Продається капітальний 3-рівневий великий, світлий, мебльований будинок, з сучасним ремонтом. Будинок розташований на Хаджибеївському лимані у Протопопівці. Коштує будинок на фундаменті 80см., обгороджений парканом (корейський профнастил), водопровідні труби на глибині -1 метр. Двір у плитці, альтанка з піччю, міні озеро. Є гостьовий літній будинок. Кухня-їдальня. Тераса, балкон, пiдвал. Джакузі, лазня + басейн, спортзал, гараж -45 м з ямою, зимовий сад із панорамним дахом, відеоспостереження, охоронна сигналізація. Для захисту електрообладнання в будинку встановлено стабілізатор напруги та безперебійне живлення для дому. Міська вода, вивіз сміття. Опалення-твердопаливний котел + електрокотел + тепла підлога. 250 м до лиману, рівна ділянка. Плодоносний сад, виноградник, теплиця. Охоронювана територія. Зручне розташування, супермаркет, пошта, до центру міста 24 км, до обїзної дороги 12 км, селище Котовського 18 км. Все для максимального комфорту, затишку та безпеки великої родини. Свіже повітря, риболовля – відмінне місце для цілорічного проживання. Хаджибеївський лиман за 7 км. від Одеси Місць для рибалок багато, водиться: краби, креветки (рачки), з риби зустрічається бичок, пеленгас, карась, короп, судак, окунь, товстолоб. Є можливість збільшення території. Акція! - у подарунок ділянку 6 соток. (12 + 6) Телефонуйте, покажемо будь-якої миті.

Центральна, 636
rieltor.ua

Дом в 15 минутах езды от города. в дом заведены вода газ, отопление Агв Площадь 220 кв.м гараж на две машины с ямой, погреб. общаля площать земельного участка 33 сотки. на участке плолдовые деревья виноградник Отличный вариант для тех кто хочет переехать за город всей большой семьей гос акт проект документы в порядке Агенства просьба не беспокоить!!

власник
Продам загородный дом
olx.ua

Продам свой дом, село Протопоповка, на берегу Хаджибеевского лимана, 15 км от города Одесса, 2 этажа + большой подвал. 2 сан узла, гараж, стоянка. Все описание лучше по телефону...

власник
Продам частный дом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

(129702) В продаже капитальный дом 3 уровня в с. Протопоповка, СК Межлиманье, на первой линии от лимана. На первом этаже - гостиная - 16 кв.м, кухня 10 кв.м, туалет, душ. Есть терраса. На втором этаже две спальни – 16+12 кв.м, два застекленных балкона. Из окон открывается красивый вид на лиман. На цокольном этаже гараж и подвальное помещение. На участке есть хоз. постройка. 1-я улица от лимана. Земельный участок 12 соток.

2-этажный дом 160 кв.м. на берегу лимана с. Протопоповка. 28 000 уе
olx.ua

Популярні запити