Продам дом в жилом состоянии Газ свет вода Удобства в доме и во дворе Тихий участок в близи есть речка природа очаровательная На участке есть гараж, хоз постройки,заезд для авто,огород. Все удобства в доме и на улице. Два варианта отопления что немало важно в наше время)

власник
Продам дом с удобствами
olx.ua

Продам свій будинок (можливо за сертифікат) з меблями 80 кв.м. - 4 кімнати, опалення газове. В будинку туалет, ванна кімната, душова кабіна, холодна і гаряча вода. Будинок утеплений, пофарбований, енергосберігаючи металопластикові вікна Veka Криша металочерепиця, великий утеплений чердак з можливістю облаштування ще двух кімнат на другому поверсі. Земельна ділянка 8 соток. Літня кухня зєднана з будинком критим переходом. Кухня має дві кімнати, опалення газове, батареї, тепла підлога-водяна і електрична. Дровяний камін. Баня, зєднана з літнєю кухнею, має парилку, моєчну кімнату, душ, туалет. На подвірї є гараж, погріб, бесєдка, навіс для авто. Двір вистелений бруківкою. Також є скважина, насосна станція, зливна яма з переливом, вуличний туалет. Огород з садом, фруктовими деревами і кустарниками, трояндами та туями. Будинок і кухня укомплектовані меблями, які включені у вартість. Ціна 1950000 грн. сертифікат

власник
Продам свій будинок в смт Слатино Дергачівський р-он Харківської обл.
olx.ua

Продам добротний будинок в Слатино, МПО вікна, пішки 7 хвилин від станції Слатине, рівна дорога, будинок має 4 кімнати і одну маленьку, флігель окремо стоїть на території на фото він видно, в ньому душова кабіна. Як будинок так і флігель житлові з газом, вода в будинку, великий доглянутий город, сад, льох, господарські будівлі добротні.

Продам добротний будинок 67м2 в Слатино
olx.ua

Срочно!!!! Продам дом в Харьковской области. Пгт-Слатино . есть не большой торг. Дом 52 кв.м. на 3 комнаты. Участок 15 соток-приватизированый. На участке есть гараж,походной погреб, хоз-постройки. Дом под ремонт. Показы по договорённости. Марина 09******44 09******59

Срочно продам дом в Слатино
olx.ua

Продаж будинку в смт. Слатине . 75 кв.м.. 3 кімнати,добудовані кухня та ванна кімнати. Новий дах, суцільний по всьому будинку.Всередині - під ремонт. Паркан, приємна земельна ділянка 10 сот. Продаж у звязку з переїздом.

Продаж будинку в Слатине
olx.ua

жилое состояние дома, летняя кухня, походной погреб, отопление печное!! газопровод от дома проходит 5метров, вода от дома 30метров КОЛОДЕЦ. ТУАЛЕТ-ДУШ на Улице. Сад фруктовые деревья Яблоня, Груша,Абрикос, Вишня, Виноград, Смородина ,Крыжовник , Клубника... ЦЕНА ДОГОВОРНАЯ!!

власник
частный дом "Свой"
olx.ua

Продам будинок в сел. Слатине Дергачівської громади Харківської області. Будинок знаходиться в центрі селища.

власник
Продам будинок в сел. Слатине Дергачівської громади .
olx.ua

Популярні запити