Мукачевський район. с. Поляна. вул. Курортна 35В, 35Г. Таунхаус. 2 поверхи. 70 м.кв., 2 сумісні санвузли (євродуш), грстьова, 2 спальні на другрму поверсі. Будинок збудований з керамоблоків, утеплений базальтовою ватою, перекриття монолітне. Дах з металочерипиці (виробництво Німеччина) Євроремонт. Повна комплектація. Всі комунікації. Опалення- електрокотел. Територія комплексу огорожена, цілодобова охорона. Поряд басейн, бювет з мінеральною водою Поляна Квасова. У селі влаштовані гірськолижні 2 траси: Ведмежа і Катерина. При необхідності пересилаємо відеоогляд. Телефонуйте. 110000 у.е. торг.

можливий продаж по єОселя
Курортна, 35 В
rieltor.ua

Терміново Продам будинок в м.Свалява по вулиці Ярослава Мудрого, два поверхи, 104 м2, газове опалення, вода та каналізація централізовані, житловий стан, меблі, земля 12 соток приватизована, виноградник, Ціна 65500$, Телефонуйте можливий торг. Тел.0662527737.

власник
Ярослава Мудрого, 34
rieltor.ua

Продаж — будинок, м.Свалява (Закарпатська обл). Загальна площа будинку 620 кв.м., три кухні пл.60 кв.м., ділянка 20 сот, розташований на в”їзді в місто зі сторони Мукачево. Додаьково можна купити ділянку 10 сот під тенісний корт чи басейн. Газифікований, електрика, вода (скважина), 3 санвузли, 4 спальні, 2 вітальні, 2 кухонні блоки, столова кімната, хол. Будинок будувався з огляду на те, що може бути розділений на 3 автономні кватири. Літня кухня зі всіма комунікаціями з можливістю переробити в баню. Опалення газове та твердопаливний котел. Артезіанська свердловина. Огороджена територія. Гараж теплий, під будинком, на 2 машини. Підвальні приміщення.Два заїзди до будинку. Два балкони,одна велика тераса, цоколь з додатковою ванною кімнатою, декілька погребів.. Продаж без меблів. Вартість екв. 180000 $.

Мукачівська, 100
rieltor.ua

Великий просторий будинок в Сваляві. Знаходиться на забудованій вулиці. Цегляний, 2 поверховий, є цоколь, в якому знаходиться два гаража. В будинку 6 кімнат, 2 санвузли, гардероб, кухня, просторі коридори, балкони. Вікна склопакети нові, підлога паркет, є внутрішні двері. Всі комунікації в будинку. Опалення газовий котел. В наявності батареї та сходи ( потрібно встановити). Великий сухий підвал. Є прибудова з окремою кімнатою та кухнею з комунікаціями. Землі 6 соток. Хороша дорога , поруч житлові будинки,

Молодіжна
rieltor.ua

Продається будинок загальною площею 94 м2 з 2 відкритими балконами та терасою в котеджному містечку "Wol green Polyan" в мальовничій локації з чудовими панорамними краєвидами на гори в с. Поляна за вул. Курортна. Код будинку - #36449509 • 2 поверхи; • новобудова; • здача в експлуатацію кінець 2024 р.; • дизайнерський ремонт; • індивідуальне опалення (електричне); • тераса; • балкон; • з меблями та технікою. Котедж здається з дизайнерським ремонтом, укомплектований технікою та меблями (ПІД КЛЮЧ). Планування з великою кількістю вільного простору. Обладнаний індивідуальним електричним опаленням, твердопаливним каміном, має власний двір з терасою та джакузі, а також паркомісце для автомобіля перед входом. У котеджі 2 окремі спальні кімнати з двоспальними ліжками та місткими шафами, а також кожна має вихід на балкон та ванна кімната у 2 поверсі. 1 поверх має простору кухню-вітальню поділену на функціональні зони та гостьовий санвузол. Кухня обладнана варильною поверхнею, витяжною вентиляцією, мікрохвильовою піччю та духовою шафою. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Курортна, 25
rieltor.ua

Продам будинок в Мукачівському (Свалявському) районі с. Стройне, урочище Гірки. Побудований із шлакоблоків, панельне перекриття, дах укритий (в 2009 році) польською металочерепицею. Біля будинку є земля 7 соток + 4.5 сотини технічної зони. До будинку підведена електроненергія з відповідними документами. В радіусі 15 м біля будинку є газова труба. Навколо будинку надзвичайно гарні краєвиди Карпат. Гарний варіант для тих хто бажає оформити інтерєр під себе в якісно побудованому будинку. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
Продам будинок (обєкт незавершеного будівництва) в Свалявському р-ні
olx.ua

Продам діючий бізнес! Пропозиція від власника. На території розміщені три будівлі: будинок для відпочинку на березі річки, цех виробничий, прохідна. В будинку наявні три санвузли, дві дзеркальні кімнати для відпочинку із гардеробними та душовими. Територія чудово підійде для зеленого туризму. За деталями звертайтеся за номером 09*********14

власник
Продам будинок та діючу базу
olx.ua

Продам будинок,одноповерховий із самана,дах шифер,є окремо погріб зроблений з каменю,рядом літня кухня і сарай великий із цегли,кругом будинка сад яблуні,груші,сливи,смородина,в будинку є електроенергія,газ і вода 10м.від будинку можна провести,100м.річка Боржава,дорога центральна частина асфальт до школи один км.

власник
Продам будинок срочно
olx.ua

Продаємо сруб зі смереки будинку в горах у селі Сусково Закарпатської області Мукачівського району неподалік від міста Свалява. Будинок за проектом двоповерховий, площа 147 кв. м., включно 49 жила. Будинок введено в експлуатацію. Зараз перший та другий поверх будинку мають вільний простір, тому Ви маєте можливість спланувати приміщення будинку на свій смак. Для організації системи опалення в будинку побудовано додатково приміщення. Поруч з маєтком е системи водо-, газо та електропостачання. З території ділянки, а особливо з другого поверху будинку відкривається чудовий погляд на місцеві Карпатські гори. Територія маєтку має загальну площу 6,3 соток, та Ви маєте можливість розширити її, купив додатково декілька соток землі. Територія огороджена, фасадна сторона має огорожу з металевих листів з гарними воротами. На ділянці вільна територія, є місце для городу та саду. А взагалі маєток знаходиться серед Карпатських гір, а недалека тече ріка Латориця. Ціна 65000 доларів, торг з реальним покупцем можливо, комісія ріелтора - 1,0% . Для інформації Свалява - чудове багатонаціональне закарпатське місто. Це початок закарпатських курортів – Поляна, Карпати, Синяк та інші, які багаті на цілющі мінеральні води. Поруч зі Свалявою діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Карпати", "Квітка полонини", "Сонячне Закарпаття", "Синяк" та "Поляна", а також багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку. Поруч, куди не кинь свій погляд, - Карпатські гори зі своїм цілющім повітрям. І це назавжди!

Продаємо будинок зі смереки Сусково Закарпатської
olx.ua

Продається будинок в с. Неліпино є всі комунікації, 12 соток землі деталі за тел. 05******79

власник
Продається будинок в с. Неліпино
olx.ua

Продам будинок у м. Свалява вул.Августина Волошина. 14 сотин землі. Є всі комунікації. Тихий та спокійний район, до центру 10хв пішки.

власник
Продам будинок в місті Свалява
olx.ua

Продаж 3 поверхового Будинку в Свалява Закарпатська область Продається Будинок з земельною ділянкою 10 соток В Будинку знаходиться 11 кімнат на перших двох поверхах є своя кухня вітальня та санвузли. Будинок продається Без меблів. Будинок можна розділити на 3 окремих спарки, або переробити під готель, ресторан, або під інакші цілі. На першому поверсі знаходиться 6 кімнат, на другому поверсі 5 кімнат. Вартість Будинку 190000$ Можливй торг За додатковою інформацією телефонуйте 06******39 Богдан Покази по домовленості

Продаж 2 поверхового будинку 10 соток землі в Свалява Закарпатська обл
olx.ua

Продається хороший будинок з хорошим ремонтом всі вікна та двері поміняні електрика вся нова криша перекрита повністю зроблений двір плиткою фасад утеплений підопластом рік назад тиха та затишна вулиця від центра города 7хв.пішки рядом є магазини школа садик ітд. Будинок знаходиться по вулиці Добровольців всі питання по телефону

власник
Продам будинок..
olx.ua

Продаємо будинок в місті Свалява, вул. Верховінська , Закарпатської області Мукачівського району. Будинок одноповерховий, загальна площа 90 м.кв., в т.ч. 41 м.кв. жилої. За документами в будинку оформлено дві квартири, які мають окремі входи. В теперішний час квартири з’єднано у єдиний простер. У будинку частина вікон замінено на склопакети. Будинок має дві спальні кімнати площею 25,0 та 15 м.кв.; кухню та санвузол. Система опалення пічна. В будинок заведено електроенергія та центразьний водопровід, виведена місцева (обмеженою дії) каналізація. Територія будинку має загальну площу майже 17 соток, це дві ділянки по 10 та 6,87 соток, які розташовані поруч. При цьому фасад ділянки має ширину 30 м., які виходять на асфальтовану дорогу. Частина ділянки розташована на пагорбі, а з верхній її частини відкриваються чудові краєвиди на місто Свалява та на Карпатські гори. Територія огороджена, на ділянці е садові дерева, великі посадки винограду та місце для городу. На дворі є навіс для автомобіля з оглядовою ямою, альтанка та вольєри для собак. Звертайтеся, ми покажемо Вам цей будинок! Будинок вільний, купуйте та живіть! Ціна 65000 доларів США + оплата оформлення, торг з реальним покупцем можливо, комісія ріелтора - 2,5% . Для інформації Свалява - чудове багатонаціональне закарпатське місто. Це початок закарпатських курортів - Поляна, Карпати, Синяк та інші, які багаті на цілющі мінеральні води. Поруч зі Свалявою діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Карпати", "Квітка полонини", "Сонячне Закарпаття", "Синяк" та "Поляна", а також багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку. Поруч, куди не кинь свій погляд, - Карпатські гори зі своїм цілющім повітрям. І це назавжди!

Продаємо будинок в Сваляві Закарпатської області
olx.ua

Продаеться дім у передмісті Сваляви.Дім на два входи збудований добротно, стіни в хорошому стані без тріщин.дах теж.Е також два підвали на повний зріст.біля будинку 24 сотини землі.на території е гараж,і приміщення для утримання свіської тварини.Дім знаходиться не далеко від дороги ,до центру міста півтора кілометра.Все інше по телефону.09******91.

власник
Будинок с.Голубиное
olx.ua

Пропонуємо Вам сучасний, стильний, енергоефективний, автономний будинок, який буде ідеальним варіантом для тих, хто прагне мати нерухомість у найбільш спокійному, безпечному регіоні країни та отримувати стабільний пасивний дохід від здачі будинку в оренду. Наше котеджне містечко розташоване у селі Солочин, Мукачівського району, Закарпатської області, у безпосередній близькості до кордонів з 4-ма країнами ЄС: Словаччиною, Румунією, Угорщиною та Польщею. До найближчої залізничної станції - 7 км. До міста - Мукачево - 25 км. До Ужгорода - 65 км. Усього на території близько 1 га буде 12 будинків: 6 - у першій черзі забудови (готовність - літо 2024 року) та 6 - у другій черзі забудови. Будинок виконаний по каркасно - модульній технології. Загальна площа - 53 м2 + тераса 11 м2. Земельна ділянка площею 4 сотки переходить у Вашу власність. Комунікації: - електроенергія - 10 кВт на будинок; - очищена вода; - індивідуальний септик; - оптоволоконний інтернет; - відеоспостереження: - системи безпеки - Аякс; - вивід для резервного живлення від генератора. Наповнення будинку "під ключ": - енергозберігаючі металопластикові вікна та двері; - зовнішнє оздоблення фасаду термоясенем та клікфальцом; - внутрішнє оздоблення: стіни та стеля - інтерєрна фанера та декоративний планкен з натурального дерева; - підлога першого поверху та санвузла - керамограніт; - підлога другого поверху - ламінат, - опалення - електрична тепла підлога; - альтернативне опалення - камін на дровах; Санвузол: - оздоблення підлоги та стін - керамограніт; - стеля - натяжна з підсвіткою по контуру; - опалення санвузла - тепла підлога; - сантехніка: кран в умивальнику, душова система, душовий трап, унітаз підвісний, інсталяція, кнопка, раковина, тумба під раковиною, дзеркало, вивід під пральну машину, рушникосушарка, полиці, витяжка). Освітлення: - точкове, контурні підсвітки. Корпусні меблі: - кухня з фурнітурою "Blum", гардероб у вхідній групі, двоспальне ліжко, приліжкові зони зберігання, робочий стіл, кавовий столик; - дзеркало в повний зріст. М’які меблі: - розкладний диван на першому поверсі, стільці кухонні. Вуличні меблі для тераси: - софа; - 2 крісла; - стіл. Додаткове обладнання та побутова техніка - електричний щиток у зборі; - датчики руху, задимлення, затоплення; - безключовий доступ; - бойлер Ariston, 80 л.; - телевізор; - вбудований холодильник; - мікрохвильова піч; - варильна поверхня; - чайник; - посудомийна машина; - витяжка кухонна; - кавоварка; - кондиціонер; - рекуператор; - мийка; - кран кухонний; - фен; - матрац; - подушки; - ковдри; - постільна білизна; - рушники; - халати; - кухонне приладдя для приготування їжі; - столові прибори та набір посуду на 4 особи. Благоустрій та ландшафт - технічний будинок для забезпечення прибирання, прання, сушіння, прасування; - доріжки по території; - освітлення території; - відведена парковка; - озеленення; - дитячий майданчик; - зона вогнища; - мангальна зона. Наявна керуюча компанія, яка візьме на себе всі питання, щодо операційної діяльності комплексу: залучення клієнтів, обслуговування, сервіс, амортизація, тощо. Поспішайте придбати свій унікальний інвестиційний обєкт в горах!

власник
Будинок 53 м2 в Карпатах. Пасивний дохід, інвестиційна нерухомість.
olx.ua

Продаємо будинок в місті Свалява, урочище Бистрий струмок (вул. Михайлівська (Кошового), Закарпатської області Мукачівського району. Будинок одноповерховий з мансардою, загальна площа 153 м.кв. У 2009 - 2 010 роках будинок був реконструювано: каменій фундамент укріплено шлакоблоком; стени повністю обкладено пінаблоком (товщина 40см.), утеплено пінопластом та оштукатурено; дерев’яні вікна замінено на склопакети, встановлені нові внутрішні міжкімнатні двері; оборудовано санвузол; перебудовано спальні кімнати, організовано систему опалення за допомогою каміну; в будинок заведено водопровід та виведена місцева (обмеженою дії) каналізація. Після реконструкції будинок має дві спальні кімнати площею 20 та 17 м.кв. й вітальню 14 м.кв.; кухню 12 м.кв та санвузол. На другому поверсі будинку облаштувано мансарду, в ней заплановано побудувати дві спальні кімнати та хол. Мансарда має загальну площу 75 м.кв. та у теперішний час вона має вільно планування. На мансарді побудовано лоджія та встановлено панорамні вікна, з яких відкриваються чудові краєвиди на місто Свалява та на Карпатські гори. Під будинком побудовано погреб. Територія садиби має загальну площу 11,2 соток, це дві ділянки 10 та 1,2 соток, які розташовані поруч. Территория огорожена, на делянці е садові дерева та велике місце для городу. Двір перед будинком вимощено камінням. Будинок розташовано біля лісу, майже на самому високому місці у місті Свалява де чисте повітря ти тиша! Звертайтеся, ми покажемо Вам ваше нове помешкання! Будинок вільний, купуйте і живіть! Ціна оренди 500 євро продажу 74000 євро, торг з реальним покупцем можливо, участь в оформленні 50/50, комісія ріелтора - 2,0% Для інформації Свалява - чудове багатонаціональне закарпатське місто. Це початок закарпатських курортів - Поляна, Карпати, Синяк та інші, які багаті на цілющі мініральні води. Поруч зі Свалявою діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Карпати", "Квітка полонини", "Сонячне Закарпаття", "Синяк" та "Поляна", а також багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку. Поруч, куди не кинь свій погляд, - Карпатські гори зі своїм цілющім повітрям! І це назавжди!

Оренда або продаж будинок біля лесу Свалява Бистрий
olx.ua

Продаємо садибу (деревяний будинок) в селі Сусково, урочище Нове село. Основної будинок має площу 120 м кВ., в житловому стані, розташовано на ділянки 9 соток на пагорбах Карпатських гір. До будинку веде нова асфальтована дорога. На території урочища проведено реконструкцію електромережі. В будинку є електроживлення, газ та гірська вода, він підключено до мережі охоронної сигналізації. Будинок мебльовано. Ділянка приватизована, будинок, на будинок є почтова адреса та Технічний паспорт. Поруч з будинком карпатський ліс, а з ділянки відкривається гарний краєвид Карпатських гір. Навколо чисте повітря та гарні сусіди. Телефонуйте, ми сплануємо Вам показ садиби. Ціна садиби 60000 доларів США + оплата оформлення. Послуги ріелтора - 3,5%.

Продамо садибу в урочище Нове село в Сусково Закарпаття
olx.ua

Продам будинок в місті Свалява з ремонтами та меблями, більше фото вишлю на вайбер , всі запитання по телефону, звертайтеся. Будинок під ключ Земля 8 соток

власник
Продам будинок в Сваляві, Продам дом в Сваляве, Закарпаття
olx.ua

Продам будинок у мальовничому куточку Закарпаття 5 км від м.Свалява. Стріха поміняна, зроблено відмостку, є літня кухня, підвал, господарські приміщення. За будинком розташовано фруктовий сад, присадибна ділянка, яка закінчується гірською річкою. На ділянку є кадастровий номер, без боргів, є газ, електрика та вода.

власник
Продам будинок у мальовничому куточку
olx.ua

Продається будинок в 2 км від Сваляви. Ціна 43 тис.$ Підведений газ, вода та електрика. У будинку 280 м2, 3 поверха та гараж, є можливість зробити 2 окремих входа. В середині відштукатурений, фасад повністю затеплений пінопластом. Є вікна і двері на встановлення. Загалом 7 сот. землі. Будинок розташований в мальовничій зоні з дуже гарними краєвидами на тихій тупіковій вулиці з асфальтованою дорогою. В 1 км джерело з мінеральною водою. Поряд вся інфраструктура(дит.садок, магазин,зупинка) недалеко знаходиться база відпочинку з великим басейном ,,Ашад,,. Будинок буде гарним як для проживання своєю сімєю або під туристичний бізнес, також можуть проживати 2 сімї. По всім питанням звертатись по телефону

власник
Будинок у Сваляві
olx.ua

Продам будинок. 1.5 км від курорту Сонячне Закарпаття. Гарний краєвид, чисте повітря. Так як будинок великий можна переодбладнати на базу відпочинку. На території є басейн, 2 фундамента, для невеликих будиночків(один будиночок уже був, але сталася пожежа від сауни тому згорів). Велика територія. В будинку: 4 спальні, 4 ванні кімнати, 2 зали, 1 вітальня, величезна кімната(для буд чого) , кухня з великою терасою з видом на гори, бібліотека, 3 гаражі. Також є підключення електроенергії через генератор. Ціна в $. Можливий торг.

власник
Будинок Поляна.Свалявський р-н. 1.5км від курорту Сонячне Закарпаття.
olx.ua

Продається будинок в с. Плоске. Великий двір та спокійна вулиця. Поряд є магазин, амбулаторія, аптека, зупинка. До школи та садочку 5 хвилин пішки. Площа будинку 76 кв. метрів. Отоплення індивідуальне твердопаливне. Утеплено стелю мінватою. Підігрів підлоги в ванній кімнаті та кухні. В усіх кімнатах натяжні стелі. Вікна металопластикові. В дворі є скважина, вода підведена до будинку і встановлений бойлер. До будинку підведено три фази та замінено всю електропроводку. Документи в порядку. Будинок знаходиться неподалік від горнолижного курорту, санаторіїв та мінеральних вод. Поряд ліс, гори та річка.

власник
Продам будинок на Закарпатті
olx.ua

Продаємо будинок в жилому стані на центральної вулиці села курорту Поляна Закарпатської області Мукачівського району. Будинок має один поверх, площа якого 98 кв. м. No Будинок має дві спальні площею 19 м.кв. та 20 м.кв., великій зал 29 м.кв., кухню 8 м.кв. та ванну кімнату. Система опалення в будинку власна - від газового котла. Водопостачання в будинку – централізовано, каналізація індивідуальна. Все в рабочему стані. Територія маєтку має загальну площу 13,12 соток. На території садиби е не великий гараж на 22 м.кв., а також технічні приміщення та погреб 13 м.кв. Територія огороджена, фасадна. На ділянці е декілька садових дерев та е велике місце для городу. З ділянки відкривається чудовий погляд на місцеві Карпатські гори. Будинок вільний, купуйте і живіть! Звертайтеся, ми покажемо Вам ваше нове помешкання! Ціна 60000 доларів США, торг з реальним покупцем можливо + оплата оформлення 50%/50%+ комісія ріелтора - 2,0% . Для інформації Поляна – невелике, чудове, дуже мальовниче і затишне курортне селище, розташоване в карпатській долині, оточеній гірськими шпилями і реліктовими лісами. Знаходиться вона неподалік районного центру Свалява (в 10 кілометрах). Поляна курорт - здравниця прославилася цілющими мінеральними водами з унікальним лужно-вуглекислим складом, що належать до типу «Боржомі»: «Поляна Купель»; «Поляна Квасова»; «Лужанська». Їх широко застосовують в лікуванні різних захворювань. Питні мінеральні курси - основний лікувальний фактор курорту Поляна в Закарпатті. А прекрасна природа і мякі кліматичні умови підсилюють дію води. Поляна - курорт, який сподобається і тим, хто любить побути в тиші і активним людям, прагнучим постійно діяти. В Поляні та поруч діють прекрасні та улюблені усім українцям санаторії: "Поляна", "Сонячне Закарпаття", "Квітка полонини", "Синяк" та "Карпати", а також багато сучасних пансіонатів та баз відпочинку. Поруч, куди не кинь свій погляд, - Карпатські гори зі своїм цілющім повітрям! І це назавжди!

Продаємо будинок на курорте Поляна Закарпатська область
olx.ua
1 - 24 з 60 результатів

Популярні запити