Продам будинок в селі Скибин до Броварів 5км. Будинок добротний чудовий молодий сад.Криша евро.Баня альтанка, хоз.постройки.,Гараж. Усі комунікації.

Продам будинок в селі Скибин Броварський район.
olx.ua

Будинок, дача, в Садовому Товаристві Академсади Броварского района. Ділянка 6 соток. Будиночок в житловому стані, 2 кімнати, кухня, санвузол. В кухні і ванній тепла підлога, є піч груба, опалення дровами. До міста пів часа їхати маршруткой. Дзвоніть розповім детальніше.

Продам будинок в Броварському районі
olx.ua

Продам дачу в Броварському районі СТ"Прилісся". Будиночок на дві кімнати 30м.кв.Світло в будинку, свердловина. Туалет на вулиці. Земельна ділянка 5.5 соток. На ділянці є фруктові дерева, сортовий виноград. Чудове місце для відпочинку біля лісу. Цілодобова охорона території. Поруч магазин та зупинка на Київ.Без торгу. Без додаткових витрат. Ноторіальні послуги та податки входять у вартість.Телефонуйте в будні дні після 20-00,або суботу та неділю в будьякий час.

Продам дачу СТ"Прилісся. ціна-15000у.е
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок триповерховий з підвалом по периметру та гаражем. Ділянка 30соток. Огорожа бетонні плити . Двое вїздних воріт. На території гараж склад та господарська будівля. Допомога з орендарями.

власник
Будинок в Скибині (30 соток). Можливо під будинок для літніх.
olx.ua

Продається одноповерховий будинок, СТ Родзинка, Броварський район (найближче селище - Скибин). Рік будівництва - 2019-2020. Відстань до Броварів (ТЦ Термінал) - 12км, відстань до м.Лісова - 25км. Загальна площа - 136м2, план-схема на фото. Площа ділянки - 10 соток, правильна форма, вже вирівняний, участок кутовий. Тип стін - цегла. Тип покрівлі - металочерепиця. Септик, свердловина - 35м. На участок заведено 15кВт електрики. Інтернет - оптоволокно. Участок повністю огорожений (фасад з воротами - металевий, решта бетон). Документи на землю та будинок. Будинок введено в експлуатацію. Вулиця заселена, люди проживають цілий рік. Тихе місце. Військових дій не було. Об"єктів інфраструктури поблизу немає. Без комісії. Власник.

власник
Продам будинок Броварський р-н, Київська обл СТ Родзинка
olx.ua

Продам будинок в селі Скибин до Київа 12км.32сот,гараж великий, можна під Сто, фасадний участок чудовий молодий сад.Будинок утепленний евро криша.До зупинки 5хв.Супер маркет АТБ.Усі зручності, паркет,евро вікна,меблі техніка, два котла ,для великої Родини До Броварів 6км.,центральна траса Чернігів-Київ т.06********87

Продам будинок в селі Скибин, 32сот.участок.
olx.ua

Продам 2 эт. дом в с. Скибин Броварского района. Дом 300 м2, под чистовую отделку, на каждом этаже по 3 отдельные комнаты, большая гостинная,2 с/у кирпич, крыша шифер, перекрытия ж/б, окна м/п. 380кВт, газ подведен и подключен, скважина.гараж. Участок 15 соток с летней кухней в которой 2 комнаты, с/у, газ, вода. выгребная яма,погреб, хоз.помещение. Участок огражден, автоворота.

власник
Продам дом с. Скибин
olx.ua

Популярні запити

Географія Скибин