Продам дом срочно в Песчаном район развилки. Ул. Киевская 260. Общая площадь участка 19. соток. Торг уместен.

власник
Продам ДОМ срочно
olx.ua

Приватний цегляний будинок. В дворі гараж з ямою, флігель та сараї для домашніх тварин, ділянка під городину. Чудовий будинок для сімї з дітками, так як двір закритий. Поряд є невеликий парк та річка. Будинок на продажу або обмін на 2-3 кімнатну квартиру з доплатою в Решетилівці.

власник
Продам приватний будинок з гаржем та флігелем
olx.ua

Продам жилой дом Полтавская обл Решетиловский район с.Жовтневое.45км от Полтавы . 12км от с.Решетиловка. Газ, вода в доме. До жд.станции 10минут. Общая площадь 36,3м. жилая площадь 27,6м. количество комнат 2. прихожая. сарай. летняя кухня. С реальным покупателем торг.

власник
Продам дом Полтавская обл Решетиловский район с.Покровське(Жовтневе)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в місті Решетилівки. Житлова площа 83кв.м. Додатково є гараж, погріб, літня кухня, хоздвір і додаткові приміщення. Отоплення газове і дровяне. Будинок має 3 житлові кімнати, кухню, туалет і ванну, також гостьову кімнату. При бажанні можна доробити другий поверх. Всі питання за телефоном 05******24 Геннадій.

власник
Продам будинок  м.Решетилівка
olx.ua

Продам дом р-н канала. Газ ,вода,санузел, 4 комнаты. Погреб, летняя кухня, пробойной колодец.

власник
Продам дом. Песчаное р-н канала.
olx.ua

Продам затишний будинок 47м2 в м. Решетилівка, неподалік від центру, лікарні і річки. Будинок з усіма зручностями, коридор, кухня, санвузол мають теплу підлогу, покриття плитка. Дві інші кімнати - ламінат. Будинок теплий з хорошим ремонтом. Є погріб, сарай. Земельна ділянка 0,7 га.

власник
Будинок в м. Решетилівка
olx.ua

Продам земельну ділянку з будинком та господарськими будівдями в с.Михнівка. Газ в хаті та літній кухні, колодязь у дворі, інтернет, електрика.

власник
Будинок з ділянкою в Решетилівськом районі
olx.ua

Житловий будинок заг. площею 282,70 кв.м. з господарськими будівлями та спорудами та земельною ділянкою 0,25 га для будівництва та обслуговування житл. будинку, госп. будівель та споруд за адресою: Полтавська обл., Решетилівський район, с. Н. Диканька, вул Степна, 23 (біля траси Київ-Харків, поряд річка, ліс, луки, потребує поточного ремонту, газ, світло, скважина в наявності) Можливий обмін на квартиру/и в Полтаві

власник
Продам будинок біля річки
olx.ua

Жд.сполучення.50км.вид Полтавы. Большой двор. Много хоз. Построек. Не большой сад.

власник
Продажа дома в деревне.
olx.ua

Продається Дача в дуже гарному місці. Знаходиться в дачному масиві біля с.Пустовари. 40км від Полтави і до 10км від Решетилівки. Будинок двоповерховий. Цокольне приміщення використовується як підвальне. Участок 6соток. Фундамент блочний, стіни керпичні, перекриття плити залізобетонні, покрівля шифер. Світло підведене. На першому поверсі кімната і кухня невелички, на другому поверсі також кімната. Будинок в середині готовий до прожиапння, на стінахобої, підлга деревяна. З балкона гарний краєвид на річку. До річки 5хв. Вікна деревяні в дуже гарному станні, двері також деревяні. Для більш детальної інформації або якщо є питаня пишіть або телефонуйте. Завжди будемо раді)))

власник
Дача поряд с.Пустовари
olx.ua

Продається будинок з великою ділянкою 25 сот під будівництво та 16 сот під огород на невеликому пагорбі у затишному та мальовничому селі Шрамки, Решитилівського району, Полтавської області, навколо багато зелених насаджень та дерев. На ділянці є будинок, сарай з літньою кухнею, колодяць та підвал. В будинку є туалет. Будинок потребує невеличкого косметичного ремонту та придатний для проживання і в цілому стан задовільний. Підведена електрика, підведений газ. Повз ділянки проходить гарна асвальтована дорога до Решетилівки і до магістарлі Е-40 (М03) на Полтаву та Київ. Село Шрамки знаходиться за 7 км від районного центру смт Решетилівка, за 1 км від центру сільської ради с. Мякеньківка та за 17 км від залізничної станції Решетилівка (с-ще Покровське). Село розділяє мальовнича балка, на дні якої протікає струмок та споруджено 2 ставки. За 1,5 км на південь від села протікає річка Говтва. Розташоване село на горі висотою 133 м над рівнем моря. Історія села Шрамки бере свій початок у другій чверті XVII століття. Заснував село козак по прізвищу або кличці Шрам.

власник
Терміново! Будинок 68 кв.м на ділянці 40 соток в с Шрамки продам
olx.ua

Продається будинок в Полтавській обл. Село Пащенки від Решетилівки 24 км. Будинок з 81-го року, 62 м² є 4 житлові кімнати. Є газ і пічне опалення, в будинку є вода. На подвірї є 2 сараї, погріб і літня кухня. Ціна 7000 $ можливий торг. Звертайтеся за номером телефону 09******59.

власник
Продажа будинка Полтавська область
olx.ua

Продам чудовий приватний будинок зі зручностями в м. Решетилівка. Загальна проща майже 100 кв.м. Велика земельна ділянка 25 сот. Молодий садочок. Капітальний забор на 2 воріт. Гараж, сарай, 2 підвала (1 в будинку). Всі життєво важливі комінікації поміняно. Новий дах, будинок утеплений, 3 каналізаційні ями. В будинку замінено систему опалення, каналізація, водопостачання. Частково зроблено сучасний ремонт ( 2 кімнати потребують комметичного ремонту). Зроблено перепланування (всі кімнати окремі). Ціна будинку буде значно відкорегована в сторону зменшення в залежності від додаткових умов. Більше інформації по телефону або під час огляду.

власник
Продам будинок зі зручностями
olx.ua

Продам дом с газом и большой площадью земли можно под дачу пробыта скважина петевая вода рядом речка место бомба . 60 соток земли приватизованой за домом +огород на фото видно если ехать на поезде то ост 294 км

власник
Продам дом с Коломак Решетиловский раён
olx.ua

Будинок з газовим опаленням, стоїть двох контурний котел. Металопластикові вікна. В кухні підлога з підігрівом. Туалет в будинку. На території є гараж з літньою кухнею, гараж-майстерня. По всім питанням телефонуйте з радістю відповім.

власник
Продам будинок в м. Решетилівка
olx.ua

Жилий дім, газове опалення, гараж, сарай, літня кухня, скважина, велика теплиця під склом.

власник
Продам будинок в с. Піщане
olx.ua

Продам будинок в м.Решетилівка. Район Цибулівки. Загальна площа будинку 42,6 кв.м. Без зручностей. В будинку є газ. Новий гараж 45 кв.м. Є скважина. Бесідка. Участок повністю огороджений. Земельна ділянка 15 сот. Гарний молодий садок (багато фруктових дерев та кущів). На території є буд матеріали (газоблок), які входять в ціну. Власник. Торг при огляді.

власник
Будинок в м. Решетилівка
olx.ua

Продається будинок в с. Сухорабівка. Площа 92м². 4 окремі кімнати та одна велика прохідна. Ванна, туалет, газове опалення, сарай на чотири відділення, в тому числі гараж, вхідний погріб. Мальовнича природа, поруч річка. Магазини в пішій доступності(+-1км). Деталі за телефоном.

власник
Продаж будинку с.Сухорабівка
olx.ua

Продам будинок потребує ремонту,вода,каналізація в будинку, опалення газове і є також плита,поруч зупинка два магазини недалеко від центру детальніше тел:05******96

власник
Будинок продам будинок
olx.ua

Продам цегляний будинок загальною площею 82,6кв м в м.Решетилівка, 5-7хв до центру міста 30 км до Полтави 12,6 соток землі (приватизовано) Є господарські споруди: гараж, літня кухня, сарай, погріб Підведені всі комунікації Власник Реальному покупцю розумний торг

власник
Продам будинок в м.Решетилівка (30км до Полтави)
olx.ua

Продається садиба за адресою Полтавська область, Решитилівський район, с. Колотії. Будинок – 83,5 кв.м, додатково надвірні споруди цегляні загальною площею - 140 кв.м, 1980-91 р. забудови, земельна діл. Держ/акт - 20,8 сот., садок, вода, газ.

власник
Будинок усадьба
olx.ua

Продам будинок з ділянкою 9 соток. Є газ, вода,світло. За інформацією звертатись за тел. 06******91

власник
Продаж  будинку в м. Решетилівка
olx.ua

Будинок знаходиться в с.Сухорабівка. Вода,газ,світло є. Деталі уточняйте.

власник
Продам будинок
olx.ua

Дачний будинок з непоганим розташуванням (перша лінія). Земля приватизована (6 соток). Неподалік є річка (приблизно 5 хв пішки). Проведена електрика. Немає водопостачання (лише колодязь). Опалення - буржуйка. Стан будинку на фото (всередині обшитий вагонкою). 15 хв машиною до траси Київ - Харків. 30 хв машиною до Полтави. Обовязковий торг для покупця

власник
Продам двохповерхову дачу неподалік Пустоварів
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів

Популярні запити