продам дом в селе Селыще Посёлок, 60 м квадратных, 3 В комнаты, газ свет и вода в доме, в шаговой доступности вся инфраструктура

Селище
rieltor.ua

Дом в Ульяновке. Без внутренних работ.Все врпросы по телефону. 09******44 Ирина.

власник
Продам дом в Ульяновке
olx.ua

Продам будинок в м . Семенівка,10 на 12 м,свіжий ремонт,зі зручностями,опалення газ,є також груба,4 великі кімнати,простора кухня,два входи,дві веранди.З питаннями дзвоніть(06******79)

власник
Продам будинок
olx.ua

Супер предложение! Лесковица, ул. Варзара - пол дома со всеми коммуникациями : центральный водопровод, газ, сливная большая яма - все работает , все подключено. Дом деревянный, обшелеванный, состояние советское. Огромное преимущество - свой отдельный двор, участок земли для садоводства, есть гараж, огромный полисадник, асфальтированный подьезд , рядом озеро Земснаряд, очень красивый вид - вид на купола Троицкой церкви. Документы в порядке, готовы для продажи. Торг уместен с реальным покупателем после просмотра. Приглашаем посмотреть этот дом!

Полдома, Лесковица, отдельный двор , все коммуникации!
olx.ua

Продам будинок в селі Жадове в доброму житловому стані. Зимою опалювався. В будинку всі металопластикові вікна. Для опалення є два котли, газовий і твердопаливний, піч, в дворі своя скважина, підведено три фази. Заготовлені сухі, колоті дрова для опалення на декілька років. Всі господарські будівлі в доброму стані. Є літня кухня, в ній дві груби, одна з вмонтованим алюмінієвим чаном 200 л для нагрівання води, інша з вмонтованими чавунними плитами, заведена вода, є бойлер та душова кабіна. На подвірʼї є омшаник для зимівлі бджіл. Приватизована земельна ділянка 0,50 га біля будинку, яка обробляється. Всі деталі за телефоном 06******26.

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Продается часть дома на Лесковице, вторая линия от озера Земснаряд. Осталось только покрасить стены. Отличное предложение, учитывая подорожание стройматериалов и работ. Расположен на участке 4,5 сотки, заезд для машины, двор подготовлен под укладку тротуарной плитки. Жилая площадь 50 м2 ( кухня-студия, спальня, совмещенный санузел, прихожая) и летняя терраса 12 м2 с выходом в сад. Под домой большой подвал. Все новые коммуникации и оборудование ( все на гарантии, газовый котел на 5 лет). Два вида отопления: двух контурный котел, дровяная печь ( с плитой). Дом утеплен. Экономный расход газа. Рядом отличная инфраструктура: остановка, магазины и др. До площади и Вала 10-15 минут пешком. ТОРГ УМЕСТЕН! Звоните! Организую показ! Ключи

Лесковица, Земснаряд, часть дома с терассой
olx.ua

Продам земельну ділянку і будиночок з найкращим розташуванням в селі Іванівка. Земельна ділянка 10 сот , на якій розташований будинок, ще 7 сот поряд на полі і 2 сот навпроти, біля невеличкої річечки. Обєкт знаходиться майже на початку села, чудовий доїзд, асфальтована дорога до самого двору. Ділянка кутова, навкруги багато місця. У дворі є погріб, колодязь, сарай і деревяний будиночок. Проведений газ, опалення в домі газо-пічне. Обєкт з дуже гарною перспективою для будівництва, або підійде як дача. Поряд дуже доброзичливі і порядні сусіди. Телефонуйте 09******16, з радістю організуємо показ.

Продаж будинку в с. Іванівка з найкращим розташуванням
olx.ua

Продам велику половину будинка з власним двором та огородом 5 сотих. В будинку 4 окремі кімнати + кухня, коридор та ванна. Зроблений євроремонт, тепла підлога. На підлозі ламінат та плитка. Опалення дровʼяне та газове. Для дровʼяного опалення прибудована окрема котельня з входом з вулиці . Велика двоповерхова прибудова у дворі де гараж, сарай . Також є добротний погреб. Господарям залишається вбудована кухня.

власник
Продам половину будинка
olx.ua

Дом кирпичный. 4 комнаты.требует косметического ремонта. М\п окна. есть заезд для машин.двор отдельный.погреб. 2 сотки земли каскадом на возвышенности.. Цена супер.!!!

Продам дом Лесковица\ верх\  91 м2
olx.ua

Продам 1/2 частину будинку у самому центрі міста. Евроремонт. Дровяге опалення,вода-свердловина,все на електриці працює,котел в грубі можно в без світла топити. 3 кімнати,2 коридори,кухня,сан вузол,та тамбур Тепла підлога від опалення. Хоз будівлі,земля 6 соток. Весь двір вкритий плиткою.

власник
Продам будинок квартира дом частина будинку
olx.ua

Продам якісний деревяний будинок 57 м.кв зі зручностями в хаті та з надвірними будівлями. 15 с землі. Село Прогрес ( бувшого Козелецького р-н) зараз Ніжинсікого, Чернігівської обл. На подвірї знаходиться: сарай, літня кухня, погріб, вбиральня. В будинку 3 кімнати + ванна кімната, в якій встановлений унітаз, пральна машина та ванна. Стан жилий, затишний і охайний. Просторий, квітний двір, є місце для авто, чистий удобрений город. Індивідуальне газове опалення, є піч, електрика, водопостачання/власна скважина. Будинок продається з усіма меблями. Зручне місце розташування в самому центрі. Поряд магазини, амбулаторія, зупинка маршрутного транспорту. Швидке оформлення. Документи готові до продажу. Один власник. Прописаних за цією адресою і не дієздатних - не має. Чекає на свого хазяїна і хазяюшку.

Продам будинок з усіма зручностями в селі Прогрес.
olx.ua

Большой светлый дом. 3 метра потолки, вода, газ в доме, 18 соток земли с домом(8 сад и 10 огород. Имеется сарай, летний душ, гараж для авто и мото техники(раздельный) и огромный зимний погреб. 5 мин пешком до центра, 10 до школы. В доме есть большая печь. Отопление: газ,печь и груба. Дом нуждается в ремонте. Дом находиться в очень живописном месте. Благодаря тому что дом построен на возвышенности, ему не страшны весенние разливы воды. Дом прекрасно подойдет для семьи с детьми, поскольку находится в 500-800 метрах от леса и , где есть ягоды и грибы. Так же на территории дома есть прекрасный сад, где растут фруктовые деревья. тел. 07******92, 07******76.

власник
Большой светлый дом
olx.ua

Продам дачу в садовому товаристві Заріччя. Двохповерхова, цегляна. Є робоча груба, вода- своя скважина. Доглянута ділянка, 3 сот., приватизована. Поруч живуть сусіди на постійній основі. До зупинки 5 хвилин. За більш детальною інформацією, телефонуйте. Ваш рієлтор, Антоніна.

Дача в СТ Заріччя, район Півці
olx.ua

Популярні запити