Продається будинок в м. Самбір Код будинку - #22005697 • площа - 235 м2 • кухня - 7 м2 • розмір земельної ділянки - 6 сот; • ремонт; • бойлер; • гараж; • літня кухня; Комфортний та просторий двоповерховий будинок в м. Самбір. Світлий та затишний будинок з хорошим ремонтом, який вдало доповнюють якісні меблі. Житлова площа будинку 114 м кв, є 4 кімнати та кухня 7 м кв розташовані на першому поверсі та 3 кімнати і три кладових - на другому поверсі. Помешкання має підведений інтернет, центральне і індивідуальне водопостачання. На території будинку є літня кухня (времянка), окремо збудований двоповерховий гараж (складське приміщення зверху), гараж під будинком, три великі кімнати в підвалі, колодязь. Будинок цегляний, проведені всі комунікації (газ, електрика, вода, каналізація) Перевагою квартири є індивідуальне опалення, яке допоможе заощадити кош8ти на оплаті комунальних послуг та бойлер, що забезпечить постійне постачання гарячої води до будинку. Окремо збудоване приміщення для можливого тримання свійських тварин(курей, кролів тощо). Таку пропозицію зустрінеш не часто, телефонуйте та дізнайтеся деталі!

Самбір
rieltor.ua

Будиночок в селі Чайковичі на 4 кімнати . в кожній кімнаті є пец . Велика ділянка на 25 соток . призначення ділянки під житлову забудову . Код будинку - #26999819 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Спортивна, 124
rieltor.ua

Розташований в 5 км від міста Самбір. Є всі документи, середній станбудинку, світло,газ,вода.Центр села,все поруч.Дуже гарна локація,село розбудовується та перспективне, центр села,тільки вїхати в село зразу будинок,автобусна зупинка поряд,магазин,сілька рада,школа все поруч,асфальт

Львівська, 5
rieltor.ua

Продам недорого!!!Деревяний , старий будинок в м.Самборі район МРЕО. Є світло, газ, криниця. Приватизована земельна ділянка 3.5 соток.

власник
Продам недорого!!!Будинок в м.Самборі!!!
olx.ua

Продається будинок в с.Сіде біля Самбора. Будинок деревяний. Відреставрований у 2019 році. Опалення - камін + електричний підігрів підлоги. Гаряча вода - бойлер. Світло, газ, вода - студня. Територія приватизована - 22 сот, загороджена по периметру. На території 4 будівлі: житловий будинок площею 65 м2, гараж з літньою кухнею, баня (незавершена), господарська будівля, та власний став. Засаджено молодий фруктовий сад. Будинок жилий. Дуже теплий і сухий. Терміново. Агенція. Можливий розумний торг.

Продається будинок біля Самбора
olx.ua

Продається приватизована земельна ділянка площею 18 сот з побудованим будинком площею 200 згідно чеського проекту. Дата початку будівництва 2012-2015. Вся комунікація підведена, лічильники газ, світло. Встановлене опалення, є батареї, підігрів підлоги кухня, ванна, перший і другий поверх. Всі вікна металопластикові. Хата усередині поштукатурена, зроблені сходи. Перекриття панельне, дах утеплений мінватою. Ціна. 37000 дол. Торг 06******89

власник
Продаж будинку с. Задністря
olx.ua

Продається приватний будинок у с Вощанці Самбірський район.Львівська обл.Знаходиться на центральні вулиці,близько магазини ,школа,церква,дорога асваль рвана,близько до автобусної зупинки,Будинок в хорошому стані,З житлові кімнати,проведений газ,на подвірї є колодязь,невеличкий сад ,город.також великий хлів,стодола,гараж.Велике горище площа якого дозволяє зробити додаткові кімнати.

власник
Будинок приватний
olx.ua

Продається будинок у с. Канафости, Самбірський р-н Львівська обл .

власник
Будинок        .
olx.ua

Продється хата , стоять конвектори нові двері і підлога ціна 21000 доларів

власник
Продам хату с. Сіде
olx.ua

Продам будинок в селі Корналовичі, Самбірського р-ну, Львівської обл. Хочете жити біля маьловничого лісу і і поряд із річкою то Цей будинок саме для Вас!!! Проведений високошвидкісний кабельний інтернет . Будинок в гарному стані повністю мебльований (ліжко, софа, шафа, столи, посуд, кухня, газова плита, холодильник і мікрохвильовка за домовленістю), зроблений косметичний ремонт, готовий для комфортного життя, підведений газ, 4 кімнати, кухня і віранда, заходь і живи. На подвірї​ криниця ( завжди є вода), великий погріб, 2 стайні (для коней і корів), стодола. Є земельна ділянка для грядок 6 соток, поруч ліс і річка, не пошкодуєте про покупку!!!

власник
Будинок в селі с. Корналовичі/ Дом в деревне
olx.ua

Продам будинок, деталі за телефоном, 09******60, терміново, торг!!!

власник
Будинок в селі Хлопчиці
olx.ua

Приватизована земля, велике подвіря, засаджено черешнями, велике горище, можна тримати свійських тварин. Самбірський район

власник
Деревяний будинок
olx.ua

Незавершене будівництво знаходиться в місті Рудки (Львівська область). Поряд є дендропарк, річка, площа зем.ділянки 6 соток, 10 хв. до ЖД вокзалу, 50 км до Львова

власник
нерухомість
olx.ua

Львівська область самбірський район с.Чуква. Більш детально дзвоніть 06******20

власник
Будинок накритий недобудований хороше планування
olx.ua

Продам будинок з ділянкою Землею 33 Соток і городами ше 5 соток одельно 2 поверхи з цегли торг.

власник
Продам будинок з ділянкою Землею 33 Соток
olx.ua

Продається жилий деревяний будинок в с. Бісковичі (Самбірський район) на вул. Зарічній. Загальна площа-60,7 м.кв. ,три кімнати ,кухня,коридор,підвал. Опалення -газове. На території знаходиться сарай (58,1 м.кв),колодязь. Земельна ділянка: під будинком-0,17 га і присадибна ділянка 0,26 га.Поруч річка ,поле ,недалекодо м. Самбір(4 км) Можливий торг. Дзвоніть за телефоном 06******01 Марія.

власник
Продається будинок в с.Бісковичі р-н Самбірський
olx.ua

Продається будівля в с. Бісковичі Самбірського району Львівської області детальнішу інформацію ви можете дізнатись за номером.

власник
Продається Будинок ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ Самбірський район С. Бісковичі
olx.ua

Продам цегляний будинок у центрі села Нагірне, 3км від Самбора. Прибудинкова ділянка 0.13га, хороші сусіди. Прекрасне місце розташування - асфальтована дорога, поруч медпункт (50м), школа (до100м), автобусна зупинка (150м), магазин (100м), стадіон і спортивний майданчик (100м). Екологічно чиста зона - неподалік річка, ліс, озера. В будинку наявні всі комунікації - світло, газ, вода (криниця), двохфункційний котел, каналізація - подвійний септик, інтернет з wi-fi. В будинку є 3 кімнати, кухня, санвузол із душовою, коридор, підвал, стрих і велика тераса при вході. Будинок чекає доброго господаря :)

Продам або обміняю будинок в центрі села Нагірне
olx.ua

Незавершений цегляний будинок у м. Рудки, Львівської області. Даний будинок знаходиться за вулицею Самбірська №68. До будинку підведений газ, біля будинку знаходиться електромережа, є можливість провести всі комунікації. Ділянка 10 сот. Детальніше 06******77

власник
Незавершений житловий будинок м. Рудки
olx.ua

Продам будинок в М. Рудки. Майже в центрі міста 100м до центру. Міська вода, світло, газ.. 22сотих. Ціна договірна, детальніше за телефоном.

власник
Будинок Рудки
olx.ua

Продам цегляний будинок з земельною ділянкою в селі Кульчиці, близько музею Сагайдачного ,поблизу є зупинка і магазин , школа. Площа будинку 55,1м2, площа земельної ділянки 16сотих. В будинку є газ, світло. На подвірї є криниця, сад. Всім гарних покупок і продажів.

власник
продам будинок с.Кульчиці
olx.ua

Продається будинок в селі Долобів Самбірського району Львівської області разом із земельною ділянкою 10 соток. В будинку проведена електрика, поштукатурені стіни, газ біля будинку. Також багато матеріалів для ремонту (двері, паркет). Будинок введений в експлуатацію. На земельній ділянці є сарай, плодові дерева.

власник
Продається будинок
olx.ua

Хороший стан будинку, є подвіря, літня кухня площею 28.6м/кв. Город 3сот. Вода, газ, опалення котел+печі з кахелю.м. Самбір.Район 4 школи вул. Середня.

власник
Будинок з ділянкою 0.569 га.
olx.ua

Будинок цегляний, складається з 3-х житлових кімнат, кухні та ванної кімнати(сумісний санвузол-вода не проведена, але є каналізація). Газ, електрика. Дах будинку –з бляхи.Вікна-склопакети. Продається з меблями(ліжка, шафи, кухонна плита, холодильник).Будинок готовий до заселення і проживання уже зараз! Є велике горище. До будинку відносяться: комора, стодола, шопа, стайня. Є великий фруктовий сад, виноградник, город 12 соток, глибока криниця (вода не пропадає літом). Поряд Церква, 2 магазини. Будинок і земля знаходяться у приватній власності, документи готові до продажу.

власник
Продається приватний будинок з землею
olx.ua
123...6
1 - 24 з 137 результатів

Популярні запити