котедж з ремонтом Олександрія /біля школи/ ~ ділянка 6 соток, площа 120 кв.м. ~ вода, септик, електромережа 13кВт ~ утеплення, водозливи, фасад ~ французькі вікна, гараж 20м2 ~ тепла підлога, бойлер ~ вартість на одну родину

Молодіжна
rieltor.ua

Продам сучасний укомплектований будинок із банею та гаражем с. Олександрія Земельна ділянка 15 сот із ландшафтним дизайном. На території знаходиться гараж, баня, складське приміщення, відкрита зона барбекю. Система відеонагляду, автополиву, паркан по периметру, автоматичні ворота. Загальна площа будинку 210м2: Перший поверх - прихожа, окрема спальня, просторий зал\вітальня із виходом на відкриту терасу, кухня із виходом на засклену терасу, санвузол. Другий поверх - 3 спальні кімнати, велика вітальня із балконом, санвузол та кладовка. Виконаний якісний ремонт у сучасному стилі. Укомплектований меблями та технікою. Автономне-газове опалення, тепла підлога.

шевченка, 15
rieltor.ua

Мелодія для душі_ ПРОДАЖ БУДИНОЧКУ _________________________ с.Городище 🌱Хороше місце розташування, 5-7 хв до зупинки та магазина! 🌱Будинок Цегляний! 🌱Світло , газ, свердловина! 🌱Будинок має два входи! Гараж! 🌱Площа 80кв.м 🌱 Ділянка 8сот. 🌱Вікна металопластикові! 🎻На першому поверсі - кімната, санвузол, коридор! Камін діючий! 🎼В Цокольному приміщенні - кухня з невеличким сховищем, підвалом! 🎻Є можливість зробити дві кімнати на другому поверсі! Є садочок з молодими деревами, виноградник!

Зелена
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається цегляний будинок в селі Малий Житин, 7 км від Рівного: - будинок 1990 року побудови; - загальна площа 77 кв. м.; - 4 кімнати (лише зал прохідний), кухня, санвузол, прихожа, коридор; - житловий стан - стеля та стіни перетерті, вікна металопластикові; - залишаються всі меблі та техніка; - газова колонка на підігрів води; - автономне газове опалення - одноконтурний котел та встановлений тепловий насос; - вода - власна свердловина з глибинним насосом; - на ділянці є гараж утеплений, літня кухня - газифікована, заведена вода та є піч; - каналізація - септик; - фасад утеплений пінопластом 10 см; - огороджено хорошим бетонним забором; - хлів, сарай; - льох - сухий великий, світло заведене; - земельна ділянка 7,5 сот. під будівництво та обслуговування житлового будинку та 38,7 сот. для ведення селянського господарства - приватизовані. Земля родюча, насаджені фруктові дерева. Будинок знаходиться на центральній вулиці, поряд зупинка маршрутки.

можливий продаж по єОселя
княгині ольги
rieltor.ua

Продається будинок з надвірними будівлями та можливістю ведення бізнесу в селі Малий Житин, 8 км від Рівного: - будинок новопобудований з газоблоку загальною площею 120 кв.м.; - фасад утеплений; - 1 поверх - кухня, каміння зала, санвузол, місце під лазню/сауну, котельня; - 2 поверх - 3 спальні та санвузол; - стан після будівельників - готовий до фінішного ремонту - дах утеплений мінватою, стіни зашиті гіпсокартоном, стяжка, штукатурка, викладений камін; - заведена вода; - поряд новопобудований 2-х поверховий гараж з ямою, заведеною водою; на 2 поверсі можна облаштувати кімнату відпочинку або окрему міні-квартиру; - на подвірї облаштована зона барбекю; - вода - власна свердловина з глибинним насосом; - на ділянці також є цегляний будинок повністю житловий з комунікаціями: 3 кімнати, кухня, санвузол; - також є підсобні приміщення для ведення бізнесу - гараж, невеликий цех з обігрівом та офісне приміщення; - каналізація - септик; - огороджено хорошим камяним забором; - земельна ділянка 25 сот. під будівництво та обслуговування житлового будинку та 35 сот. для ведення селянського господарства - приватизовані. Земля родюча, насаджені фруктові дерева. Будинок знаходиться в центрі села, поряд зупинка маршрутки, магазин, став, церква.

можливий продаж по єОселя
Польова
rieltor.ua

Продам просторий будинок за містом 142м2 загальної площі та великим прибудованим гаражем (38м2 ) Будинок має зручне планування: - Дві окремі кімнати на першому поверсі та одна кімната із власною гардеробною на другому, - Сучасна ванна кімната з душовою кабіною - Два санвузла, -Повністю обладнана кухня із теплою підлогою. - Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел),що дозволяє регулювати температуру в будинку за власним бажанням - Додатково є пічне опалення, що опалює дві кімнати та коридор - Бойлер. - Частково тепла підлога по першому поверсі. Ззовні будинок утеплений, територія викладена високоякісною бруківкою. Є теплиця, де можна вирощувати різноманітні рослини протягом року, молодий садок. - Водопостачання будинку забезпечується скважиною (118 метрів) та криницею від яких в будинок прокладені дві окремі магістралі води з можливістю переключення. Система обладнана баком 200 літрів, що дозволяє протягом доби забезпечувати будинок водою при відключенні електроенергії. - Для забезпечення порядку на подвірї передбачене господарське приміщення, окрема частина якого виділена для розміщення електрогенератора (обладнане виводом вихлопних газів, розроблена система перемикання електроживлення будинку від електромережі на генератор). Запрошуємо на перегляд, щоб ви могли оцінити всі переваги цього обєкту особисто

можливий продаж по єОселя
Четверта
rieltor.ua

Продаж двоповерхового будинку Бармаки, вул Миру , заг пл 200 кв.м , побудований з цегли, утеплений, гараж на 2 авто , земельна ділянка 12 сот , скважина 86 метрів, септик, газ , три котли ( газовий, електро та твердопаливний), кухня студія, зал та три кімнати , два санвузли , душ , ванна , гардеробна , камін , зручне місце розташування , 5 хв до міста , поряд супеомаркети , поліклініка , зупинки транспорту в будь-який куточок міста, є облаштований спортзал , більш додаткова інформація в телефонному режимі, перегляд в зручний час .Продаж через АН « Добробут» комісія 2 відсотки від вартості .

Миру, 65
rieltor.ua

Продається 1/2 частина будинку, в мальовничому куточку, в с. Великий Олексин, вул. Зелена. В будинку є всі комунікації, газ, вода, електрика. Біля будинку є гараж, літня кухня, погріб. На городі хороша теплиця. Будинок цегляний, є можливість добудувати другий поверх. Земельна ділянка приватизована, присвоєно поштову адресу. Під будинком 3сотки+2сотки городу. В селі є школа, магазини, амбулаторія, поштове відділення. Маршрутка ходить регулярно, 10хв і ви в місті. Покупцям залишаються меблі та техніка!

Зелена, 9а
rieltor.ua

Продам 4-кімнатний будинок! Квасилів Одноповерховий цегляний Комунікації в будинку: електрика , газ. Вода підведена по вулиці. Є колодязь. У будинку потребує ремонту та має 4 кімнати. На території є: хлів, льох, гараж, літня кухня, город. Асфальтований доїзд. Для огляду телефонуйте

Богдана Хмельницького
rieltor.ua

Продається гарний будинок з гаражем у с. Зоря у 2 поверхи В найкращій локації біля центрального парку. Загальна площа 237 м.кв. з цокольним поверхом. Ділянка 11 соток. Будинок збудований з червоної цегли (в 1.5 цеглини), утеплений пінопластом (10 см) Комунальні зручності : - опалення індивідуальне електричне - електрокотел, - твердопаливний котел італійського виробництва ; - централізоване водопостачання та водовідведення; - якісна мідна проводка. На 1 поверсі знаходиться простора кухня, вітальня, та санвузол. Весь поверх облаштований теплою підлогою. Особливого шарму додає встановлений електрокамін. На 2 поверсі: 3 окремі спальні, санвузол, відкритий балкон. Сходи деревяні, ясенові, покриті лаком німецького виробника. Будинок повністю мебльований. Все продумано до дрібниць. Окрема кімната - гардеробна. Вся фурнітура якісна, австрійського виробника. Повністю облаштовані санвузли: на 1 поверсі душова кабіна, на 2 поверсі - ванна. На цокольному поверсі - гараж, кімната відпочинку, котельня та комора. Двір вимощений каменем, облаштована зона відпочинку. Мурований вольєр для собаки великої породи. Ворота - ковані. Будинок і документи готові до продажу. Без комісії для покупця!

Хмельницького Б, 18
rieltor.ua

Продам 2- поверховий будинок в Обарові, відразу за авторинком: - рік побудови 2005 р.; - загальна площа - 200 кв.м. + гараж 40 кв.м.; - будинок утеплений ззовні та зсередини; - автономне газове опалення - двоконтурний котел; - по будинку розведена тепла підлога; - 1 поверх: кухня зєднана з вітальнею з каміном та виходом на терасу, спальня, коридор, санвузол, комора; - 2 поверх: 3 спальні кімнати (1 з гардеробною), хол, санвузол, балкон; - частково залишаються меблі та техніка; - підвал з місцем для зберігання закруток, овочів та фруктів, кілька функціональних кімнат з ремонтом; -земельна ділянка - 15 сот. приватизована; - власна свердловина з питною водою, встановлені якісні фільтра та новий глибинний насос. - впорядковане подвіря - є ставок зариблений з декоративним фонтаном, викладені площадки для басейну, вогнища та тандиру; кущі роз та багато різноманітних декоративних рослин; - на ділянці є садовий будиночок для садового інструменту та дров; - великий садок: черешні, абрикоси, яблуні, груші, малина ремонтантна, полуниця, смородина, порічки, аґрус всі рослини з садового центру, кращих сортів.

Ринкова
rieltor.ua

Пропонується на продаж двоповерховий будинок в с.Корнин. Загальна площа 180 кв.м. - якісне будівніцтво з найкращіх матеріалів 80% готовність - ідеальне продумане планування - 3 просторі окремі спальні -два санвузли -великий зал з шикарними сходами на 2 поверх -два балкона -утеплений дах -автономне опалення "Vaillant" -металопластикові вікна REHAU -3 фази ( 15кВт) -монолітне перекриття -гараж -септик -ділянка 12 сот Огляд по домовленості, телефонуйте.

Корнинська
rieltor.ua

Продаж будинку в с . М. Олексин. Дві окремі кімнати, гарний ремонт, зручності в будинку. Ділянка 12, є гараж з ямою, і є фундамент на основний будинок, є готовий проект. В будинку є електрика та вода. Газ по вулиці. Ціна 38000$, торг можливий. Телефонуйте, записуйтесь на огляд. 0967931622

Воїнів інтернаціоналістів
rieltor.ua

👆Продаж світлого та просторого будинку в с. Городище (Рівненський р-н) - 10 хв їзди до м.Рівне🔥 👆Будинок цегляний, утеплений ззовні 👆Загальною площею - 225м2 👆В цокольному поверсі знаходиться - гараж, котельня, на першому поверсі- 3 кімнати, зал з каміном та кухня, санвузол, на другому- 2 кімнати та санвузол 👆Опалення- 2 котли - твердопаливний та газовий 👆На першому поверсі- тепла підлога, в кімнатах радіатори 👆В залі - діючий камін🔥 👆Простора тераса з красивим виглядом 😍 👆Дах в будинку- металочерепиця, утеплений 👆Комунікації всі є - газ, вода - своя скважина та встановлено систему очистки води, септик 👆Є підвал під будинком 👆В дворі вкладено бруківку, встановлено надувний басейн на 5000л та дитячий майданчик 👌 👆Ділянка 6 соток, огороджена. Ворота з автоматичним відкриванням 👆Чудовий варіант для сімʼї з дітками - кожен матиме свою кімнату🏠👨 👩 👧 👦 Телефонуйте 097 146 78 37

Іванівська, 405
rieltor.ua

0687724260 Марина АН”Рівненська Оселя" ‼️Терміново продам будинок в звʼязку з виїздом за кордон‼️ Загальна площа 130м2 Простора кухня-вітання, три окремі кімнати, гардеробна, санвузол, Будинок утеплений пінопластом 10, дах зроблений (гідроізоляція), Гараж, Площа земельної ділянки 7 сотих, Територія загороджена парканом, Будинок побудований на закритій території. Огляд у зручний для вас час!

Центральна
rieltor.ua

Продам будинковолодіння БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ з власною банею та теплицями для вирощування овочів та зелених насаджень. Цегляний утеплений будинок 2000-х років, площею 249 м.кв. з гаражем та підвалом, в якому є баня та оранжерея. На першому поверсі - кухня, дві кімнати та санвузол, на другому-4 кімнати та санвузол. Впорядковане подвір"я з альтанкою. Земельна ділянка 7 сотих під будинком та 14 сот під садівництво. Хороший доїзд. Гарний краєвид. Ціна 125000 у.о.

Богдана Хмельницького
rieltor.ua

Продам добротний будинок з якісним ремонтом. Рівненський район, село Колоденка, поряд з Червоними Горами.Загальна площа: 210 кв.м., зручне планування. 1 поверх: кухня студія з технікою та меблями, великий зал, санвузол, гостьова кімната та котельня. 2 поверх: 4 спальні, одна з гардеробом та великий санвузол. У будинку є всі необхідні меблі та техніка, газовий котел, тепла підлога та радіатори, своя свердловина. Ділянка 10 сот., двір засаджений рослинами, з кухні вихід на велику терасу.На задньому дворі гостьовий будиночок з банею, бесідка, льох. Автоматичні ворота, велика парковка, гараж. Зручне та тихе розташування. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ХОРОШИЙ ТОРГ!!!!!!!!!!!

Виноградна
rieltor.ua

Продам добротний будинок в с. Карпилівка, Панський масив, асфальтований доїзд площа земельної ділянки 15 сот, Будинок площею 286 м2 на 1у поверсі коридори, кухня, санвузол, 2 кімнати на 2у поверсі коридори, гардеробна, 3 кімнати, санвузол автономне газове опалення та грубки, які опалюють увесь будинок скважина, хороша вода є господарські споруди, гараж, літня кухня, погріб та гараж в цокольному поверсі будинку Хороша пропозиція для купівлі для великої родини, для всіх буде достатньо місця вартість 85000 $ пропозиція від АН 0969690785 Ірина

Мирна, 30
rieltor.ua

Перший поверх: гараж, коридор, вітальня, кухня (вихід на терасу) і санвузол. Другий поверх: коридор,санвузол, гардеробна, головна спальня і виход на балкон, дитяча кімната і гостьова кімната. Будинок облаштовано меблями та технікою (siemens, Samsung) посудомийка, пральна машина, сушильна та багато іншого. Всиновлена система фільтрування води. У будинку зроблений якісний ремонт. На дворі висаджені туї і якісний газон. Також є дитячий майданчик для діток.

паркова, 26а
rieltor.ua

Продам американку з ділянкою 10 сот + гараж Ціна 100 000$ Загальна площа 210 кв.м. ( гараж 40кв.м. на два авто) Стрічковий фундамент Паркан по периметру Камін Планування : - Простора вітальня 50кв.м. з виходом на терасу(35кв.м.) - кухня 11,5 кв.м . - спальня кімната з санвузлом та гардеробною. Загальна площа 38кв.м. - дві ізольовані кімнати правильної форми по 15 кв.м. - гостьовий санвузол, пральня, котельня. Світло 15квт, септик , свердловина. Зручний доїзд. Телефонуйте! Огляд у зручний для Вас час!

ринкова
rieltor.ua

Продам будинок в с. Біла Криниця. Рівненський р-н. Можливий обмін на нерухомість в місті.Не завершене будівництво. Є газ, вода, світло. Побудований гараж, літня кухня, сарай. На ділянці є фруктові дерева, кущі, виноград. Ділянка 15соток. Рівна. Асвальтована вулиця. Школа, дитсадок, магазини не далеко. До зупинки 800м. Співпраця з ріелторами.

власник
Продам будинок с. Біла Криниця, Рівненський р-н
olx.ua

Домогосподарство в с.Олександрія. ◼️ земельна ділянка 0,15 га, прямокутна, плоска, впорядкована; ◼️ одноповерховий будинок мансардного типу, загальна площа 150м2, на першому поверсі прихожа, хол, три житлові кімнати по 12м2, кухня-вітальня 36м2, роздільний санвузол, мансардний поверх; ◼️ будинок з якісного газобетонного блоку, утеплений пінопластом, пошпакльований/пофарбований зовні, покрівля металочерепиця, підшивка даху (підсофітка), змонтована водостічна система; ◼️ усередині потинькований (оштукатурений), стяжка підлоги, енергоощадні вікна, прокладена через лічильник електромережа по будинку, газопровід проходить поруч по вулиці; ◼️ окрема господарська будівля загальної площі 70м2, містить в собі гараж, літню кухню, технічне приміщення (хлів); ◼️ вулиця розбудована, сусіди проживають, чисте повітря, навколо казкова природа, сосновий ліс, луговина, природні водойми, інфраструктура великого села. Телефонуйте, розкажемо, покажемо.

Продаж будинку в с.Олександрія.
olx.ua

Продаж окремостоячого будинку у Великому Олексині, що знаходиться на відстані 7км від міста Рівне. Будинок будувався з найкращих матеріалів. Побудований у дві цеглини та утеплений пінопластом. Біля будинку є сад з плодовими деревами та доглянутий город, теплиця з поливом, опаленням та світлом. Гостьовий будинок з кухнею. Будинок має цокольний поверх та мансардний поверх. Гараж. У будинок підведено 35кВт світла! Септик з переливом. Скважина.

Будинок (Великий Олексин)
olx.ua

котедж Олександрія /біля школи/ ~ ділянка 6 соток, площа 120 кв.м. ~ свердловина, електромережа ~ утеплення, водозливи, фасад ~ французькі вікна, гараж 20м2 ~ вартість на одну родину $45000 ~ деталі - телефонуйте

Будинок для двох родин /дуплекс/.
olx.ua
123...5
1 - 24 з 98 результатів

Популярні запити