Продам будинок в с. Біла Криниця. Рівненський р-н. Можливий обмін на нерухомість в місті.Не завершене будівництво. Є газ, вода, світло. Побудований гараж, літня кухня, сарай. На ділянці є фруктові дерева, кущі, виноград. Ділянка 15соток. Рівна. Асвальтована вулиця. Школа, дитсадок, магазини не далеко. До зупинки 800м. Співпраця з ріелторами.

власник
Продам будинок с. Біла Криниця, Рівненський р-н
olx.ua

1/2 будинку в селі Олександрія Рівненського району. Відстань до Рівного 15 км . Газ та світло в будинку , є газовий котел, власна скважина . Гарна та затишна територія! Звертайтеся за телефоном.

власник
1/2 будинку в с.Олександрія
olx.ua

Продам будинок в с.Понебель Сарай, літня кухня , погріб, колодязь, 2 гаражі. +38**************34

власник
Цегляний будинок з надвірними будівлями
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Великий та просторий дерев’яний будинок що знаходиться в с. Дерев’яне Рівненського району. Власний садок, дровітня, присадибна ділянка 0,40 та приміщення під господарство. Шість великих кімнат, є можливість перебудови та добудови під два заїзди де може проживати дві сім’ї. Наявні два входи в будинок. Вся документація. 7 км від Клеваня, поблизу траса Рівне-Луцьк. Перед хатою великий луг, неподалік ліс, близько зупинка маршрутки. За детальною інформацією звертатись за тел.09******60 Саша!

власник
Продам дерев’яний будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Продам ділянку 6 соток з будинком. Садові ділянки. Розташована в центрі. Міцний фундамент з каменю. Світло, газ по вулиці, вода - колодязь. Деталі за номером. Торг.

власник
Продам ділянку з будинком
olx.ua

Будинок для спокійного проживання , просторий та світлий , в мальовничому місці, поряд річка , ліс , ставок . Великий двір , допоміжні будівлі , криниця з прохолодною водою . Газ підведений до будинку, світло , швидкісний інтернет. По селі здійснюється централізований вивіз сміття. Для сімʼї з дітками школа неподалік до школи підвіз дітей здійснюється автобусом , 10 хвилин ходу . Зупинка маршрутного таксі поряд. Будинок деревʼяний не гнилий без грибка . За додатковою інформацією телефонуйте.

власник
Продам будинок в мальовничому селі , хороше місцерозташування
olx.ua

Продам будинок в Білій Криниці. Підключено світло, вада,септик. Можливе підключення газу.

власник
Продам будинок в Білій Криниці
olx.ua

Продам окремий житловий одноповерховий будинок у с.Колоденка. Будинок розташований у затишному спокійному місці. Огороджений. Загальна площа- 105 м2 4 кімнати, кухня, санвузол, просторий коридор. Світло - лічильник день-ніч, 10 квт Будинок утеплений, пінопласт 15 см Дах утеплений, мінеральна вата 20 см

власник
Колоденка. Продам будинок
olx.ua

Продам будинок в с. Корнин! Ділянка 14 сот. Є садок, город,огороджено сіткою. Є світло, газ, в дворі колодязь. В будинку є 3 кімнати, коридор, кухня, ванна, Потрібно робити ремон.

власник
Продам будинок !
olx.ua

Дервяний будинок, на ділянці знаходиться колодязь та погриб. Ділянка 11,78 сот. Потребує ремонту. Світло та вода-централізована (зараз відключено) та газ по вулиці. Затишна сільська вулиця - від траси 500 метрів, до лісу - 1,5 км, до ставка (Грушвиця 1) - 2,5 км. Від Рівного 15 км, машиною 13 хв. Присутній торг. ВЛАСНИК!

власник
Будинок с.Грушвиця Друга
olx.ua

Продам будинок. За детальною інформацією та додатковими фото звертайтесь в дірект, або за номером тел. 06******01

власник
olx.ua

17 соток На території будинок та літня кухня з баньою! Велика Альтанка з мангалом! Є свій великий погріб ! У будинку гараж на два авто ! Садок засаджено різними видами плодів ! Трава також засіяна ! Продаж у звʼязку з переїздом до іншого міста ! Відеоспостереження по всій території проведено! Ворота електричні!на пульту ! Детальна інформація за номером 06********08

власник
Будинок !Терміново ціна знижена др чорної пятниці
olx.ua

Будинок знаходиться в селі сморжеві .є газ.вода,світло,трох фазовий лічильник,газ проведено в хату і в літню кухню.(в літній кухні також є 2-кімнати і кухня,є гараж,хлів.город. СадокМоб.09******81

власник
Будинок в селі сморжів
olx.ua

Продається половина будинку. Великий Олексин. Жилий стан. Дві кімнати. Мебльована. Земельна ділянка 6 сот.

власник
Продається половина будинку у В.Олексині
olx.ua

Будинок с.Велий Житин.Гас Світло.52.сотки землі в приват.власності.Вулиця облаштована дорогою та вуличним світлом,поруч школа магазин зупинка

власник
Продам будинок Великий Житин
olx.ua

Продам будинок (дачу) в Ново Українці 12км. від міста Рівне. Цегляний (зовнішння стіна селікатна цегла + утеплювач + внутрішння стіна керамічна цегла), два поверхі (перекриття деревяне). Чотири спальні кімнати, кухня, санвузол (вана та душова кабінка, туалет), коридори, підвал, три кладові кімнати. Комбіноване опалення будинку (піч та камін на дровах, газові та електро конвектора). Світло, газ, вода в будинку. В будинку все залишаємо (меблі, побутова техніка, посуд, інше). Також на теритоії окремо стояча будівля (майстерня, підсобне приміщення, баня на дровах з кімнатою та каміном, літній душ з підігрівом, туалет, дровник), теплиця (не засклена), качеля, бетоні доріжки, криниця, резервуари для води. Загальна площа ділянки трошки більше 6 соток, огороджена, освітлення, оброблена, фруткові та хвойні дерева. Знаходится в хорошому місці, масив Західний 1, поруч зупинка (200 метрів), контора, магазини. Зручний проїзд в будь яку пору року, поруч озера та ліс. Хороші доброзичливі сусіди. З продажем не поспішаю, розгляну ваші пропозиції. Власник.

власник
Будинок Дача Нова Українка
olx.ua

Цегляний будинок 8 км від м. Рівного 105 кв.м Дах цинковий Протигрибкова цегла Колодязь, погреб, гаражі По периметру сад, гай город 25 сот. Поруч озеро Мальовниче місце Телефонувати на цей номер: 09******35 - Василь

власник
Цегляний будинок
olx.ua

Продам будинок загальна площа будинку 70 кВ телефон власника 09******37 Вікторія всі деталі за телефоном

власник
Продам будинок (дом)
olx.ua

Масив Криниченька. Хороший доїзд. Власник більше 3х років, - дешеве переоформлення. Оголошення від власника. 2 паркомісця. Штукатурка, проводка. Тихий район. Хороше планування. Можна підключити міські комунікації: вода, світло, газ. Площа 88м². *велика кухня-студія на 1 поверсі *3 окремі кімнати на 2 поверсі *2 санвузла *прибудинкова територія: переднє подвіря викладене бруківкою, власне заднє подвір’я огороджене парканом! *утеплення стін пінопластом. *септик з переливом Показ в любий зручний для Вас час. Реальним покупцям - реальний торг.

власник
Котедж Зоопарк (масив Криниченька), Рівне
olx.ua

Продається дача з гарним краєвидом, хорошими сусідами, великим садком опалення пічне, туалет у дворі, металевий вагончик, хороший підвал, вода з джерела, до електрики 300м, газ відсутній, питання по телефону. Власник

власник
Дача в гарному місці!  с.Бронники
olx.ua

Це може бути чудовий заміський будинок для великої родини. Всього 5 хв до Рівного (с.Антопіль) - київська траса, зручний доїзд - друга ліні - довкола чудовий краєвид Добротний одноповерховий сучасний будинок - площа 140м.кв. - цокольний поверх – гараж з ямою і два технічні приміщення - перший поверх, де заплановано просторий зал, три спальні, кухня, ванна кімната, гардеробна, балкон - в будинку заведено світло (3фази), є дозвіл на підключення газу, вода поруч. - вікна-металопластикові, дах-єврошифер - є високий мансардний поверх - ділянка земельна 7.5 соток - можливий обмін на двокімнатну квартиру в м.Рівне Саме тут Ви зможете облаштувати все за власним смаком, так як зручно Вашій родині. Будинок чекає свого господаря. Телефонуйте!

власник
Продам  просторий будинок за містом
olx.ua

До вашої уваги сучасний будинок з продуманим плануванням. Загальна площа будинку - 213,8 м2, ділянки - 10 сотих. Перший поверх: -Просторі кімнати, вітальня з панорамними вікнами; -1 спальня, передпокій, санвузол та ванна кімнати. Другий поверх: -3 просторі кімнати, коридор, туалет та ванна кімнати. Будинок побудований з можливостю побудови тераси з басейном. Проведено світло ( 3 фази, загальна потужність - 18Кв ) та вода (свердловина). Окрема котельня з керамічним комином. Утеплений дах мінеральною ватою. Гарна місцевість, чудовий краєвид, зручна транспортна розв’язка .Знаходиться в селі Біла Криниця. За деталями телефонувати +38***********79 ( Сергій ) або +38***********05 ( Наталія ).

власник
До вашої уваги сучасний будинок з продуманим плануванням.
olx.ua

Продам будинок Клевань 2 , ділянка 8 соток , є газ , вода. Сарай льох. Недалеко залізничний вокзал , зупинка автобуса .

власник
Продам будинок , Клевань 2
olx.ua

В будинку всі комунікації, ванна, санвузол, опалення газове і є грубка. Господарські будівлі. Земельна ділянка поділена на 3 окремі кадастрові номери: 19, 25 і 26 соток. Потребує косметичного ремонту. Торг.

власник
Будинок із земельною ділянкою
olx.ua
1 - 24 з 60 результатів

Популярні запити