Продається будинок в місті Снятин по вул. Польова, GoogleMAP(48°2723.7"N 25°3306.2"E) зовні та в середині стіни штукатурені та фарбовані вапном, підведено газ та електрику, по будинку та кімнатах розкинутий електропровід.На - 0 поверсі 2 підвальні приміщення на площу будинку, на 1 поверсі будинку є гараж на 2 машини та кімнати під сауну та басейн господарське приміщення під пральню. На 2 поверсі 2 великі кімнати з виходом на балкон, на 3 поверсі 4 кімнати, 2 балкони, санвузол та вихід на горище.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаю господарство в гарному місті Снятин. Місто Снятин вул.Млинська. На подвірї присутня: Житловий будинок: 2 кімнаті,коридор,комора. Літня кухня. Сарай. Два гаражі. Огорожа. Криниця. Торг присутній. При бажанні скину додаткові фото.

власник
Продам господарство)
olx.ua

Продається жилий будинок.Перший поверх: Є два гаражі, коридор, кухня з пічкою на дровах ( в печі вмонтовано бак- нержавійка на воду 1000 літрів) кімната і ванна- туалет. Другий поверх: Коридор, дві спальні, загальна кімната, зал з каміном, ванна- туалет. Балкон, тераса. Прибудова з 3-х кімнат і великою котельнею. Є септик, криниця і 25 соток приватизованої землі.

Продається жилий будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається житловий будинок (104 м.кв.) ідеально розташований всього за 5 хвилин пішки від центру міста м.Снятин.Це ідеальний варіант для тих, хто шукає зручне та комфортне місце проживання поруч з усіма центральними зручностями міста. Будинок знаходиться по вул.Хроновича ,39А—потребує ремонту!!! На подвір‘ї недобудований великий гараж(на фото праворуч) Є газ,електрика,каналізація,ценралізований водопровід,город,сад—-(загальна площа 0,1922га.) Атмосфера вулиці сповнена затишку та спокою, ідеальна для відпочинку від міської метушні.

власник
Дім будинок житло 104 м.кв. центр дом
olx.ua

Продається новобудова для сімʼї в м. Снятин. 5 кімнат, ванна, кухня, кладовка, гараж, підвальне приміщення, мансарда. В хаті проведено світло ( три фази), встановлено лічильник, є проектна документація. Стіни поштукатурені, утеплене перекриття, євро вікна. Приватизована земельна ділянка - 30 сотих. Є можливість зробити ставок. Гарне спокійне місце з видом на ратушу. За додатковою інформацією телефонуйте, з радістю відповім на всі запитання! 09******56 Настя

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається половину особняка Є гараж підвал сан вузол на першому поверсі великий зал сходова клітка та туалет на другому 3 кімнати та горище Вхід окремий Всі деталі по телефону 09******48

власник
Продається особняк
olx.ua

Продається два житлових будинки в центральній частині міста Снятин з приватизованими земельними ділянками по вулиці Кобринських. Перший будинок має 3 житлових поверхи. Загальна площа: 192,0 кв. м Житлова площа: 105,9 кв. м Будинок складається з 7 житлових кімнат, кухні, 2 ванних кімнат, 3 санвузлів, 2 гардеробних, 3 коридорів, балкона, 2 комірчин, стрих, двох сходових та котельні. Будинок продається з меблями. Стіни: цегла Фендамент: бутобетон Покрівля: оцинкове залізо Підлога: ламінат, паркет, плитка В будинку є газовий котел (DANKO) та котел для дров. Трьох-фазове електричне постачання. Бойлер. Вікна та вхідні двері металопластикові шумоізольовані та енергозберігаючі. Є газ, електрика, водопостачання, гаряча вода, каналізація, інтернет. Будинок надзвичайно затишний, гарно облаштований. Біля будинку є красиве велике подвіря з поставленою тротуарною плиткою, гарним газончиком та літньою терасою. Другий будинок одноповерховий. Загальна площа: 76,1 кв.м Житлова: 24,4 кв. м Будинок складається з 2 житлових кімнат, кухні, гардеробу, ванної, коридора, котельні та підвалу. Стіни: цегла Фундамент; бутобетон Покрівля; оцинкове залізо Є газ, електрика, водопостачання, гаряча вода, каналізація. Документи всі в порядку, земельні ділянки приватизовані. Біля будинка розташовані: Гараж на два автомобілі, 2 сараї, простора оранжерея, стайня та огорожа. Є свій великий сад, город, коптильня, вуличний санвузол. Біля будинку близько розташовані; Церква, ринок, магазини, аптеки, ресторани, нова пошта, автобусна зупинка. Вулиця повністю заасфальтована, чудові сусіди та приємна атмосфера.

Продається  два житлових будинки в м. Снятин за ціною одного.
olx.ua

Продаю будинок з господарськими спорудами у м.Снятин (вул.Млинська) В будинку три кімнати, веранда, кухня, кладова, пивниця. На подвірї є літня кухня, стодола та навіс для авто, криниця. З комунікацій світло і газ. Город 10 сотих, сад 11 сотих. Загальна площа ділянки 29 сотих. Будинок 10 на 11 метрів. Матеріал саман. Будинок в житловому стані. Можливий обмін на квартиру земельну ділянку в горах, автомобіль чи інші транспортні засоби. Всі додаткові питання по телефону. Продаж від власника без посередників Договірна ціна.

власник
Будинок з домогосподарством продаж обмін
olx.ua

Якщо плануєте купити нерухомість в м.Снятині і вагаєтесь з вибором, то радимо відвідати місце розташування нашого будинку за адресою вул Стефаника 47, гарантуємо що ви буде в захваті від мальовничого виду і якості побудови. Поруч в пішому доступі знаходяться вся необхідна для життя інфраструктура : снятинська центральна районна лікарня, супермаркет АТБ, міська ратуша, ліцей, автовокзал та інше. Будинок виконаний з червоної цегли товщ. стін 380мм, з підведеними комунікаціями , гаражем прибудинковою ділянкою 20 сот., наданий адресний номер 47 що в м. Снятин по вул. Стефаника . Зручна транспортна розвязка. Тел. 06*******11 Ірина

Продам будинок центр м.Снятин та ділянка 20соток
olx.ua

Будинок знаходиться у м,Снятин.по центральній дорозі,біля поста ДПС(Кулачин.)навпроти АЗС.Дві кімнати та коридор,є літня кухня,та госп.будівлі.В будинку давно ніхто не живе,тому потребу ремонту.Є світло(лічильник винесений на вулицю,газ ,вода.

власник
Продається будинок.
olx.ua

Будинок на два поверхи, зручне планування з можливістю змін для нових господарів. Перший поверх готовий для нанесення фарби чи обоїв, підлога під нанесення лаку (паркет дуб), коридор і кухня для плитки чи ламінату, санвузли- тепла підлога і плитка. Другий поверх потрібна заміна вікон ( перший пов замінені)Світло проведене по усіх кімнатах. Газ підведено. Є усі належні документи ( газ, світло (три фази), земля). Немає опалення і води. Тихий і спокійний район, добрі сусіди.

власник
Будинок особняк у Снятин
olx.ua

Продам будинок у м.Снятин вул.Касіяна. Будинок у житловому стані, частково з меблями. У будинку є світло, газ, вода, індивідуальне газове опалення + є кахельна піч. Площа 10 сот. і город 8сот. Торг присутній.

власник
Продається будинок
olx.ua

Популярні запити