Продається добротний будинок в с. Велика Яблунівка по вул. Чикаленка. Будинок загальною площею 67 кв м побудований із білого силікатного блоку, фундамент бутовий, перекриття даху – шифер, підлога дерв’яна. В будинок підведена вода з власного колодязя, встановлений бойлер, газовий котел та альтернативний варіант опалення – діюча груба. В будинку є всі зручності для комфортного проживання. На території двору побудовані хоз. споруди, а саме сарай, літня кухня газифікована, погріб, гараж, літній душ та сан вузол. Висаджені фруктові дерева, кущі та ягоди. По периметру двір огороджений металічним забором. Будинок ідеально підійде, як для проживання так і для відпочинку, оскільки навколо свіже повітря та поряд річка. До зупинки електрички 10 хв прогулюючись.

Євгена Чикаленка
rieltor.ua

Продається кирпичний двоповерховий будинок, другий поверх не жилий. Дубова підлога , склопакети, металеві вхідні двері, встановлено 3ьох фазний лічильник, індивідуальне електроопалення і пічне. Вода підведена в будинок. Баня, сарай, подвал, гараж, колодязь, сад, виноградник, копанка, город 25 соток . Поруч ліс. Будинок придатний до житла і як дача. Вся детальна інформація по телефону. Торг. Телефон: 05******93

власник
Продам дачу. Село Мале Старосілля Черкаської області.
olx.ua

Продається будинок Черкаська обл. Село Плескачівка. Центр села, на участку будинок, літня кухня, сарай, гараж, погріб, криниця.

власник
Продам будинок з участком
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок , гараж , літня кухня , сарай , баня , сад , город , 50 км від м. Черкаси. Залізнична зупинка 500 метрів. Асфальтована дорога до самого будинку.

власник
Будинок с. Носачов
olx.ua

Продається будинок в с. Березняки (10км від м.Сміла) по вул.Щорса. Будинок розташований не далеко від центру села,на правильній прямокутній ділянці. В будинку 4 кімнати,суміжно-прохідного планування. 2контурний газовий котел,тепла підлога,замінені м/п вікна. В дворі: гараж,добротний погріб,криниця,літня кухня велика,в якій встановлений конвектор,літній душ,с/в,господарські споруди,та муровані вуличні плити,велика територія для зони відпочинку. В двір 2 вїзди: центральний та для хозробіт( де знаходиться септік) До будинку земельна дільнка-0.42га в кінці якої річечка . Чудові тихі сусіди. Деталі за телефоном.

Продаж будинку в Березняки
olx.ua

Продається газифіковане домоволодіння с.Тернівка, Смілянського району. 2-х поверховий будинок з усіма удобствами загальною площею 124,5 кв.м. літня кухня з верандою, сарай, гараж, баня, навіси, господарські приміщення, криниця, погріб, садок з фруктовими деревами. Приватизована земельна ділянка площею 0,559 га. Огород до річки. За детальною інформацією звертатися за тел. 09******33 Григорій Григорович.

власник
Продається газифіковане домоволодіння с.Тернівка, Смілянський р-н.
olx.ua

Продається будинок в с. Будки, Смілянський р-н, Черкаської обл. Два поверхи, пічне опалення, електрика, гараж на першому поверсі. Ділянка 6 соток.

власник
Продам будинок, с. Будки
olx.ua

Продаж гарного будинку в с.Носачів із зручностями всередині, що розташований на ділянці 0.25га. Будинок площею 90.3м2, складається із веранди 22м2, передпокою 21.8м2, двох окремих спалень-17.9 та 14.5м2, кухні 5.4м2 та санвузла 2.9м2. Вікна по будинку- металопластикові. Опалення- електричне та пічне. Дах-шифер. На другому мансардному поверсі будинку можна облаштувати додаткові кімнати. Водопостачання- скважина з насосом. Підігрів води- бойлер. Із веранди є вхід до погреба та перехід у літню кухню, що придатна для проживання і складається з двох кімнат(пічне опалення). На подвірʼї знаходиться гараж із оглядовою ямою та споруди для ведення господарства. Поряд із будинком- фруктовий сад, город. Кадастровий номер оформлено. Неподалік домоволодіння- ставок та невеликий ліс. До найближчого магазину- 500м, до зупинки автобуса- 1 км, до зупинки дизеля(слідують до ст.Т.Шевченка , Черкас) та школи- 1.3 км(звозить дітей шкільний автобус ОТГ). Ціна 16200д., торг.

Продам будинок із зручностями, 90.3 м2
olx.ua

Продається будинок Сміла с. Плоске Площа 73,1 Загальна площа двору і городу 15 соток. Двір асфальтований, затишний. Влітку має тінь від винограду. У дворі є літня кухня, гараж, погріб, криниця та будівельні споруди. Централізоване водопостачання, газ, світло (на все встановлені лічильники) Простора світла велика кухня у хаті, Газова колонка, котел. Також є ванна і туалет у будинку. Замінені вікна на склопакети, будинок в стадії початкового ремонту. Поряд знаходяться магазини і зупинка громадського транспорту.

власник
Будинок Сміла Плоске 73,1 кв.м.
olx.ua

Продається дачний будинок в кооперативі. Хутір Шевченка. Дуже мальовниче і тихе місце, літом справжня краса. Поруч ліс і 2 озера. Будинок цегляний. В середині обшитий деревом (дуб). Опалення пічне, зимою не холодно. Є камін. Фактично в будинку 3 поверхи: підвал/гараж, перший поверх - 2 кімнати і 2 поверх - 2 кімнати. Біля будинку є криниця з насосом. Якщо одразу не відповім на дзвінок, пишіть Вайбер, Телеграм за тим же номером.

власник
Продається дачний будинок. Хутір Шевченка
olx.ua

Будинок по в. Шевченко 17 (Кавказ). Є гараж, сарай, погріб, літня кухня, бесідка, баня і душ, криниця, садок і город, до електрички 5 хвилин. До Сміли 5 км. Опалення пічне і газове.

власник
Хата в с. Велика Яблунівка.
olx.ua

Продам газофікований будинок 53.1 м.кв. який розташований на ділянці загальною площею 25 соток. Будинок знаходиться 500 м від центру села Мала Смілянка. На подвірї розташована газефікована літня кухня, гараж, сарай, погріб. В будинку газове та пічне опалення . В хату заведена вода , всі зручності в будинку . Швидкісний інтернет.

власник
Продам будинок  або обміняю на 1,2,3 кімнатну квартиру з доплатою.
olx.ua

Продається житловий будинок, в с. Залевки, пров. Зоряний 9, (біля контори колгоспу), з приватизованою земельною ділянкою 0.25 га. Будинок із шлакоблоку 45.2 м², має кухню, спальню, коридор, веранду. Також має господарські та побутові будівлі і споруди: літня кухня, сарай, погріб-підвал, нова альтанка (бесідка), гараж, дровник, криниця, літній душ, фруктові дерева, за 30 м асфальтований підїзд. В будинку є вода, каналізація, світло, інтернет, пічне опалення, частково встановлені металопластикові вікна, сигналізація. В будинку залишуться меблі для проживання. З документами на будинок і землю повний порядок. Від будинку до центру м.Сміла - 6 км або 8 хв на авто.

власник
Продам будинок в с. Залевки (тихий центр)
olx.ua

В селі Сунки Смілянського р-ну продається доглянуте дворище загальною площею в 41 сотку, з них 14 соток орної землі. Будинок охайний, утеплений, до 100 м2 (10х13), 81го року будівництва. 3 кімнати, санвузол, кухня, коридор, веранда холодна, альтанка, оздоблена вагонкою. Опалення грубою та газом. Є інтернет. Стан будинку привабливий, просторий, повністю готовий до заселення нових власників. Господарі все планували та робили для себе, але життя вносить свої корективи, змінюючи подальші план та майбутнє. ТОму все є, як для проживання, так і для ведення сільсього господарства. Є літн кухня з газом та підвеженою водою та каналізацією. Є конвектор газовий. Є ще одна літня кухня з плитою на дровах, сараї, прибудова для гаража під одним дахом. Свинарник та курятник, 2 погріби. Криниця з мотором забезпечить чистою корисною водою. Тиха спокійна місцинка для відпочинку від міської метушні. 500м до зупинки, 1км до мазагину. Поруч школа, за 800м садочок. 8км до Сміли. До Ваших послуг довірена особа власника Надія Миколаївна, ЧЦН «Асистент» При неможливості додзвонитися, звертайтеся на вайбер за тим же номером. Мобільний звязок не завжди якісний. Дякуємо за розуміння.

Продам будинок  Сунки Сміла №171
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира (1поверх двоповерхового будинку) в селі Малий Бузуків-20 км. від Черкас. Загальна площа 52,4м², утеплена ззовні. Автономне опалення- дровяне (піролізний котел)+ електричне(теплий плінтус). Центральне водопостачання та водовідведення.Квартира в жилому стані . За помешканням закріплений підвал, а також велика прибудинкова територія , на якій розташовані гараж, сарай для дров , малинник, альтанка та деревяна гойдалка і маленька грядка. В 50-ти метрах від будинку знаходиться 2 сотки городу, на якій розміщені літня кухня, сарай з підвалом, курник. Чудове місце для пасіки, так як поряд дуже багато акацій. В двох хвилинах ходьби знаходиться сосновий ліс , в 700 метрах - протікає річка Тясмин. Магазин - в 100 метрах. Дуже гарне , затишне місце з гарними сусідами. Ціна 11 000$. Можливий продаж по сертифікату єВідновлення За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами 06********49 09********03 Олег

власник
Квартира в селі Малий Бузуків
olx.ua

Продається будинок в с.Балаклея загальна площа 68.7 на території домоволодіння знаходиться літня кухня,гараж,сарай,літній душ,криниця,погріб,підвал,газове опалення.Затишна вулиця поряд ліс магазини зупинка автобуса траса Сміла- Київ,до м.Сміла 10 км.Реальному покупцю торг.

власник
Продається будинок.
olx.ua

Ексклюзивна пропозиція від АН "Магазин Нерухомості " Пропонуємо придбати дачу в пасічно-садовому кооперативі НЕКТАР, який територіально відноситься до села Сунки Смілянського району Черкаської області. Пропозиція унікальна географічним положенням та історією цього краю. Інформація про дачу: 7,5 соток землі з будиночком 7 на 10 (загальна площа 70 кв. метри) з силікатної цегли, частково замінено вікна на металопластикові. Будинок має велику веранду 6,5 на 7,5 метри. Гараж, льох глибиною 2 метри. Окремо побудована бесідка з дерева 4,5 на 3,5 метри. Є душова, туалет, дровник, накопичувальний бак для поливу городу та колодязь глибиною 12 метрів, вигрібна яма на куб. Електрика трьох фазна. В будиночку є плита та камін, що дає можливість проживати на дачі взимку. Сад нараховує велику кількість дерев та кущів. Продаємо в звязку з переїздом власників за кордон, тому більша кількість меблів та техніки залишається нашим покупцям. Відстань від міста Сміла -13 км., від Черкас-43 км. Телефонуйте і я з задоволенням продовжу розповідати про цю дивовижну дачу, домовимося про перегляд. Нехай наша пропозиція стане кращим Вашим вибором.

Продаж дивовижної дачі в Сунках Смілянського району
olx.ua

Пропонуємо до продажу чудовий дачний будинок в мальовничій місцевості с. Будки. Земельна ділянка становить 6 соток, насаджені фруктові дерева та кущі. Будинок має 2 поверхи, розміщено 3 кімнати, кухню. На 1 поверсі є гараж, сарай з підвалом. Воду використовують з колонки. Опалення пічне: плита з грубою та дровяний камін. Поряд дубовий та сосновий ліс. В сусідніх дачних будинках господарі проживають круглий рік. Є автобусне сполучення до самого дачного кооперативу. Вартість даного будинку становить 10 000 доларів. Комісія АН.

Продаж дачного будинку
olx.ua

Пропоную придбати добротний дім в с. Костянтинівка, який знаходиться за 5 км. від м.Сміла по вул. Шевченка в районі школи. У будинку є 5 просторих кімнат, кухня, вітальня, роздільний санвузол. Всі меблі залишаються новим господарям. Земельна ділянка 0,15 соток, гараж, літня кухня, сарай. Ціна 22 500 доларів. Комісія АН.

Продається чудовий будинок у передмісті.
olx.ua

продається дача в мальовничій місцевості, розмір будинку 6х8, цокольний поверх це гараж та майстерня, 1-й поверх веранда/кухня та 2 кімнати, мансарда вільне планування. Гарне пічне опалення, в одній з кімнат камін. Ділянка 8 соток межує з лісом, неприватизована. Підійде для проживання, відпочинку, еко-туризму, знаходиться біля хутора Шевченка, 45 км. від Черкас якщо через Смілу, іншим шляхом 35 км. Чисте повітря, ліс, озеро.

власник
Продаж дачі неподалік с. Сунки в коопер. Нектар
olx.ua

Пропонуємо до продажу будинок, що знаходяться в с.Балаклея Черкаського району по вулиці Миру. Дім має 3 кімнати, кухню, санвузол, веранду, комору. Опалення газовий конвектор, вода з криниці заведена в будинок. На території двору господарські споруди: гараж, сарай, майстерня, літня кухня, погреб, криниця. Рівна земельна ділянка розміром 25 соток, яка виходить до ставка, що є хорошою зоною для відпочинку і риболовлі. Вартість даного обєкту становить 9 500 доларів. Комісія АН.

Продаж будинку в с. Балаклея
olx.ua

Продається гарний будинок , має чотири жилі кімнати також ванна , кухня, коридор та веранда,всі необхідні умови в будинку , замінено вікна та двері , швидкісний інтернет,всі хоз.постройки погреб, колодязь,2 каналізації, не великий гараж ,2 сараї , басейн ,двір доглянутий обгороджений метало профілем ,біля будинку город Ротмістрівка .

власник
Продається будинок.
olx.ua

Продаж будинку - дачі в с .Велика Яблунівка( р-н Веселий Кут). Загальна площа будинку -68 м2 Площа ділянки--0.20га. В будинку 1 кімната та кухня,вихід у великий,просторий гараж. Простір- після будівельників,що дасть змогу зробити дачу на свій смак. Лічильник-3 фази. У дворі криниця, сад. Вся територія загороджена гарним та міцним парканом.Все замикається на ключ. До будинку додається гарна територія,правильної прямокутної форми,орної землі. Відмінний варіант для тих ,хто шукає спокійне та тихе життя. Поруч річка та дивовижні краєвиди. Деталі за телефоном. Перегляд в зручний для Вас час.

Продаж Дачі-будинку Велика Яблунівка
olx.ua

Пропонуємо до продажу будинок в с. Балаклея Черкаського району, поряд з трасою Черкаси - Київ. Дім має 4 кімнати,санвузол, веранду. Опалення комбіноване: газові конвектори, та пічне ( груба ). Меблі та техніка залишаються новим власникам. Земельна ділянка 50 соток, родючий грунт. У дворі літня кухня, гараж, погреб, криниця. Вартість даного будинку становить 16 500 доларів. Комісія АН.

Продаж приватного будинку
olx.ua
1 - 24 з 32 результатів

Популярні запити