Продається чарівний будинок на березі озера Нобель Рівненської області! Райський куточок для любителів риболовлі та природи. Ваш особистий рай з живописними краєвидами та власним доступом до озера. Не пропустіть можливість стати власником цього унікального дому! Придбайте свій власний куточок раю прямо зараз! Загальна площа будинку 94,7м2( 3 кімнати : 13м2, 10,2м2., 9,8м2) 2 с/в, кухня вітальня 41,3 м2, альтанка, гараж. Та гостьовий будиночок на 1 кімнату. Ділянка 6 сотих. Вартість 49000$

Продам будинок на березі озера Нобель
olx.ua

Двоповерховий будинок, другий поверх незакінчений . Стан жилий, потребує косметичного ремонту , меблі присутні. 10-ть кімнат, загальна площа першого поверху 99.4 кв.м. За детальнішою інформацією телефонуйте.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в Зарічному. Вул першого грудня 32 (центp) Повний пакет документів 2024 року. Будинок з цегли. Також є велика літня кухня, погріб, гараж та сарай. Поблизу школа, санепідемстанція, ощад банк та інш.

Продам будинок Зарічне центр
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

За деталями звертайтесь за телефоном 09******16, 09******32, є літня кухня, новий сарай

власник
Продам будинок смт Зарічне
olx.ua

Продам земельну ділянку з будинком в центрі Зарічного за адресою вул. Оселицька, 2. Всі деталі по телефону 06******91 (запитувати Олю). Можливий хороший торг.

власник
Продам земельну ділянку з будинком в центрі Зарічного
olx.ua

Популярні запити