В продажу цегляний будинок в живописному районі Полтавської області, поряд сосновий ліс, річка. * Загальна площа - 69м2, * 4 кімнати - 8 кв.м, 10 кв.м , 18 кв.м, 11 кв.м * Гарний житловий стан, залишається тільки занести речі * Комунікації - газ, вода (2 свердловини), двохзонний лічильник, каналізація, котел * 2011-2015 році капітальна реконструкція будинку, стіни утеплені пінопластом * Дві земельні ділянки - 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку та 0,15 га для ведення особистого селянського господарства приватизовані та мають кадастрові номери * На території є 2 газифіковані будинки зі зручностями, баня, гараж, майстерня, своя спортивна зала, альтанка для відпочинку. Висаджений фруктовий сад з 70 дерев, з яких грецькі горіхи, фундук, кизил, біла та чорна шовковиця та інші. Транспорт поряд, до міста Кобеляки 10 км. Телефонуйте, відповім на додаткові питання та організую показ! Код 38446

Центральна, 1
rieltor.ua

Продам Дом в городе Кобеляки. Район возле больнице. На все вопросы отвечу по телефону.

власник
Продам Дом в городе Кобеляки
olx.ua

Продам дом в с.КомендантовкаКобеляцкого р-н 1961 года постройки.40сотых земли.газ.

власник
Продам дом.с.Комендантовка Кобеляцкий р-н
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом 50 м² Земельный участок с домом находиться в Полтавсткой области село Перегоновка Дом небольшой состоит с 3- х комнат требует капитального ремонта, без комуникаций, в наличии огромный сад - вишни груши персики абрикосы яблоки сливы малина смородина вся площадь участка составляет 41 сотта документы готовы для продажи Дом от реки находиться примерно в 400 метрах.

власник
Дом 50 м расположен в с. Перегоновка Полтавская область
olx.ua

В Полтавській області продам будинок на щастя, город -для роботи, садок - для успіху. Це все багатство: земельна ділянка - 25 соток, будинок з європейськими зручностями ( 2 спальні, кухня, ванна- 45 квадратних метрів) гараж, майстерня, газофікована літня кухня та ще різні господарчі будівлі дозволять Вам спокійно, незалежно, а головне, впевнено будувати своє життя. Гостинно запрошуємо Вас до квітучої Полтавщини!

власник
Продам будинок м.Кобеляки
olx.ua

Дом находится в 300 метрах от берега Днепродзержинского водохранилища Так же, рядом находится база ‘’Берег’’ Состояние видно на фото В принципе он нормальный только сделать грубу и косметику, есть кладовка под ванную комнату Газ не подведён, возле двора проходит, можно завести, воды нет( возле двора была колонка,завести пол дня работы) во дворе есть колодец, сарай

власник
Продам дом
olx.ua

Продам будинок. Полтавська область, Кобелякський район,с Світлогірське. Всього 15сот. На ділянці два одноповерхових будиночка, літня кухня, погріб, гараж, альтанка, є огород, сад.дерева, кущі, квіти. Будинки зі зручностями(туалети,душова), 4 та 2 кімнати, вода та світло (лічильники) ,опалення пічне є груба( по вулиці газ, можна приєднатися) в кухні газ (балон), каналізація -септик. Житловий стан, вікна металопластикові,встановлені грати, є інтернет, супутникове телебачення. Меблі та техніка (холодильник, мор.камера, кондиціонер,вар.поверхня, бойлери 2шт,телевізор) залишаються. Село велике, сільська рада,школа дит.садочок, магазини продовольчі та господарські,місцевий базарчик, автостанція, Укрпошта,є мед.заклади, аптеки ... Поруч річка, парк,ліс сосновий ,свіже повітря , екологічно чиста зона. Тел.06******53 Ціна договірна. ТОРГ реальному покупцю.

Продам СВОЮ дачу (будинок)
olx.ua

Продам будинок,вода,газ,свет єсть,криша нова перекрита,ділянка приватизована. Звоніть домовимось 09******42 Максим

власник
Продам будинок срочно
olx.ua

Продам будинок в с Соснівка Кобеляцький р-н. На Полтавщині. Будинок газифікований. Є віранда, коридор, кладова, 3 кімнати. В дворі: літня кухня, 2 сараї, огорожа. Обложений цеглою. Є огород 60 соток. Все приватизоване. Гарне місце розташування. Дуже близько сосновий ліс(видно зі двора) 15 км від райцентру. В жилому стані. Двір потребує прибирання, будинок косметичного ремонту, але для справжнього хазяїна облаштувати свій дім, не буде проблемою. Торг при огляді будинку. За деталями звертайтеся.

власник
Будинок в с Соснівка
olx.ua

Будинок в центрі міста,р/н 9ї школи Пр.Б.Хмельницького -6. Дитсадок ,школа 300м. Газ(котел)вода централізована +свердловина, гараж, погріб, господарські будівлі.12соток.присадибна ділянка. Можливий обмін.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Якщо Ви хочете мати заміський будинок з великою земельною ділянкою, то ця пропозиція для вас. Марківка, продається будинок під реконструкцію з приватизованою земельною ділянкою 18.6 соток. Поряд сосновий ліс. На подвірʼї є флігель, погріб. Підʼізд асфальтований. Більше інформації по телефону .

Будинок !!! 18.6 соток ділянка !!! Чудова локація.
olx.ua

Загальна площа - 75,4кв.м. Житлова - 49.5кв.м. На території є гараж з ямою, літня кухня, сараї, підвал. Земельна ділянка 0,0638 га. Будинок теплий, газифікований, проведена электрика 3 фази. Мікрорайон Солонці.

Продам будинок в мікрорайоні Солонці
olx.ua

Продам будинок на три окремих входи в центрі с.Бутенки (Кобеляцького р-ну, Полтавської обл.). Загальна площа 94 кв.м. Земельна ділянка 13 соток з кадастровим номером (приватизована). Правовстановлюючі документи на будинок та землю в повному порядку. У дворі є все необхідне: гараж, сарай, кам’яний погріб (можливість використання як сховище), кирпичний туалет, виноградник, садок. В будинку індивідуальне газове опалення + опалення під твердопаливні матеріали (котел, пічка), централізоване водопостачання, туалет, ванна, проведений інтернет. Поряд жд вокзал, сільська рада, дитячий садок, школа, амбулаторія, магазини, ринок, аптека, поштове відділення. Так як будинок знаходиться в самому центрі села, де добре розвинена інфраструктура, є велика можливість організувати та вести буд-який вид сімейного бізнесу. Можливий обмін на будинок або квартиру в передмісті або у місті Полтава. Знаходиться 10 км від районного центру та 50 км від обласного та м. Кременчук. Зручне сполучення як залізничним так і автотранспортом. Реальному покупцеві торг. Продаж від власника. Ціна 32 т. у.о.

власник
Будинок в с.Бутенки Кобеляцького району
olx.ua

Продам дом в экологически чистом районе центральной Украины..Село расположено на берегур. Ворсклы. Рядом с лесным массивом. Дом в хорошем состоянии. Отопление газовый двухконтурный котел. Вода - Скважина. Окна МПО. Санузел в доме. Душевая кабина.. Кондиционер. Интернет. Камин. Молодой сад. Огород.

Продам будинок в Полтавській області
olx.ua

Будинок в м.Кобеляки в районі 1-ої школи. Вода,газове опалення,електрика все є. Наявний гараж, вхідний погріб,сараї.

власник
Продам будинок м.Кобеляки
olx.ua

Продам Будинок Село Світлогірське Кобеляцький район Полтавська область Площа будинку 52 кв.м Площа двору 800 кв.м Площа городу 530 кв.м У дворі є: погріб, дровник, літня кухня, приміщення для зберігання різного майна. А також багато фруктових рослин: полуниця, малина, смородина, агрус, слива, груша, яблуня, вишня, і ще гарні сорти винограду. У селі є садок, школа, амбулаторія, пошта, кафе, АЗС! І багато магазинів як продуктових, так і господарських! 300 метрів до води! Дніпродзержинське водосховище. Село розташоване на березі заповідної зони, де річка Ворскла впадає в Дніпро. Рибалка, полювання, неповторні пейзажі та ідеально чисте повітря – це Світлогірське. Телефонуйте пишіть!

власник
Продам будинок в селі Світлогірське
olx.ua

Продам жилий будинок . Ванна туалет в домі . Котел газовий ,нове отоплення 30 соток землі Великий садок та огород Всі питання по тел . +38********62

власник
Продам жилий будинок
olx.ua

Недобудований будинок в мальовничому місці поряд з лісом. Дуже зручне розташування, поряд з містом. Будинку присвоєно адресу і проведено електроенергію. Поряд невелика водойма. Готові розглянути варіант обміну, торг умісний.

власник
Продам недобудований будинок
olx.ua

Продам будинок в м Кобеляки. Єсть газ вода, туалет ванна, літня кухня, погріб. Маєця огород. 09******41 провулок Шевченка 47.

власник
Продам  будинок срочно в м Кобеляки
olx.ua

Продається будинок в смт Білики, Полтавська обл. Кобеляцький р-н.Деталі за вказаним телефоном

власник
Продається будинок смт Білики(Полтавська обл.)
olx.ua

Продам будинок у селі Ганжівка від кобеляк 3-км,приватизовано 25сотих,будинок 74кв з євроремонтом ,мебльований,тепла підлога,гараж 6х8 перекритий плитами та утеплений,літня кухня з ремонтом та комунікаціями,утеплена,погреб, та сараї на задньому дворі,більш детально по телефону Ціна 35000уо

власник
Продам будинок 3км
olx.ua

Загальна площа половини будинку 46.0 м кв.,площа веранди 15.8м кв. Вікна деревяні є два гаражі один для автомобіля з бетонованою підлогою та ямою для автомобіля, інший гараж для мотоцикла. Є сараї, літня кухня, садок, огород, в дворі лежить асфальт. В будинку є газ,вода,каналізація.Опалення газове. В дім ведена вона і каналізація, санвузол не встигли встановити. В двір введено три фази оформлені і по факту присутні. Звоніть, на повідомлення не відповідаю

власник
Продам пів будинку в Світлогірському
olx.ua

Продам будинок в м.Кобеляки за адресою вул. Павла Волявського 15 (колишня Крупської). Будинок 42м2., земельна ділянка 10+2сотки, ГАЗ і світло в будинку, вода та інтернет по вулиці, на учястку колодязь. Документи всі готові.

власник
Продам будинок в м. Кобеляки
olx.ua

Продам дом в хорошем состоянии город Кобеляки Полтавская область 60 км от Полтавы, 70 км от Кременчуга и 110 км от Днепра. На теретории фруктовый сад, все комуникации. Площадь 70 кв.м.

власник
Продам дом в отличном состоянии.
olx.ua
1 - 24 з 69 результатів

Популярні запити