Продам 2-х поверховий будинок загальною площею 170 кв.м. та приватизовану ділянку площею 0,10 га. Сучасний авторський ремонт. Двухконтурний котел, централізована вода, газ. На ділянці родючий молодий сад. З другого поверху будинку можна милуватися краєвидами на місцеві озера. Будинок розташований в центрі села Мильці (в 2-х кілометрах від міста Полтава). Поруч магазин, школа, дитячий майданчик, лікарня, зупинка. Більше фото у особисті. Всі деталі за телефоном +38********94 Тетяна. Не агенство.

власник
Продам будинок в мальовничому місці. НЕ АГЕНТСТВО!
olx.ua

Будинок із дикого екологічно чистого зрубу не калібрований із смереки. Товщина Д 40 (теплий) Забудова 2017 року Площа 115,8 кВ метрів перший поверх +тераса 19,75 ка метрів . 1 поверх : - кухня-вітальня (загальна кімната) - Камін - Дві спальні - Пральна- хозяйська кімната - Вітальня ( вхід в будинок) - Тераса ( другий вхід дл загальної кімнати ) - Вана ( великае ) кімната ( санвузол) - Кондиціонер 2 поверх: Оброблено деревом , можливо зробити кілька кімнат , наразі велика кімната , по краю в виді закритих шаф. Остекленя будинку двокамерними енергозберігаючими вікнами ( темний дуб) Вся вікна закриті захисними ролетами Газ ТВ (супутникове ) Інтернет ( wi-fi) Центральне водопостачання та окрема свердловина Отоплення : двухконтурний газовий котел Пл площі двору розведена зрошувальна система поливу ! Ділянка прямокутної форми площі 12 сотки , обнесена бетонно-свічковою огородою , з вертикальними рейками ! Територія ділянки вкрита бруківкою ! На території є облаштовані два майданчика для мангалу ( з кришою та місцем для столу , а також альтанка для відпочинку. Біля виїзних воріт є майданчик для авто вкритий бруківкою . Загартований вольєр для собаки . В дворі плодові дерева різних видів , кушів та виноград , полуниця. Рози та різні види квітів . Облаштоване місце для зберігання дрів ! 50 метрів від паркану знаходиться сосновий ліс та водойма ! Зона відпочинку та дитячий майданчик , дитячий садок та школа ! Поряд зупинка автобусу (50 метрі) , та Жд сполучення. Асфальтований підьізд до воріт дому. Будинок доглянутий та продається з деякими меблями та технікою . Додатково до ділянки ( окремо від основої частини) продається огород для сільськогосподарського призначення( 5 соток) Терміново в зв’язку з переїздом !

власник
Будинок із зрубу !Полтавська область
olx.ua

Продам участок с домом, гаражом, летней кухней по ул. Рождественская в в Крюкове, Кременчуг. Есть газовый котёл, есть печка. Колонка с водой находится во дворе. Также во дворе живёт собачка, Руда. Она надёжный охранник и лучший друг.

власник
Продажа дома в Крюкове
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок с.Мильці,поряд з містом,є земельна ділянка.Всі деталі по телефону

власник
olx.ua

Хорошая двух этажная дача, построенная с белого кирпича, есть заезд для машины, сарай, подвал, летний душ и туалет, 12 соток родючей земли, первый этаж косметический ремонт второй этаж пустой! Всё детальнее по телефону

власник
Продам дачу в Рожаївці ТЕРМІНОВО
olx.ua

Дом с камином, в отличном жилом состоянии, с ремонтом, в селе Петровка (Чапаево)Полтавская область. Есть железнодорожная станция «Кочубеевка». 60 км от города Полтава и 110 от города Харьков. На территории участка есть баня с бассейном, гостевой домик с санузлом, огород, гараж, беседка,летняя кухня. Во дворе частично асфальт, частично плитка.Плодоносящие фруктовые деревья, ухоженный огород, Водоснабжение центральное. Отопление дровяное, газовое. меблировка (кухонный гарнитур, газовая плита с духовкой) рассматривается обмен на квартиру в городе Полтава.

власник
Продам дом с ремонтом Полтавская область
olx.ua

Продам приватизовану садибу під забудову в с. Кованчик. 0.60га. Більше інформації по телефону. Торг

власник
olx.ua

Продам дачу с.Витівка 15км від Полтави відразу за Абазовкой, газа і світла ніколи небуло, вода скважина, земельна ділянка площею 10 соток приватизована, будинок зареєстровано в БТІ, кімнати 13.0-9.3-7.8. Кухня 10.6. Туалет, душ, сарай, город, садок, погріб. Розмір будинку 6.7×6.4

власник
Дача с.Витівка 15км від Полтави
olx.ua

Продам дачу в с. Буланово, Полтавский район, 7-8км. от Полтавы. Дом мансардного типа 2 этажа, общая площадь 60кв.м., 3 комнаты, кухня, подвал, хорошее состояние, печное отопление, вагончик для инструмента, кирпичный туалет, приватизированный земельный участок 8,5 соток (госакт), рядом лес, удобное месторасположение, до остановки транспорта 5 минут пешком, речка 15 минут пешком. Торг с реальным покупателем.

власник
Продам дачу в с. Буланово, Полтавский район, Полтава
olx.ua

Продам частину будинку в селі Копили (2 кімнати) з великою кухнею, де можна розташувати диван для гостей). Вікна м/п, зручності в будинку,опалення світлом, бойлер для води, заїзд для машин. Біля будинку є огород, де можна вирощувати овочі. Поряд альтанка і ставок для відпочинку. Готові обміняти на 2-х кімнату квартиру в м.Полтава! Можлива оренда - 4000 грн + комунальні(у опалювальний сезон десь 3000 грн)

власник
Продаж/обмін/оренда частини будинку село Копили
olx.ua

Продам дом в с. Кротенки. Находится на горе. Как такого подьезда к дому нет,надо делать. 3 комнаты, газово- печное отопление. Вода в доме,есть бойлер.10 соток земли во дворе,сад,24 сотки за двором.Требует ремонта так как никто не живет.Можно использовать в качестве дачи. Чистый воздух,хорошие соседи. Недалеко речка. Торг минимальный, дешевле уже некуда. Срочно!

власник
Продам дом на Кротенках с участком.
olx.ua

Продається власна дачна ділянка 5,0 с., з літнім будиночком (документи на землю в порядку, кадастровий номер у ділянки є) в садовому товаристві "Берізка", що охороняється, дачний масив Воронино. Міський громадський транспорт – від кінцевої "Вороніно" 15 хв. вільним кроком. На ділянці розташовані: 2х поверховий літній дачний будиночок-бунгало з (на 1-поверсі кімната, виділено два коридори, льох глибиною 2м; на 2-му поверсі кімната). Пластикові вікна, металеві двері. Будиночок тільки для літнього проживання, без опалення та утеплення. З меблів: на 1-му поверсі диван, два крісла, шафа, на 2-му поверсі 2 ліжкомісця, шафа, крісла. На ділянці є споруда для зберігання садового інвентарю та туалет (дерев`яні), літній душ (кабінка на металевому каркасі) - усі на фундаменті. А також еврокуб для зберігання води. Посаджені фруктові дерева (яблуні, груши, абрікоси, черешні, сливи, вишні), виноград, смородина, айва. Будиночок електрифікований (електронний лічильник винесений на вулицю, кабелі від стовпа нові), на ділянці є свердловина - діаметр 0,3м глибина 14м, з водою для поливу (вода технічна, для підняття на поверхню використовується погружний насос) - вода підведена до будиночка (0.5м під землею металопластиком), є місце для стоянки автомобіля. Ділянка рівна, обгороджена (фасадна частина з металопрофілю) і розташована в середині дачного масиву, провулок житловий, доглянутий, освітлюваний, завжди є сусіди, лінія WiFi (по бажанню, зараз не підключено). Охороняється цілий рік. За 15 хвилин від ділянки, розташовані пляжи на р. Ворскла (Гаваї та громадський, обидва на рівній відстані). Пишіть у повідомлення, або на Вайбер, на телефонний дзвінок можу не відповісти. Власник.

власник
Дача з власною земельною ділянкою на Вороніна
olx.ua

Продаю затишний будинок в Супрунівці. Площа 77 кв. м, 4 кімнати та кухня 10 м.кв.. Земельна ділянка 38 соток. Будинок побудований в 1975 році, саман обкладений цеглою. Опалення пічне- газове. Зручності у будинку. У дворі є газифікована літня кухня, сарай, гараж, погрібник вхідний.

власник
Продаю будинок 77 м. кв.  з ділянкою 38 соток
olx.ua

Продам будинок в Терешках з ділянкою 14 соток. Загальна площа 59, 9 м, 3 кімнати, в огороді власний ставок - рай для рибака. Газ і вода в будинку+скважина,літня кухня,гараж, погріб. Центральна вулиця, гарний підїзд. Поряд зупинка ж/д та автобуса,магазини, садочок, школа. Неподалік річка та ліс,затишне місце для життя та відпочинку. Якщо є бажання можна збудувати новий сучасний будинок.

власник
Продам будинок в Терешках, з ділянкою 14 соток . Загальна площа 59,9 м
olx.ua

Продам дом/дачу в очень тихом и хорошем селе (Полтавский район, с.Петрашевка (Ульяновка). В доме и во дворе все так как на фото. Все остальные детали по телефону или сообщении. Тел: 09******89 или 09******23

власник
Продам дом (с.Петрашівка, Полтавський район)
olx.ua

Продажа дома в Крюкове 2 гаража 2 погреба Перекрытие Пластиковые окна Ванная Водопровод Приватизация Огород Летняя кухня Торг небольшой , звоните , от владельца

власник
Продам Дом
olx.ua

Продається садиба площею 0,15 га в с. Петрівка Роменська, Миргородського (Гадяцького району). Мікрорайон містечко нафтовиків, у економічному центрі населеного пункту, поблизу нова пошта, магазини. Сусіди хороші. Розташовано 2 житлові будинки зі стаціонарним водяним опаленням (збереглося і пічне). Є гараж, колодязь, водопровід, всі необхідні господарські споруди. Ціна договірна. Звертатися за номером +38********72.

власник
Дім, садиба, участок
olx.ua

Продам дачну діляну з будинком без внутрішніх робіт в мальовничому затишному місці, на березі р. Ворскла. В 6 км від центру м. Полтава, 50 м до зупинки міського транспорту. Поруч ліс, річка, пляж (500 м.), пляж "Гаваї" (1 км.) На участку є скважина. Садове товариство охороняється

власник
Дачна ділянка з будинком на Вороніна
olx.ua

Приватний будинок площею 58 мКв знаходиться в с. Залізничне ,9 км від Полтави. Поблизу є жд вокзал , дві школи , дитячий садок,пошта ,магазини , мальовнича природа з лісом та річкою . В будинку є пічне опалення ,світло ,на подвірї свердловина зі смачною водою. У дворі є сарай для птиці чи домашньої худоби. Автобусна зупинка в пішій доступності 2 хв .

власник
Продам 1/2 частину будинку
olx.ua

50 м2 , стіни саман обложений цеглою, зовні та з середини утеплений стіні, нові сантехнічні труби, нові електродроти, лічильники, новий утеплений дах, еврозабор, гарний погріб, камін, болер на 50 літрів. Деталі за телефоном.

власник
Будинок,  25 соток,  власник
olx.ua

Продам часть дома в Копылах возле речки , 2 комнаты, кухня, веранда, вход отдельный, рядом остановка, 3км.от Полтавы, собственник

власник
Продам часть дома в Копылах
olx.ua

Пропоную придбати цегляний будинок на 3 кімнати 45 кв м)у мальовничому селищі В. Тростянець за 9.2 км до центру м. Полтава. Від будинку 5 хв. до автобусної зупинки, 18 хв. машиною до міста. Газове та пічне опалення у літній кухні, вода заведена в літню кухню. На території погріб, гараж, господарчі будівлі, літня кухня, криниця. Неперевершені 3 садові ділянки з родючими деревами та великий город порадують вас великими врожаями. 0,25 соток землі. Неподалік ставок, поруч привітні сусіди. В селі є школа, дитячий садок, медичний пункт, магазини. Телефонуйте, відповім на всі питання

власник
Продам будинок з земельною ділянкою від власника
olx.ua

Продаётся участок 15 соток с домом. 3 комнаты +38********83 Везде стоят металопластиковые окна . Участок находится в Розсошенцах. Подъезд асфальтирований, в пешой доступности есть все доступные магазины, базар, строительные магазины, вет.клиника школа, садик, нова почта, аптека. В доме есть ГАЗ,Свет, центральная вода. Участок ровный, зелёный , на участке растут фруктовые деревья, виноград, цветы разных сортов. Документы на дом в полном порядке. Живут рядом хорошие соседи. Дом частично утеплён пенопластом. В доме желательно сделать ремонт. Сейчас там проживают люди. Так же на участке есть сарай. Торг

власник
Продається будинок Розсошенці
olx.ua

Якщо ви шукаєте сучасний, компактний дім поряд з містом то це ваш варіант! - Будинок знаходиться в екологічно-чистому районі, поряд ліс та річка(30метрів). - До ЦУМа 15хв на авто! Також є місцевий транспорт - В’їзд на територію кооперативу зачиняться, також є охорона - Загальна площа участка 6соток - Площа будинку 72кв.м, є 2 дві окремі спальні, загальна кімна кухня-студія, ванна кімната - Панорамні вікна - Будинок утеплений пінопластом та короєдом - ТЕПЛА ПІДЛОГА по всьому будинку, - Електричний котел ( є можливість підключити газовий ) - Скважина, септик - На підлозі повністю плитка, стіни під фарбування - Фасад оздоблений деревом, оброблено дорогими маслами -сучасні деревʼяні ворота Якщо з’явились питання, звоніть

власник
Сучасний дім з панорамними вікнами,
olx.ua
123...5
1 - 24 з 99 результатів

Популярні запити