ID Обєкта : Q49620 Продам будинок у пгт Велика Рогань. Площа 170 кв. м. Планування: 4 спальні, великий санвузол, просторна гостева та кухня 15 кв. м. На дворі багато будівель: сарай, льох, капітальний гараж з автоматичними воротами, бесідка, мангал. Опалення газ\електро, також є дров’яний котел і генератор. Велика ділянка 16 соток, приватизована. Транспортна зупинка — 400м, м. Індустріальна — 20хв на машині. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Зарічна
rieltor.ua

Продається будинок у В.Рогані , 9 км від окружної дороги. Вул Зернова, 26 Затишна спокійна вулиця сучасних забудівель. Будинок біля 200 кв.м. На першому поверсі дві спальні, кімната- гостинна, кухня зі скланим виходим на літню веранду, гардеропна ( яку за необхідності можно переробити в спальню, санвузол. На другому поверсі дві кімнати і санвузол. Будинок жилий, з ремонтом і меблями, під сигналізацією. Порядні сусіди. Гараж на два авто, Сухий погреб зі сходами ( можно використовувати як бомбосховище) і сарай, внутрішній дворик, далі невеличкий город з якісною теплицею і загородь для курочок.

Зернова, 26
rieltor.ua

Продам дом и земельного участок в пгт Рогань. Общая площадь дома 107 квадратов, участка 15 соток. Есть возможность отчуждения части дома 1/4 + 7,5 соток земли, на участке гараж и подсобные постройки. Есть скважина с технической водой, отопление газовое, 4 комнаты, удобства в доме, стеклопакеты немецкие качественные канализация (септик). Документы все в наличии. 11000$ реальному покупателю, разумный торг. Рассмотрю вариант продажи всего дома за 31500$

Продам дом пгт Рогань
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаем отличный, комфортный, 2-х этажный дом с большим участком. От метро Индустриальная 10 минут на машине. Остановка общественного транспорта в 10 минутах пешком от дома. Дом из красного кирпича, утеплен, облицован клинкером. На участке своя скважина, канализация септик. Отопление и горячая вода - двухконтурный газовый котел. На 1 этаже расположены две жилые комнаты, кухня с выходом на террасу, столовая - холл 40м2, санузел и 2 гардеробных комнаты. На второй этаж ведет воздушная полукруглая лестница. На мансардном этаже расположены две жилые комнаты, санузел. Из окон открывается чудесный вид на зеленые холмы и цветущие поля. На участке гараж на две машины с автоматическими воротами, большой капитальный погреб, хозпомещение. Вокруг дома выполнен ландшафтный дизайн, уложена тротуарная плитка "Старе місто". Большой огород и фруктовый сад. Благополучные соседи, что тоже очень не маловажно для комфортной жизни. Звоните! Покажем в любое удобное время! Торг на месте.

D1M Продам современный дом 180 м2  Рогань. Срочно! Торг!
olx.ua

Продам міцний цегляний будинок на 5 кім, 3 окремі кімнати 2 прохідні В домі є санвузол, опалення газове і резервне пічне, також заведена електрика та центральна вода, вікна металопластик Ділянка рівна 12 сот, є гараж, огороджена парканом Гарне місце розташування, до центру селища 600 метрів, маршруткою до Харькова 10-15 хвилин.

Продам окремий будинок на 5 кімнат на с. Рогань
olx.ua

Популярні запити

Географія Рогань