Продам будинок 45 м по вул. Нарвській, Діївка-2. Будинок складається з двох кімнат, одна з яких - кухня-гостинна, друга - спальня. Стіни з шлакоблоку, обкладені цеглою. Дах - шифер. У будинку зроблено капітальний ремонт із заміною вікон та коммунікацій. Код обєкта SH-186-343 Затишний мікрорайон міста з транспортним сполученням, поруч на ж/м "Парус" розташовані магазини, супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініка, віддлення банку і пошти, салони краси, стадіон. За 10 хвилин транспортом можна дістатися до кінцевої станції метро. У дворі стоянка для авто. Загальна площа - 45 кв.м.: окрема кухня 16 кв.м, санвузол, передпокій, кладове приміщення, навіс. Септик. Вартість - $19тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Нарвська вул., 87
rieltor.ua

Шукаєте ідеальне місце для вашої родини? Ось що вам пропонуємо: Двоповерховий будинок з великими приміщеннями і всіма необхідними зручностями. На першому поверсі розташовані 2 кухні, одна столова зона, ванна кімната та санвузол. В будинку також є просторий погреб та 4 кімнати для вашого комфорту. Подвіря просторе і добре організоване: є місце для паркування автомобіля, літня кухня, господарські споруди, а також місце для садівництва і відпочинку. Тут також є літній санвузол, що робить ваші літні дні ще зручнішими. Розвинена інфраструктура в районі забезпечує вашу зручність: поруч знаходяться магазини, школа, дитячий садок та зупинка громадського транспорту.

Ревіна пров., 46 А
rieltor.ua

В продаже 2-х этажный дом в Сухачевке (4 мин езды от ж/м Парус), площадь 170 кв.м., участок 10 соток На участке капитальный кирпичный гараж, баня, летняя кухня, беседка с мангалом, погреб планировка : 1 этаж 87 кв.м, 3 комнаты, раздельный с/у, кухня, котельная(+подвал) , кладовка, гардеробная, просторный коридор 19 кв.м. 2й этаж свободная планировка, без ремонта В доме есть своя скважина , автономное отопление (газ и твердотопливный котел), установлены МП окна, участок ровный, во двор есть заезд для машины. Возле дома остановка маршруток , детский сад, школа , магазин Подробнее по телефону, звоните

Нарвська вул., 84
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х квартиру-дом на Лесопарке ул. Доблесная 52 м2. Коридор, кухня, 2 комнаты. Преимущества: Дом шлакобитон , h 3 м, крыша шифер. Полы деревянные. Вода скважина с насосной станцией введена в дом. Новый электросчетчик, Окна МПО. Отопления газовые конвекторы. Была печь, есть дымарь место под камин. Отличные , добрые соседи. Бонусом участок земли 4 сотки и летняя кухня 35 м2. Есть заезд для автомашины. Приятная цена 14500$. Рядом остановка 9, 141 м-т, школа, сад, магазин, лес, река.

можливий продаж по єОселя
Доблесная, 208
rieltor.ua

Продається житловий газифікований будинок в місті Пятихатки, Дніпропетровської області, на вулиці Саксаганська. Загальна площа будинку 64,6 м2. Земельна ділянка 5,12 соток. В будинку є: коридор 4,2 м2, передпокій 6,6 м2, кухня 9,8 м2, спальня 8,4 м2, спальня 8,2 м2, зал 27,4 м2 (план БТІ буди на фото). Тип фундаменту - бутовий камінь (граніт). Стіни - шлакоблок, зовнішнє оздоблення - облицювальна цегла. Стіни всередині - штукатурка (фігурна стеля). Підлога - дошка якісна t=40 мм. Допоміжні споруди на території: літня кухня 15,2 м2, сарай 7,8 м2, сарай 12,2 м2, льох 1,8 м2. душова (літня) 1 м2, вбиральня (нова) 1,5 м2, горище (на весь периметр будинку). У літній кухні також є газова плита. Також у дворі родючий сад: яблуні, груші, вишня, малина, чорна смородина, калина, виноград. На території є дві окремі ділянки невеликого огороду, якого вистачає для сімї. У будинку дуже комфортно, особливо у літній період часу. Дуже привітні та хороші сусіди. Встановлена супутникова антена. Опалення газове (котел АГВ) + пічне. Є каналізація під раковину на кухні, але вода у будинок не проведена. Водопровід у дворі + невелика свердловина. Будинок обставлений меблями (частина меблів сучасні). Продається з усім вмістом. Документи готові. За детальною інформацією дзвоніть за номером +38********01.

власник
Продаю свій дім в м. Пʼятихатки
olx.ua

Продам дом со всеми удобствами .89 м. КВ. ДНЕПРОП. обл. Пятихатского р на. Вопросы по тел.

власник
Дом в с.Комунаровка (Райдужное)
olx.ua

Продам дім в м. Пʼятихатки Газове та пічне опалення. Вода централізована заведена у двір і в вану. Тепла вода тільки коли працює опалення. Зливна яма. Туалет виборний. Залишаються частково меблі. Гараж , сарай, літня кухня з газом. Погріб. Плодові дерева. 10хв до ЖД вокзалу, 5хв маршрутка.

власник
Продам дім в м.Пʼятихатки
olx.ua

Продам будинок з земельним участком 7,5 соток, газове опалення, плита і багато дров, у дворі водяний кран і колодязь, літня кухня ;сарай, погріб, сад,район маслозаводу

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок в с. Лозуватка. Ділянка кутова, землі багато , бетона огорожа, на території сонячна станція 40 кВт введена в 2020 році в експлуатацію, на інверторі Хуавей. Поряд з усіх сторін порядні сусіди, ділянка охороняється . Будин майже в самому центрі, поряд ринок, нова пошта, відділок поліції та вс необхідна інфраструктура.

Будинок в Лозуватці разом з сонячною станцією. Дом Лозоватка.
olx.ua

Продам будинок з майстернею. Побудова 1996-1999рр. Велика земельна ділянка, площа 0,1807га. Молодий сад та виноградник (дерева різних сортів дозрівання). Майстерня з усіма комунікаціями, можна займатися будь-яким бізнесом, живлення 380W (зараз виготовляються корпусні меблі) .Також на даху майстерні можна установити сонячні батареї .У майстерні обладнане житлове приміщення, повністю пристосоване для проживання (опалення, світло, газ, каналізація). Два підвали. Загальна площа майстерні 208кв.м. По всій території викладена плитка. В будинку зроблений новий євроремонт, опалення комбіноване. Будинок утеплений, зроблена нова покрівля (металочерепиця), вікна металопластик. Загальна площа будинку 140кв.м. Є город для вирощування городини.

власник
Продам будинок з майстернею(все для виробництва меблів) ( 2 об‘єкта )
olx.ua

Продається дача в кооперативі Авангард.Вода,світло постійно цілий рік .Дача складається з двох участків,так що місця дуже багато.Будиночок потребує невеликих косметичних робіт.

власник
Продається дача в Авангарді(Криворізький район)
olx.ua

Будинок садибного типу з господарями будівлями та спорудами. Будинок готовий для проживання . Газове опалення. Літня кухня, погріб, сарай, басейна для питної води. Сарай. По всім питанням звертатись телефон 09*********06 Оля

власник
Продам будинок с. Лозуватка
olx.ua

Продаеться сучасний 2 х поверховий будинок в с.Лозуватка з усіма зручностями, 1 й поверх- кухня, ванна та душова, туалет, спальня, хол, зал з каміном, 2 й поверх 2 спальні. Великі вікна, високі потолки. У дворі гараж, погріб, сарай, літня кухня, душ, теплиця. Є центральний водопровід та колодязь. Садок, виноград, город. Свіже повітря, тихе життя.

власник
Продаеться сучасний 2 х поверховий будинок в с.Лозуватка
olx.ua

Продається 2-х поверхова дача на Авангарді. розмір кімнати 5*6 приблизно, без світла та води, але провести буде легко. Також додатково продається участок біля будинку. За додатковими відео та питаннями пішіть у особисті. Також є великий погреб на пів кімнати.

власник
2-х поверхова дача. Авангард
olx.ua

Продаёт дом с печным отоплением.Во дворе имеется два гаража,летняя кухня и хоз.постройка.Двор выложен плиткой.Газ подведён.

власник
Продам дом с печным отоплением.
olx.ua

Продаётся дом в Лозоватке,55 квадратов ,дом кирпичный,окна все металлопластиковые,крыша шиферная не протекает ,дом очень тёплый !находится не далеко от церкви и речки,территория огромная 30 соток -большая часть сад -засажен фруктовыми деревьями!все коммуникации в доме!на территории есть недостроенные постройки !двор асфальтирований !все вопросы по телефону!звоните торг уместен!!! +38**************69

власник
Продается дом в Лозоватке
olx.ua

Будинок у центрі міста Пʼятихатки. 57 квадратів, зі зручностями у будинку. Ділянка 6 соток. Звертайтесь за телефоном +38**************74

власник
Продається будинок в центрі м.Пʼятихатки
olx.ua

Дом в отличном месте с. Лозоватка. Ул. Центрально-городская. Проделана большинство дорого стоящих работ. Септик (двойной) свет, газ. Разводка сантехники, тёплые полы везде (гидро). Цена более чем адекватная. Один хозяин. Продажа по причине переезда. АН Dream House.

Дом 165 кв. м в с. Лозоватка под отделку.
olx.ua

Гарний, добротний будинок в усіма зручностями Знаходиться в селі Мирне, 10 хв до Жовтих Вод та 15 до Пʼятихаток Ходить рейсовий автобус, також є ЖД станція, ходить електричка Будинок площею 86 м2 В будинку- кімната, 2 спальні, велика кухня, комора, с/ вузол, коридор Опалення- електричне, каналізація- септик Окрім будинку на подвірʼї є капітальний гараж з оглядовою ямою, хоз приміщення Будівлі в гарному стані Навпроти двору зупинка автобуса Неподалік, 5 хв , продуктовий магазин 10 хв до школи

Гарний будинок 10 хв від м Жовті Води
olx.ua

Звоните пишите в любое время Обсудим всё вопросы по телефону 09******50 Естественно возможно даже торги

власник
Продам будынок в горном стане
olx.ua

Будинок в жилому стані, знаходиться в с.Камʼяне(Новий Світ), смт Солоне, Дніпровський р-н. Котел газ і твердотоплевний. Каналізація і вода проведені і в дім і в літню кухню.(літня кухня потребує ремонту.) Всі питання за телефоном: +38**************17 Людмила +38**************18 Микола

власник
Продам будинок
olx.ua

Добротный кирпичный дом без трещин, гараж, летняя кухня, походной погреб, огород с плодородной землёй,фруктовый сад (черешня, орех, груша, абрикоса, яблоки). Газ подведён. Колодец. Озеро рядом - в пределах 500 метров. Хорошие соседи. Асфальтированный подъезд. торг

власник
Дом в Ивашиновке недорого
olx.ua

будиночок у центрі газифікований.але і дров*яна плита збережена.всі зручності в наявності. можлива продаж з меблями та побутовою технікою.питання у повідомлення т 0.9.3.3.5.1.3.9.4.0.

власник
будиночок в центрі південа сторона
olx.ua

Продаеться хата в селi Лозуватка,в центрi села, поруч рiчка.Загальна дiлянка 16 соток. Хата потребуе косметичного ремонту.Всi документи зробленi,приватизацiя також. Загальна площа хати 47,4. Також е лiтня кухня, та пiдвал. Сан.вузла немае.

власник
Продаеться Хата в селi Лозуватка
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів