Планируете купить землю, чтобы построиться с нуля? Предлагаем участок уже с коробкой по 100 долларов за метр дома, это в три раза дешевле, чем если купить участок и построиться самому, стороительные фирмы строят коробку от 300 долларов за метр. Наш участок 22 сотых уже с построенной коробкой 482 кв.м. по 100 долларов за метр Дом дуплекс планировался на две семьи, по 240 метров каждой или для проживания и бизнеса одновременно . В реалиях сегодняшнего времени для переселенцев можно сделать из него 4 квартирный дом по 120 метров или разделить его на одно, двух трёхкомнатные квартиры. Находится в такой стадии , что перепланировка возможна. Вся техническая документация есть. Строительный проект. Находится в 22 км от Киева, военных действий в районе не было. Вдалеке от трасс. Бориспольский район, с.Ревне. До маршрутки на Киев тысяча метров. Современный проект. Под отделку. Дом в 2 этажа. Построен из керамокирпича ( теплее чем кирпич и экологические чем газо- и пеноблок) и не требует утепления, нужна только наружная отделка Крыша металлочерепица утеплена. Две половины дома по 240 метров, между ними общее пространство ( планировалась стеклянная крыша, но можно и обычную делать или лестничный пролет для квартир Высота потолков 1 этажа 4 метра. Окна в пол. Можно также размещать СТО, бизнес, магазин, склад товара, офис. Коммуникации - на газ получено разрешение, электричество заведено и подключено. Скважина на участке. Проводной интернет по улице. Разрешение на строительство. Асфальтированная дорога вдоль участка. Тихая улица. Также это удачная инвестиция для строительных фирм - Отличный проект для достройки под ключ для дальнейшей продажи частями или целиком, как дома- дуплекса. Ставь окна , двери и заходи на отделку. Цена 100 долларов за метр дома включая стоимость участка- реальная экономия на строительстве и материалах. Так строят только для себя!

Солідарності
rieltor.ua

̶1̶4̶5̶0̶0̶0̶$̶ 125000$ Продається заміський будинок, 168 м.кв., 4 спальні кімнати, с. Ревне, Бориспільського р-ну. Будинок одноповерховий високими стелями побудований з якісних матеріалів. В будинку євроремонт на підлозі кахель, стіни венеціанка та шпалери. Гараж на 1 авто, приміщення під сауну, 2 санвузли, вітальня з каміном та вбудованою кухнею 45,5 м.кв., 4 спальні кімнати. Ефективне опалення в будинку забезпечується економічними електричним та твердопаливними котлами з підігрівом підлоги. Вода з глибокої свердловини, а каналізація обємний септик. Відстань на Київ до найближчої станції метро Бориспільська 23 км.; до м. Бориспіль 15 км.; до с. Щасливе та с. Проліски та с. Гнідин 16 км.; до с. Велика Олександрівка та с. Мала Олександрівка та с. Вишеньки 13 км.; до с. Чубинське та с. Проців 10 км.; до с. Гора 8 км.; до с. Петропавлівське та с. Проців 5 км.; до с. Мартусівка 1.5 км. Відстань до найближчої станції метро Бориспільська 23 км. По даному будинку на комісійні не претендуємо.

с.Ревне, 234
rieltor.ua

Продається 2-х пов. будинок з ремонтом в хорошому стані з заскленою і відкритою терасами. Дуже тихе та затишне місце. Як приємний бонус в цю вартість залишаються сонячні панелі! Будинок знаходиться в с. Ревне, Бориспільського р-ну, Київської обл., на відстані 25км. від Києва. Будинок продається з меблями та всією необхідною побутовою технікою і не тільки, фото реальні)) Дім побудований «для себе» у 2014 році, загальна проща 189,2 м2. І поверх: тамбур, хол, комора, кімната-вітальня, кухня, топочна, гардеробна, санвузол (туалет/ванна). ІІ поверх: передпокій, три кімнати-спальні, сумісний санвузол (туалет/душова кабіна), кабінет. Ділянка 10 соток, територія повністю загороджена, гараж з підвалом, будівля під лазню з барбекю зоною, молодий плодовий сад: груша, яблуня, крупна вишня і черешня, грецький горіх, є кущі: айва, фундук, лохина, виноград, також гарні засадження туями та ялівцею. У пішій доступності від будинку є все необхідне для життя магазини, кіоски, аптека, відділення пошти, школа, дитячий садок, дитячі майданчики та інше до Києва 20хв. транспортом. За більш детальною інформацією звертайтесь по вказаному контакту. Допоможу КУПИТИ/ПРОДАТИ Підтримка на всіх етапах ДО угоди. Звертайтеся буду рада допомогти)) Комісія 3%

можливий продаж по єОселя
Ревне
rieltor.ua

Будинок в с. Ревне бориспільського району 90 м2 + тераса 30м2 Підключено 13квт день-ніч Свердловина 35м Побудовано з газоблоку 300мм Утеплений фундамент на всю глибину Перекриття деревяне брус 200х100 посилений двутааровими балками Дах металочерепиця Німеччина Arselor 0.5mm 225гр цинку Висаджений молодий сад та туї Ділянка 10 сотих правильної форми Є будівельний вагончик та ще 6м3 газоблоку Ма масиві всі будинків нові, асфальтована дорога, гарні сусіди В селі гарно розвинена інфраструктура

власник
Будинок з земельною ділянкою
olx.ua

ТЕРМІНОВО! Продається будинок 61 м2 під реконструкцію, земельна ділянка площею 46 соток. Велика, рівна земельна ділянка 46 соток, 2 державних акта 0,2148 га та 0,2499 га. Київська обол. Бориспільський р-н. с. Ревне, вул. Соборна, 55. До Києва 25км. МЕТРО Бориспільська 20 хв. до центру Київа та ХРЕЩАТИКА 40 хв. поруч с. Гора, с. Мартусівка, аеропорт Бориспіль. Стан будинку дуже скромний, під реконструкцію, ГАЗ підведений опалення було газовим котлом, електрика підключена. на території сарай, літня кухня, все потребує ремонту. поруч маршрутки до Києва і Борисполя, магазини - все в 10 хвилинах пішого ходу. До Дніпра і лісу - 10 хв. на машині. ЦІНА: 30 000у.е. можливий ТОРГ ЗА УМОВИ швидкої угоди. Телефонуйте, з задоволенням відповім на всі Ваші питання та організую безпечну угоду.

ТЕРМІНОВО! Село Ревне! Будинок 61м2 під реконструкцію + ділянка 46 сот
olx.ua

Продається невеликий затишний будинок в с. Ревне, Київська область. 30 хвилин через Бориспільську трасу. ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУТАЦІЮ! Будинок з цегли, утеплений пінопластом. Житлова вулиця. Світло 13 квт, прямий договір з обленерго. Власна скважина 25 м. Велика кухня-кімната 25.3 м.кв. Є груба для дровяного опалення, можна зробити електричне. Кондиціонер, бойлер, сигналізація. Велика санвузол з ванною. Прибудована тераса 12 м. кв. з кондиціонером. Автоматичний полив, кервання бойлером та кондиціонером дистанційно через сигналізацію AJAX з будь-якого місця де є інтернет. Є можливість підключити швидкісний інтернет. Земельна ділянка 10.88 соток. Посаджено фруктові дерева, багато малини, смородина, порічки, жимослость та 20 кущів лохини. Відкатні ворота 5 м ширина, ділянка по периметру огорожена.

Продається дачний будинок в с. Ревне
olx.ua

Продаю дом с участком в дачном кооперативе возле села Ревне Бориспльский район. Участок 5 соток , возиожен рядом еще 5 соток. Дом 95 кВ.м. Дом введен в эксплатацию в жилом фонде, можно прописаться. Земля приватизована.

власник
Продаю дом с участком возле села Ревне Бориспльский район
olx.ua

Продається земельна ділянка в с. Ревне Бориспільського р-ну (20 км. від Києва) 21 сотих землі (12 сот. під забудову; 8 сот. під город) На ділянці розташоване пів будинку 1963 р. побудови (без ремонту), господарськи споруди, льох. З комунікацій є електрика, газ, вода. Є можливість розширити ділянку на 12 сотих землі. Для отримання більш детальної інформації звертайтесь за телефонами вказаних у оголошенні.

Продаж  пів будинку с. Ревне Бориспільський р-н ділянка 21 сотих землі
olx.ua

Будинок 62м2, 3 кімнати, кухня, веранда ( є кімната в якій можливо зробити санвузол). Опалення газове. Світло. Ділянка 46 соток (приватизована) Огороджено частково. На ділянці літня кухня, сарай, погреб. Широкий фасад 34 м. Вулиця асфальтована. До зупинки і магазину 300м.

Продається будинок в селі Ревне, 46 соток
olx.ua

Популярні запити

Географія Ревне