, погріб.

Продам будинок смт Сосниця
olx.ua

Продается дом в селе Хлопяники Большой участок Хозяйственные пристройки Все остальное по телефону

власник
Продам дом в селе
olx.ua

Продам будинок в Сосниці по вул. Ювілейна. На земельній ділянці 7 соток, є будинок на 4 кімнати, під ремонт, новий дах з металопрофілю, підведена вода та каналізація, також на ділянці є флігель (времянка) на 2 кімнати, придатна для життя, також на ділянціє є господарські споруди, погріб, та земельна ділянка для обробітку 4 сотки, садок. Окремо є земельна ділянка 4 сотки під город. м.т. о96***********34

власник
Продам будинок в Сосниці
olx.ua

Продается Дом в центре с. Хлопяники Сосницкого района. Асфальт, магазин, контора сразу рядом. Есть школа. 60м2 деревянный , 2 комнаты, 2кухни, веранда,есть печь, грубы в каждой комнате, водяное отопление, ворота деревянные. Газ в баллонах. Хоз. постройки, погреб. Есть мебель, кровати, 2дивана, шкаф и т.д. все б/у. Возле дома земли соток 25, старые яблони и пр.

власник
Дом в с.Хлопяники Сосницкого района 60м2 деревяный печь вод.отопление
olx.ua

Продам будинок: у дворі є гараж,літня кухня,2погреби, сарай,сад, город 25сотих..та ін. На смс не зможу відповісти, телефонуйте 06******55, 09******30.всі подробиці по телефону

власник
Продам будинок у селі Змітнів
olx.ua

Будинок деревяний з оциліндрованої колоди 22 см. Побудований у 2018 році. 2 входи (1 центральний, 2й вихід на терасу). Є льох, навіс для авто і майстерня, що окремо стоїть. Є можливість спорудження 2-го поверху (посилений фундамент та стелі). Весь будинок повністю мебльований. Євроремонт. Двір, заїд до будинку та доріжки викладені плиткою. Річка Убідь 50метрів. Центр міста 200м.

власник
Дім в Сосниці 2018 року
olx.ua

Продається частина будинку в Чернігівській обл.пгт.Сосниця.Будинок знаходиця в центрі міста.

власник
olx.ua

Продам будинок в селі Авдіївка(сосницький р-н), загальна площа 50м2. Переваги: 1.Будинок побудований з дерева, металопластикові вікна,перекритий дах. 2.Земельна ділянка 50 соток,по периметру встановлено паркан,зроблений заїзд під авто,господарські приміщення . 3.Комунікації: електроенергія, пічне опалення, колодязь ,по вулиці проходить газ є можливість підключення. 3. Знаходиться по центральній вулиці. 4. Поруч є продуктові магазини,школа ,зупинка громадського транспорту(автобус,електричка) План будинку надам по запиту. Для уточнення більш детальної інформації телефонуйте в зручний час.

Продам будинок в селі Авдіївка(сосницький р-н), 50м2 СЕРТИФІКАТ(NN)
olx.ua

Будинок знаходиться за 500 метрів від Десни! .

власник
Будинок         .
olx.ua

Будинок має 3 кімнати, кухня, піч (може використовувати грубку) ще одна грубка, великий сад, погреб, город, двір, нові сараї. Поблизу будинку є колодязь. До 1км знаходиться річка Десна. Детальніше за телефоном.

власник
Продам будинок неподалік від р.Десни
olx.ua

Газ проведений, вода - ні. Є піч, груба і котел під тверде паливо. Стіни задуті. Город ,сад. Через город - ліс. Дорога по вулиці - асфальт. Є питання - будь ласка телефонуйте. Доцільний торг.

власник
Продам хату. Питання по телефону.
olx.ua

Будинок деревʼяний під алюмінієвою кришою загальна площа 60м2.В домі є природний газ та централізована вода.Земельна ділянка площею 11 соток з фруктовими деревами.Не далеко річка і озеро.Також є гарний сарай для худоби та погреб і ремонтна майстерня.

власник
Будинок у Сосниці Чернігівськоі обл.
olx.ua

Продається житловий газифікований будинок, зручне розташування в 5ти хвилинах ходьби школа та дитячий садок, приватизована земельна ділянка. У будинку 4 кімнати, кухня, санвузол. Частково мебльований. Опалення газове, часткове дровяне. Гаряча вода за рахунок бойлера. Стан будинку жилий. Є лічильники газу, електрики та води. Великий двір та земельна ділянка під город, сарай, погріб та підсобні приміщення. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу будинок, відповім на всі питання.

власник
Продається житловий будинок  у Сосниці по вулиці Якова Скидана.
olx.ua

Продається будинок в селі Велике Устя біля р.Десна.По всім питанням телефонуйте!

власник
Будинок,дача біля р.Десна
olx.ua

Продам Дом 73,3кв/м! С. Змітнів; Сосницького р-н; Чернігівської обл. Будинок в гарному стані, заходь живи, ремонту не потребує, повністю перероблена груба та курінь. В будинку 3 жилі кімнати, 2 комори, вітальня, веранда. Проведена вода та злив. Можливо зробити ванну та туалет. Подвіря гарне є гараж, погреб, сарай, город. Знаходиться на центральній вулиці біля головної траси. За 30м. від будинку гарна річка Десна, 1000м. від будинку великий ліс. Детальніше по телефону +38********16. Оглянути можливо в будь-який час!!!

власник
Продам дом с.Змітнів Сосницького р-н.
olx.ua

На теріторіїї є погріб, сарай, скважина. Плодовий сад. Вода проведена в будинок є болер. Опалення грубка з лежанкою, газовий конвектор. Земельна ділянка 35 соток приватизована.

власник
будинок село Авдіївка
olx.ua

Продається будинок в селищі Сосниця по вул Перемоги,26. Будинок деревяний. Загальна площа 59,7 кв.м, Три кімнати, кухня, коридор. Є погріб, сарай. Будинок знаходиться в 100 м від річки Убідь (в районі Дамби), неподалік центру Сосниці. Біля будинку невеликий сад. По вулиці проходить газ. Контактні дані - Надія Іванівна 06******95 09******38

власник
olx.ua

Продаємо будинок колгоспної контори побудований в 1978році. Площа приміщень 157 кВ.м. Покриття шифер . Будівля з дерева обкладене силікатним кирпічом , з 6 приміщень + великий зал. Телефонуйте +38***********95 Володимир Миколайович

власник
Будівля колгоспної контори
olx.ua

Популярні запити