Цегляний. Побудований в 60тих. Стіни з повітряним прошарком. Стелі 3 м. потребує оздоблювального (не капітального) ремонту всередині та зовні. Вода із 40метрової скважини з дуже хорошим дебітом. Вода в будинок заведена, каналізація виведена. Ванна та WC встановлені. 12 соток грядки. Є погріб. Є хороший гараж. Сарай "під розбірання". Документи в порядку. 100-150 м до річки з рибою. 4G покриття від Водафон 3 кілометри від траси "Київ-Харків". 170 км від м. Киів.

Будинок 60х років
olx.ua

Продам жилий будинок з меблями за містом Пирятин (село Замостище) (1 км від міста) Присадибна ділянка 15 соток, 3 фази. Окремий погріб, гараж, Всі запитання та більше фото за телефоном.

власник
Продам будинок за містом Пирятин
olx.ua

Продам півбудинку в м.Пирятин Полтавської обл.(120 км від Києва на трасі Київ-Харків).Чиста та зелена зона, затишна спокійна вулиця Пушкіна. Садиба розташована у центрі міста, поряд зі школою, дитсадком, стадіоном, лікарнею, магазинами. До ринку та до рїчки Удай 10-15 хвилин пішої ходи. Сам будинок старовинної забудови з пічним опаленням, потребує переобланання або, можливо, на його місці зведення нового сучасного. Сарай з клітками та вхідним дуже вмістким погрібом, гарною вентиляційною системою. Земельна ділянка з старим садом 4 сотки Є місце та документи щодо будування гаража. Всі комунікації підведені до порога(газ, вода), але не заведені у будинок, тому що використовувався як дача.

Продам дом и сарай Пирятин!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается двухэтажный кирпичный дом (третий этаж мансарда) и двухэтажный 75 кв/м со всеми удобствами гостевой дом. Под гостевым домом есть двухярусный гараж с подвалом. Земельный участок 6 соток с садом. Город Пирятин, переулок Гоголя. Дом с ремонтом. Нужно поубирать, поставить мебель, все подключить и можно жить.

власник
Двухэтажный дом в Пирятине
olx.ua

Продам дачу у м.Пирятин,по вул Карла Маркса Місце для відпочинку та щасливого життя!!! На території будинок,який має газ та пічне опалення,3 кімнати,вікна склопакети,все необхідне,заходь та живи.Територія 20 соток,літня кухня має 2 поверхи,гараж, є з однієї сторони озеро з іншої річка,розвинена інфраструктура,запрошую подивитись Прямий номер хазяїв чере вайбер+491*****23849

Продам дачу м.Пиряти
olx.ua

Предлагаем в продажу 225квм дом в селе Повстин Пирятинский район Полтавская обл. 225квм кирпичный дом 2004года постройки 2 х этажный, предлагается с ремонтом, мебелью, земли 65 соток с индивидуальным выходом на реку, лес и озеро в 200 метрах от дома. Дом расположен в центре села Повстин, в 3-х км от трассы, рядом с церковью 17 века, школой и тремя магазинами. В доме есть крытая терраса, большая гостиная 60квм с камином, бильярдная 32квм, 4 комнаты ( 26квм, 18квм, 15квм, 8 квм) гардеробную, 2 с/у, кухню 16,1квм, гараж 30квм. В Дом проведен газ и электричество, плита и котел газовые. Вся территория снабжена автоматической системой полива, есть сад, огород, хозяйственные постройки с территорией для выгула домашних животных и птицы. На территории есть отдельно стоящее здание летней кухни -зоны отдыха 100квм, оно включает погреб, кладовку,барную стойку с умывальником и зону барбекю. Баня построена по современной технологии с открытой дровяной печью, отделка произведена из финской сосны, комната отдыха. Дом для круглосуточной охраны территории, также на территории есть 2 деревянные беседки : одна в восточном стиле с видом на реку на высоте 3-х метров от земли с диванами, вторая расположена на реке, с открытой террасой для загара и рыбалки, рядом место для хранения лодки. Вся территория ограждена кирпичным забором с металлической ковкой , хорошо просматривается река, автоматические ворота, есть система видеонаблюдения. Цена : 380000дол.

Продам Дом 225квм с выходом на воду Повстин Полтавская обл
olx.ua

Продам пів будинку з усіма зручностями, по вул. Франка Івана 29. Газ, вода, гараж, сарай, присадибна ділянка.

власник
Продам півбудинку
olx.ua

Дача, дом на две комнаты + веранда+ гараж Во дворе также есть недостроенный дом 10*8*2,5 (три комнаты, ванная, кухня, прихожая)выведены только стены(белый кирпич снаружи, ракушняк внутри). Дача, дом в двух часах спокойной езды от Киева. 160 км по трассе Киев-Харьков. Дом светлый и теплый. В доме 2 просторные комнаты, высота потолков 2,2 м, веранда, автомобильный гараж со смотровой ямой примыкает к дому. Актуальное на сегодня печное отопление, можно топить дровами и готовить еду на печи или печной духовке или пользоваться электроплиткой, электрочайником и т.п. Двор большой, зеленый и уютный. Во дворе подсобные помещения, кирпичный сарайчик, саманная мастерская, помещение для циркурярки стационарной, со спец-окнами, кирпичный погреб (требует ремонта), стационарная кирпичная коптильня. Большой земельный участок, чернозем. В селе есть детский сад, школа, церковь, отделение укрпочты, новой почты, продуктовые и хоз. магазины,автозаправка (2 км), фап, кафе,стадион, спортплощадка, кемпинг с арендой лодок. Воздух чистый. Для любителей активного отдыха (рыбалки, охоты, грибников, поездок на велосипеде) рядом (15 мин. пешком) есть водоем (р.Удай) с обустроенными песчаными пляжами, большой лес через реку (можна арендовать лодку) поля и луга. В районный центр (Пирятин) регулярно ходит автобус, также есть остановка междугородних автобусов в пешей доступности. Из районного центра можна добраться в любую точку Украины (автовокзал, жд вокзал) Дом подойдет для проживания или использования как дачу. Возможность обмена на автомобиль

власник
Дача, дом с. Велика Круча
olx.ua

Продам терміново будинок у звязку з переїздом(площа 68 м кв) з земельною ділянкою (7,5 сот, приватизована). На прибудинковій ділянці є гараж, погріб, хоз. приміщення. У будинку газ, вода, світло. Власник

власник
Продам будинок м Пирятин
olx.ua

Будинок в центрі села. Газ, вода, гараж, сарай, погріб, літня кухня, огород. Земля приватизована. 05******52.

власник
Будинок в с. Смотрики Лубенський район.
olx.ua

Продам будинок, дачу, в Пирятинському районі село Усівка, Полтавської області на вулиці Набережна будинок #12, будинок загальною площею 51,8 кв.м., жилою площею 27,1 кв.м., з господарчими будівлями, погріб, 3-и сараї, гараж. На території є скважина, літній душ. Городу 100 соток. Найближчий населений пункт Пирятин 18 км.

власник
Продам будинок,дачу,в Пирятинському р-ні, село Усівка Полтавської обл.
olx.ua

Хто має бажання проживати на землі з усіма зручностями, -Не потрібно платити комунальні послуги кажен місяць, тільки ск. самі натопите. Продам ПІВ будинку оформлена як квартира- та велику літню кухню на 3 кімнат- Є газ, світло (можна зробити другий поверх - цоколь укріплений і дозволяє), в ній є 2 - погриба. Дім в центрі міста, 50 м.кв. з білого кирпича, в середині ракушняк-теплий. І ще з вулиці кухня и ванна утеплені пінопластом. Вода є в доме і на улиці. Дім на 2-а вихода-окремий вхід-і своїх 2-а ДВОРИКА, а заїзд машиной загальний. Вікна - стеклопакети, газовий котел, колонка-нагрів води. Підігрів пола в ванній кімнаті. Також є 2-а гаража, один з підвалом і окремо - яма для ремонту машини. Земельний участок 5.6сот. (приватизований). Двір розташований так, що є можливість продовжити огород . До якого можна під"їхати машиною інщою вуличкою. Земельна ділянка буянить квітами, виноградом Киш-Миш і Дамські палочки, яблуні. Поряд школи, лікарні, річка, ринок, банк, аптеки до жд (1км), автовокзал. Поруч ліс, пляж-річка. Є електричка--- Київ-Гребенка- Пирятин-Прилуки, Полтава. -Лубни.

власник
Продаж 3-кімнатної квартири
olx.ua

Продається жилий цегляний будинок 75м загальна площа, 4 кімнати, веранда, газ, вода, електроенергія, ванна, туалет. Земельна ділянка 0,06га. Є гараж, літня кухня, сарай, вхідний погреб, вольєр, новий паркан. Хороша інфраструктура, поряд школа, дитячий садочок, супермаркети, аптека, пошта, зупинка, автовокзал.

власник
Продам будинок вул. В Стуса (Кошового)
olx.ua

Продається будинок в селі Велика Круча. Основний будинок площа якого 108 кв.м побудований з кирпіча, в середині частково є меблі. Газ, світло, вода все заведено, опалення індивідуальне ( котел і дровяний котел) Другий будинок теж житловий двох поверховий загальна площа 50 кВ м. Опалення пічне. На території будинків єсть гараж, літня кухня багато хозяйственних постройок ( Все побудовано з кирпіча) Гарний заїзд для автівки. Велика територія для земляних робіт ( город, квітник). Недалеко від будинку знаходиться школа, садок, магазини, ресторан, річка з гарним пляжем. До райцентру 5.5 км. За детальною інформацією звертайтесь 06******68 Иарина

власник
Продається будинок с.Велика Круча
olx.ua

Продам будинок з надвірними спорудами в с. Яцини (20 км. від Пирятина, Полтавська область). Проведений газ в будинок та літню кухню. Є гараж та сарай, криниця. Земельна ділянка не приватизована. Дзвоніть після 18.00

власник
Будинок у селі Яцини
olx.ua

Газифікований будинок з усіма зручностями, 70 кв.м, 4 кімнати, є камін. Гараж-майстерня 50 кв.м, сарай з погрібом. Є своє озеро з рибою. Зручний підїзд до будинку. 24 сотки землі. 31000 у.о. Тел. 05******93.

Продається будинок з усіма зручностями зі своїм ставком
olx.ua

Продаётся двухэтажный кирпичный дом в с. Гурбинцы, Лубинского района, Полтавской области: 13 км до Пирятина, 24 км до Прилук, до Киева 160 км по хорошей трасе Киев-Харьков. Три раза в неделю курсирует автобус в Пирятин. В соседнем села железнодорожная станция. Возле села проходит прямая маршрутка на Киев. В селе есть два магазина и два-три раза в неделю ездит машина с продуктами по всему селу. Дом находится в экологически чистом месте: в пешей доступности - речка Удай и лес. Отличный вариант как для дачи, так подходит и для постояннного проживания. В доме 2 жилые комнаты небольшие, но теплые. Мансарда ( есть возможность сделать 2 комнаты на 2 этаже), балкон, веранда. На второй этаж вход как с гаража, так есть две двери боковые наверху. Отопление – печное, с введённым газом. Свет подключен. Состояние дома – жилое. В доме деревянные полы. Есть гараж, погреб. Возле дома есть 20 соток огорода. В селе проведен интернет. Торг для реальных покупателей.

власник
Двухэтажный кирпичный дом с газом
olx.ua

Продається будинок 55м² в с.В.Круча з гаражем, всі комунікації, сад. 8500 у.о.

Будинок у Великій Кручі, 55 кв.м за 8500
olx.ua

Газифікований будинок 63 кв.м, 3-кімнати, санвузол, новий котел, душова кабіна, меблі. Є сарай на 2 відділи та гараж. 11 соток приватизовано. До пляжа 20 метрів. 16500 у.о. Тел. 09******84.

Будинок в центрі Пирятина біля пляжу по вул. Короленка
olx.ua

Новий двоповерховий будинок 181,1 м² в центрі міста. Утеплений, всі комунікації, тепла підлога, гараж в будинку. 39000 у.о. Торг. Тел. 06******61

2-поверховий особняк в центрі Пирятина за 39000 у.о. Торг.
olx.ua

Продається будинок на березі річки, Січових Стрільців 117, 100 кв. 11 соток землі. 4 великі кімнати, кухня, ванна. В будинку всі зручності, газ, вода, санвузол. У дворі гараж, сарай, літня кухня, 2 погреби, цегляний туалет та літній душ, скважина.

власник
Будинок на березі річки
olx.ua

Продам добротный двухэтажный дом в центре села,В доме есть все для жизни семьи с детьми ,Есть отопление газ и печное ,вода холодная и горячая ,интернет.Все что есть в доме останется ;новая стиралка,новая морозилка,холодильник,телевизор,газонокосилка,мотоблок,шланги для полива,мебель ,посуда,Во дворе есть гараж,альтанка ,дровник,сарай,В селе есть школа,садик,работающий клуб,медпункт,сельрада,агрофирма,ферма,продуктовые магазины,Село тихое и уютное,до района семь км,там есть медучилище

власник
Продам  двухэтажный дом в селе
olx.ua

Популярні запити