Газифікований будинок площею 40 м2. Ремонт,меблі , техніка готовий до проживання. Сарай , гараж,колонка з водою, є фундамент під будівництво нового житлового будинку на 74 м2 з готовий проектом. Розглядається можливість не великого розтермінування. Деталі в приват

Продається будинок в смт. Рожнятів
olx.ua

Продається будинок у гірському районі. ( с Спас, Рожнятів, Калуський р-н) Все для проживання є.Опалення газове та твердопаливний котел. Криниця , підвал,гараж, невеличка стайня, приміщення для інструментів. На другому поверсі 2 кімнати ,взимку не опалюються .Ванна та туалет у хаті, другий туалет надворі.Спокійний район, вихід до річки, краєвид на гори. Сад ,город 07 сот. Деталі за телефоном.

власник
будинок з прибудовами
olx.ua

Продам хороший будинок в мальовничому місті Рожнятів місце просто шикарне тихе та спокійно поряд усе шо необхідно магазини школа річка і не скажеш шо в місті частково зроблений ремонт як в хаті так і в літні кухні є все необхідне для життя тільки заходь і жий опалення газ, вода своя скважена вана душ усе є великій гараж в будинку та тераса на літо тільки нема всіх фото на телефоні кому цікаво звоніть на усе відповім

власник
Продам БУДИНОК Рожнятів
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок, в смт Рожнятів. Територія огороджена .Паркан з цегли. На території розміщений будинок, гараж, господарське приміщення 30 кв.м.. Площа земельної ділянки 25 соток. Є всі Комунікації : газ, світло ,вода. опалення,.Свердловина, водовідвід та септик. Ділянка правильноі форми .

Продаж будинку, земельної ділянки 25 сотих
olx.ua

Продається 3-поверховий будинок в смт Рожнятів.Загальна площа будинку 229 квадратних метрів. Житлова площа 94 квадратних метри.В дворі розміщений гараж 27 квадратних метрів,та сількогосподарські споруди.Площа земельної дялянки 25 соток. Комунікації всі працюють: газове опалення, водопостачання - власна свердловина, водовідвід та септик.Територія повністю огороджена парканом з цегли.

Продаж будинку с.Рожнятів
olx.ua