Продам будинок без внутрішніх робіт та комунікацій під ремонт чи знос із 2 рівними земельними ділянками по 10 сотих в м. Погребище, вул. Польова. З документами. Біля будинку є гараж та господарські будівлі, криниця. Потребує заміни накриття шиферу.Торг

власник
Продам будинок, власник
olx.ua

Продається будинок,без кап.ремонту всередині приміщеня,електрифікований,газ підведений до будинку.В наявності є всі можливі господ.приміщення,гараж,садок,кринниця,туалет.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок по вулиці Яблунева, 33. Школа і дитячий садок - 3-5 хвилин ходьби, дорогу переходити не потрібно. 5-7 хв до магазинів. За 15-20 хв - Нова пошта, Укрпошта, ПриватБанк та Ощадбанк. Опалення пічне (є дві плити) і парове (батереї). Хата зі шлаку: зимою тепла, а влітку прохолодна. Потребує капітального ремонту ззовні. Всередині все непогано. Є літня кухня (з газовою плитою), погріб сарай, літній душ.

власник
Продам будинок по вул. Яблунева, 33
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ТЕРМІНОВО!!ТЕРМІНОВО! ТОРГ!!! Продається приватизований будинок смт. Погребище, вулиця Сонячна станція Ржевуська, Вінницької області. Будинок газифікований і можливе пічне опалення, центральне водопостачання,є хлів, погріб. Залізнична станція, магазини-10 хв. пішки. Загальна площа 80 кв, житлова площа 66 кв, Біля будинку 5 соток, окремо приватизована ділянка 10 соток. Продаж від власника. Додаткова інформація по телефону: +38********87(можна на мобільний та Viber). Торг реальному покупцю!!!

власник
ТЕРМІНОВО!!! Продам будинок смт. Погребище
olx.ua

Будинок цегляний, газофікований, центральний водогін, комбіноване-водяня опалення(газ, дрова, вугілля), каналізація.В радіусі 500м садочок, магазину, 2 автозупинки, залізничний вокзал.Дзвоніть, на сайті рідко буваю!!!

власник
Житловий будинок!!
olx.ua

Продам добрий будинок, який розташований на двох ділянках землі плюс поруч беріг для косовиці. Оснащенний газовим опаленням та двома грубками, є криниця та сад, замінені вікна та двері, у дворі постелина тротуарна плитка. На подвірї є погріб, літній душ, туалет, літня кухня із гаражем та коптільня. Центер міста, школа, лікарня у піші доступності. Розташований будинок на центральній асвальтовані дорозі.

власник
Продам будинок м.Погребище
olx.ua

Продається будинок м. Погребище(центр) Загальна площа ділянки 7соток Загальна площа будинку 75м2 Погриб,сарай,літня кухня Ціна 12.200$ Продаж від власника Детальніше за телефоном 09*********09

Продаж будинку Погребище(центр)
olx.ua

Продам приватний будинок . Біля будинку є літня кухня ,сарай,погріб,гараж та інші господарські будівлі. Будинок у гарному стані ,зручне розташування . Всі деталі за телефоном 09******80

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Будинок у м. Погребище, вул. Кручанська . 3 км до центру міста, близько 1,5 км до школи та дитячого садка. Земельна ділянка 2150м2 Загальна площа будинку 60,6 кв.м . Будинок цегляний, в житловому стані. Кількість кімнат - 3, також веранда, коридор та кладова. Опалення - індивідуальне газове, також є пічка. Електрика та супутникове телебачення- проведено. Вода - централізований водогін ( в житлове приміщення не проведений , але є кран одразу біля хати). На території розташована літня кухня(газифікована), 2 кладових приміщення ,погріб та інші надвірні пристройки. Сад, город-чорнозем. 11 000$ (можливий торг).

власник
Продається будинок, м. Погребище
olx.ua

Продам приватний будинок на земельній ділянці 10 соток в самому центрі Погребища. Все приватизоване. На подвірї є літня кухня, сарай, погріб, централізоване водопостачання. Деталі за тел. 09******84

власник
Продам приватний будинок
olx.ua