Продам будинок разом з земельною ділянкою в селі Антонів Сквирський район. Будинок 70кв.м. Дві кімнати, кухня, окремо зберегли піч, та плиту, опалення пічне. Нова електрична проводка. Будинок будували з екологічного матеріалу глиняний саман. В будинку літом прохолодно а взимку тепло. Ділянка 40 соток , садок , город. У дворі є криниця. Ділянка огорожена забором, дорога асфальтована. Будинок можна використовувати як для постійного проживання так і під дачу. В селі є магазини, чудове молоко голандських корів. 15 км районний центр Сквира , в якому є лікарня , аптеки, супермаркет АТБ, Фора.

можливий продаж по єОселя
Першотравнева, 4
rieltor.ua

Продам будинок в мальовничому селі Шамраївка. 25 км від Білої Церкви та 100 км від Києва. -Будинок з шлакоблока обложений білою цеглою -Загальна площа 94 кв.м. -4 кімнати -Газове автономне опалення -Є санвузол(сумісний) -Вода заведена в будинок -Криниця в дворі -23 сотки землі -Є лежанка(опалення дровами) -Великий цегляний гараж,сарай,льох -Залишаються всі меблі та техніка В будинку всі комунікації-газ,вода,світло.Є всі лічильники. Будинок розташований в центрі села.Гарне місцерозташування.Поруч магазини,школа,аптеки,зупинка,ліс,річка,озеро.Поруч живуть гарні сусіди. Автобуси в місто кожні 30 хв. Документи готові до продажу.Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Ювілейна
rieltor.ua

Продається цегляний будинок в Пустоварівці. В будинку 3 кімнаті по 13м2, кухня, є газ, і піч. Біля будинку є криниця, погріб, туалет на вулиці. Є сад. Ходять маршрутки до Білої Церкви. Звоніть!

Лісова
rieltor.ua

Продаж будинку в селі Шамраївка, що в 18 км. від Білої Церкви. Будинок розташований в самому центрі села. Поруч зупинка громадського транспорту, магазини, сільська рада, церква. Земельна ділянка площею 27,7 сотки. Будинок загальною площею 89,3 м2, жилою 49,1 м2. Має три окремих кімнати, сіни, коридор, комору. В будинок заведений газ ( газові конвектори) та робоча груба та світло. У дворі є криниця. Висаджено фруктовий садок. Ціна 15000$. Пропозиція від АН Злагода.

Городище
rieltor.ua

Продається 1/2 будинки та земля в місті Сквира, Білоцерківського району. У будинку проведено та підключено газ, каналізація, піч. На території ділянки, сарай сад та город. Стан житловий, не занедбаний, люди жили, доглядали землю. У самому будинку потрібно робити ремонт, але дах не тече! З усіх питань дзвоніть, торг доречний.

Ступницкого, 29
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру по вул Максима Рильського, біля парку Майже таунхаус, , тому що: 1 поверх, свій окремий вхід, бонус- госп споруда, для зберігання інвентарю, мото/ вело. Може бути під магазин, вікна виходять на вулицю Окремо в продажу є гараж у дворі Для деталей телефонуйте Індивідуальне газове опалення

2к квартира в центрі міста, без комісії
olx.ua

Участок 12 соток. На нем расположены сельхоз пристройки (дерево/саман), погреб, и часть небольшого одноэтажного дома. Дом, старый, нежилой, под капитальный ремонт. Без удобств, газ не проведен. Вода во дворе . Есть возможность подвести газ и воду в дом. 100 км от Киева. На рисунку 5 изображен сам участок, его форма. На рисунку 4 план части дома (правая часть очерчена красными линиями).

власник
Часть дома с большим земельным участком
olx.ua

Продається будинок в селі Шамраївка, Київська область. На території є сарай, погріб, садок та город. Біля будинку є криниця. В будинку 3 кімнати, є піч та газове опалення. Дорога асфальтована, до центру села 15-20 хвилин пішки. Біля будинку ліс.

власник
Продаж будинку. Шамраївка
olx.ua

Продам дом в центре села Шамраивка, Белоцерковский район, Киивской области. Площадью 105 метров кв., отопление газ. Есть летняя кухня, сарай, причепа, во дворе колодец. 700 метров от дома речка. Земельный участок площадью 17,5 соток. Торг.

власник
Продам дом в центре села Шамраевка
olx.ua

Продам будинок( обкладений цеглою) с.Домантівка (Білоцерківського району) . Є газ, криниця, господарські будівлі та споруди, землі 55 сот.В селі є магазини, фельдшерсько-акушерський пункт.

Продам будинок с.Домантівка( 4 км. від м.Сквира)
olx.ua

Продам дім із землею 91 км ві КП Київа по Одесскій трасі, велика ділянка, двір 25 соток , город 23 сотки . ВСЕ ПРИВАТИЗИРОВАНО. Хазяїн. Дім глинобитний, підлога -земляна. Потребує хазайської руки. Є електрика, піч, грубка. Газ не проведено, є по вулиці. Є ліжка, шафи, холодильник, плита. Туалет цегляний у дворі. Колодязь розташований ліворуч від входу у двір. До м. Сквира 13 км. В селі є магазин. Дім знаходиться з одного боку біля траси на Житомир, Попільню. Дуже гарна місцина. Нотаріальне оформлення за рахунок покупця. Перегляд за попередньою домовленістю.

власник
Дім / земельна ділянка в с. Малі Єрчики Малі Єрчики
olx.ua

В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄМО. Продається будинок 4 кімнати, коридор, кухня, ванна. На території будинку: літня кухня, погріб, сарай, гараж. Всі комунікації підведені. Дет. за тел. 09******90.

власник
Будинок продаж Сквира
olx.ua

Продам від власника (без комісії) цегляний будинок у дачному кооперативі м.Сквира (міжколгоспбуд). У будинку 2 кімнати, прохожа, веранда, погріб (цегляний, у будинку). Опалення пічне, світло. Цегляна господарча споруда позаду будинку на два приміщення (комора, обора для тварин), горище. У дворі є власна криниця, садок, город, на відстані 200 м ставок. Загальна площа земельної ділянки 0,06 га

Продам дачний цегляний будинок, 0,07 га (власник)
olx.ua

Продам будинок село Пищики 10 км від м.Біла Церква, будинок деревяний, глиняний, обшитий сайдингом, бетонні поли, 3ри кімнати, 55м2, кухня 10м2, зручності в будинку, свердловина, колодязь, вигрібна яма, сан.вузол кахлі, робоча стінка на кухні- кахлі, вікна мпв, жилий косметичний стан, опалення комбіноване парове та твердотопливне, є лежанка. Земельна ділянка 47соток, є окремий виїзд, можливо 10-15 соток продати окремо під забудову, розташування дозволяє. Дах шифер 10 років, фундамент гарний. Є молодий садок. Ціна 24500дол.сша . Поряд зупинка, магазин.

Продам будинок с.Пищики
olx.ua

Продається дворівнева квартира з автономним опаленням у місті Сквира.Перший поверх утеплений по периметру, має 2 кімнати,кухню та санвузол.На другому поверсі є дві кімнати та кладова. Також є добудована і узаконена віранда. Опалення-газове(двоконтурний італійський котел).Заведена вода,каналізація-вигрібна яма .Всі комунікації нові, узаконені,є план.Вікна металопластикові ,нові вхідні двері. Загальний стан квартири жилий,під свій ремонт.Також є літня кухня,гараж,невелика земельна ділянка під будинком.Окремий вхід та заїзд для машини.

Дворівнева квартира з АО
olx.ua

Продам частину будинку Цегляну, 3- ри кімнати, кухня, є місце для сан.вузла, в будинку зручностей немає, але вода заведена. Двір спільний, колодязь також спільний. В будинку залишається частково меблі, гарний город.Поряд ставок. Гарна транспортна розвязка, будинок не далеко від траси Б.Церква -Сквира. Стан жилий можна заїхати та жити .

Продам частину будинка с.Шамраєвка
olx.ua

Продам частину будинку в центрі міста 56 кв метров, 6 соток города. Вул. Молокова.

власник
Продам будинок із земельною ділянкою
olx.ua

Продаж будинку В с.Городище -Пустоварівське.Білоцерківський район Ціна 12 500$ Пропонуємо вашій увазі будинок де панує домашній затишок, спокій та комфорт . Будинок загальною площею 70м. Будинок цегляний. В будинку 4 житлові кімнати . Всі кімнати просторі, світлі та правильної прямокутної форми. Кухня - 5,6 м; Веранда, дві кладовки,коридор. Опалення двох видів : газовий котел , та є пічне опалення. Родзинкою даного будинку є лежанка . Земельна ділянка : 25 соток під будівництво та 18,9 соток під город. Земля приватизована В будинок заведені такі комунікації : газ, світло, Каналізація яма .Є туалет в будинку. На подвір’ї є такі господарські споруди:два сараї ,погріб ,гараж ,власна скважина. В селі є школа, садочок, церква, лікарня,5 магазинів, річка. Автобуси до Білої Церкви ходять 6 разів на день . До Білої Церкви -25 км До Києва - 90 км Ви ще думаєте ? Телефонуйте 09******91 Світлана .Купуйте будинок вашої мрії

Продам Будинок у селі Гор.Пустоварівка
olx.ua

Будинок в місті Сквира. Ділянка 11 сотих. Асфальтована дорога. Газ. Піч. Перетягнуто стіни з сіткою, зроблено парове опалення, що працює від груби. Замінені вимикачі світла та розетки. Метопластикрві вікна. Пол в гарному стані, навіть не рипить, покрашений. Два погрібника. Літня кухня до якої підведено газ. Сарай. Город не оброблений.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продається будинок, в м. Сквира, заг. площею 83.2м.кв., житлова 49.6м.кв., коридор 5.5м.кв., столова 10м.кв., веранда-кухня 18.1м.кв., санвузол. В будинку три кімнати: 19.2, 16.8, та 13.6м.кв.. Висота стелі 2.78.. Стіни ізвесткові блоки, плюс цегла, дах шифер, вхідні двері броньовані, підлога дерево, вікна металопластикові. Автономне опалення газовий котел, плюс піч-груба, гаряча вода бойлер, стіни та стелі шпалери, централізоване водопостачання, своя каналізація, електрика. Будинок взимку теплий, а влітку прохолодний. Літня кухня з газопостачанням, електрикою. Сарай, погріб, бесідка, бетоновані доріжки, відмостка, надвірний туалет. Житловий стан. Залишаються меблі, тюлі, килими, килимові доріжки, холодильник, пральна машина. Землі 7 соток, металеві ворота, хвіртка, металевий паркан, металева сітка. Поряд магазин, дит. садок 200 метрів, озеро 200 метрів, до центру міста, магазину "Фора" та "АТБ", Фори 15-20 хвилин, до школи та спорт. школи , дитсадочка10-15 хвилин.

Продається будинок.
olx.ua

Хата в центрі села. По вулиці ходять маршрутки на Білу Церкву та Сквиру. Під забором,по вулиці проходить газова труба, а через дорогу водопровід. Криниця біля калітки. Дві окремі спальні. В хаті діючі піч, груба і плита на дровах. Газ з балону. Є погріб та сарай, дровник. За хатою заїзд. Город обробляється. Маєте питання, дзвоніть.

Продам хату в центрі
olx.ua

Будинок в привабливому місці с.Безугляки ~площа 70 м2 ~вода в будинку ~ділянка правильноі форми ~гараж сарай ~документи готові до продажу

Продаж будинку с.Безугляки/ участок в річку
olx.ua

Вашій увазі пропонується на продаж одноповерховий будинок незавершеного будівництва загальною площею 190 м. кв. , який розташований на приватизованій земельній ділянці, прямокутної форми, площею 28 соток. Будинок 2018 року побудови, стіни виконані із цегли, міжкімнатні перегородки цегляні. Продумане проектування передбачає: на першому поверсі тераса , вітальня, коридор , кухня, три спальні кімнати , велика зала, санвузол та технічне приміщення (наразі є можливість перепланування). Перекриття деревяне, є можливість зробити вихід на другий поверх. Дах перекритий в 2021 році якісною металочерепицею. Вода своя ( дві свердловини), одна для будинку( вода в будинок заведена і розведена в кухню та санвузол) інша для обслуговування земельної ділянки ( по всьому саду є виходи для підключення шланги) . Каналізація своя - септик з переливом. Електромережа 220 Вольт ( можливо підключити 380 вольт). Кабельний інтернет БКМ. Будинок будувався для себе, в тихому, затишному куточку. Ширина вулиці 30 метрів. Дорога засипана щебенем, в подальшому планується асфальтування . В двох хвилинах ходьби знаходиться ставок на якому можливо половити рибу або покупатися . Поруч розташована зупинка транспортного засобу ( на м. Біла Церква інтервал руху одна година). А також в м. Київ вранці та ввечері. Відстань до м. Біла Церква -22 км. На території домоволодіння ростуть молоді фруктові дерева та декоративні рослини . Також на території розташовані бесідка та деревяний вагончик з пральною машиною та електроплитою. В будинок закуплені газові конвектора, які вписані в технічну документацію , а також каркасний басейн на 21 куб з усіма комплектуючими. Вартість будинку 30000 у.о. З приводу перегляду телефонуйте 0-6-7-7-0-9-6-1-1-6 Максим АН Кайгород

Продам будинок в с. Тарасівка Фастівського р-ну
olx.ua

Продаж будинку в с.Руда. будинок на 2 входи загальною площею 100 м2. В будинок заведено світло, пічне опалення. Одна половина будинку придатна до проживання. Друга половина- потребує ремонту, тому, що в одній із кімнат була пожежа. Земельна ділянка загальною площею 25 соток. В кожній половині будинку є свої господарські споруди, а також- гараж, банька. Ціна 5500$. АН Злагода:‎09******30

Продаж будинку в с. Руда
olx.ua
123...5
1 - 24 з 113 результатів

Популярні запити